×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Незабравимите средиземноморски преживявания започват от Бургас


16 Август 2024, Петък, 11:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Турската ривиера отдавана е сред предпочитаните дестинации за местните, особено след края на активния летен сезон

Не са малко туристическите агенции в Бургас, Поморие, Несебър и цялото Черноморие, които активно оферират за ваканция  в Турция. Нашата съседка отдавна се е доказала като страна, предлагаща туристически продукт, отговарящ на всички стандарти и достъпен за всеки джоб.

Турция предлага най-разнообразните активности на Средиземноморието за самостоятелни и групови туристически пътувания. Това я прави дестинация различна от всяка друга. Опциите са толкова много, че всяка следваща стъпка в тази завладяваща страна разкрива ново приключение, което обещава да надмине очакванията на всеки посетител. От оживените културни съкровища на Истанбул до огрятите от слънцето брегове на Егейско и Средиземно море, всяка турска дестинация предлага пътешествие, изпълнено с много незабравими моменти, допълнени от „световноизвестното турско гостоприемство“, което кара всеки да се чувства добре дошъл и ценен.

Анталия – летният рай на неповторимите приключения

Турската Ривиера, най-добрата лятна дестинация, която пленява посетителите със зашеметяващите си красоти, предлага повече от хубаво море и плажове със „Син флаг“. Ривиерата и нейната „столица“ – Анталия, обещават спиращи дъха гледки, най-добрата средиземноморска кухня, великолепни древни обекти, отворени до полунощ, както и приключения от преходи до водни спортове. Благодарение на широката гама активности, които предлага градът, не е изненадващо, че Анталия е домакин на милиони туристи годишно. Семейните хотели в града са подходящи за релаксация и уединение, позволявайки на посетителите си да се насладят на добре заслужено лично време на плажовете със „Син флаг“, докато децата се веселят на детски площадки, басейни и детски клубове. За разузнавателите регионът предлага археологически експедиции в градове като Олимпос, преходи по Ликийската пътека, гмуркане из подводния свят сред останки от корабокрушения и магическата фауна на Каш (Kaş) и изследване на земите, където е роден Дядо Коледа в Патара. Тези, които искат да се възползват от повече релакс и забавление могат да се отпуснат по голф центровете в Белек, да отидат на културно представление в античния театър на Аспендос или да се впуснат във вълнуващо рафтинг изживяване по река Кьопрюлю (Köprülü). И всичко това е само част от автентичните преживявания, които районът предлага.

Вечните убежища на Мугла и емблематичните очарования на Бодрум

Мугла, провинцията с най-дългата брегова ивица в Турция, е дом на най-известните ваканционни места, включително Фетхие (Fethiye), Мармарис, Датча (Datça), Гьочек (Göcek) и Олюдениз (Ölüdeniz). Разположени на прекрасното крайбрежие с кристални води, тези градове предлагат сини и зелени пейзажи, антични градове, завладяващи артефакти, чист въздух, тюркоазени води и непокътнати заливи. Изключителният курорт Бодрум, където някога се е издигало едно от Седемте чудеса на древния свят – Мавзолеят на Халикарнас, съчетава лукс и бохемски чар и е перфектната локация за почивка и забавления. Уникално синият оттенък на водите на Бодрум, който не се среща никъде другаде в Егейско море, добавя магическа нотка към престоя на гостите на града, правейки всеки залез незабравим. Независимо дали посетителите искат да се отдадат на луксозна почивка по луксозни плажове с клубове, модерни яхтени пристанища, гурме ресторанти със звезди Мишлен, или искат да се възползват от спокойната атмосфера на бохемските местенца за настаняване, Бодрум е подготвил нещо по вкуса на всеки и обещава безценно преживяване.

Истанбул – мозайка от история, култура и кулинарни постижения

Истанбул, метрополиса на Турция, където Европа среща Азия, а историята и модерността се сливат неусетно, предлага завладяваща мозайка от преживявания, които са отражение на високата позиция, която града заема сред световните туристически градове. Всеки завой на града напомня за неговото богато минало и мултикултурна идентичност с исторически места и архитектурни чудеса като Света София, кулата Галата, Цистерната Базилика и още много… Докато туристите навлизат по-дълбоко в Истанбул, разбират, че се скитат из един от най-старите градове в света. Освен това, оживените базари на града, модерните търговски центрове, непрекъснато разширяващата се сцена на изкуството и културата и оживените квартали създават изживяване като никое друго. Посетителите трябва да преживеят Истанбул в най-автентичния му вид. От стилни маси в ресторанти със звезди Мишлен до най-простата, но вкусна улична храна, динамичната кулинарна култура на Истанбул го прави един от най-добрите кулинарни градове в света.

Независимо дали изследвате историческите чудеса, които се простират на почти цялата територия на страната, наслаждавате се на прочутата и изискана турска кухня, или просто се любувате на природните красоти, всеки момент ще бъде наистина удовлетворяващ и незабравим. Ваканционните пакети, предлагани в Турция, са с отлично съотношение качество-цена, предвид богатството от продуктите, съоръжения и ниво на обслужване.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара по темата
1.
Nedret
16.08.2024 15:44:33
0
1
Koyto ne e hodil tam, toy ne e razbral za kakvo stava na vapros.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър  "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора Пресконференцията ще се състои на 17 септември от 11:00 часа в Актовата зала на Центъра за млади таланти И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори