×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ДПС Ново начало откриват предизборната си кампания, стартът ще бъде даден в Айтос
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени


Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени
Заподозреният за палежите е заплашвал минувачи с мачете. Няколко мъже обаче успели да го обезвредят с лопати и пръти, докато пристигне полицията
29 Септември 2024, Неделя, 18:13 ч.
Автор: Флагман.Бг

Съседите се опитали да помогнат, като използвали стълби, но те не били достатъчно дълги, за да достигнат горните етажи

Сирийски гражданин беше арестуван в Германия след инцидент, при който два пожара обхванаха жилищни блокове в град Есен, оставяйки 30 души ранени, сред които осем деца.

Двама от пострадалите са в критично състояние след вдишване на дим, пише БЛИЦ.

Местни медии съобщават, че двете тежко пострадали деца са били хвърлени от прозорците, за да избягат от огъня, като под тях били поставени възглавници.

Съседите се опитали да помогнат, като използвали стълби, но те не били достатъчно дълги, за да достигнат горните етажи.

Малко след пожарите, видеокадри, публикувани в социалната мрежа X, показват микробус, който се врязва в два магазина в град Есен. При инцидента няма пострадали, но 41-годишният сириец е арестуван на място.

Според първоначалните данни на полицията, мотивът на заподозрения е свързан с раздяла със съпругата му. Той бил въоръжен с ножове и ускорители на огъня и целял да нападне хора и обекти, свързани с тези, които подкрепяли жена му.

Местната преса съобщава, че заподозреният заплашвал минувачи с мачете. Няколко мъже обаче успели да го обезвредят с лопати и пръти, докато пристигне полицията.

Преди това, мъжът подпалил два различни жилищни сгради и се блъснал с микробус в зеленчуков магазин, преди да продължи атаката си в друг търговски обект.

Адвокатът на заподозрения, Фолкер Шрьодер, заяви пред немската преса, че инцидентът няма политически мотив и че става въпрос за „чисто трагична семейна история“.

Инцидентът става в момент на нарастващо напрежение в Германия по въпроса за миграцията след серия от нападения с подозирани ислямистки мотиви.

През август тази година, трима души бяха убити, а осем ранени по време на фестивал в град Золинген, при атака извършена от сирийски търсещ убежище, за която Ислямска държава пое отговорност.

Друг инцидент с подозирани ислямистки мотиви стана през май, когато полицай беше убит при атака с нож в град Манхайм.

В отговор на атаките, германското правителство предприе мерки за затягане на контрола върху миграцията и законите за носене на ножове. Въведени са нови проверки по границите и обещания за по-бързо депортиране на мигранти без право на престой.

Германия прие над един милион търсещи убежище през 2015-2016 г., по време на миграционната криза в Европа – процес, който засили популярността на крайнодясната партия AfD.


В категории: Крими


Флагман.БГ Феновете я съсипаха Феновете я съсипаха 29/09/2024, Неделя 20:00 0
Може ли да я познаете?
Може ли да я познаете? 29/09/2024, Неделя 18:30 1
Флагман.БГ Иска да осинови дете, за да има наследник Иска да осинови дете, за да има наследник 29/09/2024, Неделя 18:00 6
Михаил ДИМИТРОВ Ужасна буря връхлита Бургас до минути Ужасна буря връхлита Бургас до минути 29/09/2024, Неделя 17:54 6
Флагман.БГ Защо имотите поскъпват Защо имотите поскъпват 29/09/2024, Неделя 17:00 2
4
Коментара по темата
4.
Хах
29.09.2024 19:46:59
0
5
Ко, да каже anwalt Folker, по семейни причини, ми да..иначе крайно десните ще излязат и това ще им е на тези плиткоумни примати. Вън от Европа, а за нашите мангали кастрация, бой и никакво напускане на гетото след 18.00часа, без значение мангал с пари или без пари.барем се кротнат чалгаджиите.
3.
Меркел Ханъм!
29.09.2024 19:30:32
2
4
Машала! Ауфидързейн Дойчолнад-пропаднала държава, като цяла Европа! Как ни го вкара тая глобалистка, демокрация - див комунизъм! Вече не може да кажеш това което мислиш, не може да се защитиш, ако го направиш отиваш в затвора!
2.
Холивуд
29.09.2024 19:01:49
2
5
Хи хи хииии,че и българите са мигранти във всяка чужда държава....
Граждани на света.....Пълни глупости на промитите мозъци на глобалистите!!!!
Просто "белите държави" им трябва евтина работна ръка за най-мръсната и нископлатена работа,а и за да се справят с демографската си криза.
Това си е самата истина!!!!
1.
Още може
29.09.2024 18:27:25
2
10
Те ти булка Демократична талибанизация !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избраха инж. Петър Кънев за първи вицепрезидент на БФВ  Избраха инж. Петър Кънев за първи вицепрезидент на БФВ  Депутатът, който е и водач на листата на социалистите в Бургас, представи приоритетите пред федерацията в следващите 4 години Феновете я съсипаха Феновете я съсипаха "Ивана, ти си народен човек и затова те обичаме. Не се подвеждай по течението на твоите колежки, които ни заливат със снимки то скъпи места", казват негови фенове До дни започва ремонтът на ключова пътна отсечка в Бургас До дни започва ремонтът на ключова пътна отсечка в Бургас Общината придоби собственост върху участъка Радост и танци по главната улица! Над 130 души са участниците във фестивала "Ереван в Бургас" Радост и танци по главната улица! Над 130 души са участниците във фестивала "Ереван в Бургас"  Празникът продължи на открита сцена ,,Охлюва“ с автентична и съвременна музика Ад в Бургас заради проливния дъжд Ад в Бургас заради проливния дъжд Ж.к. „Меден рудник“ заприлича като снимачна площадка за филм по Стивън Кинг Иска да осинови дете, за да има наследник Иска да осинови дете, за да има наследник . Не усетих кога остарях, защото пътуванията и професията ми ме срещат с много хора, но тя не може да замени това детенце, споделя певецът Ужасна буря връхлита Бургас до минути Ужасна буря връхлита Бургас до минути Небето над Айтос почерня, черните облаци летят към морския град Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от "БСП-Обединена левица" Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от "БСП-Обединена левица" Байчев бе гост на срещата на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада Защо имотите поскъпват Защо имотите поскъпват Към края на август 2024 г. жилищните кредити са били в размер на 23 милиарда и 203 милиона лева Стотици деца, родители и учители от Бургас се включиха в спортния празник „Отговорни в училище“ Стотици деца, родители и учители от Бургас се включиха в спортния празник „Отговорни в училище“ Идеята е да се създаде по-добра училищна среда без вредни вещества
Британското кралско семейство винаги е готово за погребения Британското кралско семейство винаги е готово за погребения Английското кралско семейство следва строги традиции и протоколи във всички аспекти на своя живот, включително и по отношение на траура Как се поддържа толкова млада и красива Как се поддържа толкова млада и красива Издаде тайната си Може ли да я познаете? Може ли да я познаете? Това е момичето от двулевката Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени Ужас в Германия! Хвърлят деца през прозорци, има много ранени Съседите се опитали да помогнат, като използвали стълби, но те не били достатъчно дълги, за да достигнат горните етажи Те преодоляха своите страхове и не се отказаха, когато им беше най-трудно Те преодоляха своите страхове и не се отказаха, когато им беше най-трудно Двете обаче отпаднаха от риалити предаване Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Вдовицата на Шарлопов взе важно решение Прати децата им да учат в Англия Подгответе се за поскъпването му Подгответе се за поскъпването му Реколтата била слаба, твърдят производители  Шеф намекна, че прави схеми с футболистите Шеф намекна, че прави схеми с футболистите Получавал комисионна от продажбата и заради това искал да се продава, твърди Илко Пиргов Тяло на извънземно изплува на плаж? Тяло на извънземно изплува на плаж? Огромният размер и страховития вид на рибата предизвика голям интерес от местните Австрийската крайна десница е пред исторически успех Австрийската крайна десница е пред исторически успех Днес в страната се провеждат важни за Европа парламентарни избори
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори