×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо чалга елитът пропуса концерта на Ед Шийрън


02 Септември 2024, Понеделник, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Почти нито един от най-емблематичните изпълнители в попфолка не посети изявата на британския гений на стадион Васил Левски

Чалга елитът тотално отсвири най-чаканото музикално събитие в България това лято - концертът на британската поп звезда Ед Шийрън.

Почти нито един от най-емблематичните изпълнители в попфолка не посети изявата на британския гений на стадион "Васил Левски", пише България Днес. За разлика от други подобни концерти, когато всички музиканти и изпълнители у нас се фукат, че са гледали от първия ред, този път нямаше подобно нещо.

Въпреки неглижирането на мегаконцерта от страна на чалга елита плеяда поп звезди пя под дъжда в София с носителя на "Грами". Повече от 66 000 души се стекоха на Националния стадиоон "Васил Левски", за да се получи един от най-могъщите и емоционални концерти у нас. 

Сред ВИП гостите бяха Боряна Братоева, Бесте Сабри, Алекс Сърчаджиева, Натали Трифонова, смейство Джаферович с децата, Мона Гочева и много други. 

Самият Ед Шийрън пък сподели от сцената, че столицата ни много му е харесала и се надява да дойде пак.


 


В категории: Лайфстайл


13
Коментара по темата
13.
Маринчев Георги
03.09.2024 07:39:16
0
5
ВИП гостите които изброявате ХА ХА ХА.Ако те са ВИП аз съм АКАДЕМИК !!!
12.
Чалга-елитът имат проблем
03.09.2024 04:54:52
1
1
Оставете го Едю да си гледа китарата.
Чух шофьора на автобуса да казва, че
че едно опушено, с книжка в КАТ била топ това лято в Слънчев бряг (не туй с напитките, ми предното) , но сега била бременна. Клюките, че той е виновен не са верни. Не била негов тип. Голяма мистификация . Кой е тогава?
11.
Съра
02.09.2024 22:23:49
0
10
Джон, защо няма чалгаджии на концерта ?? ЗАВИСТ сър ! Е...поне Лепа Брена да беше дошла ! ЗАВИСТ сър...
10.
Ойт
02.09.2024 22:09:24
2
16
Че какво общо има чалгата с Ед Шийрън?!? Това е все едно Ед Шийрън да има общо със Софи Маринова и Хазис. Едната музика е европейска, другата е за деградирали бели хора и тъмнозелени представители на чалгарската общност. Сравнението е нелепо, тотално нелогично!
9.
Малчуган с Iphone 18
02.09.2024 21:54:15
6
13
В София концерти на мега вървежни и фешън звезди
А във спрелия Бургас на РЕТРО динозаври пенсионери от преди 25години
8.
Не
02.09.2024 21:10:20
3
18
Не слушам нито чалга, нито Ед Шийрън. Не мисля, че това ме прави наркоман, простак, идиот или нищожество! Всеки си има своите музикални вкусове. Уважавам на всеки вкуса за музика. Мисля, че новото поколение е тотално изтрещяло. Като не е на тяхното реве и всичко друго отрича и обижда. Това е тъпо. Всеки има право да си слуша, което му харесва. Не мисля, че трябва да ходиш на някое място, заради това, какво ще кажат другите.
7.
Пахахаха
02.09.2024 19:40:28
0
25
И как по дяволите сте се сетили за въпроса: “Защо няма чалгари на концерта на Ед Шийрън?”
Няма нормален човек, който изобщо да си задава такъв въпрос.
Няма хипер концентрация простотия, алкохол, дрога. Какво да дирят там нашТИ звезди?
6.
Флегми
02.09.2024 19:34:28
1
21
Бинарници болни чалгата не е елит а тор на елита ,Чалга елит е оксиморон едва ли знаете какво е това нещо като суха вода или дървено желязо във вашия случай образована флегма
5.
Азис и Благо Джийзъса
02.09.2024 19:24:43
1
15
Знаете ли какво е блондинка в библиотека - посетител . Същото е и с чалгарите в случая.
4.
Азия и Благодаря Джийзъса
02.09.2024 19:23:32
1
14
Знаете ли какво е блондинка в библиотека - посетител . Същото е и с чалгарите в случая.
3.
Хейт
02.09.2024 19:17:38
1
16
Джаферович са си наполовина чалга семейство
2.
Защото
02.09.2024 18:48:29
0
18
Не слушат Ед Шийрън.
1.
Мда
02.09.2024 18:45:35
0
19
Чалгар=Слави -диванче наркоманче= шмъркащи ко-кеин=наркоразпространители=мафия!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори