×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ДПС Ново начало откриват предизборната си кампания, стартът ще бъде даден в Айтос
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потресаваща драма! Многодетната майка Йорданка разказва как Ана-Мария била прегазена като вафла


Потресаваща драма! Многодетната майка Йорданка разказва как Ана-Мария била прегазена като вафла
Качих се в първата кола, която се появи пред очите ми, за да отидем до болницата, макар че детето ми беше издъхнало преди това в ръцете ми, споделя майката на починалото момиче
29 Септември 2024, Неделя, 08:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Да му дадат доживотна присъда, настоява съкрушената от скръб жена

Детето ми беше прегазено пред очите ми като вафла докато си играеше пред двора. Взех го в ръце и издъхна докато отида до къщата, издъхна. Това каза пред Нова телевизия тази сутрин майката на Ана-Мария – Йорданка от Дебелт, община Средец. Тя се разплака пред камерата и настоя шофьорът, чиято проба отчела наличие на канабис, да получи най-строгото наказание – доживотен затвор.

Малката Ана-Мария, която е на три години и половина, си играла на балатума пред дома си с още едно дете, когато по черния път ненадейно връхлита колата. 

Бабата на прегазеното дете Дора Пембето ридае неутешимо, влязла в магазина и оставила момиченцето пред вратата

„Това не е път. Всички сме там“, разказва майката на починалото дете. 

Ана-Мария е шестото й дете. 

Трагедия край Дебелт! Надрусан бургазлия блъсна и уби 3-годишно дете

„Колата мина върху нея като вафла. Нямаше вече глас. Взех я в ръцете си и почина“, споделя Йорданка. 

Да му дадат доживотна присъда, настоява тя. 

Човекът зяпаше жена си, хвана й бузките, смееха се и не гледаше отпред какво има, разказва бащата на сгазеното дете от Дебелт

Бащата на починалото момиче Раде Атанасов също станал свидетел на нелепия инцидент. 

„Шофьорът се качи в колата и тръгна без да гледа къде кара. Зяпаше жена си, хвана й бузките, смееха се и не гледаше отпред какво има. Мина отгоре на детето и продължи без да усети. Моят син тръгна да го гони. Удари му стъклото отзад, за да спре. Тогава едва наби спирачки. Човекът не знае, че е смачкал момичето“, разказва мъжът в предаването "Събуди се". 

„Питах го „каква направи, бе“, а той обеща да помага с каквото може. Той се обади на полицаите. Мислеше, че детето не е умряло“, добавя той.


В категории: Средец


Изолира се от света
Изолира се от света 29/09/2024, Неделя 10:54 0
Флагман.БГ Черноморец продължи безпогрешния си ход Черноморец продължи безпогрешния си ход 29/09/2024, Неделя 09:43 1
18
Коментара по темата
18.
awatar
29.09.2024 11:17:20
0
0
Всичко това е защото нямаме работещо МВР, нямаме работеща Прокуратура, нямаме работещо Съд, а за Социалните нямам коментирам. В малките населени места е така живеесе като в джунгла. Месни дерибеи ( земеделци ) с кмета който си назначават (избират) не ги интересува, а българските граждани от ромски произход са само за изборите. Социалните им дават помощи но ни си вдигат дупетата от столчетата за да направят някаква проверка.
17.
!!!
29.09.2024 11:13:07
0
3
В 18 часа вече е тъмно ,улица неосветена ,какво прави това малко дете навън само.Раждат много деца ,не се грижат за тях ,а само да вземат детски.Жалко за детето ,защото децата не избират в какво семейство да се родят=
16.
До 14
29.09.2024 11:12:43
0
2
Няма да разбереш защото се иска интелект,когато родителите не могат да си отглеждат децата ,се намесва държавата и им ги отнема ,,а да няма такива трагедии.
15.
До 12
29.09.2024 11:05:12
0
1
Ми то дома им е двора със балатум а магазина е отпред... цигански живот...
14.
Не мога да разбера
29.09.2024 10:34:48
3
2
как някой си позволява да съди за каквото и да било и когото и да било на базата на непрофесионални, противоречиви ,недоказани, а в повечето случаи дори доказано фалшиви (нещо което е обществена тайна) драсканици... Първосигнално племе, поддаващо се на всякакви провокации и манипулации! По-голямата част от коментиращите тук с нищо не се различават от по-голямата част от този етнос. И каквито и да са родителите, и дори да са виновни, става дума за смъртта на малко детенце. А и с ежедневните безобразия по пътищата и навсякъде другаде, утре може да е вашето. Засрамете се!
13.
бай Митко
29.09.2024 10:32:15
1
4
Жалко за невръстното безнадзорно дете!
След станалата трагедия следва неистово реване и опашати лъжи от майката, бащата, чичото, лелята, бабата, дядото, комшийката ..., а бе цялата махала! И то да се вземат повече пари!
Примати!
12.
Праведен ром
29.09.2024 09:47:12
3
34
“докато си играеше пред двора“

“си играла на балатума пред дома“

А бабата казала, че това станало пред магазина!

Прокуратурата трябва да подведе под отговорност семейството не само за лош родителски надзор над 3 годишното момиченце но и за лъже показания.
11.
1
29.09.2024 09:44:43
4
18
УЖАСНО
ЗА НЯКОЛКО ДНИ ПРЕГАЗИХА И УБИХА 4-5 ЧОВЕКА.
Полиция няма по улиците.
Няма контрол на шофьорите.
За мен, MВР, прокуратурата и съда са виновни за това че българина няма страх от законите.
10.
Офф
29.09.2024 09:39:36
3
25
Тръгнаха пак сърцераздирателни лъжи от близките. А стадото, оформящо т.н. "обществено мнение" започва хорово да приглася, неосъзнавайки,че всичките крокодилски сълзи са за да вземат едно голямо обещетение. Уважаеми журналисти,ако позволите един съвет: не презентирайте непроверените версии на коя да е от страните.
9.
1
29.09.2024 09:37:39
2
23
Флегмите имат фетиш към нечистоплътните сега остана да чуем дядото чичото лелята брачедите кво ще кажат
8.
До аз
29.09.2024 09:28:07
0
25
Затова социалните трябва да си свършат работата ,децата не си избират родителите.
7.
бащата
29.09.2024 09:21:17
0
30
ние докато гледахме телевизия в къщата колата влезна и прегази детето
6.
Тулупа
29.09.2024 08:58:49
10
47
МАМИЦАТА ВИ МИРИЗЛИВИ МАНГАЛИ
МНОЖАТ СЕ,КАТО ЗАЙЦИ
ИЗРОДИ ГНУСНИ
ИЗЧАДИЯ НА АДА
ЦИГАНИН НА СНИМКА ДА ВИДИШ,ШАМАР ТРЯБВА ДА МУ УДАРИШ
5.
аз
29.09.2024 08:56:30
4
47
Каквито и да са, смъртта на 3-годишно дете е трагедия! Ясно е, че трябва да си безмозъчен примитив, за да оставиш детето без надзор. Примитивизмът няма етнос, той е втъкан в подкорието. Бог да се смили над малката душица и да му даде по-хубав живот в рая!
4.
Гаранция
29.09.2024 08:45:04
3
43
Мислят колко кинти ши лапнат
3.
Гадна работа
29.09.2024 08:37:53
3
41
Ама циг@нска
2.
Даа
29.09.2024 08:35:56
3
69
Тези ,май лъжат ,като цигани.В едната статия ,бабата казва ,че детето било с нея и го оставила пред магазина ,тука майката казва ,че било пред къщата ,а шофьорът минал през него ,да не е влязъл в двора ,или двор няма ,защото и къща няма ,ако се провери в кадастъра.Хайде сега социалните да проверят ,как се отглеждат другите деца!
1.
Аз
29.09.2024 08:33:50
2
24
Ана Мария.....бил.....???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Направи страшен скандал в БНТ Направи страшен скандал в БНТ Скара се с Жоро Любенов Почитаме двама светци, вижте кой има имен ден Почитаме двама светци, вижте кой има имен ден  6 прекрасни имена черпят заради велики християни Паметник с формата на НЛО до Казанлък става световна туристическа атракция Паметник с формата на НЛО до Казанлък става световна туристическа атракция Забравената архитектурна перла от комунистическата епоха привлича хиляди любопитни посетители всяка година Семейство губи 1 млн. лева заради измама с участието на полицай Семейство губи 1 млн. лева заради измама с участието на полицай Жена от София твърди, че с брат ѝ са жертва, трите им имота били продадени без да знаят Черноморец продължи безпогрешния си ход Черноморец продължи безпогрешния си ход Бургаските „акули“ остават на върха в класирането в Югоизточната Трета група, след като сразиха Свиленград Щафетни игри пред Флората в Бургас, в “С любов за моето сърце” ще участват лекари и шампиони Щафетни игри пред Флората в Бургас, в “С любов за моето сърце” ще участват лекари и шампиони Впечатлен съм от ентусиазма, с който Сдружението на младите лекари в Бургас се включва в безвъзмездни профилактични прегледи, сподели кметът Димитър Николов Арестуваха топ контрабандистът Паскал в Сърбия Арестуваха топ контрабандистът Паскал в Сърбия Мъжът е свързан със скандала с бившия шеф на Агенция "Митници" Потресаваща драма! Многодетната майка Йорданка разказва как Ана-Мария била прегазена като вафла Потресаваща драма! Многодетната майка Йорданка разказва как Ана-Мария била прегазена като вафла  Да му дадат доживотна присъда, настоява съкрушената от скръб жена Триумф за четирима лекари от Бургас, избраха ги в централните органи на Българския лекарски съюз Триумф за четирима лекари от Бургас, избраха ги в централните органи на Българския лекарски съюз Кметът Димитър Николов им пожелава успех и да се грижат с любов и отговорност за пациентите си Сънищата на Стрелеца стават пророчески, а Овенът да внимава с клетвите, злото се връща като бумеранг! Сънищата на Стрелеца стават пророчески, а Овенът да внимава с клетвите, злото се връща като бумеранг! Хороскоп за деня – 29 септември 2024, неделя
Изолира се от света Изолира се от света Бриджит Бардо е уморена Важна новина за всички ученици Важна новина за всички ученици Няма да има диктовка в изпита за 4-ти клас Сензационно откритие за ковид Сензационно откритие за ковид Не е зароден в лаборатория, а... Насралла беше не просто терорист, а терорист номер едно, обяви Нетаняху Насралла беше не просто терорист, а терорист номер едно, обяви Нетаняху Нетаняху определи Насралла като основен двигател на оста на злото, създадена от Иран Хиляди протестираха в Португалия срещу високите цени на жилищата и наемите Хиляди протестираха в Португалия срещу високите цени на жилищата и наемите Участниците в протестната акция носеха плакати с надписи "Исках да се преместя от дома на родителите си, но наемът не ми позволи" и скандираха възгласа "домът е за живеене, не за спекулиране" Безсмъртно създание заразява с рак Безсмъртно създание заразява с рак Учените се опасяват, че замърсяването на планетата може да причинява по-голямо разнообразие от ракови заболявания Кои висши лидери и командири на „Хизбула“ са убити или са станали мишена на израелски удари Кои висши лидери и командири на „Хизбула“ са убити или са станали мишена на израелски удари През последните месеци Израел нанесе много тежки удари на „Хизбула“ Продадоха на търг писмо с първата германска марка за 440 000 евро Продадоха на търг писмо с първата германска марка за 440 000 евро Това е единственият подобен екземпляр Турция и Германия спорят за дюнера, ЕК се намеси Турция и Германия спорят за дюнера, ЕК се намеси Турция поиска преди време от Европейския съюз защитен статут за дюнер кебапа, тъй като рецептата на популярното в Германия ястие, се различава значително от традиционния вариант "Хизбула" потвърди смъртта на Хасан Насрала "Хизбула" потвърди смъртта на Хасан Насрала Израел съобщи по-рано за ликвидацията на лидера на организацията
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори