×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слагат край на войната в Украйна още тази есен? Зеленски зове за мир, а Путин готов да преговаря


Слагат край на войната в Украйна още тази есен? Зеленски зове за мир, а Путин готов да преговаря
Володимир Зеленски съжалява, че не може да удари Кремъл, но зове за мир. Ако възникне желание за преговори от страна на Украйна, ние няма да го откажем, каза пък Путин
07 Септември 2024, Събота, 07:09 ч.
Автор: Флагман.Бг

Economist съобщава, че съдбата на украинския президент ще се реши следващата седмица в САЩ

Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова Запада да вземе мерки за прекратяване на войната още тази есен. 

„Нека да е това времето, когато руската агресия ще приключи по начин, който ще възстанови надеждния международен ред за сигурност“, каза той на срещата в Рамщайн, цитиран от руският телеграм канал „Операция Z: Военкоры Русской Весны“.

По-рано Зеленски призова за втора мирна среща на върха през тази есен, но този път той е склонен да покани и представители на Русия на нея.

 

„Есента е много скоро, но все още има време да се подготвим за срещата на върха и да привлечем повечето страни по света“, каза Зеленски в началото на август.

За тази среща на върха Киев иска да подготви план за прекратяване на войната.

Руският президент Владимир Путин пък заяви, че Русия е готова на преговори в Украйна на базата на преговорите от пролетта на 2022 г., ако Украйна поиска това, предаде Франс прес.   

"Готови ли сме да преговаряме с тях? Никога не сме отказвали това“, заяви руският държавен глава, цитиран от БЛИЦ.

„Ако възникне желание за преговори от страна на Украйна, ние няма да го откажем“, допълни той.

Путин обаче добави, че преговорите трябва да се основават на документите, по които двете страни са се били разбрали и които са били де факто парафирани в Истанбул през пролетта на 2022 г.

Текстовете, за които спомена Путин, обаче никога не са били направени обществено достояние и украинската страна винаги е опровергала да е имало постигнато каквото и да е споразумение тогава, отбелязва Франс прес.

Русия от месеци се опитва да представи Киев като страната в конфликта, която отказва да преговаря. Москва също така редовно променя позицията си относно условията за подобни преговори, отбелязва Франс прес.

След украинската офанзива в Курска област на 6 август, Кремъл заяви, че преговорите за слагане на край на конфликта са невъзможни на този етап, припомня Франс прес.

Преди това Путин каза, че ще сложи край на конфликта само, ако Украйна се откаже от амбициите си да се присъедини към НАТО и ако отстъпи четирите украински области, върху които Русия има претенции, в допълнение на Крим, който Русия анексира едностранно преди 10 години. Тези условия биха представлявали де факто капитулация за Киев, отбелязва Франс прес

Що се касае до преговорите в Истанбул през пролетта на 2022 г., Москва твърди, че е бил парафиран компромисен документ там, но че Западът е подтикнал Киев да отхвърли това споразумение. Именно тази версия на събитията Украйна отхвърля, посочва Франс прес.

Междувременно обаче "Другата Украйна" съобщи, че Зеленски съжалявал, че не може да удари Кремъл.

Той отново се оплака, че западните партньори не му дават далекобойни оръжия. Той също така говори за руските летища, които иска да удари с такива оръжия.

„Когато говорим за факта, че Италия или някоя друга държава се страхува, че ще ударим Кремъл, съжалявам, че не можем да направим това“, каза Зеленски.

Междувременно БЛИЦ съобщи, че следващата седмица Зеленски ще пътува до Съединените щати. Медиите наричат целта на визитата му последния шанс на политика в конфликта с Руската федерация.

Както съобщава британското списание Economist, украинският лидер възнамерява да направи последен опит да убеди президента на САЩ Джо Байдън да одобри бомбардирането на руска територия с помощта на американски ракети с голям обсег.

Изданието подчертава, че „Зеленски скоро ще има последен шанс да убеди Байдън да промени подхода си, преди да напусне поста по време на срещата им в Ню Йорк следващата седмица“.

Авторите посочват, че Киев е все по-недоволен от факта, че Вашингтон ограничава атаките срещу руски територии. Официални лица, например ръководителят на украинското министерство на отбраната Рустем Умеров, подчертават, че Киев очаква забраната да бъде отменена.

Както каза той пред CNN, Украйна трябва да получи разрешение за използване на ракети ATACMS с голям обсег за нанасяне на удари по руски цели.

„Обяснихме какви възможности изискваме... Надявам се, че бяхме чути“, каза той.

Същата медия посочи, че Съединените щати са дали на Украйна списък с цели за атаки, но още през юли администрацията на Байдън, въпреки че не изключи „облекчаване“ на забраната, не се отказа от последната.

Според генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг редица страни от Алианса са съгласни с подобни действия на Киев.

По-специално той посочи Обединеното кралство, което даде на Украйна оръжия без никакви ограничения, както и Франция, която даде зелена светлина за атаки с използване на ракети Storm Shadows / SCALP с голям обсег.

Експертите смятат посещението за последния шанс на Зеленски поради факта, че Байдън скоро ще напусне поста, а вероятният му наследник Доналд Тръмп остро критикува лоялността на САЩ към Киев.


 


В категории: Войната в Украйна


50
Коментара
Флагман.БГ Свалила 13 килограма за 1 година Свалила 13 килограма за 1 година 16/09/2024, Понеделник 14:20 3
50
Коментара по темата
50.
46 47 49
10.09.2024 01:05:08
0
0
Да продължавате да си еб*** майките и на един друг да ги въртите от време на време. Разрастне ли се войната, дрогираните отрепки, джендъри и ултраси първи ще ви завлачат към фронта... Аз ще си пърдя на вилата, а ако не стига- цепя ви каските при първата възможност и отивам при Господ като герой. И няма да съм единственият. Тепърва ще разберете какви малоумни и заблудени изчадия сте, а повечето от тези вас същите ми боклуци и боклучки едва на смъртния си одер, ако дай Боже легнете будни на него. До встречи ;)
49.
Yvorix
09.09.2024 12:17:38
5
5
"Зеленски съжалявал, че не може да удари Кремъл."
Разбира се, че всички ние съжаляваме!
Хуйло удари многократно Киев, а Киев е град красив, град с история, град с култура, град в който живее будно население, докато Мацква е една кирпичена сбирщина на чалга архитектура насред блатата.
Вижте Кремъл, вижте циркаджийско изглеждащия джамиеподобен дрисък Василий Блаженни - символът на избитото българско население!
Никакви преговори не могат да решет този конфликт, а трибунал, базиран на опита след ВСВ, така както Хитлерова Германия не е участвала в преговори, близо век по-рано.
Имаме непредизвикан агресор, имаме военни престъпления, които не могат да бъдат обект на преговори, а на разоръжаване и разформиране на варварския агресор, докато не е причинил по-големи щети, именно към което се стреми.
48.
наскоро Сорос беше в Украйна
08.09.2024 22:30:32
2
4
Redacted с Клейтън Морис наскоро поясниха следното (ползвайте субтитри с превод на бълг.език):
„Сорос НАПЪЛНО контролира Украйна и със Зеленски е свършено“
https://youtu.be/RTLtq8c3uaw&t=401
Ставаше въпрос за екстрената подмяна на украинското правителство едновременно с посещението на Алекс Сорос в Украйна, "за да инвестира в Украйна".
Съвсем друго предупреждение бе направено от гръцки СМИ:
"Доставката на ракети Tomahawk на Зеленски представлява непосредствен риск от руски ядрен отговор Засилва се натискът САЩ да предоставят на Украйна крилати ракети"
https://tinyurl.com/36hsw6ry
Всъщност руският посланик в САЩ Анатолий Антонов изпрати писмо до Държавния департамент, в което между другото се споменава изричното предупреждение, че „в случай, че Украйна удари Русия с американски далекобойни оръжия, тогава резултатът ще засегне и двете страни на Атлантика". , което предполага, че ще има широко използване на ядрени оръжия в отговор не само в Европа, но и в самите САЩ (CONUS).
Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов
В същото време слухове, които все още не могат да бъдат потвърдени, гласят, че Русия постепенно изтегля дипломатическия си персонал от САЩ заедно със семействата им под прикритието на „почивки“.
47.
45 ПОМИЯРИ ПУТЛЕРОБИ
08.09.2024 21:55:39
5
3
НОРМАЛНО..НЕЩАСТНИЦИТЕ ЧАКАТ ДА "ПУКНЕ ТОПЧЕТО ХАХАА СМЕШНИЦИ 2РОТИ ЗАГОРЕЛИ УКРАЙНА ВОИНИ ШИ ДОЙДАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ МЪРШИ КОПЕЙКАДЖИИ ШИ БЪДЕ ДАРМАДАН
46.
44 ЕБЛЬО
08.09.2024 21:53:37
4
3
ШИ ИМА КОЛУМБИЙСКА ВРАТОВРЪЗКА ЗА ТЕБ ПУТЛЕРАСТКА МЪРШО
45.
И до другите тъпи дроги
08.09.2024 13:33:08
4
6
Симотековци разни, вижте си другарчета помиари, че повечето са в ковчези вече или в лагери/затвори, където ги чакат да пукнат. Нищо по-различно не ги чака и вашите продрусани проскубани педалски дупета. Мнозинството от нормалните все още хора са против западни нпо и разни платени наркомани да им дават наклон на патката. Както ви правят на пихтия и вече не сте толкова шумни в украина, така ще бъде и тук, само да "гръмне топчето"... Скоро може да го разберете по трудния начин...
44.
До 43
08.09.2024 13:12:15
4
2
Ей дрисльо, не се надъхвай, че като те намеря от ухо до ухо ще ти направя втора усмивка. Това разбра ли го? Ще чакаш в някой окоп или сборен пункт да станеш на решето, не дърпай дявола за опашката да изпреварваш събията. Разбра ли ме, изпалена тикво?
43.
28 ПУТЛЕР МЪРША
07.09.2024 20:51:51
7
5
СПОКО ЩЕ ГИ ТЕГЛЯ КУРШУМА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СИ СЕ УСЕТИЛ ПУТЛЕРОБ ПУТЛЕРАСТ ГНУСЕН НОРМАЛНИ ХОРА СА СРЕЩУ ПУТКИН ЯСНО ЛИ Е ПЕНДЕЛ
42.
Дивото
07.09.2024 19:30:44
2
7
Зеленски излагаш се давай до последния балък....
41.
Боби
07.09.2024 19:10:44
6
9
Пресрочения наркоман, няма да се размине с бесилото.
40.
Свинско без Зеля, без Зеля
07.09.2024 19:02:07
2
4
По-рано украинският лидер направи изявление, че Русия трябва да присъства на втората „мирна“ среща на върха. Той осъзна, че без участието на Русия няма да може да се разреши ситуацията в страната. На свой ред прессекретарят на президента Дмитрий Песков каза, че в момента няма условия за мирни преговори , особено в ситуацията на нападение на въоръжените сили на Украйна срещу Курска област и атаки срещу други гранични региони на Руската федерация.
39.
До 38
07.09.2024 18:45:35
0
0
То е ясно нали не очаквате да.осъдят някой все пак това е бг за 2 грама коноп 4 години за 2 убийства като семерджиев или за.4 като оня кривоглавия от златоград ли къде беше 8 години влачене домашен арест и осъждане на лежаното.
А с тия пари Мавродиев ше изучи децата на съдиите от върховния съд и болен ше се лекува по ривиерата июи гръцките острови
38.
Няма страшно за руZкия ибрик
07.09.2024 16:59:12
1
12
Стоян Мавродиев ще се върне в страната до няколко седмици. Той вече си е наел адвокати.
В България Мавродиев щял да обяви, че Вълка и Доган са го заплашвали. Заявили са, че ако банката не отпусне кредита, те ще го ликвидират.
Иии проблемът с квартирата и охраната на Меди ще се реши на момента . Даже и специален костюм ще му даде държавата
37.
Hjk
07.09.2024 16:51:14
1
10
Нейвярно ! Слагат край на мачкането на мангало-татарската тиква още тази есен. Всеки момент , само войната да спре !
36.
Gi
07.09.2024 16:48:48
1
11
Доган вече е зле със здравето, взеха му всичко без да гъкне, та дори и с охрана не смее да излезе от вкъщи.
35.
Cv
07.09.2024 16:45:29
2
12
Моля , информирайте как е главния защитник на руZките опорки у нас - хидро-философът Меди . Злите езици документират че Меди продължава да странства в разни прашни багажници : “Дни наред местят Доган като чувал с картофи от място на място. Първата „квартира“ - вилата на депутата Рамадан Аталай, после в ловното стопанство „Бялка“ край село Орляне . Сега е около тинята на язовир Доспат , но въпреки комарите продължава да служи на СССР”
Дай Боже на всеки ватник таквиз блага !
34.
*********
07.09.2024 16:26:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
33.
Абе 18
07.09.2024 15:42:37
8
3
А бе модераторче недоучено блицаджийски памперс,аз не гласувам за никой боли ма грездея за руските ти чорбаджии и супортите тръгнали от Ямбол и Тополовград
Дето дума не давате да се обели срещу тях и триете конментари насрани от страх.
драго ми цървено лакейче проверил си ме 100 пъти и си видял че не фигурирам тук не работя в лайнария и неплащам данъци тук.
И НЕ ГЛАСУВАМ .ти си бий още 2 ваксини и хуквай да избираш поредния дето ще те оправи отзад.
Колкото до живота ми не плащам ток и вода н а постсъветския лайнарник в който живея нитп данъци. Господарите ти кънев и валерко и шефа им шиши те са ти взели животс мен ме брига курац .
Айде отивай в кауфланд на промоциите че уъре пак филии с маргарин до заплата
32.
Шибам
07.09.2024 15:13:27
11
15
Дали с война или с преговори, Русия ще си вземе своето , ясно ли е джендъри надупени? Иначе ще има шутове в лицето и големи салами отзад.
31.
XX
07.09.2024 14:08:57
1
1
До 18

"17-я коментар...." - каза ли нещо или си изби комплексите от деменцията?
30.
*********
07.09.2024 13:59:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
29.
свакови
07.09.2024 13:15:23
14
10
Като сме тръгнали да говорим много държа да споделя за последното ми работно посещение в Русия . За всички участвали в този цирк процедурата е до болка позната . Има си “ входно интервю с ФСБ представител “ . Ако не знаете - тва си е като покер турнир по Евроспорт . Няколко часа питане кой подкрепяте в конфликта . И понеже е тъпо да му кажете - вас не , защото сте бедни като колхозници - препоръчвам да се манифестирате като граждани на Европа . Перфектният отговор е . Ако някой особено тъп офицер (ОТО) задълбае - вадя личната карта и обяснявам - с това пътувам в и с кредитна карта , където и когато ми хареса . Най - много да пробва да ви излъже да подпишете че подкрепяте военната им лудост . Следва учтив отказ е почерпка с Пепси . Ще се изненадате колко Пепси побират джобовете на униформата , гарнирано с “ за децата е “ . После следва обяснение 5-10 минути как руската Пепси кола / Черноголовка е бранда / е най - вкусната Пепси кола в света .
Между нас казано има вкус на ръжда .

И
28.
Скара Бей
07.09.2024 13:10:36
17
19
Дано не се споразумеят и руснаците да попилеят цяла украина. И без това не им трябва такъв таралеж в гащите точно до западната им граница, люпилня за предатели точно на ръка разстояние. Дано има голяма война и мобилизират всичката пасмина педали и малоумници, които плюят по Русия. Ако мен ме дръпнат, ще изядете оловото още на тренировката, преди да ни пратят на фронта. Ще пукнете, а тези от съюзниците на Русия, които загубят живота си, ще отидат в Рая.
Трета световна чука на вратата.
Будеть интересно.
27.
До 25
07.09.2024 12:59:08
11
15
Как трета година ве брат ? Още сме на втори ден от тридневната спец.операция и всичко си и по план ! Даже санкциите са им от полза !
26.
ПУТКИН УРОДЛИВО ДЖУДЖЕ
07.09.2024 12:46:00
26
10
ПУТЛЕР КЛЕКНА..УКРАЙНА ВЗЕ НАД 1300КВКМ КУРСК РУСИЯ ВЕЧЕ УКРАЙНА И ДЖУДЖЕ БЪРЗА ДА ПРЕГОВАРЯ..ПРОССИЯ РАБСЕЯ 2ГОДИНИ 650000ЖЕРТВИ 1200КВКМ ДОНЕЦК ВЗЕ..БРИГАДА АЗОВ КОНТРААТАКУВА И ЗАВЗЕ ПОКРОВСК СЕЛИДОВО И НЮ ЙОРК ОСВОБОДИ 1БАТАЛЬОН ОБГРАДЕНИ УКРАЙНА ВОИНИ..ГИРКИН СТРЕЛКОВ МИНИСТЪР ДНР ОБЯВИ НАЦИСТИ В КРЕМЛЕ
25.
руска подложке
07.09.2024 12:19:01
21
21
путин няма силите да ги изрине до полската граница, не го разбрахте зомбираните рашисти вече трета година, дебили, рашистки дебили сър!!
24.
Нацист
07.09.2024 12:11:31
20
21
Този наркоман е подложил собствения си народ на геноцид, на бавно, мъчително изтребване, ако си мисли че може да победи, или да принуди със сила Путин да преговаря или е луд , или надрусан, Какво ще стане ако им разрешат да удрят с ракети в дълбочина , нищо, Путин ще откачи и ще ги изрине до Полската граница.
23.
Свако 1
07.09.2024 11:56:08
15
14
Аз ли нещо не разбрах ? Днес във "Файненшъл таймс" директорите на ЦРУ и Ми6 в съвместно интервю ме убеждават , че мачкането на руZката тиква няма нито да сприра нито да има лабаво . От цял свят пищят че било “ безпрецедентна обща статия” и зоват за подкрепа .
Ма явно светът е в грешка . Бай ви #никой от Равадиново или #коцето от Максуда ( с лилавите венци ) са договорили примирие .
Тва ватниците са много, изключително прост народ .
22.
Онищожителна воИна
07.09.2024 10:53:37
17
10
неграмотният рашистки дебил, кой да ти чете мисловните изпражнения ,дебил!
21.
БГ ЕС НАТО
07.09.2024 10:46:05
19
16
Не петни името българин, гнусна руска подлого!!
20.
Българин
07.09.2024 10:25:00
21
30
Украйнския фронт се разпада евреиското копеле не е в състояние да предлага каквото идасе. Иде зима сащ и НАТО са бесилни. Русия ще онищожи фашиската измет в Украйна . Сащ и НАТО ще платят цялата воина Русия ще си отмъсти на помярите
19.
Българин
07.09.2024 10:18:45
19
30
Евреиското копеле зеленски лъже това е подготовка за нападение на сащ и НАТО . Сащ и НАТО изнемогват сега е момента Русия да заличи вашингтонските наркомани и лондонски помяри зада е по спокоина за напред.
18.
Дедо ви
07.09.2024 10:16:55
13
16
17-я коментар :-) в Украйна наистина има забрана за преговори подписана от Зеленски, но в промития ти мозък място за анализи няма, ходи гласувай за продажниците като тебе и се радвай на живота който даже не е и твой, отдавна ти го взеха господарите ти
17.
До 5
07.09.2024 09:56:45
22
14
Амк преди около месец и курск беше руски и Огроооомни фейлетони
дитирамби и панегирики се пишеха за Ахмат Скороост ма бързо бягат укрите не моат ги настигна
16.
ХХ
07.09.2024 09:53:47
12
20
"Русия от месеци се опитва да представи Киев като страната в конфликта, която отказва да преговаря." - ъъъ... В коя страна има закон забраняващ преговори?
15.
До 5 ай честито
07.09.2024 09:51:59
25
13
От снощи е пак Ню Йорк азовците скъсаха чувала или котела или каква тан тъпотия руска обградените улраинци не са веке обградени и заедно бият орките като частно магаре в стопански двор .
Гледайки Z канали и руски или проруски крепостни телевизии няма как да го знаеш
14.
Цитрон60
07.09.2024 09:41:56
8
10
Тече един скандал в САЩ в момента за едни руски $10мил раздадени да "спонсорират" махленски инфлуенсъри и червени новинарки.
Няма нужда от бюджет за наще май
13.
До 9
07.09.2024 09:40:29
23
20
Копейке малоумна, прочети малко история и виж кои живеят по тези земи. Не става само с опорки! За клане на полския народ си припомни катинското клане. Там сесесере са най-силни.
12.
Путинидинахуй
07.09.2024 09:39:24
36
23
Мир ще има,когато и последният ватник бъде наритан извън законната- украинска граница .
11.
*********
07.09.2024 09:25:38
6
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
Квартал 95
07.09.2024 08:49:28
18
41
Винаги по време на среща на върха в Рамщайн, укрите проявяваха някаква активност с цел да извлекат максимално кивти от донорите.
Я ще ударят кримският мост.
Я ще направят контраатака на Изюм.

За първи път, укрите не можаха да пощажат дори ПР някаква операция.

Закъсаха с най-елитните си сили в Курск.
Покровск, Торецк и Угледар са зле.
Избиха им голямо количество западни инструктори в Полтава.

От никъде, никаква добра новина за тях.

И в отчаянието си, като истински камикадзе, Зеленски иска ракети с въведени координати и той да натисне зеленото копче.

Сегашното ръководство на украйната е изгубило ясна представа за местото си в света.

Правителството им се разпада.
9.
Тези
07.09.2024 08:45:08
5
21
ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ специално ли си ги измисляте, или за ЦИПСО сте абонирани, бургаШки "журналисти"?
8.
До 7
07.09.2024 08:39:03
13
38
По кои канали ?
Бандеровците какво общо имат с казаците ?
На бандеровците им дай да колят жени и деца, както дядовците на сегашните, клаха полските жени и деца през тората световна, в мащаби по-големи от Баташкото клане
7.
Какъв мир?
07.09.2024 08:38:19
14
27
Наближава есен, дъждове, кал, любимото време за настъпление на руските войски. Запада изпраща далекобойни ракети на Украйна. Сега е момента богатите хора в България да помислят за емиграция и евентуално инвестиция в много дълбоки бункери.
Бедните хора - ще гледаме зарята отблизко. Дано да не съм прав!
6.
До 2
07.09.2024 08:23:59
29
20
Как да кажат като още не знаят къде се намират. По всички канали пишат, че ватенките са се наяли на топъл казашки х0й. Превърнали са ги в тор.
5.
До 2
07.09.2024 08:15:00
18
35
От няколко седмици Ню Йорк отново си е Новгород.
Та я разкажи какви фейлетони пишат в украйната ?
Когато си въвел пълна и всеобхватва цензура, каквато Зеленски е въвел, може всичко да пишат и всички да вярват.
4.
Хахаха
07.09.2024 08:13:01
11
27
Победа будет за нами .
3.
хах
07.09.2024 08:08:31
5
11
никой не ви вярва, този сладкиш, който си поднася новините.... му е пределно ясно, че ще живее на село скоро, защото кофлимта ще заеме невиждани размери
2.
Тъй тъй
07.09.2024 08:04:59
28
20
Я кажете азовците как отупаа руспиите в Ню Йорк украйна имам впредвид що мълчите
1.
Fgh
07.09.2024 08:00:02
39
30
Операция Z военкори източник???
Вие сериозно ли? Ставате като поглед.инфо, част от руската пропаганда!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Исмаил Осман: Не аз предадох ДПС, а тези, които днес номинират депутати за друга политическа структура Исмаил Осман: Не аз предадох ДПС, а тези, които днес номинират депутати за друга политическа структура Господа, аз съм в Движението за права и свободи, но вие къде сте?, попита риторично председателят на Общинския съвет в Руен, който и доскоро бе най-обичаният кмет за своите в новата ни история Учебните заведения в Поморие посрещнаха ласкаво общо 3142 деца и младежи Учебните заведения в Поморие посрещнаха ласкаво общо 3142 деца и младежи Нека бъдем до децата си, нека им помагаме, защото бъдещето е в тях, каза кметът Иван Алексиев с пожелания за успешна учебна година Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник Борят се за живота на пострадалия Кметът Жельо Вардунски откри учебната година в СУ "Христо Ботев" в Камено, пожела здраве, благополучие и добротворство Кметът Жельо Вардунски откри учебната година в СУ "Христо Ботев" в Камено, пожела здраве, благополучие и добротворство Трупайте знания, не губете устрема и желанието си да научите повече, защото знанието е сила, заяви директорката Румяна Сотирова Извънредно! Тежка катастрофа на АМ „Тракия“ край Карнобат Извънредно! Тежка катастрофа на АМ „Тракия“ край Карнобат Причината е висока скорост и неспазена дистанция Свалила 13 килограма за 1 година Свалила 13 килограма за 1 година Напълно здравословно, без никакви инжекции, каза Мис България Антония Петрова БНБ пуска нова уникална сребърна монета БНБ пуска нова уникална сребърна монета Цената на монетата при пускане в обращение е 150 лева Разбиха кантората на известен адвокат в Бургас… два пъти Разбиха кантората на известен адвокат в Бургас… два пъти В рамките на няколко дена помещението е било атакувано от неизвестни нападатели, причините не са ясни  Откриха новата учебна година в Медицинския факултет на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас Откриха новата учебна година в Медицинския факултет на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас На церемонията стана ясно, че тази година приемът е изцяло запълнен, новите студенти са от цялата страна и от чужбина Михаил Хаджиянев даде старт на учебната 2024-2025 г. в бургаската АЕГ „Гео Милев“ Михаил Хаджиянев даде старт на учебната 2024-2025 г. в бургаската АЕГ „Гео Милев“ Самият той е завършил елитната гимназия и е горд с успехите на кадрите на АЕГ
Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца Борис взе 6 жертви в Румъния Борис взе 6 жертви в Румъния Циклонът отне и живота на пожарникар в Австрия Трагедия в Ламанша! 8 загинали при опит да го преминат с лодка Трагедия в Ламанша! 8 загинали при опит да го преминат с лодка 60 авантюристи искали да отидат от Франция във Великобритания с гумен плавателен съд  Нов опит за убийство на Тръмп, нападателят набирал наемници за Украйна за $1200 на месец Нов опит за убийство на Тръмп, нападателят набирал наемници за Украйна за $1200 на месец Заловеният Райън Уесли Рут желаел да се бие на страната на Киев
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори