×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ад в Липецка област и Белгород след въздушни удари, а елитната 82-ра украинска бригада губи битката за Суджа


Ад в Липецка област и Белгород след въздушни удари, а елитната 82-ра украинска бригада губи битката за Суджа
Нанесени са големи щети след удара с ракети по Белгород. Започва решителна битка за селата в Курска област, които украинските бойци успяха да превземат
09 Август 2024, Петък, 07:47 ч.
Автор: Флагман.Бг

Повече от 400 семейства са принудени да напуснат домовете си заради атаката с безпилотни самолети

Руските власти евакуират жителите на четири населени места в Липецка област, съобщи губернаторът, цитиран от ТАСС.  Агенцията информира, че над 400 семейства са принудени да напуснат домовете си заради атаката с украински безпилотни самолети, при която са пострадали шестима. Повреден е и обаче обект на енергетичната инфраструктура в областта.

Атака с дронове е имало тази нощи над Севастопол. Над морето са прихванати и свалени няколко въздушни летящи обекта. 

ПВО свали 29 дрона и над Белгородска област, съобщи губернаторът.

 

Ракетната атака по Белгород снощи обаче предизвика големи щети на жилищни сгради. Двама души са ранени. Изгорели са и няколко коли. 

Междувременно синът на убитият олигарх Евгений Пригожин – Павел, написа в своя телеграм канал, че елитната 82-ра бригада губи битката за Суджа. Той цитира каналът „Condotierro“, който информира, че отрядът „Аида“ на специалните части „Ахмат“ е принудила украинските бойци да се оттеглят, оставяйки безжизнените тела на много техни другари. 

Украинските въоръжени сили обаче планирали да преминат границата при Тьоткино в Брянска област, но това се оказва трудно заради ударите с FAB-3000. 

 

Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски обаче е казал пред „The ​​Washington Post“, че газовата станция „Суджа“ е вече в техни ръце. 

Американският вестник съобщава, че целта на Киев е прекъсване на всички доставки на руски газ за Европа като лост за натиск. 

 

Властите в Киев получаваха изгодни транзитни такси, но изразиха желание да прекъснат енергийния бизнес на Русия в Европа, пише изданието. 

„The ​​Washington Post“ съобщава, че украинските власти молят САЩ да им позволят да използват ракети с голям обсег ATACMS. Това щяло да им позволи да запази част от област Курск.

 

Междувременно телеграм каналът „Операция Z: Военкоры Русской Весны“ съобщи, че колона с военна техника на украинските въоръжени сили е атакувана в Курска област. Украинските бойци се предвижвали в района на Малая Локня (това е приблизително 15-20 км от границата). Машините са унищожени при ударите от хеликоптерите Ка-52М, а пехотата в гората е била атакувана и с артилерия.
 

Роденият в украинския град Суми военен анализатор Юрий Подоляка коментира, че решителната битка край границата на Сумска и Курска област предстои. 

Според него към фронтовата линия се придвижват руски сили и се готвят за контранастъпление. 

„Днес очакваме нов етап от битката за Суджа. Войскови части към града се придвижват както от юг, така и от север“, добави той.

Той коментира, че ако украинската армия загуби сражението за Суджа, ще се лиши от плацдарма и ще се принуди да се оттегли. 

С същото време Андреас Рюш в статия за швейцарския вестник „Нойе Цюрхер Цайтунг“ коментира, че Украйна ще загуби повече, отколкото ще спечели от атака срещу Курск. 

„Курската област няма стратегическо значение за украинците. Също така не става дума за установяване там в дългосрочен план. Снимките на американските БМП „Брадли“ и германските БМП „Мардер“, навлизащи на руска територия, не предизвикват аплодисменти във Вашингтон и Берлин“, обяснява той.

Според него, в желанието си да върне украинския конфликт на първите страници на западните издания, Киев се е озовал в стратегическа задънена улица.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 1
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 1
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 1
50
Коментара по темата
50.
пояснение към 49
11.08.2024 15:23:13
0
0
Става въпрос за грешка на Google превода на буквата "К": KNPP (Kursk Nuclear Power Plant) Google по подразбиране го превежда като АЕЦ Козлодуй вместо АЕЦ Курск, но това за България е едно страшно напомняне....
49.
Правописна грешка в американски СМИ или
11.08.2024 11:57:50
1
1
Това е коментар от 100% американски СМИ.
Правописна грешка навярно, но за България е страшно напомняне:
"Киевският режим има самоубийствена цел в Курск"
https://tinyurl.com/4y69p65t
Ако неонацистките войски стигнат до АЕЦ Козлодуй, ще възникнат много проблеми. На първо място, ще има голяма PR, пропагандна кампания, като Киев ще твърди, че е превзел обект с голямо стратегическо значение. В същия дух ще бъде използван ядрен шантаж. Киев ще каже, че изтеглянето на войските му от АЕЦ Козлодуй зависи от „връщането“ в Украйна на АЕЦ. И в най-лошия възможен сценарий, украинците дори биха могли да се опитат да саботират централата отвътре, за да причинят аварии и течове, обвинявайки руснаците в операция под фалшив флаг, тъй като очевидно военните на Москва ще използват сила, за да се опитат да изгонят враговете от там .
Следователно, ако Киев превземе АЕЦ Козлодуй, руснаците просто ще използват необходимите военни и разузнавателни средства, за да си върнат контрола над съоръжението, без никакви пазарлъци. И, разбира се, руснаците разполагат с необходимия персонал и специализирано оборудване за предотвратяване на ядрени аварии или за бързо действие в случай на изтичане.
Киев демонстрира отчаяние. Извършването на такава самоубийствена маневра е абсолютно ирационално. Малко вероятно е украинците дори да стигнат до АЕЦ Козлодуй, тъй като вражеските войски вече са обсадени от руски части. Но дори и това да се случи, това ще бъде пътуване без връщане за неонацистите, които няма да имат друг изход от тази операция освен мъртви или предаден.
48.
Врагът пред портата
11.08.2024 07:50:42
1
4
Флагман са такива умрели сливи, ака миротворци. Аз , ако бях редактор : Марк Твен, който не е бъргарин този дето по цял ден чете чуждите СМИ и облъчва, белким някой го интересува, отгърмяват в ДАНС на секундата. Вие не го правите значи...вие трябва да отгърмите в ДАНС и с вас да се занимават от Контраразузнаването.
47.
Гръцки СМИ
10.08.2024 23:31:21
1
1
✔️"Признаци за намаляване на агресивния импулс на Украйна: Провал в Коренево – Прехванат в АЕЦ
Те не успяха да превземат целия стратегически град Суджа - украинската операция оправдава решението на Путин да удари Украйна"
https://tinyurl.com/yp8fkcua
Започва да се оказва голям натиск от страна на руските сили в района на Курск върху атакуващите украински формирования.
Украинските сили, които нападнаха изненадващо преди пет дни (сили, докарани в последния момент от Великобритания, потвърждават украински затворници), сега търпят критични загуби и въпросът е как да бъдат заменени.
Силите от 6500 души бяха обучени в продължение на шест месеца във Великобритания от британската армия и транспортирани с въздушен транспорт до Полша само шест дни преди атаката на 20 юли. След това е преместен с железопътен транспорт в района на Суми.
Имайте предвид, че парадоксално, атаката политически оправдава избора на Б. Путин да удари първи в Украйна през февруари 2022 г.: Тези, които твърдяха, че „Русия не е в опасност от нахлуване в Украйна, следователно не е необходимо да се прибягва до въоръжени операции" , бяха опровергани. диво!
✔️"Вагнер готов да удари в посока Киев: Големи руски сили са готови да навлязат в Украйна от север
Беларус не се очаква да участва в операцията, но е в пълна бойна готовност"
https://tinyurl.com/mtpc9sck
От територията на Беларус руснаците се готвят да открият нов фронт в района на северната граница на Украйна, като събират голям брой сухопътни сили, предвождани от доброволческите ветерански части на Вагнер.
Според Министерството на отбраната на Беларус силите са дислоцирани основно в тактическите направления Гомел и Мозир, където се очаква да бъде възложена основната тежест при навлизането на руските войски в Украйна.
46.
Гръцки СМИ
10.08.2024 23:26:56
2
2
"Видео: Стотици британци, французи, поляци и други западняци се бият срещу руснаците в Курск!
Изборът на Русия да използва тактически ядрени оръжия става все по-вероятен"
https://tinyurl.com/yn2k4sfr
Стотици британски, френски, полски и естонски „наемници“ са идентифицирани от руските власти като воюващи срещу руските сили в руския Курск регион, а сега в Москва те открито говорят за западна инвазия в Русия!
Вече бяха публикувани първите видеоклипове, показващи как бойци общуват помежду си на английски и се бият срещу руските сили.
Понастоящем се бият в зоната на операциите Курск, смята се, че се бият 120 от Франция, 180 бойци от Полша и неизвестен, но голям брой бойци от Великобритания и Естония.
Москва казва, че 6500 бойци от украинските сили за нахлуване наскоро са се обучавали във Великобритания и са пристигнали оттам през Полша на 30 юли!
Противникът се подготвяше за такава операция в продължение на много месеци. Всички видове оръжия на НАТО вече са на територията на Курск.
Нахлуването на украинските сили в руския регион Курск е част от дългосрочен стратегически план, според бившия украински министър на отбраната Андрий Загороднюк и западни експерти, и е ясно, че е имало одобрението на западните съюзници на Украйна, преди да започне.
В Русия казват, че вече няма "червени" линии. По същество Русия е в нормална и пряка война със САЩ и останалите страни от Запада.
45.
МУТРАФОН
10.08.2024 20:37:46
2
2
ХАТЯТ ЛИ РУСКИЕ ВАЙНЪЙ...ААА...НЕ УБИВАМЕ СИ ПРОСТО ТЪЙ...
44.
МУТРАФОН
10.08.2024 20:34:48
3
2
РОССИТЕ НЕ КРАДАТ САМО ГРАБЯТ КАКВОТО РЕШАТ...РОССИТЕ НЕ ЛЪЖАТ ТЕ ПРОСТО ТАКА СИ ДИШАТ...
43.
МУТРАФОН
10.08.2024 20:28:29
3
1
ЯЯЯЯ...КАКВИ ТЪПОТИЙ ПИШАТ ФЕКАЛНИТЕ ЧЕРВЕЙЧЕТА ОТ КЕН ЕФА НА РОССИТЕ ОКОЛО БАЛКАНА...
42.
МУТРАФОН
10.08.2024 20:20:49
3
2
С ЛАВА НА УБИЙЦИТЕ РОССИ
41.
Украйна използва ядрен тероризъм в Курск
10.08.2024 16:43:55
4
3
чужди СМИ
"Украйна използва ядрен тероризъм в Курск"
https://tinyurl.com/4vfana6m
Спокойно можем да кажем, че действията на Запада и тяхната украинска марионетка могат да доведат до нова ядрена катастрофа, един вид „Чернобил на 21 век“, със смъртта на хиляди цивилни – да не говорим за безполезното смилане на украинските войници, които отдавна са игнорирани, защото принудителната мобилизация в Украйна продължава и няма да пощади никого.
Тази ситуация показва много ясно бруталната, мизантропска природа на неонацисткия режим – нещо, което може да бъде обърнато само чрез руска военна победа.
40.
"Украинците бомбардираха руската АЕЦ Курск!&q
10.08.2024 13:35:27
2
3
Гръцки СМИ:
Украинците бомбардираха руската АЕЦ Курск! – Ако руснаците не свалиха ракетите, щяхме да имаме „Чернобил Х 10“
https://tinyurl.com/msrvyceu
Руснаците съобщиха на МААЕ (Международната агенция за атомна енергия), че украинците са нанесли ракетна атака срещу АЕЦ Курск!
Както съобщават, те са свалили всички ракети и атомната централа не е била в опасност.
Всъщност те изпратиха на МААЕ изображения на фрагментите от свалените ракети.
Те дори твърдяха, че в близост до центъра за обработка на ядрени отпадъци са намерени фрагменти от ракети!
Ако всичко, което руснаците казват, е вярно, тогава Киев е застрашил не само Русия и Европа, но и цялата планета.
Ако руснаците не свалиха ракетите, щяхме да имаме "Чернобил Х-10" и последствията от такъв удар щяха да бъдат още по-големи, защото щеше да принуди руснаците да използват ядрено оръжие.
Руснаците затвориха атомната централа именно заради украинската инвазия в региона, но ядреният реактор се охлажда много време.
39.
Туй руснака е психично болен както и русчията
09.08.2024 22:13:08
8
10
Те ви скъсаха гъзъ от бой вие ми пишете кви били простии.
Туй се едно някой да те ебе насила и да ми разправяш как си му оцапал капута с гомна докато си акал наобратно.
Руспийска идиотия
Руап
38.
факт
09.08.2024 19:20:26
1
3
До новини от фронта №28 : образовай се поне малко Шойгу каква длъжност заема в момента.
37.
От Курск
09.08.2024 16:28:41
10
10
Вече трети ден курскчани чакаме Ахмат Сила да ни освободи от нацистите и НАТО и да чуем победни възгласи Аллах Акбар. Къде сте? Ако не дойдете до утре ще си направим референдум и се присъединяваме към Украйна. Даже ще помолим да ни запишат в конституцията им. Курск наш!
36.
Българин
09.08.2024 15:56:52
13
13
Украйнската фашиска измет от отчаяние и по диктовката на сащ си навлекоха още повече омраза сега Русия ще разшири периметъра по територия и Украйна няма да съществува. Сащ и НАТО са тепични посерковци ще горят поляци за вас здраво ебане
35.
Чужди СМИ
09.08.2024 15:43:23
13
9
✔️"Приключва отчаян опит на украинската армия да пресече руската граница, за да лови жени и деца"
Според RWA бандеровците действат по изпитаната методика на терориста Шамил Басаев:
https://x.com/RWApodcast/status/1821503970155680143
"Поведението им в Курска област говори само за себе си: екзекуции по бързата процедура на цивилни, включително жени, преследване на бягащи цивилни с дронове и безразборно откриване на огън по цивилни автомобили. Страхувам се, че не сме далеч от сценария за заложници с масови жертви... Те изтеглиха войските от Часов Яр за това. Това всъщност е лудост от военен POV. Колкото по-близо се приближават киевските хардлайнери до поражението на бойното поле, толкова по-свирепа ще става тяхната тактика. Все още не сме видели най-лошото."
Ако не знаете (вече) кой е Шамил Басаев. Той беше ислямски терористичен лидер по време на войната в Чечения, който завладя голяма част от територия и беше отчасти отговорен за вземането на заложници в детското училище в Беслан и московския театър и бомбените атентати в апартаменти и метрото.
"Това е 24-годишната Нина Кузнецова от Курска област в Русия. Тя беше убита днес от украински войници, докато бягаше от дома си със съпруга си и 2-годишния си син. Те открили огън по семейството от близко разстояние, убивайки я. Тя беше бременна."
https://twitter.com/BowesChay/status/1821315686485901680
Киевските сили започнаха изненадваща атака срещу Курск рано на 6 август, разчитайки главно на тежки оръжия, доставени от Съединените щати и други западни съюзници. Това показва, че атаката е организирана с помощта на НАТО.
Генерал Буданов, ръководителят на украинското военно разузнаване и уж отговорен за тази операция, е известен като глупак .
✔️"Буданов и правилата на глупаците" Марат Хайрулин
https://tinyurl.com/3k2t67dz
Най-важното нещо, което трябва да знаете за Курск, е работата на глупака Буданов. Глупаците нямат стратегия и тактика, а само желания и безгранични амбиции, с помощта на които кукловодите увъртат глупаците както си искат.
Но най-важното е, че въпросът за цената изобщо не възниква за глупаците (няма стойност живота на някой друг, само техният собствен).
✔️"Мародери от въоръжените сили на Украйна ограбват къщи в предградието Суджа Гончаровка – видео"
https://eadaily.com/ru/news/2024/08/08/marodery-vsu-obchishchayut-doma-v-prigorode-sudzhi-goncharovke-video
✔️РИА Новости. Депутатът от Държавната дума, член на комисията по сигурността Михаил Шеремет каза пред РИА Новости, че е получил съобщения от жители на Одеса с молба да ги спаси от тиранията на киевския режим и да освободи града.
„Получавам съобщения от жители на Одеса с молба да ги спася от тиранията и безчинствата на киевския режим и да освободя града, тяхната надежда е само в Русия“, каза Шеремет.
Според него в Одеса започват гонения и преследвания на рускоезичното население, включително насилствено мобилизиране на хора, зомбиране с антируска пропаганда и изпращане на фронта.
34.
руски СМИ
09.08.2024 15:27:06
10
6
Вече се споменава за настъпление на 9000 бандеропитеци+НАТО в Курската област.
✔️"Боеве в района на Курск: 15 автомобила с трупове на френски и полски специални части бяха откарани от граничния район в Суми само за една нощ"
https://svpressa.ru/war21/article/425263/
Вечерта на 8 август руските медии съобщиха:
"Руските въоръжени сили унищожиха команден пункт (КП) в Харковска област и елиминираха трима заместник-началници на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Драпати, Гнатов и Горбатюк, както и командира на Националната гвардия на Украйна Пивненко. Всички те бяха отговорни за операция "Суджа" на украинските войски в Курска област".
В нападението на руска територия участваха не само украински нацисти, но и специалните части на НАТО под фалшив флаг, уж доброволци. Според ТГ канал "Управление Z", "от обкръжението излязоха първите ни войници и офицери, които съобщават, че са чули полска и френска реч. А през нощта врагът изпрати 15 линейки, за да отведат мъртвите и ранени чужденци в тила. Дори убитите... за да не видят кой е там. Доказателствата се почистват."
✔️Официалният представител на Министерството на отбраната генерал-майор Игор Конашенков съобщи по-рано, че в района на село Стецковка, Сумска област, е бил унищожен център, в който чуждестранни специалисти са обучавали украинските военни да използват американски гаубици.
33.
Коши Прайм™
09.08.2024 14:50:34
2
8
Роденият в Суми Юрий Подоляка взел че сложил героична снимка на украински десантчик в профила си. Уж било тъмно и се объркал. Орките вече го нарочиха за предател и се очаква да пуши до отворен прозорец на петия етаж. Или пък случайно да се самоубие с контролен изстрел.
32.
СъСъСъРъ
09.08.2024 14:48:30
8
11
Тукущо излезе информация че Ахмат са напуснали позиция защото в района на са остали неоплодени козички и интернета е станал много бавен за ТикТок! :))))
31.
СъСъСъРъ
09.08.2024 14:28:48
8
10
Роззия беше проникната рязко и дълбоко, без предупреждение в задния двор... :)
Казват че много боли! :)))
30.
Кой
09.08.2024 12:08:24
11
9
Отряд Ахмат бе дето избяга чак в Грозни ли.оня на Апти Въобразимов нв май Аллаудинов беше
29.
До 27
09.08.2024 10:47:54
7
5
....руский военнъй корабль
28.
Новини от фронта
09.08.2024 10:46:10
14
5
Тридневното СВО от три дена се провежда на руска територия. Рамзан Ахмедович, дон, се е покрил, дон. Путин дарява по 100(сто) евро на евакуираните руски поданици. Нови арести на заместници на Шойгу. Очаквайте подробности.
27.
До 23
09.08.2024 10:31:34
2
7
Пошланахуй
26.
MT
09.08.2024 09:56:57
8
16
20 пакета санкции
200 млрд. евро помощи
нананайси млрд. евро оръжия
Резултат: Освободихме село Роботине и пак го загубе'аме.
При бандерите има нещо наистина налудничаво в методите им.
"Човек може да стане украинец, но обратното е невъзможно" - Кличко
25.
Тинтири
09.08.2024 09:44:04
4
9
Минтири. Света загива.
24.
Колеги
09.08.2024 09:42:40
6
32
Никой от Запада не го боли за Украйна и Русия. Целта е максимум жертви и овладяване на ресурсите им. Спрете да пишете глупости.
23.
Ха ха
09.08.2024 09:17:48
35
16
Полезните идиоти отново възлагат надежди на Ахнат и Вагнер. Други не останаха да измият срама. Шайгу, Герасимав, где армия!?
22.
Бай Димо Чекиджиевич Сталин
09.08.2024 09:13:28
48
38
Аз първи ще отида да се бия за моя кумир Жуже, ама трябва да сложа по-дебели памперси.
21.
Бг
09.08.2024 09:11:46
20
47
За смях станаха такива като теб, 20 държави срещу една, смешници то не бяха санкции, то парите в банките ли не крадоха и накрая нищо великото НАТО.D
20.
Бг
09.08.2024 09:10:57
18
46
За смях станаха такива като теб, 20 държави срещу една, смешници то не бяха санкции, то парите в банките ли не крадоха и накрая нищо великото НАТО.D
19.
Бай Димо Чекиджиевич Сталин
09.08.2024 09:10:26
31
15
Аз първи ще отида да се бия за моя кумир Жуже, ама трябва да сложа по-дебели памперси.
18.
До Марк Твен номер 4
09.08.2024 09:01:38
26
20
Марк Твен, комунист брадат, ще ядеш фуй космат.
17.
Военен анализ
09.08.2024 09:00:28
44
35
Е, досега нали вие "освобождавахте" в Украйна ?
А сега май ролите се смениха - и май дохде ред украинците в Русия да освобождават.
А дотолкова безпроплемното нахлуване на 1000 украински военни и 10 танка без никаква въздушна поддръжка е много показателно за състоянието на руските резерви - такива просто няма.
Цялата боеспособна руска армия е събрана в Украйна, и който и да ви атакува по другите направления просто ви хваща по бели гащи ( образно казано ).
А от НАТО ви гледат.
И предполагам стигат до същият извод, до който са стигнали в Германия след съветско - финландската война - че Русия е колос на глинени крака.
16.
Дернев
09.08.2024 08:59:38
26
29
Не разпръсквайте войските тук и там. Всички сили трябва да се насочат към Киев и бъде превзет по най- бързият начин. Нещо което трябваше да стане още първата седмица. Жизнено важно е тази война да свърши максимално бързо.
15.
Дернев
09.08.2024 08:58:54
30
23
Не разпръсквайте войските тук и там. Всички сили трябва да се насочат към Киев и бъде превзет по най- бързият начин. Нещо което трябваше да стане още първата седмица. Жизнено важно е тази война да свърши максимално бързо.
14.
ахмак
09.08.2024 08:57:44
33
30
всички други канали кометират че ахмат са се телепортирали рязко назад още при първите изстрели? :))))
13.
?
09.08.2024 08:46:01
50
37
Великата съветска армия пак стана за смях!
12.
До 7
09.08.2024 08:45:04
28
16
Холваджиян ти ли си ?
Най-доброто предстои, церемонията по закриване на Олимпиадата, ще е епичен триумф на нова, евро-либералната европа !
11.
През крив макарон
09.08.2024 08:44:21
35
46
Гледали били вече към Москва. Москва само на пощенска марка ще я гледат. Хахаха.
10.
кек
09.08.2024 08:42:16
6
3
Кво ми спамиш едно и също? Да нямаш пакет лос в землянката си? Инсталирай усилвател, абориген!
9.
До 4 марк фак
09.08.2024 08:36:31
7
25
Если ваши близкие находились в зоне боевых действий в Суджанском районе и перестали выходить на связь, оставляйте заявку в бот "Хочу найти"
8.
До 4 марк фак
09.08.2024 08:35:56
7
26
Если ваши близкие находились в зоне боевых действий в Суджанском районе и перестали выходить на связь, оставляйте заявку в бот "Хочу найти"
7.
Нека бъде демокрация
09.08.2024 08:33:49
52
40
Днес е добър ден за световната демокрация. Тръмп се разпадна по удивителен начин на пресконференцията си. Путин също се разпада, макар по-бавно, докато украинската армия печели втората курска битка и гледа към Москва. Разликата е, че след Путин няма да има Русия, а без Тръмп Америка отново ще бъде велика.
Демокрациите не са безпомощни. Дори българската не е, ако малко се напънем да я оправим.
6.
зелето
09.08.2024 08:30:44
49
66
Много трябва да мразиш народа си (макар и да си хазарски ѝвpeй) за да го пращаш на сигурна смърт. Страхотна жътва, още няколко хиляди бандеровски чучела.
5.
Бай Димо
09.08.2024 08:30:26
53
71
1000 пияни укри тръгнали на самоубийствена мисия в Курска област. Вече са разбити, а от Ахмат им режат главите.
4.
Марк Твен
09.08.2024 08:27:46
46
52
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
Z
3.
Хер Флик
09.08.2024 08:26:22
78
58
Флегман, превели сте пропаганден материал на насраното от страх Министерството на отбраната на Русия. Тик-ток чеченците "Ахмат" са избягали панически. Има стотици пленени руски войници на срочна служба (18-20 годишни момчета). В момента са превзети около 400 кв. км руска територия, а украинската армия е на 30 км от Курската атомна централа. Типично за вас. Не журналистика, а тъпа пропаганда.
2.
Който сее ветрове, жъне бури
09.08.2024 08:20:30
79
69
Ватенките ще го разберат па трудния начин.
1.
Неблагодарници
09.08.2024 08:13:46
60
85
"Американският вестник съобщава, че целта на Киев е прекъсване на всички доставки на руски газ за Европа като лост за натиск. "Натиск срещу кого ,Европа ,която праща пари и оръжие?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата
Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори