×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС Ново начало получи огромна подкрепа на старта на кампанията си в Бургаска област


ДПС Ново начало получи огромна подкрепа на старта на кампанията си в Бургаска област
Водач на листата е дългогодишният кмет на Руен Исмаил Осман, а втори - Калин Стоянов
30 Септември 2024, Понеделник, 07:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Ще се борим за три депутатски мандата в 51-ото НС, каза водачът Исмаил Осман

"ДПС-Ново начало" откри предизборната си кампанията си във Втори МИР Бургас с мощна подкрепа от членове и симпатизанти, а залата в айтоското читалище "Васил Левски 1869", се оказа тясна, за да събере всички желаещи.

От партията са амбицирани да постигнат силен резултат в област Бургас - 3 или дори 4 мандата и са категорични, че това може да се случи, защото листата е съставена изцяло от местни хора, които са авторитети и имат обществена подкрепа зад гърба си.

В залата снощи присъстваха кметове, общински съветници, представители на бизнеса и общественици от региона.

„Имаме най-силната листа в Бургаска област. Както казва председателят ни Делян Пеевски, тези избори са нашият шанс да започнем отначало и да изградим стабилно бъдеще. Ще го направим заедно! Време е за ново начало с номер 8 в бюлетината на 27 октомври“ – каза водачът на листата Исмаил Осман, безспорен авторитет, дългогодишен кмет на Община Руен, едно от най-разпознаваемите лица в ДПС, с много управленски опит зад гърба си. 

Той призова хората да не се страхуват и да сигнализират за всички опити да бъдат сплашвани и притискани. За процесите в ДПС Исмаил Осман направи интересно сравнение с препратка към любимия си футболен отбор:

„Когато се смени треньора не изоставяме отбора си. Не знам някой от цесекар да е станал левскар и обратно, защото  треньорът се е преместил. Всички тук сме останали в партията си, работим за нея, не я предаваме без значение кой е начело. Отборът е ценност!“ – продължи водачът на листата. 

Вижте още във видеото:

С бурни аплодисменти залата посрещна втория в листата Калин Стоянов, а симпатизантите на ДПС го определиха за „човека, който чупи комфортно разпънатите политически чадъри“.

Бившият министър на вътрешните работи мотивира решението си да направи крачка към политиката с желанието си да се противопостави на политическия реваншизъм в строго професионалните държавни структури.

„25 години съм посветил на МВР. За съжаление, както всички станаха свидетели, след продължително планирана и проведена акция за отстраняването ми от Министерството на вътрешните работи, пред мен останаха две възможности - или да се примиря със загубата, или да вляза в битка, с която да докажа правотата на своите действия. Избрах второто! Единствен, който ми подаде ръка бе г-н Делян Пеевски, човекът, който оцени онова, което направих за година и три месец. В този исторически за България момент, когато е налице енергията за ново начало, заедно трябва да застанем на страната на евроатлантическото развитие и зад гърба на хората с експертиза и доблест.“, каза Калин Стоянов и благодари за множеството са подкрепата.  

Вижте още във видеото:

Трети е дългогодишният народен представител Хюсеин Хафъзов. В емоционална реч той очерта основните приоритети на партията в бъдещото Народно събрание.

„Реформите в партията ни позволиха да съставим листа от кандидати, които няма да строят жилищни кооперации, а пътища, които ще се грижат за вас, техните избиратели. Знам, че ще подкрепим свободата, равноправието и прогреса на България. Родина винаги трябва да се обича и да се развива. Надяваме се, че това ще са последните избори“, обяви Хафъзов и призова за  единство и сплотеност.

Той подчерта, че в партията е настъпил нов модел на управление - демократичен и модерен, със силен председател, който може да отговори на очакванията на времето.

Вижте още във видеото:

Областният лидер на партията Христо Широков бе категоричен, че няма да допусне  провокации и негативна кампания.

“ДПС - Ново начало стои зад всеки от вас. Времената на страх приключиха! Излезте 27 октомври и поискайте Новото начало. Прекалено дълго го чакаме! В тази кампания няма да говорим за страхове, за миналото и всички манипулации в него, но няма и да ги забравим. В тази кампания излизаме заедно с ясни позитивни послания за свободен избор, по-добър живот, стабилност и развитие“, заяви Широков.

„На предните избори избирателите ни направиха втора политическа сила.  Поискаха от нас да поемем отговорността да управляваме. Гласът им не беше зачетен и днес България е хвърлена в политическа криза, без правителство. Това повече няма да се случи. Гласът ви ще бъде зачитан винаги, защото новото начало е от хора за хората.“, коментираха от бургаската структура на партията.

"Ще говоря като представител на местната власт. Новото начало започна да се усеща още преди няколко месеца, след като на националната конференция на ДПС, бе избран за председател г-н Делян Пеевски. По негово предложение и настояване, в държавния бюджет бяха заложени огромни средства за общините, с които ние като представители на местната власт усетихме, че имаме подкрепа от държавата. Благодарение на г-н Пеевскки наистина се реализираха важни инфраструктурни проекти в нашата община, които бяха захвърлени по бюрата от години и събираха прах. Усетихме и ние, в малките населени места, че държавата я има", каза кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов.

Вижте още във видеото:

Пълен запис от откриването на кампанията на ДПС Ново начало:

Ето и листата:

1. Исмаил Осман 

2. Калин Стоянов

3. Хюсеин Хафъзов 

4. Мирем Дервиш 

5. Татяна Арнаудова 

6. Михаил Михов

7. Ружди Ахмед

8. Емил Пламенов

9. Ангел Исаев

10. Мария Желева

11. Джюнейт Шабан

12. Исмаил Юмер

13. Мустафа Бекир

14. Симона Щерева

15. Венцислав Христов

16. Айтен Али

17. Атанас Тонев

18. Емне Мехмед

19. Никола Ангелов

20. Осман Ахмед

21. Ислям Хасан

22. Рашид Куру

23. Серкан Юсеин

24. Ружди Салим

25. Хамди Мустафа

26. Емине Ахмед

27. Ренета Вефа

28. Йоско Алипиев

Време е за ново начало с номер 8 в бюлетината на 27 октомври, каза водачът Исмаил Осман
Тази листа ще излъчи министри и хора за изпълнителната власт, които са готови да управляват, защото имат опита и знанията, каза водачът Исмаил Осман
Калин Стоянов посочи, че влиза в политиката, за да докаже правотата на действията си. За мнозина той бе един от най-добрите вътрешни министри
Пълната зала на айтоското читалище
Реформите в партията ни позволиха да съставим листа от кандидати, които няма да строят жилищни кооперации, а пътища, които ще се грижат за вас, техните избиратели, каза в емоционалното си обръщение Хюсеин Хафъзов, трети в листата
 
Проекти на община Сунгурларе, които от години залежаваха по бюрата на чиновниците в министерствата бяха задвижени, благодарение на г-н Пеевски. Това е Новото начало за общините, каза кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов
Салих Метраш, който стана общински съветник в Айтос от ПП-ДБ, също бе сред гостите на срещата 
В залата бе и друг парламентарист от Айтос - Георги Янев
При определени обстоятелства листата на "ДПС Ново начало" може да се "издърпа" до 5-то или дори 6-то място и някой измежду Татяна Арнаудова и Михаил Михов да станат депутати
В тази кампания излизаме заедно с ясни позитивни послания за свободен избор, по-добър живот, стабилност и развитие, подчерта областният лидер на ДПС Ново начало Христо Широков

 




В категории: ИЗБОРИ 27.10.2024 г.


„Хелън“ погуби 105 души
„Хелън“ погуби 105 души 30/09/2024, Понеделник 07:39 0
Флагман.БГ Феновете я съсипаха Феновете я съсипаха 29/09/2024, Неделя 20:00 0
Може ли да я познаете?
Може ли да я познаете? 29/09/2024, Неделя 18:30 2
България Всички новини
Днес празнуват хората с най-будните имена Днес празнуват хората с най-будните имена Православната църква чества днес паметта на св. свщмчк Григорий Продължава делото срещу Омар Аднан за смъртта на полицаите от Бургас Продължава делото срещу Омар Аднан за смъртта на полицаите от Бургас На предишното заседание бяха прочетени показанията на пътниците ДПС Ново начало получи огромна подкрепа на старта на кампанията си в Бургаска област ДПС Ново начало получи огромна подкрепа на старта на кампанията си в Бургаска област Ще се борим за три депутатски мандата в 51-ото НС, каза водачът Исмаил Осман Мащабна полицейска акция в Бургас Мащабна полицейска акция в Бургас Проверяват имоти и търговски обекти, за които има данни за престъпна дейност Жена от Преображенци блъсната в Айтос, лекари от Бургас се борят за живота ѝ Жена от Преображенци блъсната в Айтос, лекари от Бургас се борят за живота ѝ Пострадалата е с фрактура на гръдната кост и ребрата, дясната ръка, ключица и разкъсно-контузна рана на ушната мида Изтича крайният срок за подаване на коригиращи данъчни декларации Изтича крайният срок за подаване на коригиращи данъчни декларации  Могат да се възползват и физическите лица, които декларират доходите си до края на април, и лицата, извършващи стопанска дейност Синът на бившия зам.кмет д-р Мануелян влезе в "Гласът на България" Синът на бившия зам.кмет д-р Мануелян влезе в "Гласът на България" Той избра да продължи напред в шоуто с отбора на Иван Лечев Мария Бакалова получи главна роля, ще участва в комедия Мария Бакалова получи главна роля, ще участва в комедия Продукцията се очаква най-рано през 2026 г. Свирепият убиец на разчленената аптекарка Ери Пехливанян изнагля, наказанието било сурово Свирепият убиец на разчленената аптекарка Ери Пехливанян изнагля, наказанието било сурово Гарабед Веринян се ожали от тежка присъда - смята се за несправедливо наказан, бил само помагач на починалия Михаил Михов Георги Константинов иде в Бургас за Есенните литературни празници Георги Константинов иде в Бургас за Есенните литературни празници Известният поет ще представи в морския град най-новата си книга "Живея високосно"
„Хелън“ погуби 105 души „Хелън“ погуби 105 души Стихията, която бушува в САЩ остави над 2 милиона домакинства без ток Десните спечелиха изборите в Австрия Десните спечелиха изборите в Австрия Партията, създадена преди почти 70 години от бивши нацисти, се превърна в първа политическа сила Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки  Единият е Набил Каук - шеф на Изпълнителния съвет, а другият е Али Караки – номер две във военната структура на организацията Мъст за ада в Ливан, Газа и смъртта на Хасан Насрала, хусите стреляли по Нетаняху Мъст за ада в Ливан, Газа и смъртта на Хасан Насрала, хусите стреляли по Нетаняху Проф. Чуков побърза да обяви Хизбула за обезглавена, а Фирас Максад от Близкоизточния институт коментира, че Израел не може да изпълни целите си Британското кралско семейство винаги е готово за погребения Британското кралско семейство винаги е готово за погребения Английското кралско семейство следва строги традиции и протоколи във всички аспекти на своя живот, включително и по отношение на траура Как се поддържа толкова млада и красива Как се поддържа толкова млада и красива Издаде тайната си Може ли да я познаете? Може ли да я познаете? Това е момичето от двулевката Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени Съседите се опитали да помогнат, като използвали стълби, но те не били достатъчно дълги, за да достигнат горните етажи Те преодоляха своите страхове и не се отказаха, когато им беше най-трудно Те преодоляха своите страхове и не се отказаха, когато им беше най-трудно Двете обаче отпаднаха от риалити предаване Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Прати децата им да учат в Англия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори