×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Православната църква отбелязва Кръстовден
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Илков категоричен: Аз съм човек на МВР, нямам политически гръб


Атанас Илков категоричен: Аз съм човек на МВР, нямам политически гръб
Ще започна да изпълнявам своите отговорности с екип, който аз искам да създам, каза служебният министър по повод рокадите в силовото ведомство
31 Август 2024, Събота, 09:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Нов главен секретар ще очакваме, когато има редовно правителство, ракри служебният министър на МВР

Аз съм човек на МВР, с над 37 години стаж. Няма как да бъда пришит, към който и да бил политически субект. Не бих казал, че имам политически гръб, нито пристрастия”. Това заяви пред Нова тв служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Той е бил поканен за поста лично от Димитър Главчев и ден по-късно се е съгласил.   

Откакто е министър политици не са му звънели, нямало и за какво, казва Илков. 

Илков коментира, че полицаи могат да излизат и да изразят недоволството си, когато имат проблем със социално битовите условия на труд, с техниката и др.

Новият вътрешен министър с още една ключова промяна

По повод рокадите в МВР Илков заяви, че иска да сформира свой екип, с който да гарантира честни избори. „Аз съм започнал и ще започна да изпълнявам своите отговорности с екип, който аз искам да създам. Така че отговорността е изяло моя”, подчерта той.

Защо смени и главния секретар на МВР Димитър Кангалджиев, Илков обясни: „Това е отново свързано с екипа. Да не остава съмнение, че правим избори с част от стария екип. И това да бъде основание да се вклинява МВР в спиралата на това, че с този екип ние сме продължили някакви стари практики и МВР влияе на изборния процес”.

Ето кой може да замени Калин Стоянов

Илков каза, че нов главен секретар може би ще има при редовно правителство.

„Имаме издадена заповед за назначаване на нов главен секретар, но тъй като настоящият заместник главен секретар сутринта не се яви на работа, защото е постъпил в болнично заведение, към настоящия момент процедурата не е изпълнена”, обясни Илков. И допълни: „Няма да влизам в хипотезата на „ако”. Много ще се радвам здравословният проблем да отмине бързо”.

Смените на върха в МВР изглеждат безсмислени, Кангалджиев дори не може да бъде освободен

„Изборът на заместник главен секретар на МВР е мой – Явор Серафимов. Той ще встъпи”, каза Илков.

Той потвърди, че е сменен директорът на Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма”, специални операции

„Той е преназначен в звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи. Смяната е продиктувана от това, че е възлова дирекция в МВР и визията, която трябва да показва, не е това, което трябва да бъде. Искам нов директор, с нова визия, с по-енергични действия”, каза Илков.


В категории: Политика


6 ползи от водата с лайм
6 ползи от водата с лайм 14/09/2024, Събота 20:40 0
Флагман.БГ Стяга сватба Стяга сватба 14/09/2024, Събота 19:20 0
Флагман.БГ Опитал да се самоубие в затвора Опитал да се самоубие в затвора 14/09/2024, Събота 17:20 3
16
Коментара по темата
16.
Сарая
01.09.2024 09:50:46
0
1
Сигурен съм, че абсолютно сам с труд и пот и учене си стигнал до тук, друже. Без никой да ти помага, абсолютно сам. Сигурен съм!
15.
Бра
31.08.2024 16:02:48
0
4
И да не си бил, вече си станал човек на когото трябва. Със службата върви и сметката, която трябва да платиш. Веднъж хванеш ли се на хорото, караш до край. Пуснеш ли се, изпадат от хранилката. Пък тези приказки ги приказвай на баба си
14.
Гост
31.08.2024 14:51:49
0
1
Голям виц каза Илков.
Затова толкова години те покриват за да дойде момента да те инсталират.
13.
А
31.08.2024 13:28:30
0
11
Хибрид,от девет години на двойна ясла,хем пенсия,хем заплата
12.
До 7
31.08.2024 12:56:52
3
8
Викаш да хвърляме за слабоумните от ПП ! Та те за две -три години духаха на всички , сега пак са на четири крака пред позорния ни президент.
11.
Бай....
31.08.2024 12:37:32
0
14
Тоя шебек вЕрва ли си ?!
10.
Възмутен
31.08.2024 12:17:48
0
15
Синът ми е с две висши образования и е магистър, но няма връзки, важно е калинките на кмета да са уредени!
9.
Поп
31.08.2024 12:04:50
0
21
Чистка и в Бургас. Пълно е в Дирекцията с некадърници завършили за детски учителки и библиотекари. Пълно е с пенсионери. Пълно е с хора на кмета .Изчисти ги всички. Нищо не вършат.
8.
....
31.08.2024 11:45:37
3
9
На Шиши е човек и Радка пиратка е човек на Шишко, Кики също , Асенката е работил при Магнитски като консултант по проекта Цанков камък. Ричи е седял в скута за мазно кафе, Божанката е пил айрян и ял баница от Шишо, морското свинче Мирчев е носил дисагите на Пеефф.
7.
На изборите не ходете за гъби
31.08.2024 11:44:33
1
7
ДПС реално няма да се яви на парламентарните избори на 27 октомври.
Вместо ДПС ще се явят две формации - тази на Доган и тази на Пеевски, което означава две неща:
1. Всеки купен глас ще бъде поне двойно по-скъп, защото ще има поне двама купувачи, а вероятно ще са повечко - ГЕРБ също "пазарува" в ромските махали, а Копейкин е в Русия, за да договори пари и за това.
2. Маргиналите като клоуните на Слави, Български въздух на оня недотавия служебен премиер на руския агент Радев и слабоумниците от Великолепие няма да могат да разчитат на преливане на гласове в края на деня, защото на Сокола и Свинята всеки глас ще им е важен, а освен това и доста скъп (виж т. 1).

Следователно всеки глас на нормален независим български гражданин, независимо колко е разочарован, за единствените последователно истински родолюбиви, проевропейски и антируски партии е глас, който умножен по висока избирателна активност съвсем обективно може да постигне следните три ефекта:

1. Да остави поне едно от двете ДПС-та извън парламента, а защо не и двете. Т.е. поне няколко от техните ypoDu ще останат без имунитет, без достъп до класифицирана информация, без редовни сводки от службите за сигурност (полагат се на всеки зам.-председател на НС, а такъв излъчва всяка партия), без трибуна за изява и без законодателни възможности.

2. Да остави родопродажниците от БСП, клоуните на Слави, Великолепие и всички други маргинали извън парламента за пръв път след падането на комунизма, с всичко изброено в предната точка.

3. Да създаде възможност за решаващо мнозинство, което да проведе нужните реформи в правораздавателните и правоналагащите органи на Република България.

И не казвайте, че не е възможно - в Полша 74.4% излязоха да гласуват и проевропейската продемократична коалиция на Доналд Туск отвя полския аналог на ГЕРБ.

От падането на комунизма сме имали само една такава възможност - през пролетта на 1997 г.
И в резултат на тогавашната мобилизация да се гласува и високата избирателна активност България избра правителство, което РЕАЛНО направи така, че страната ни да стане член първо на НАТО, а сетне и на Европейския съюз.

Благодарение на това членство в най-силния военен съюз в човешката история и в най-силния икономически съюз, например, БЪЛГАРСКИЯТ ПАСПОРТ е на 9-то място по сила в света - имаме право да влезем в 122 държави без виза и в 49 страни с виза при пристигане.

Та ви умолявам коленопреклонно - НЕ ХОДЕТЕ ЗА ГЪБИ на 27-ми октомври, а гласувайте.
Ако ви мързи да си пътувате до мястото по регистрация в личната карта, питайте как да гласувате по местоживеене - супер лесно е.

Но гласувайте, за да помогнем на войната между Пеевски и Доган да вземе най-много политически жертви.

Благодаря от свое име и от името на децата ни, че няма да оставите нашето и тяхното бъде е в ръцете на тези катили.
6.
До 3
31.08.2024 11:26:06
0
8
В този бизнес важното е да е наше момче
5.
КОЙ да ти вярва
31.08.2024 11:24:57
0
3
.
4.
Калоянов
31.08.2024 10:54:25
3
20
До “честния” полицай е важно да има икона, иначе няма да я бъде, няма да и честен и почтен може би!
Още от снимката, както те гледам ми миришеш на Пеювски!
Само на думи се лъжем, че сме независими, а такива няма за съжаление. Честните хора и с морал не се допускат на високи постове в МВР!
3.
Ника
31.08.2024 10:51:01
0
18
Как може да го сложат министър! Той не може дори, да изговаря думите!
2.
ГРАЖДАНИН
31.08.2024 10:34:11
0
22
Този човек няма какво да печели нито да губи Така или ако не беше приел да бъде МВР САМО СЛЕД МЕСЕЦ ДВА НАВЪРШВАШЕ ПРЕДЕЛНАТА ВЪЗДРАСТ ЗА ПЕНСИЯ 60 ГОДИНИ и компютаро го изплюваше като сдъвкано листо .Много ми е интересно с каква съвест ще погледне почерненото семейство където следствие недостатъчната му професионална подготовка и недостатъчната организация по операцията в Лясковец Накоято загина командоса Шарков .
1.
Лост
31.08.2024 10:08:34
7
13
Вярваме ти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 ползи от водата с лайм 6 ползи от водата с лайм Богата на основни хранителни вещества 2 в 1: Сваляме килограми със секс 2 в 1: Сваляме килограми със секс Пробвайте по-сложни пози, хората изгарят средно от 3 до 4 калории на минута по време на полов акт Бургазлийката Гергана спретна екшън на полицаите и остана без аудито си Бургазлийката Гергана спретна екшън на полицаите и остана без аудито си Тя е арестувана за 24 часа За Нова година: Плащаме до 5 бона за Веселин Маринов, Меди и Есил Дюран За Нова година: Плащаме до 5 бона за Веселин Маринов, Меди и Есил Дюран Глория, Ненчо Балабанов и диджей Дамян посрещат 1 януари 2025 в Турция Световната банка пусна плашещ доклад за България Световната банка пусна плашещ доклад за България Достъпът до здравеопазване е една от областите, в които регионалните различия са най-очевидни Шок! Шампионът Карлос Насар прекратява кариерата си заради скандали с федерацията? Шок! Шампионът Карлос Насар прекратява кариерата си заради скандали с федерацията? Първата стъпка е да се махне сегашното ръководство и да се сформира ново, категоричен е световният рекордьор Поетът Недялко Йорданов: Депутатите се превръщат от личности в себичности Поетът Недялко Йорданов: Депутатите се превръщат от личности в себичности Българският народ не е народ на всеобщото отрицание, посочва поетът Доц. Мангъров обясни как се разпространява болестта холера Доц. Мангъров обясни как се разпространява болестта холера Основният симптом е остра диария, която води до дехидратация От 16 септември 7 общински паркинга в Поморие стават безплатни От 16 септември 7 общински паркинга в Поморие стават безплатни Вижте кои терени остават платени  Гошо от Поморие загази, ченгета му дойдоха "на гости", ето защо Гошо от Поморие загази, ченгета му дойдоха "на гости", ето защо Близо 15 грама трева е намерена в дома на стария им познайник
Стяга сватба Стяга сватба Топ готвачът Гордън Рамзи омъжва дъщеря си   Отмъсти жестоко на най-добрия си приятел - награби жена му Отмъсти жестоко на най-добрия си приятел - награби жена му Бен Афлек целува и прегръща жената на Мат Деймън, след като Мат и Джей Ло бяха щракнати заедно  Папата срещу Тръмп и Харис: И двамата са против живота! Папата срещу Тръмп и Харис: И двамата са против живота! Републиканецът е срещу миграцията, а демократът - за абортите Защо не носи разголени дрехи Защо не носи разголени дрехи Тя е принудена да крие фигурата си, защото непрекъснато я критикуват, че е твърде слаба Жестока буря удари Румъния, има загинали Жестока буря удари Румъния, има загинали Спасителните екипи евакуират села с надуваеми лодки, властите вдигнаха хеликоптер „Блек Хоук“ Полиция и охрана спасиха Новак Джокович от тълпата Полиция и охрана спасиха Новак Джокович от тълпата Ноле се опита да се срещне с всички, раздаде автографи и се снима няколко минути, като в един момент се наложи да тръгне към изхода Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Съпругата на президента застана пред камерата в собственото си облекло Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Хванат е да шофира пиян Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Руският президент Владимир Путин предупреди, че даването на зелена светлина на Украйна да използва оръжия с голям обсег ще означава, че НАТО е „във война“ с Москва Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Очакванията са мярката да влезе в сила в началото на 2026 г.
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори