×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Православната църква отбелязва Кръстовден
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Данаил Папазов: Аз съм собственик на резиденцията в Росенец, Доган незабавно да я напусне!


Данаил Папазов: Аз съм собственик на резиденцията в Росенец, Доган незабавно да я напусне!
Бившият транспортен министър Данаил Папазов превзе фирмите, в които бе съдружник с Ахмед Доган и сложи ръка освен върху сарая в Росенец и резиденцията в кв. Бояна и върху ТЕЦ Варна
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Август 2024, Четвъртък, 17:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Данаил Папазов от няколко седмици отстранява Доган от общите им фирми, от часове вече контролира „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ и настоява да влезе във фирмените имоти

"Ахмед Доган не е собственик на недвижимия имот в парк "Росенец" в Бургас, както и на този в кв. "Бояна" в София. Те са притежание на мои фирми. Ахмед Доган няма нищо общо с имотите на дружествата ни, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне".

Това обяви в позиция до медиите току-що Данаил Папазов, бивш министър на транспорта от кабинета "Орешарски", доскорошен съдружник на Ахмед Доган и в момента собственик на "Хермес Солар" и "Делта Еплисон", които са притежатели на т.нар. Сарай в парк Росенец, плажа Отманли и зимната резиденция на Ахмед Доган в кв.Бояна.

Данаил Папазов изпрати позицията си до медиите, часове, след като стана ясно, че името на Ахмед Доган е заличено във фирмите, които стопанисват имотите за десетки милиони.(ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК)

Подобна развръзка се очакваше от няколко седмици, след като стана ясно, че текат структурни промени в няколко фирми, в които пряко участва почетният лидер на ДПС. Данаил Папазов започна да отсранява Ахмед Доган от общите им фирми, с което създателят на ДПС загуби освен двата си имота, които обитава и ключовия енергиен актив ТЕЦ Варна.  (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

Ето какво пише Данаил Папазов:

"С оглед появилите се в последните дни в средствата за масова информация спекулации, относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ (на които съм представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“), заявявам следното:

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София.

Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти.

Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне."  

Ахмед Доган остава без покрив над главата си, отнеха му сараите в Росенец и Бояна

Ахмед Доган изглежда наистина ще загуби перлата си - летния сарай в Росенец

 




Автор
83
Коментара
Кръстовден е!
Кръстовден е! 14/09/2024, Събота 09:39 0
83
Коментара по темата
83.
b
30.08.2024 19:52:16
0
9
Напълно със съгласен с 77. Къде спа г-н Папазов толкова години. Доста е проспал човека. Току така не се става собственик на държавна земя без документи - Разрешение за строеж за яхтеното и прочие . Всеки може да направи справка в Сиела какво стана 2014 г.
82.
*********
30.08.2024 18:34:36
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
81.
Атеист
30.08.2024 18:01:34
0
5
Всичко е точно и работи по план в Държавата на неограничените възможности и липса на наказани, и Доган е само пумпал на Манежа, където всички са заложници на Стауквото.
Инвентаризирането на петрол без тензометрия, която трябва и да се калибрира, както и инвентаризирането на пясък, на инертни материали, на захар, на брашно(с тензометрия), е невъзможно, ако складовете са общи, защото общите складове са собственост примерно само на една фирма, която отдава складова площ на много други, със същите дейности и тази площ не е ясно регламентирана за складирането на суровините им, там идват инвентаризатори, в уговорена дата и час и каквото им покажат. Компаниите твърдят, че никой няма да злоупотреби с евтини суровини, защото трябва да се посегне на огромни количества за да има печалба, но като прескочим фиктивния внос и ДДС измамите и се насочим към прости кражби, тогава се знае, че кантарите, на които примерно стъпват ТИР-овете, в зависимост от разпределението на тежестта на товара по оси, отклонението/грешката е до 30% от товара на камиона, което означава, че с правилните товарачи от монополизираните складове или отдадени на концесия складови площи, спокойно може да се оформят документи, с “качествени” измервателни инструменти(кантари/неточна тензометрия) до минимум 30% завишени или занишени стойности, дори и директно да бъдат вързани към Държавна информационна система.
В най-добрият случай в БГ, при работещи Държавни институции и информационни системи, но с измамници по Митници, измамите с ДДС или Контрабанда на стоки/суровини(не на наркотици) на килограм, могат да се сведат само до 20-30% от Общия внос/износ, но това е на килограм(неясно какво), но трябва някой и да провери, дали декларираното отговаря на наличното, защото това вече е друга Вселена…
Има окрупняване на бизнесите на Транспортния бизнес, има монопол или окрупняване на Складовите помещения и площи.
Примери: Кусев&Крумов, Домусчиев(пристанище”Бургас”), Гайтански, Ковачки и т.н.
Проблемите в БГ са свързани с Фиктивния внос/износ, контрабанда, източване на ДДС, пране на пари, опасна енергийна политика, остаряла инфраструктура, депониране и транспорт на опасни материали, липсата на държавни информационни системи и дигитализирани институции, Електронно правителство, с улеснено подаване на служебна информация или на сигнали за нередности/злоупотреби, снет е и външният мониторинг.
Бившите съветници на Бай Тошо, не се опитват да защитят Държавата си, дори и от Президентството, дори и пред пенсия.
Понеже Доган знае недъзите в БГ, най-добре от всички, затова е с бинокъл, вперен в танкерите към Нефтохима, защото е на каишка и дажбата е всичко, дори няма покрив над главата си, останалото е на вересия от Господарите Му…
80.
Прасета в Космоса
30.08.2024 17:11:34
0
6
НКЖИ е най-голямото държавно предприятие, през което се случва и преноса на част от Контр@б@ндата от Пристанищата на Инертни материали и примерно на въглища от Донбас, като почти цялата инфраструктура на НКЖИ е и на поддръжка към фирмите на Пеевски.
Гайтански отговаря за RDF и изгарянето му, а вносът ще е по Дунав от Великобритания, с новото свързване през Нидерландия, останалият RDF е през Италия, където Цонев е много силен.
Ковачки с ТЕЦ-овете е част от Конгломерата от интереси, заложен през Новия енергиен шлем на Президентшите…и тяхната обърканост по отношение на Евроатлантизма на Паси…, с генералите му и с австрийските нежни връзки на Георги Крумов…
Моля, Прокуратурата да се самосезира!
79.
Разпасан Елит
30.08.2024 17:00:14
1
5
Важна подробност е, че 35 години не е правен Одит на Пристанище”Варна”, то е с над 50% дял от целия Внос/Износ на България, останалите 15% са за Порт”Бургас”, а големите скандали за ПП и Пуделите бяха на Митница с под 30% дял…
Най-важното Кметът на град Варна назначава Вътрешните одитори в пристанище”Варна”, като за 2024г. отказва да назначи. Вътрешните одитори ги назначават, като избрани външни, но знаем сагата за шефката на KPMG, и за Мавродиев и КТБ…
Независим външен одит не е назначаван 35 години, по същия начин, по който се прехвърли Държавният резерв между общинска и областна администрация, където е замитането на ДДС-то, поради общите складове и огромните наличности, които при инвентаризация се оказват едни и същи, но на различни фирми и така фиктивният внос си върви, в колосални количества, а някой разпределя порции…
78.
Разпасан Елит
30.08.2024 16:49:16
0
5
Данаил Папазов е бил 12 години изпълнителен директор на Пристанище”Варна”, а Андриян Атанасов негов подчинен и финансов директор, след което стават съдружници с несметни богатства, свързани с Москва…:

“Според решенията на негово място в бордовете на "ТЕЦ Варна" и "Електрик секюрити" влиза "Сигда кънстракшън" - компания, притежавана и управлявана от самия Папазов, който и в лично качество е директор.

Той, както и другият член на бордовете - Андриян Атанасов, запазват постовете си, като мандатът им е удължен с нови пет години.

Папазов става и председател на бордовете в двете компании - пост, който досега заемаше Доган.

Атанасов е дългогодишен финансов директор на "Пристанище Варна", управляваното от 2001 до 2013 г. от Папазов, когото той като транспортен министър в кабинета "Орешарски" назначава за председател на управителния съвет на НКЖИ.

Източник: "Капитал"”
77.
Ddd
30.08.2024 16:21:57
0
8
ДНЕС ЛИ РАЗБРА ЧЕ ГИ ОБИТАВА БЕЗ ДОГОВОР , ИЛИ ПЕЕВСКИ ТЕ ПОДСЕТИ.
КЪДЕ ГИ ПРОСПА ПОСЛЕДНИТЕ 15Г. ДОКАТО ДОГАН ЖИВЯ ТАМД
76.
Tsatsata
30.08.2024 10:26:05
0
25
Интересна работа,в тези имоти има сума ти незаконни,но които и да пипне калпавата държава все се оказват с неизвестен собственик и дори няма кой да ги събори а сега тоя наглец изтъпанва на всеослушание ,че всичко там е негово
Барабар със 300 метрови незаконен кей,двуетажна бетонна вила,къща за пазачи че и парник с промишлени размери!
Е сега е момента държавата и общината да разгледате възела със собствеността там!
Държавата на която същият този наглец е бил министър!
75.
Славейков махала
30.08.2024 06:04:23
3
22
Представяте ли си? Залагам 5лв че, ще падне от прозореца този данаил.
74.
Хахо
30.08.2024 03:01:06
0
30
Тази работа на орисва на отърваване на Сокола от въжето. Започна се едно прехвърляне на пари, активи и отговорности с едната цел да се замете пътя на онези 150 милиона от БНР. Парите били отишли тук, били отишли там. Като са отишли в тези фирми държавата да ги конфискува и да си върне парите. Какви са тези пушеци с конфискуване на два джипа и 5 лимузини. Щом парите са дадени за Папазов той да връща милионите.
Кметът на Бургас да нареди да се махнат бариерите пред Сараите(не знам как ще се казват без Доган в тях) и да върне в стъпа до плажа и пристана.
73.
Открийте приликите
30.08.2024 01:25:22
9
8
ЗАЩО БГ партия ДПС носи симвжлшзмя ня Русщата Служба ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
ДПС Ржссия е аналог на БК КАТ-Конгрол на Автомобилния Транспорт
ДПС Россия обаче ИМА по ГОЛЕМИ и широки правомощия от КАТ .Служители на ДПС не само следят зя превишеня скорост и алкахол а имят юрисдикция да завардват тарашат и алестуват лица от Крими контингента (чеченски,кавказки,таджики групи)
Също така та отцепват пътища за военни и спец операци
Тоес имат правамощия на нашенската Жандармерия и Гранична Полиция + тази на НСС
ДПС- Демократска Партja Социалисти Црна Гора.ДПС Черна Гора с лидер Мило Джукановиh 30 години неизменен лидер премиер и призидент няколка ПЪТИ на Черна Гора(бивша Югословски анклав).МИЛО ДЖУКАНОВИЧ упровлява 300.000 държава ноооо е НАЙ-богатия човек на Балканите и ТОП МАФИОТ за 30 тодини на власт Джуканович като лидер ДПС е НАТРУПАЛ 12 МИЛИАРДА $ предимно от КОНТРАБАНДА на БЯЛО,менте парфюме,ЦИГАРИ,оръжие за Италия (140 км е разстоянието Черна Гора през Адриатическо маре до Итялия).
Възхада наидера ня ДПС Черна Гора Мило Джуканович ТРЪГВА с помоща на РУСКАТА МАФИЯ и кмета на Питербург(лодния град на ПУТИН-офицер от КГБ)
Кмета на Петербург и КГБ Петербург ДАВАТ на ДПС Мило начален капитал-денги-пари за да КУПУВА Мило на ЕДРО БЯЛО от ЛЕВИчарски проМаоско Комунистическе сграни от Ю.Америка(Боливия,Перу,Венецуела)
В замяна като президенг Мило подарявя концесиите за НАЙ-богатите няходеща в света на БОКСИТ от който са извлича Алуминий за самолети лукс коли и совалки,както и земи на едно от най-красивите и прелестни места в света адриатическо Ривиера Будва и Котор.По късно Мило КЪСА с Руснаците Черна Гара приема еврото още 2004 год Мило исща в ЕС и НАТО а ФСБ му спретват атентат НЕуспешен

ДПС България.БГ етншческа партшя ДПС-Движение Права и Свободи създадена от група агенти доносници на VI ДС начело с АХМЕТ ДО)ГАН от варненското /добричко с.Пчеларово
По аналог е избрано руското име ДПС духовния смшсэл ДПС да конгролира пътищата на развитие на Държавата ПОД крилато на братска Россия като ДПС играе балансьор ако България НЕ слуша МОСКВА КГБ/ГРУ дърпа повода и насъсква и плаши с егническия мир България родобно на Черна Гора (където 1/3 или100хилидифса мюсилмани шиптари) във Бгария турците са около 15% + циганите мюселмани още 8%)
За да спечелят ДПС Бэлгария КГБ Москва ВЕРБОВА лидера ДОГАН е му дявя псевдоним агенг САВА .От агевт САВА се иска да следи да имя РАХАТ за ЛУКойл (рускато гориво е основно перо от богтствато на КГБ)
Покрай КГБ ДОГАН който влияее на ниските слоеве турските работници КГБ зарочва ударно и МАЩАБНО строителство лееене на БЕТОН с Руско КГБучастие па БГ Черномарие така от 2002-2022 за 20 год КГБ МОСКВА успява да оземли и да пжстрои над 400.000 броя ИМОТИ на Руски граждани по ЦЯЛОТО БГ Черноморие променяйки и загрозявайко го заВИНАГИ с руски бетон(същата съдба имат Чернагарското и Кипэрско краъбрежие,по малко засегнато от КГБенвазия остоват Гръцкато и Египетсщото а напосдък Реския бетон и денги застроявя Дубай и о-в Пукет Тайланд отноно грозноэбизожледнаэмащацно с много бетон)
ДПС и Доган придлогат евтена робска ръка строителе под строй,БСП оситурява прждажбата на земи Станишев-русщи еврей спомага за това а Бойко и ГЕРБ осигерявят логистиката в Турезма за Руските хотели
КГБ Вальо Златев нарежда свои пионка за министър на.Туризма Николинка Ангелакова
ДОГАН,Бойко,Златев и БСП получават облаги от конгробандята на Рески горивя и трупат огромни пачки(МЪЖА на Корнелия Ниновя е митнически агент по горива на заплата в ЛУКоил)
Така Руските ЛУКойл КГБ пари генерират Дйржавна корупция,силна зависемост ат МОСКВА на БГ ухравтици,политици депетати и ФОРМИРАТ и МОДЕЛИРАТ едня мафиотска зависима държява която НЕ проезвежда нищо а се храни отхсхеми даровере ,канграбандя свързани с Руски гаршваэи руски схеми коуто води гражданитефня Българшя до БЕДНОСТ и миграция в чужбина
За да "вържат" ДПС изцяло към схемите на МОСКВА ДС в лицето на Васил Божков(рода на ДС ген Атанас Семерджиев от Веленград) вербовят шефката на ТОТОто Ирен Кръстева и сина и ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ,Божков е едно от оръдията-инструменти за влияние на Москвав-у БГ Икономикй,БГ служби и БГ Политика (външна и вътрешна)
ГРУ/ФСБ/КГБ Москва дават пари на Гръка Сократис Кокалис койта ДАВА на Божков който ДАВА на Ирен и Делян да ге завэртят изпурат и умножат в схеми във България
Кой е Сократис Кокалис гръцки милиардер собствуник на гръцкато Лото и най-галемия гръцки GSM оператор "Cosmote".Кокалис е троен ягент на STASI(ЩАЗИ слежбите на ГДР),ГРУ Россия и гръцките служби
Сокротис Кокалис е СИН на личния зъблолекар на1-я лидер на Камунистичиската ГДР по тая линия Какялис е вербоман ат ЩАЗИ която е ПОД шапка и контрал на ГРУ/КГБ.
След кято набйбня и наядрява с Руския капитял ДПС Пеевски (вече част ат НСС) става КОВЧЕЖНИГ и финансест в ДПС и има огромни права да ДАВА и ВЗИМА на който по исска
След като ДПС Пеевски се разраства и прави милиони НЕзавесемо и БЕЗ помоща на Мосщва като премиера-мафиот на Черна Гара Джуканович тай НЕ иска дя рабати с реснацете и да изпълнявя стратегеческете им цели и намерения и бива леко понабит в Дубай докато ментара му БОЖКОВ оставя твърт верен слуга русороб на ГРУ и се окрива в Дубай първо в лукс апартяментя на ГРУ бизнесмена Савидис(понтийски грузински Грък,купил с КГБ пари Солунската митница и Солунския порт и Футболен клуб"Арис" Солун ) я после Божкав се крие в апартамента в Дубай при румънския мафиот Джиджи Бекали бос на залозите ,строителен предприемач измамнек и руски КГБагент)
Джиджи Бекяли с руски КГБ пари ПОДКУПВА румънски генерале и палаковници които му отстъпват земи на Румънското Менистерство на Отбряната и такя Джиджи Бекали всига огромни лущс к-си в НАЙ-скъпия квартал на Букурещ Pipera(аналог на скъпия Софийския кв.Лозенец) и печели огромни пари които дялка с руснаците
По заръка на САЩ и ЕС служби Румънските секретни служби SRI започват преследване и Бекале бяга в ДУБАЙ където и до днес се укрива в компания на КГБруснаци
72.
до 67
29.08.2024 23:31:51
0
17
Както казва (ПОД)поковник Марков:
Всеки Батко си ИМА БАТКО
А Италианците казват :Капо ди тути капи(Шапка ТА шапките)
Тоес всеки boss има по ГОЛЯМ boss НАД него който седи в "сянка" и нарежда на босчетата които нареждат на мишоците
Факта че когато избухна ПП скандала с пачките и пудела
ЦОВЕВ и Пеевски със заканвящ и суров тон казаха следното:
НЯМА да ДОПУСНЕМ да се разпадне Държавата
Тоес дуоно ЦОНЕВ /ПЕЕВСКИ се отъждествявапа в едно с Държавата което издава че ТЕ са ИСТИНСКИТЕ господяри в сянка на ЗАДкулисието в тях е "хляба и ножа" .
В техни на Пеевски /Цонев са СЛУЖБИТЕ,Прокуратурата,СЪДа,Парите милиарди от КТБ,акгиви инфраструктура пристанища,фирми за внос на Електроника,контрабанда за и от Близкия Изток и Турция ,строителство имоти
Цонев е наследник ВГУ ДС а Пеевски служител и BOSSна НСС-Национална Следствева Служба
ПЕЕВСКИ е капо ди тути капито има събиран 19 год ОГРОМЕН информационен обем КОМПРОМАТИ за 90% от Политически лидери и депутати от всички парламентарно представени групи
Компромати от Личностен характер,ГЕЙ,лесбо,педофилия,кой спи с проституки ,кой си поръчва невръстни циганки вс.Труд,кой обича момченца,кой кво шмърка,компромати за роднини
Търговски тайни на хирми и роднини на политици,имогни компромати за СЪДии/ки,Компромати с шкафчета ,взимане на сакове с кинти, прикрити ПТП катастрофи на депутати,ДДСизмами на фирми на политици,връзки с крими свят ,търговски тайни на депутати,участие в трафик на наркотици на ДПС ГЕРБ депутати и техни подчинени,канали за мигранти,НЕразкрити убийства на някалко жени и подчинени в Сараите,пълна програма всичко от А до Я
Ако Пеевски изкара на яве в медиите (които от част конгролира) аудио÷видео картотеката ЩЕ ЗАНУЛИ всички крадци на Прехода за броени часове
И понеже България е ЧАСТ от ЕС и НАТО започва поголвно заНУЛЯВАНЕ на приближенете на МОСКВА бизнесмени,ДСари,ДДСари,конграбандисти,крадци от прехода,Правешки тарикати,приближени на ЛУКойл,перачи на руснаци в имоти па Черномарието,крадци в Енергетиката ,поръчкави бизнесмени слуги на Москва
Директивана от САЩ ,ЕС,Великобритания е спусната на Делян или КЪСАШ с Руско-Московските другари или Бълтария ЩЕ остане ИЗОЛИРАНА от търтовията ,банкавата сфера и световни пазари и ще стане БЕДНА изолирана страна от петия свят като Хаити,С.Корея,Камбоджа
90% пиша щот от ПР ДБ някой са живели дълго в чуобина и компроматите ся малко и НЕдостатъчна ,ноо има време и аузио картотеката се пъълни бързо
71.
356
29.08.2024 22:57:23
0
20
Доган да има нотариален акт на негово име за този имот и да е плащал данъци от джоба си тц няма такова нещо е сега сакенцето и навънка
70.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
29.08.2024 22:52:32
1
12
Георгий Серопян арменец КГБе
А иваче КГБрезидентатуратя се управлава от
Паата Тамганашвили
Роланд Исакев
Давид Коблиандзе
полоковници КГБ държащи
МОЛ Парадайз София
Стокова борса"Илиенци"
НАЙ-големите МОЛове в МОСКВА "Золотой Вавилон"
Тримана КГБ грузинци са от еврейски произход(изповядват ЮДАизма ) имат съответно Руски,Израелски и Грузински паспорти и граждавство
Съдружници ва тримата КГБгрузинци са ГЕРБ Теменужка Петкова(бивша СИКаджийска бухгалтерка-счетоводителка) и Гинка Върбакова
КГБейците са партньори на бургаския ЗСбизнесмен САВА ЧОРОЛИЕВ във вдигането на небостъргач до МОЛ България собственост на друг КГБеец азербайджанеца Вагит Алекшперов
Координация на топла връзка м-у КГБ грузинци и БГ бушони се държи от правешкия тарикат покрвелител на обществени мазни поръчки ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ началник на бат Бойко
ЗЛАТЕВ,Бойко,Доган блажеха яко от контрабандана на Руски ГОРИВА през порт "Росенец" ца това и Доган се бе паркирал Сарая на 50метра от порт "Росенец" за да ГЛЕДА с бинокъла колко ТОНА е ТАНКЕРА за да знае колко и къв дял% ЩИ захлеби от него за да не го пързалят Златев и Бойко
По данни от Депутати от БСП
триото Златев-Боко-Доган е ЛАПАЛЖ по 800 МИЛИОНА лева на година от НЕотченени количества горива НЕ плащане ДДС,НЕ плащане такси към БГ Хазна
ЗЛАТЕВ ПОДкупма Буртаската Полицшя като ЛУКойл ПОДАРЯВА огромна сграда в к-с "Лазур" Бургас до дтадион Вефнохимик на V РПУ Буртас
а ТЕРБаджийдкия шеф Ролиция се замагва с 4 бр апартамента и така мафията и държавата стават ЕДНО ЗАЕДНОСТ(както казват ДПС)във Бургас по време на ГЕРБуправлението а руснаците КГБейци от ЛУКойл БТХазна и БТ държава губят милиарди от НЕплащане на ДДС и такси заради хора като ДОТАН,Бойко,Златев ,Алекперов и митничаря Филипов
69.
Себастиян
29.08.2024 22:37:24
1
25
Смях ама голям смях, до сега толкова много години как е живял Ахмед Доган в тази резиденция? Папазкааа….кажи как е живял там толкова много години или се самонастанил като цигански катун? Нещо не се вързва това което говориш публично и какво е всъщност. Това което казваш по медиите не кореспондира с реалността!! Така сега вече настъпи ответен удар от Ахмед Доган срещу Делян Пеевски. Изкарах кристалната топка и нека да позная какъв ще е този ответен удар.

1. Прокуратурата ще се задейства за откраднатите 500 милиона лева от КТБ чрез обръчи от фирми на Делян Пеевски. Защото не пожела да връща тази голяма експозиция от кредити на КТБ тъй като извършил много услуги на Цветан Василев. Така и реши да унищожи КТБ и към онзи момент Бойко Борисов много добре е знаел за всичко това.

2. Ответен удар чрез неговите приятели в Турция и САЩ чрез тях ще се опита да въздейства над ДАНС, защото единствено и само ДАНС могат да арестуват политик, полицай, президент, както например се случи с главният секретар на МВР Живко Коцев и шефката на Митниците.

3. Ответен удар компрометиране на връзките на Пеевски в софийската прокуратура, полиция и съд и там тези няколко служители от ДАНС който са на заплата при г-н Пеевски.

Боят започна, а правилата са, няма правила.
68.
До 57
29.08.2024 22:37:02
2
15
Какви мутри ръководил Йордан Цонев в Бургас? Пламен Кела редовно хващаше за яката брат му на Йордан Цонев в х-л България и му палеше врата. Венци Чамура редовно звънеше на Кела и го молеше да не го закача, че бил изплашен. Има и други случки с членове от семейството на Цонев и ако беше толкова силен, към Държавна сигурност щеше да им стъжни живота, а не да лежат по една година в затвора.
67.
ето Я
29.08.2024 22:19:53
2
14
Папазов ръководи фирмата в съдружие с руския гражданин Георгий Серопян и компанията "Сигда пропърти", съобщиха още от националното радио
66.
!!!!!!
29.08.2024 22:11:07
0
15
По документи и според официалните регистри почетният председател на ДПС Ахмед Доган не е собственик на лятното имение в лесопарк "Росенец", съобщи по-рано днес БНР. От справка в Имотния регистър става известно, че собственик на имота е дружеството с ограничена отговорност "Хермес солар". Негов управител е Данаил Папазов, бивш министър на информационните технологии, транспорта и съобщенията от правителството на Пламен Орешарски. Папазов ръководи фирмата в съдружие с руския гражданин Георгий Серопян и компанията "Сигда пропърти", съобщиха още от националното радио
65.
Хм..
29.08.2024 22:04:06
0
27
Има файда от тая парламентарна криза галиба. Още 3-4 пъти извънредни избори - и работата ще се нареди от самосебе си!
Щото нашия народ не ходи да гласува, ама като минат 45 години се вдига.
35 вече минаха.
А дано тоз път да не чака още 9! Дано по-скоро му дойде акъла. А дано!
64.
ЦъРъУ
29.08.2024 21:48:39
0
15
6-7 пъти избори и започна пренареждане на политическото пространство, че някои много оголяха
63.
Саралията
29.08.2024 21:35:58
0
34
Шиши да не е тръгнал да занулява Сокола? Интересно е докъде ще стигнат. Доган явно не е от най-умните щом е оставил финансирането на странични хора. Чини ми се, че скоро може да има смъртни случая по темата
62.
Хм
29.08.2024 21:26:32
0
26
Мислят се за богове,,Ами не са ,простосмъртни са.Много от тях и бързосмъртни ,няма да ги изброявам.Глупаци!
61.
до 18 - с пуканките в ръка
29.08.2024 21:26:17
6
12
и с турски кОр в г@за... от такива като тебе, дето седят на дивана и гледат сеир, долно чалга поколение, е на този хал държавата. Няма хора, като през 90-те, които се излизаха на митинги и газеха наред - полицаи, депутати, мафиоти, всичко сгъваше яко... не народ, а мърша, беше казал поетът...
60.
m@micat@ ви крадлива...
29.08.2024 21:19:08
0
34
Прокуратурата и НАП да започват веднага проверки на този толуп, доганя и дебеляна. Конфискация на имуществото им и затвор за тези съвременни дерибеи!!! Иначе ще трябва народът да се вдигне и да ги линчува, заедно с прокурорите и данъчните, които им опъват чадъри!
59.
Мазни борби
29.08.2024 21:12:25
1
28
В момента двамата пеливани Пеевски и Доган намазани с олио обути с кожени киспети (кожени панталони до коляното) са застанали в центъра на алая(поляната) и пъшкат един срещу друг, борбата е равностойна но май дебелия ще победи, а аз чопля семки и гледам сеир
58.
до 57
29.08.2024 21:11:39
0
15
Абсолютно си верен в написаното. Поздравления! Ще ти изтрият коментара. Все пак сайта е на ДПС.
57.
до 54
29.08.2024 20:58:21
2
35
Лицето Йордан Цонев е агент ВГУ-Второ Главно Управление на ДС-Държавна Сигурност от НАЙ-високо секретно ниво
ВГУ ДС го вербова и му възлага да СЛЕДИ чужди и бг граждани които залагат много папри в кязива и от къде аджебъ ИМАТ пари
След 1989год ВГУ ДС преластва в IV главно ДС с насока Финансови операци,конгрол на паричните потоци в Държавата,банков надзор,контрол на пристанища и внос/изноос през тях.Хазарта,контрабандята на акцизни стоки
Като агент на ДС Йордан Цонев ,ДС Дава Чоролее с помоща на бушоня Венци Чамурджиев контролират престъпния свят ,мутрите и ъндърграунда във Бургас и окръга
56.
До 52 Янко
29.08.2024 20:50:24
2
44
Значи, истината излезе наяве. Доган не е най-богатия пролитик, а е живял на вересия. Въпросът е, откъде има милионите Данаил Папазов, че имотите да са негови?! Ще се престраши ли някой да пита и разпита, или няма нужда, че свинката е видима?!
55.
Пусть всегда будет Солнце до 4с
29.08.2024 20:49:34
10
8
Делян ИМА компромат за Копейкин и негавите авери от "Възграждане" Златян Златанов -по прякор Плешивата Златка и Кристиян по прякор Манкена и тримата от ВАРНА че пипали и щипали МНОГО пяри милиони от СКИМИЙНТ с примки на банкомати в к-кс"Златни Пясъци" като копирали дани на номера на кредитни карти на чужденци(поляци,англичани,скандинавци)
54.
А бе
29.08.2024 20:37:36
2
40
Лицето Йордан Цонев къде изчезна. Същия сволач застрои Бургас с крадени пари. То не беше "триа", някакви псевдо паркове . Не може ченджаджия да лапа като Пеевски от ТОТО то на майка му. Дърти комунисти пак крадат. Народа е украден- пееше се в една песен. На Пенсионния фонд къде са парите? Сбъркана Държава!
53.
nezavisim
29.08.2024 20:15:20
2
15
Danailco,ot kade tolkova pari imat decicata ti!
Idva vreme da izmislish nesto po-smisleno!!!
52.
Янко
29.08.2024 20:14:45
2
25
Доган е най богатия политик в България. 30 години що никой те се престраши да провери от къде тези милиони ,може би милиарди.
51.
*********
29.08.2024 20:12:18
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
50.
Сикиша
29.08.2024 20:04:39
2
8
Карагуя ще ви ебне двамата с Пеевски, Данка, Данка!
49.
ййй
29.08.2024 20:02:47
2
18
Едно куче храниш ли го ти остава вярно завинаги и в реда на мисли Папаза хранен хранен,че няма шанс да предаде стопанина си,колкото и да лае
48.
ДОМИНО
29.08.2024 19:59:30
1
20
Нови "герой", стари зависимости!
47.
Истина
29.08.2024 19:58:01
3
32
Папазов, да не забравиш да си направиш един сарай два на два! Не се ли засрамихте, не се ли наядохте? Много знаете,много сте "умни", а не знаете ли, че рано или късно най-милото ви ще плаща лакомията ви? Безбожници!
46.
Честна честност
29.08.2024 19:51:49
6
30
Ще призная Доган за честен човек, ако излезе и каже, с какво прaсьо държи копейкин и диванче наркоманче.
45.
Ха ха
29.08.2024 19:39:30
1
27
Доган срещу Пеевски на живот и смърт, без ръкавици и без правила. Различни категории и възраст, но решени на всичко да надделеят. Победителят печели всичко. Народът, както досега, прави като вятъра.
44.
Олееееееее
29.08.2024 19:34:25
0
51
Пропускате важната подробност, че е собственик на плаж Отманли! Как така!? Плажовете са държавна собственост и тези държавни служители, които са подарили - продали плажа на мутрите, трябва да се разследват и вкарат в затвора! А плажът да стане отново държавен! Т.е. на хората! Алоооо, пролуратурата, защо си затваряте очите!
43.
на това му казват
29.08.2024 19:23:31
3
39
Мафията в България е излязла от укритията и започва война, нагла и безжалостна на живот и смърт за власт и пари . за тях народа е плява и кои и дали честните и мълчаливите ще пострадат ще зависи от това къде и как имат досег до урагана ,който се завихря.
42.
Дрон
29.08.2024 19:21:33
2
44
Как ли се е сдобил тоя дърт пръч със собственост върху такъв имот? Сигурно много е пестил от банички. Пък аз като си хапвам банички и кифли ще се тъпча в двустаен апартамент купен с кредит за 20 години. Не ме е срам! Пу!
41.
R-Доган
29.08.2024 19:16:51
3
32
Ццццц... Така да ограбят честния комунистически агент на ДС - Мемет Доган.
40.
*********
29.08.2024 19:15:29
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
Макак Такабе
29.08.2024 19:11:05
1
32
Когато работят с глупав престъпник, полицаите много обичат да разиграват етюда добро ченге - лошо ченге. Нещо такова разиграват в момента доган и прасун - долнопробен спектакъл за малоумен електорат. А задкулисието ще смени декора и пак се гласи да опъва конците.
38.
Хахаха
29.08.2024 18:58:40
1
20
Ще изператдоганчето с омекотител .
37.
Joss
29.08.2024 18:51:35
2
43
И какво се оказа сега? Че резиденцията не е на Доган, а на Шиши? Ха-ха-ха!
36.
???
29.08.2024 18:50:54
3
33
На платената куртизанка Дудук Бареков буден кавалджия кой ще плаща хонорара да хвали Меди ?
Язък за сапуна в селската турска баня дето е играел на древногръцко влакче с Ахмед да го пердаши отзад .
35.
Опа
29.08.2024 18:48:20
2
61
Бивш зам. министър съдружник на Доган. За 35 години кражби на всички е очевадно, че бивши настоящи, министри, зам. министри, депутати, кметове и т.н.. Всичко що е сволач и крадци за 35 години обраха честния Български данъкоплатец и продължават. Ужас!!!
34.
Xaxaxax
29.08.2024 18:45:11
4
22
Сега ще "изперем" и Сокола...
33.
Амико
29.08.2024 18:31:20
0
8
Шииде? :(
32.
Parahod
29.08.2024 18:23:14
4
82
Данаил Папазов: Аз съм собственик на резиденцията в Росенец, Доган незабавно да я напусне!
Ами, ти Папазов досега къде беше, чак сега ли се сети, че си собственик?
31.
12
29.08.2024 18:21:55
4
46
Олигарха Пеевски с удар по Сокола чрез протежето си от 20 години от пристанище Варна . Но сега Доган ще се премести 500м в Отманли във вилата на Елкабел.
30.
Бряг
29.08.2024 18:20:10
0
43
Боже, Боже...,Слез и си прибери версиите
29.
Цървули
29.08.2024 18:19:36
4
27
Сокола като му е видял мутрата на тоя е трябвало да го прецени тоя интелектуалец що за стока е!?
Щом не го е направил, значи има същия брой мозъчни гънки?
28.
БоБо
29.08.2024 18:18:37
0
68
Цирк след цирка, а нито думичка, че днес

БЪЛГАРИЯ ВЗЕ НОВ ЗАЕМ ОТ 9 млрд ЛЕВА?
27.
БоБо
29.08.2024 18:15:51
3
40
Цирк за пред стадото, което си мисли, че всичко, което вижда е реално ....

Нищо от това цялото представление не е истина щом няма един осъден в затвора!
26.
Магнитски Спа
29.08.2024 18:15:45
4
38
Сараите да станат дом за бездомни хора!
25.
Прокопи от промяната
29.08.2024 18:15:32
2
17
Просто идиотите да четат ТЗ до скоро е имал участие Ахмед Доган в това дружество, в този случай може да бъде в тези имоти. Щом са изкупени дяловете и няма участие във фирмата собственост на имота трябва да си ходи Ахмед.
24.
Браво...
29.08.2024 18:04:26
2
51
Папаз ефенди,инстинкта за самосъхранение промени една от мозъчните ти клетки...Трябва да черпиш Магнитския,че разклати клона...Ама и той по същата причина...Поради неверни данни...Брюксел ви ,, отопляваше " седалките с безвредните 12V...ама трансформатора изгоря...вече е 220V...А
ве,б...К мислиш ли,че хората ти вярват ,че с една министерска заплата(от преди години) и някакви ,,тъмни" фирмички" ...павилиончета или кебапчийници)можеш да се сдобиеш с имоти за милиони,банкови сметки също...Блатната среда ви позволи да правите счетоводни еквилибристики...,,Кредити,заеми от приятели,съвместни фирми от чужбина" Никой не ги проверява детайлно...само по фалшивите документи....Повръща ми се от такива б...ци,които излизаха пред медиите и критикуваха,даваха идеи как да се борим с ,,подземния бизнес" с мутрите,със сивата икономика....спирам,щото съм бесен...А ве,иди$от,мръ#сник....Щом ИМОТИТЕ са ,,твои"....а той (Мафиота)ги ползва толкова
години.....защо не го изгони до сега...щото те прикриваше....сега го усещаш ,че е слаб...и се нагаждаш към други!!...Стискай зад&ник...идва и твоето време!!
23.
АНАЛизатор
29.08.2024 18:00:40
1
54
Как са се оплели ... като свински черва!
22.
до паткан
29.08.2024 17:53:38
0
31
Беше министър преди време. Или зам- министър.
21.
хьпхзшгзшгзшгзлг,лг,лг,
29.08.2024 17:47:30
2
25
ПЛАН. МОЙСЕЙ.....СРЕЩУ. ПЛАН. БАЯЗИД......ЕДНО. НА. НУЛА. ЗА. МОЙСЕЙ.......ПРИГОТВЯМ. ПУКАНКИТЕ.......
20.
паткан
29.08.2024 17:46:56
2
61
брях , де работи тоя, че е купил почти цяла България ?!Само ние ли сме балъците ?!
ДАНС , прокуратура ?! или и те са притежание на шишкавия
19.
Рязано моливче
29.08.2024 17:41:52
24
19
Държа да се обръщате към Д-р Ахмет Доган със титлата му Доктор и почетен председател
18.
С пуканки в ръка
29.08.2024 17:41:43
2
60
Драги зрители,
Турският сериал "Доган срещу Пеевски" започна. В главните роли Агата и Шиши. В първата серия видяхм изгонването на Пеевски от ДПС и мощния реципрочен удър свързан със скандала с дадените милиони на Доган от ББР и изгонването му сараите и ТЕЦа. Какви ли ще бъдат останалите серии?
Съвсем скоро ще разберем. Настанете се удобно на диваните си и гледайте. Най-интересното предстои ;)
17.
555
29.08.2024 17:40:55
8
54
Доган подари България на мутрите и руската мафия. Заслужава най-лошото и дано си го получи.
16.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.08.2024 17:40:44
2
38
ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ СЪБОТА 31 08 2024г ОТ 10.00ч ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ГРАЖДАНИ ДА ОТИДЕМ НА РАЗХОДКА ПО НАШИЯ ПЪТ ДО КЕЯ !!!!!!!!!ИМА ЛИ ГРАЖДАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ДА ПОЕМЕ ИНЦИАТИВАТА ?????????
15.
Хермес Солар
29.08.2024 17:40:33
4
36
Наричали го Сокола сега ще стане висна му Сопола. А сега накъде?
Може би към селищната система от където се е пръкнал село Пчеларово.
Тази информация ми изглежда, че се разиграва театър със сценаристи, задкулисни договорки от олигархията.
Бъдещето ще покаже, дали ще освободи тези имоти, щом няма акции в тези дружества и са тяхна собственост това означава, че трябва да изхвърчи от Сараите.
14.
zemedelec
29.08.2024 17:39:08
0
42
В тия оранжерии какво се отглежда?
13.
СМЯХ
29.08.2024 17:38:01
5
55
Когато му целува ха ръка и пълни ха джобове не реваха, сега го гони.... Да не се обърне палачинката на изборите и да ходиш да му го подарява.
12.
Тинтири
29.08.2024 17:37:17
5
55
Тоя е собственик само на оная си работа. Всичко е наше на народа. Султана ни ги ползваше.
11.
анонимен
29.08.2024 17:37:13
2
63
Постановки от Большой театр.
Ехооо! Народа не пасе трева! Мошеници!
10.
оффф...
29.08.2024 17:33:09
0
29
Дай си ми куклите, на си ти парцалките
9.
ха ха
29.08.2024 17:31:54
10
30
Вместо да пишете глупости, поднесени ви от хора които ви мислят за прости. Заинтересувайте се как става оттеглянето на съдружник от фирма. Това става по негово собствено желание, ако няма изисквания да участва с личен труд или има невнесена вноска, или други причини поради които може да бъде изключен. Отстранява не е изключен, а е излязъл по собствено желание! Няма средно положение.
8.
Македонеца
29.08.2024 17:30:23
7
33
Всичко е скроено агата току така няма да се остави нещата! Ще ми излезе миризмата
7.
*********
29.08.2024 17:30:15
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
7777
29.08.2024 17:29:41
0
61
пак хвърлят прах в очите на хората
5.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.08.2024 17:25:07
1
75
А ТОЗ ТАРИКАТ ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ НА ОБЩИНАТА ПЪТЯ ДО КЕЯ – ДЕМЕК НА НАС ГРАЖДАНИТЕ КОИТО СМЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ МУ !!!!!!!!!!!!!!! ОКОЛО 100 МЕТВА ОТ ПЪТЯ СЕ НАМИРАТ В ОХРАНЯЕМАТА ТЕРИТОРИЯ НА САРАЯ И ГРАЖДАНИТЕ СА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНИ ДА СЕ ДВИЖАТ СВОБОДНО И ПОЛЗВАТ СОБСТВЕНОСТА СИ !!!!!!!!!!!!!!!
4.
Не вярвам
29.08.2024 17:21:33
1
103
Тоя е бил съдружник на Агата и сега изведнъж го гони от имотите му. Цирк някакъв разиграват, струва ми се. Ще стане ясно скоро, така или иначе!
3.
Кеф!
29.08.2024 17:20:28
4
73
Ето как работи Съдбата!
Когато ахмед бутна правителство на Филип Димитров, заложи собственото си бъдеще при Мутрите на прехода!
Хак да му е!
Наздраве!
2.
Оп.
29.08.2024 17:20:23
3
45
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ НАЯДЕ ЛИ СЕ СОКОЛЕ !? МРЪЩ НАВЪНКА, МРЪСНА ШПИОНСКА ГАД!
1.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
29.08.2024 17:19:28
10
49
Zа да има МИР
Доган при своите в СИБИР
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Поредна катастрофа на АМ „Тракия" – кола е със смачкана предница Поредна катастрофа на АМ „Тракия" – кола е със смачкана предница По трите платна, посока Пловдив има разпилени части, сигнализират пътуващи Пожар гори в местността "Юрта" край Свети Влас Пожар гори в местността "Юрта" край Свети Влас Подпалили са се сухи треви и храсти Кръстовден е! Кръстовден е! Днес се отбелязва началото на есента Румен Гайтански-Вълка ще е кандидат-депутат при Доган Румен Гайтански-Вълка ще е кандидат-депутат при Доган Той е един успешен и доказал се човек, казва Ахмед Доган  за Вълка Фаталният полет на двама от най-опитните ни пилоти е продължил 13 минути, самолетът е бил реновиран в Чехия Фаталният полет на двама от най-опитните ни пилоти е продължил 13 минути, самолетът е бил реновиран в Чехия Извършеният вчера полет е бил генерална репетиция преди планираното за днес международно авиошоу ЦИК получили три нови жалби от ДПС ЦИК получили три нови жалби от ДПС Росица Матева очаква много обжалвания от двамата представляващи ДПС Неприлично предложение за Козирога, а Телецът да започне диета, ако има болки в стомаха! Неприлично предложение за Козирога, а Телецът да започне диета, ако има болки в стомаха! Хороскоп за деня – 14 септември 2024, събота В Свети Влас готвят изложба на бойни кучета, показват най-грациозните Дого Аржентино В Свети Влас готвят изложба на бойни кучета, показват най-грациозните Дого Аржентино Идеята на събитието е да покаже уменията, физическата сила и силния характер на породата Най-важните правила за секс позата 69 Най-важните правила за секс позата 69 Ето кои са те  Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща Забравете за свалянето на звезди и гръмките обещания
Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Съпругата на президента застана пред камерата в собственото си облекло Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Хванат е да шофира пиян Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Руският президент Владимир Путин предупреди, че даването на зелена светлина на Украйна да използва оръжия с голям обсег ще означава, че НАТО е „във война“ с Москва Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Очакванията са мярката да влезе в сила в началото на 2026 г. Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Инцидентът е станал преди час Турция готви яка секира, която ще засегне всички Турция готви яка секира, която ще засегне всички Според властите тази мярка има за цел да направи финансовите взаимоотношения между потребителя и продавача по-прозрачни и да оптимизира процедурата по събиране на данъци Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете От кадрите лъха истинска морска идилия и привидно на блондинката нищо не ѝ липсва, но опитните очи на последователите ѝ нямаше как да не забележат, че съпругът на Мария – Нойзи, не присъства на нито един кадър Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Любимият на Николета Лозанова е супер суетен мъж и да не изостане по-назад от ред други знаменитости в световен мащаб също е прибягнал до тази процедура Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Охраната на границата се превърна в негативна дума в последно време, защото всеки трябваше да пусне мигрантите – който ги спре, е лошият, каза Орбан Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша От лечебното заведение в Силистра съобщиха, че момченцето е недоносено
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори