×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Православната църква отбелязва Кръстовден
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Numera Cryo Center“ донесе в Бургас най-модерните технологии за дълголетие в света


„Numera Cryo Center“ донесе в Бургас най-модерните технологии за дълголетие в света
Крио терапията е най-добрата технология за изгаряне на мазнини, детоксикация и оформянето на тялото бързо и неинвазивно
29 Август 2024, Четвъртък, 23:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Криотерапията разкодира формулата на дълголетието

Най-добрият крио център не само в България, но и в Източна Европа, се намира в Бургаските минерални бани.

Това е диамантът на високотехнологичния уелнес комплекс „Тherma Numera“, който отвори врати само преди дни.

Амбициозната цел на инвеститора е да разкодира формулата на дълголетието и той не пести средства в изпълнението на уникалния за страната ни проект.

Крио центърът е изграден с партньорите от Art of Cryo.

Най-модерният уелнес комплекс на Балканите отвори врати в Бургаските минерални бани

Само в Therma Numera“ може да намерите крио камерата V1, която е с реални -75 градуса на цялото тяло, Flow System – интервална вакуумна терапия за лимфен дренаж от най-ново поколение, разработена от НАСА, HBOT – хипербана кислородна терапия, които са с научно доказани благоприятни ефекти от най-високо качество за естетически и медицински цели, светлинна кабинна „Мулти крио-хакинг систем“(Multi Cryo Hacking System MCS) с 8 вида светлина и 15 млн. отрицателни йони в куб. метър и други.

Крио центърът предлага специални програми, свързани с отслабването чрез, които за 20 дни може да се свалят от 7 до 12 кг.

Крио центърът е оборудван с най-добрата апаратура в света. Телефон: 0882 400 044

Крио терапията е най-модерната технология, която се използва днес за изгаряне на мазнини, детоксикация и оформянето на тялото бързо и неинвазивно. Произходът на думата е от английското cryo, което означава „замразяване“. Тази система помага не само при локално оформяне и загуба на тегло, но и в общата грижа за тялото.

„Numera Cryo Center“ предлага умели комбинации от съвременни технологии и процедури за превенция, подмладяване, отслабване, физическо здраве и дълголетие.

"Терапиите преди спорт са перфектен начин да повишите вашата ефективност, сила и издръжливост", подчертават експерти.

Комбинацията между уредите в „Numera Cryo Center“ подпомагат да подобрите трайно психическото и физическо здраве, повишава се ефективността, предотвратява стараенето на кожата, повишава производителността на колаген, намалява се целулита, възстановява периферната нервна система и помага при хронична болка и главоболие.

„Нашите специалисти ще Ви консултират за отделните области на приложение и съставяне на индивидуален план от процедури. Методите за лечение и възстановяване се интегрират върху разнообразие от програми, свързани с отслабването, регенерация, повишаване на производителността, холистично здраве и други“, подчертават от „Numera Cryo Center“.

3D Scan Scaneca създава виртуално копие на тялото, извършва анализ на позата и определя важните параметри за здравето. Помага за откриване на проблеми със структурата, разпределението на натоварването на краката. SCANECA е разработен е и произведен в Германия, в сътрудничество с Хумболтовия университет в Берлин. Определя важни телесни стойности като тегло, процент телесна мазнина, индекс на маса без мазнини, BMI и основна скорост на метаболизма. Висцералната мазнина се анализира чрез определяне на съотношенията талия към ханш и талия към височина.

Промяната на собственото ви тяло е дълго пътуване. SCANECA визуализира вашия личен напредък и засилва мотивацията. Всички резултати от измерване, включително и 3D-аватар, могат да бъдат изтеглени и сравнени по всяко време.

HBOT-Хипербана кислородна терапия

Барокамерата е ефективен метод за насърчаване на естествените лечебни сили на тялото. Включва дишането на над 90 % чист кислород при повишено атмосферно налягане.

Областите на приложение са многоспектърни и благоприятстват цялостното здравословно състояние на човек. Комбинацията от криотерапиии и лека хипербарна кислородна терапия водят до оптимална формула против стареенето. 

PelviPower - Столът на Кегел

В „Numera Cryo Center“ ще откриете патентованият метод за лечение на тазово дъно и околните мускули, целенасочено и ефективно, без инвазивни процедури.

PelviPower представлява високотехнологичен „стол“, на който пациентът сяда и в рамките на 22 минути прилага зададена от специалист програма за възстановяване. Основните предимства са разнообразие от области на приложение, комфорт и ефективност.

„Столът на Кегел“ помага при инконтиненция. Укрепва функцията на задържане и подобрява контрола върху пикочния мехур. Подходящ е за бързо възстановяване след раждането и укрепва мускулите на тазовото дъно.

Подобрява и сексуалната функция, намалява целулит и тонизира бедрата и подобрява микроциркулацията в областта на костите и ставите.

Светлинна терапия MSC

Multi Cryo Hacking System/MSC е комбинирана система за приложение на светлинна терапия, йонизиран кислород, дълбока топлина и ароматерапия.Помага при напрежения в тялото, клетъчна слабост, хронична умора, астма, целулит, регенерация, укрепване на имунната система, нарушения в съня, мигрена, псориазис, кожни раздразнения.

Лимфодренажна терапия

Чувствате се без енергия, изтощени, подути? Лимфодренажната вакуумна терапия е вашият отговор на тези проблеми. Кръвообращението се засилва чрез свиване на съдовете по време на крио терапията, а вакуумната терапия - разширява съдовете. Резултатите са бързи и ефективни. Използването на терапията води до реваскуларизация (нови кръвоносни съдове), по-бързо гранулиране (заздравяване на рани), пълно възстановяване на тъканите, лечение на целулит, профилактика на неразположения и заболявания по краката, синдром на диабетното стъпало.

Регенерацията и деленето на клетки имат подмладяващ ефект върху кожата, насърчава се артериалното кръвообращение и венозното връщане, стимулира се лимфния поток, задържаната вода от тялото в тъканите се разгражда по-бързо и резултатите са видими още след първата терапия, предотвратява се увреждането на тъканите, тъй като клетките на кожата са оптимално снабдени със свежа кръв.

Свободният лимфен поток е в основата на нашето физическо и психическо благополучие. 

"Therma Numera" е уелнес преживяване, което е без аналог в България. На няколко минути от центъра на Бургас може да се потопите в истински рай, с басейни с минерална вода, най-добрият СПА център, инфузионна сауна, уникален фитнес център и редица други.

Ръководството на комплекса обяви пред Флагман.бг, че удължава до 15-ти септември периода, в който ще работи с промоционални цени - за двойки 30 лева на човек през седмицата и 50 през уикенда. 

 




В категории: Здраве , Животът


Кръстовден е!
Кръстовден е! 14/09/2024, Събота 09:39 0
България Всички новини
Поредна катастрофа на АМ „Тракия" – кола е със смачкана предница Поредна катастрофа на АМ „Тракия" – кола е със смачкана предница По трите платна, посока Пловдив има разпилени части, сигнализират пътуващи Пожар гори в местността "Юрта" край Свети Влас Пожар гори в местността "Юрта" край Свети Влас Подпалили са се сухи треви и храсти Кръстовден е! Кръстовден е! Днес се отбелязва началото на есента Румен Гайтански-Вълка ще е кандидат-депутат при Доган Румен Гайтански-Вълка ще е кандидат-депутат при Доган Той е един успешен и доказал се човек, казва Ахмед Доган  за Вълка Фаталният полет на двама от най-опитните ни пилоти е продължил 13 минути, самолетът е бил реновиран в Чехия Фаталният полет на двама от най-опитните ни пилоти е продължил 13 минути, самолетът е бил реновиран в Чехия Извършеният вчера полет е бил генерална репетиция преди планираното за днес международно авиошоу ЦИК получили три нови жалби от ДПС ЦИК получили три нови жалби от ДПС Росица Матева очаква много обжалвания от двамата представляващи ДПС Неприлично предложение за Козирога, а Телецът да започне диета, ако има болки в стомаха! Неприлично предложение за Козирога, а Телецът да започне диета, ако има болки в стомаха! Хороскоп за деня – 14 септември 2024, събота В Свети Влас готвят изложба на бойни кучета, показват най-грациозните Дого Аржентино В Свети Влас готвят изложба на бойни кучета, показват най-грациозните Дого Аржентино Идеята на събитието е да покаже уменията, физическата сила и силния характер на породата Най-важните правила за секс позата 69 Най-важните правила за секс позата 69 Ето кои са те  Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща Забравете за свалянето на звезди и гръмките обещания
Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Съпругата на президента застана пред камерата в собственото си облекло Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Хванат е да шофира пиян Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Руският президент Владимир Путин предупреди, че даването на зелена светлина на Украйна да използва оръжия с голям обсег ще означава, че НАТО е „във война“ с Москва Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Очакванията са мярката да влезе в сила в началото на 2026 г. Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Инцидентът е станал преди час Турция готви яка секира, която ще засегне всички Турция готви яка секира, която ще засегне всички Според властите тази мярка има за цел да направи финансовите взаимоотношения между потребителя и продавача по-прозрачни и да оптимизира процедурата по събиране на данъци Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете От кадрите лъха истинска морска идилия и привидно на блондинката нищо не ѝ липсва, но опитните очи на последователите ѝ нямаше как да не забележат, че съпругът на Мария – Нойзи, не присъства на нито един кадър Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Любимият на Николета Лозанова е супер суетен мъж и да не изостане по-назад от ред други знаменитости в световен мащаб също е прибягнал до тази процедура Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Охраната на границата се превърна в негативна дума в последно време, защото всеки трябваше да пусне мигрантите – който ги спре, е лошият, каза Орбан Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша От лечебното заведение в Силистра съобщиха, че момченцето е недоносено
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори