×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проблемът е в самите олимпийски игри, а не в церемонията по тяхното откриване


Проблемът е в самите олимпийски игри, а не в церемонията по тяхното откриване
Пресъздадената на живо в Париж картина „Празникът на боговете“ е даже много по-показателна от пародията на „Тайната вечеря“, защото е алегория на демонослужението
29 Юли 2024, Понеделник, 09:30 ч.
Автор: Иван СТАМБОЛОВ-Сула

Олимпизмът, освен инкубатор на космическа по размерите си корупция, е и полигон за прилагане на челни допингови препарати

Не било „Тайната вечеря“, ами „Празникът на боговете“ от Ян Харменс ван Бийлерт (1597-1671) – картина изобразяваща древногръцките богове, празнуващи сватбата на Тетида и Пелей (резултат от която по-късно ще се яви небезизвестният Ахил), като в нея онова, което на мнозина заприлича на Христос, всъщност е Аполон, а пък Дионис си е отпред, само дето не е син, но пък е с кози крака (което го прави по-скоро сатир, но като са рекли Дионис, Дионис да е). Това объркване, дето някои са взели „Празникът на боговете“ за „Тайната вечеря“, види се, иде да покаже, че травестите не са безобразни, а прекрасни. До този извод стигнаха защитниците на спектакъла, щедро обливайки с презрение всички възмутени и изтъквайки тяхната простотия. Говорим за откриването на олимпийските игри в Париж, нали се договедихте?

Да, обаче никой от възторжените защитници не се сети да попита дали пък, аджеба, картината на Ян Харменс случайно прилича на „Тайната вечеря“, дали пък самият той не е търсил цитат към произведението на Леонардо, кой знае с каква цел? То е очевидно! Очевидно е, че холандецът от 17 век репликира италианеца от края на 15 век. На Тайната (Последната) вечеря се учредява тайнството Евхаристия, което е единственият път към единия и живия Бог. Какво казваш, когато подменяш апостолите в сюжета с езически богове (тоест демони) през 1635, а демоните с травестити през 2024? Това, че живата картина не иронизира „Тайната вечеря“, а „Празникът на боговете“ с пряката възхвала на езичеството дори е още по-компрометиращо, а не оправдателно. То е все едно, ако Мистър Бийн се прави на Христос, а аз се правя на Мистър Бийн, който се прави на Христос и се мъча да ви убедя, че нищо не искам да кажа за последния.

Празникът на боговете в Париж

Пресъздадената на живо в Париж картина „Празникът на боговете“ е даже много по-показателна от пародията на „Тайната вечеря“, защото „Празникът на боговете“ е алегория на демонослужението , апотеоз на демонослужението. Апотеоз, обвит отново в обли приказки за световен мир, равенство и братство. „Идеята не беше да шокираме или дразним хората. Идеята беше приобщаване, солидарност“ – казва авторът на спектакъла Томас Жоли и добавя: „Париж 2024 въплъщава ценности, с които напълно се идентифицирам“. Той е режисьор и актьор от еврейски произход, понастоящем артистичен директор на Националния драматичен център в Анже. Близък е до властта и е известен с пищните си спектакли.

Гавра или гей парад бе откриването на Олимпиадата, светът още е в стрес

Даден спектакъл може да е много пищен, да е много красив, да е потресаващ с въображението и мащаба си и същевременно да бъде класическо демонослужение. Нима не се били такива всички грандиозни спектакли в цялата античност? Езичеството само по себе си цялото е демонослужение и едва ли има богослов, който да е на друго мнение. А що се отнася до учените, които не са богослови, понятието „демон“ е извън техния инструментариум.
Но в случая с откриването на олимпийските игри (неправилно наричани „олимпиада“, защото олимпиадата е периодът от време от едните до следващите олимпийски игри) не откриването, а самите олимпийски игри са истинското демонослужение, доколкото онтологично са посветени на Зевс, а той, както и останалите богове от пантеона, са демони, погрешно почитани като някакви субекти на добро и мистично. Дори и според древната демонология, в която „демон“ не звучи толкова зле, колкото днес.

Организаторите на откриването на Олимпиадата се извиниха за гаврата с "Тайната вечеря"

Именно защото олимпийските игри са езичество и демонослужение, през IV век биват забранени от Теодосий I (а не от Юстиниан през VI век, както писаха някои) заедно с всички останали езически култове като израз на сатанизъм и богохулство. Теодосий е един от тримата велики императори (другите са Константин и Юстиниан), които бележат раждането на християнската цивилизация – цивилизация, която промени целия свят и го направи да изглежда такъв, какъвто е днес с всичките му социални и технологични чудеса за радост на масовия човек.

А Теодосий забранява игрите, защото те, освен че са богохулни, вече от няколко века са оцапани от корупционни скандали. Нерон, който бил вманиачен да е пръв във всичко, включително и в поезията (неговата поезия Гай Петроний Арбитер използвал вместо перо от чапла, за да предизвика повръщане след преяждане) се мислел за велик колесничар. Явил се на олимпийските игри, обаче не успял да финишира, защото паднал и се пребил. Въпреки това бил обявен за победител, защото журито отсъдило, че щял да финишира пръв, ако не беше паднал. След смъртта на Нерон всички членове на тогавашния олимпийски комитет били принудени да връщат подкупите.

След Теодосий олимпийските игри се съвземат чак в зората на модерния свят, а своят апогей достигат при тоталитарните режими и развитието на електронните медии. Един от първите, които осъзнават мощният пропаганден потенциал на игрите, е добрият стар окултист и езичник – г-н Хитлер. През 1936 11-ите олимпийски игри са съпроводени от пищни церемонии (на които присъства неотлъчно и цар Борис III); тогава е въведен и обичаят да се внася олимпийският огън, на който толкова се радваме днес. Видите ли заслужил атлет да тича с факлата, винаги се сещайте за чичко Хитлер.

Инструмент за политическа пропаганда и символ на измами и корупция

След войната олимпийските игри стават инструмент за политическа пропаганда и комерсиална реклама до такава степен, че съм чувал да казват как МОК е по-могъща организация от ООН. Стават също и символ на измами и корупция. Случаите са стотици. Дори без да се напрягаме особено помним резила с Батето (Бог да го прости!) през 2014, когато от Би Би Си го хванаха да продава гласа си за домакинството на следващите игри. И нека не забравяме ча на фона на останалите хиени от МОК Батето е бледо чавдарче.

Това е арт директорът, който създаде снощната вакханалия на откриването на Олимпиадата

През 2002 допинг скандал със скиора Йохан Мюлер и рускините Лариса Лазутина и Олга Данилова.

През 2017 секс скандал с члена на Международния олимпийски комитет Алекс Гилади и две израелски журналистки.

През същата година грандиозен корупционен скандал с шестима членове на МОК, организирали система за определяне на домакинства срещу подкупи – Доха 2019, Лондон 2017, Пекин 2015 и Москва 2013 и на Олимпийските игри през 2016 в Рио де Жанейро и 2020 в Токио.

През 2021 скандал с двама белоруски треньори за упражняване на политическо насилие над спринтьорката Кристина Тимановская.

През 2022 корупционен скандал за назначаване на шеф на Боксовата асоциация и за вкарването на таекуондото като олимпийски спорт.

Олимп и отвличането на Европа

През 2014 се проведоха зимните олимпийски игри в Сочи. Разправят, че като представили на Путин сметките за строителните работи и олигарсите, които ги извършват, той казал само „Безобразие!“, обърнал се и си отишъл. Игрите винаги са били повод мастити и близки до властта тарикати, както и откровени мафиоти да крадат грандиозни суми обществени пари под формата на поръчки, строителство, доставки и какво ли не.

Бюджетът на игрите в Сочи беше 51 милиарда евро. Заради него определят тази олимпиада като една от най-големите измами в историята. Правилно казва: безобразие! Григорий Родченков (шеф на антидопинговата лаборатория в Москва) в интервю за „Ню Йорк Таймс“ разкрива потресаваща схема за допингиране на елитни състезатели – в стената на лабораторията в Сочи била инсталирана специална дупка, през която се подменяли пробите с урина.

Спортът за един по-добър свят!

Мой приятел, член на един олимпийски медицински екип, казваше: „спорт без допинг е физкултура“. Всички се друсат и всички знаят, че всички се друсат. Олимпизмът, освен инкубатор на космическа по размерите си корупция, е и полигон за прилагане на челни допингови препарати. Номерът е да друсаш спортистите с нови вещества, които все още не са попаднали в забранителния списък, или пък да плащаш подкупи, за да си затвори очите оня, който трябва да си ги затвори. 

Въпросът е кому е нужно всичко това, защо олимпийските игри са фокус на такива изкушения и съблазни. Очевидно, защото приковават вниманието на огромни публики по цял свят и по този начин представляват комуникационни канали, които могат да откарват пропагандни и рекламни послания наведнъж до милиарди хора. Но защо тези хора се вълнуват толкова от олимпийските игри, какво ги грее, че някаква яка кака е метнала тежкото гюле с един сантиметър повече от друга кака преди четири години?

Пропаганда и внушения

Тоталната пропаганда ни е внушила, че олимпизмът е някакво идеално състояние на човечество, а спортистите-олимпийци – божества или в най-добрия случай невинни младежи, които не се интересуват от слава, пари и кариера, а само от световния мир и гладуващите деца. Ах, да, и от климатичните промени. Пропагандата ни е внушила, че олимпийските игри са някакво приказно време, различно от обикновеното време, извън и над него – време, в което секват всичките ни неволи, забравяме мизерия, страха и несигурността от бъдещето, време, в което хората пращят от благородство и се обичат като братя. Пълни глупости, но пропагандата е способна да превърне в копнеж и най-голямата простотия.

Абе, бачо Кольо, можеш ли да ми кажеш как олимпийските игри влияят конкретно на твоя живот, с какво го правят по-добър? Или с какво олимпийските спортисти – тези нещастни, изнурени от нечовешки тренировки и дрогирани до гушата с допинг младежи и девойки, фиксирани в манията да вземат медал на всяка цена – с какво те олицетворяват твоя идеал за човек?...

Не, не церемонията по откриването на олимпийските игри е от лукаваго (макар че и тя), но самите игри са от него. Има два вида хора, в крайна сметка са само два – такива, които вярват, че няма нищо по-висше от тях, и такива, които вярват, че има. Първите са така наречените „богочовеци“, приели греха на Денница (гордостта) за свое верую. Олимпийските игри са за тях, за тези, които искат да повярват, че човекът е способен на всичко, стига да положи душата си в служба на когото трябва. И д-р Фауст е мислил така, залъгвайки се, че с мощния си интелект може да надвие дори сатаната. И пада жертва точно на тази прелест, защото интелектът, колкото и мощен да е (а в повечето случаи той не е), е само инструментът, но не и ръката, която го държи. Освен това мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен.
 


В категории: Животът


26
Коментара по темата
26.
Jovo
30.08.2024 23:43:32
0
0
Жалко е как дълбоко интелигентни хора могат да изплискат така, но какво да се прави, случва се понякога.
25.
До 23
29.07.2024 17:30:54
1
1
За теб е киселото грозде, не бой се!
24.
Философ
29.07.2024 17:17:05
1
1
Какво християнство цари в Бг, че сега много възмутени. Такива сме лицемери, че чак да му се догади на човек. Най-голямата корупция по света - църковната, най-много педофили и хомосексуалисти църковни служители. Глупост след глупост някой “професор” решава да изръси и да изрази миродавно мнение
23.
Дърт комунист хомосексуалист, рибар и танкист
29.07.2024 15:10:07
9
5
Бас ловя че ако ги бяха пуснали руснаците Путин лично щеше да води откриването в мини жуп и гордо развяващ гей байряка с компанията Кадирката и най-любимата им коза. Но уви гроздето е кисело
22.
Олимпиец
29.07.2024 13:47:28
4
6
Има ли хритияни от българските олимпийци? Ако има - редно е да бойкотират тези игри заради подигравка с христянството.
21.
Дани
29.07.2024 13:43:28
6
7
Браво на автора на тази статия. В допълнение ще кажа само, че всеки български олимпиец струва на държавата над 2 млн. лева за 3 години. А резултатът от тяхната работа е кръгла нула за обществото. Работник, полагащ настилки по тротоарите е сто пъти по-цененq но държавата не отделя 600-700 хиляди на година за него.
20.
ишие
29.07.2024 10:20:42
11
5
Хаххх. Голям рев, че калната московска кочина не участва в игрите на нормалните държави. Никой не ще диваци, да си правят там със северна корея игрите на глада и да си ги гледат те и русорастите, дето не ги устройва олимпиадата.
19.
До 13
29.07.2024 01:57:06
0
2
Цяло Манафиево реве, че най-отпред остана само по шкембе!
18.
До 13
29.07.2024 00:58:17
0
4
Така си е.
17.
Smith
29.07.2024 00:41:25
20
13
Проблемът на копейките е, че гнусните орки на путлер са изритани и не участват. Да си гледат там състезанията с африканци по надяждане с корнишони. Нямат място орки в гнилия запад, колкото и да ги влече. А сопийкити да не гледат телевидия, щом не им понася. Да си гледат волгин и карбидски и да маструбираг на руски сми-та.
16.
до 10
29.07.2024 00:15:00
2
7
Не са обаждай
знаем какво е минали лета правил кмета на Симитли на любимия ти вожд Борисов
Знаем кои са меките китки евреи в ГЕРБ
Външните ГЕРБ министри Николай Младенов-любовтика и секс играчка на Сорос
Къдравата Сю -секс играчка на богати американски чечковци евреи
МВР зам при ГЕРБ Красимир Ципов с фалцетния евнухски глас
ГЕРБ здравния министър Костадин Ангелов палав гейпедофил в любовни триъгълници с актьора Карамазов и еврейския офтамотолог Оскар-крадец и източващ здравната каса
Лесбото Миглена Тачева булдока герб министйр на Правосъдието
15.
До 11
29.07.2024 00:09:32
0
1
Така е. Но пък да си го кажа директно - леки са, въпреки килограмите, не че са културни и много образовани! Ама какво да кажат на родата... Хайде, лека, че трябва да отмарят в тази жега, а игрите дълги, дълги...
14.
До 11
28.07.2024 23:57:40
0
4
Догодина пръжки и джумерки с история как се е стигнало дотам!
13.
чужди СМИ
28.07.2024 23:08:03
6
9
✔️Гръцки СМИ:
Яростната атака на Дмитрий Медведев срещу Е. Макрон: "Под негово ръководство Франция се превърна в ... курва"!
По повод церемонията по откриването на Олимпийските игри
https://tinyurl.com/mr3ay2t8
По-конкретно Д. Медведев отбеляза:
„Без коментар за Олимпийските игри в Париж: Отвратително зрелище.
Франция под управлението на Макрон се превърна в гримасничеща курва под възгласите на обезумялата, безбожна тълпа. Пълен срам.
Сравнете това с брилянтната олимпиада в Сочи през 2014 г., проведена в Русия, и Световното първенство по футбол през 2018 г. Спрете да гледате това странно шоу.

✔️Коментар от Хал Търнър (изберете долу вляво бълг.език):
Париж удари с МАСИВЕН авария в електрозахранването след церемонията по откриването на Олимпийските игри FREAK SHOW с участието на Drag Queen "Тайната вечеря", подиграваща се с Христос
https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/paris-hit-with-massive-power-failure-after-olympic-opening-ceremony-freak-show-featuring-drag-queen-last-supper-mocking-christ
Изглежда, че Всемогъщият не се е отнесъл с добро към Париж при откриването на Олимпиадата с изобразяване на „Тайната вечеря“ на Христос, пълно с Drag Queens и дори един човек с чувала с топката, който виси. Градът на светлината сега е потънал в мрак - буквално.
Социалните медии широко съобщават за прекъсването:
Много, МНОГО хора открито казват, че това може да е наказание за богохулната церемония по откриването на Олимпийските игри (в Париж), на която те се подиграха на Бог и Христос, като изобразиха „Тайната вечеря“, пълна с Drag Queens и содомити.
Очевидно синият човек трябва да е Бог. Дебелата жена зад него вляво се предполага, че е Исус. Изображението в горния десен ъгъл е „Тайната вечеря“, пълна с Drag Queens, долу вдясно е танцуваща „жена“ с брада, а по-долу, от лявата страна на „Тайната вечеря“ има още дегенерати, включително мъж с чувала с топката излизане на обществени места.
ТОВА Париж смяташе, че ще бъде правилното откриване на Олимпийските игри през 2024 г.
Колкото и да си струва, човекът, който отговаря за продуцирането на церемонията по откриването на Олимпийските игри, нарича себе си "Томас Джоли".
Томас Джоли е 42 годишен еврей и гей.
Колкото и да си струва, по-долу има видеоклипове за сравнение, един върху друг, показващи Олимпийските игри през 2014 г., когато те се проведоха в Русия , срещу изроденото, извратено, изродско шоу, организирано днес от Франция.
https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Olympics-2014-Russia-vs-2024-France.mp4
Аз ще застана на страната на Русия. . . западът се самоунищожава и вече е почти напълно разбит.
12.
Wesku Weznata
28.07.2024 21:39:38
10
5
а защо не казаха че олимпиския съвет идва от израелтяните, преди да има гърция още ^^
11.
Socrat
28.07.2024 21:36:55
0
6
Дяволска работа и predictive programming...като цяло,за глупаците някви работи по телевизията..
10.
ПП-ДБ-СС се кефят от драг шоуто
28.07.2024 21:36:11
4
24
Като им чета коментарите, за всичко им е виновен Борисов!
Педерастията е типична за жълтопаветните маргинали, начело с мис Бони и Васко Маслото!
9.
До 8
28.07.2024 21:24:43
0
9
То не било за зрителите, така че... Да си го нищят там!
8.
Фекрет Стораро
28.07.2024 21:21:34
1
28
Абе бате то хубаво изкуство ама да изкараш пидирас с брада и цици, и да го даваш 1 час по телевизията ... това не е нормално :) Представлението беше много хубаво, но морално бедно! Представете си деца гледат ... някаф пидираз с брада как се кълчи хаха
7.
До 1 и 5
28.07.2024 20:53:59
5
15
Чисто на български - големи простаци сте ! Сигурно ,една книга не сте прочели през живота си и само чалга сте слушали.
6.
До 5
28.07.2024 20:01:54
7
25
Ти, гастарбайтера в Германия си чел Достоевски ли ?
А не !
Не си го чел, защото на теб руските писатели са ти ясни.

Ти си много, ама много ПРОZТ !
5.
до 2
28.07.2024 19:52:00
29
14
Zнаем Достоевски е НАЙ-мрачния и спекан руски писател описващ трогателно и драматично депресията , мрака и студа и трудния кучешки живот който са живяли обикновнете руски селяни
Четенето на Достоевски е опасно за здравето може да доведе до злоуптреба с фалшив нискокачествен алкохал махмурлук ниски нива на серетонин и лошо настроение
4.
Ggzgghdhxjfjcjcjcjx
28.07.2024 19:48:19
1
14
СЛЕДВАЩАТА. ОЛИМПИАДА......ДА. ПРЕСЪЗДЪДЪТ.........ДУШЕВНИТЕ. ТЕРЗАНИЯ....НА. ДЕЦАТА. НА. ЕВРЕЙСКОТО. СЕМЕЙСТВО......РОТШИЛД.....И. ТЕХНИТЕ....НЕВИННИ. ДЕЧИЦА.......( НЕЗАКОННИ)......ХИТЛЕР. И. СТАЛИН.......КАК. СИ. БЪРШАТ. ЗАДНИКА. С. ТАЛМУДА.......
3.
Пусть всегда будет Солнце
28.07.2024 19:43:52
23
15
Копие на руските схеми в Сочи за кражба на обществени пари през Общесгвени Полъчки
Безобразие
Арена Бургас 78милеона лева(празна)
Арена ОЗК 50м басейн 19 милиона лева
2.
До 1
28.07.2024 19:23:39
17
29
А ти какво разбираш. Със сигурност и Венету не си прочел като важда ти, иначе щеше да знаеш повече за руските писатели, поети, художници, актьори, режисьори и музиканти, на които се възхищава целия културен елит по света. Изкуството е политика само за кравите.
1.
Мдам
28.07.2024 19:05:53
47
17
Като ги хванат, че са прости и нищо не разбират от изкуство, тъпаците последователи на путлер и рашия започват да извъртат.
Еми, тъпи сте!
Спор няма!
Нищо не разбирате от изкуство!
Справка идиотиите на рашистката стилистика!
Смъртоносни простотии!
И да обяснявате, и да не обяснявате, сте ясни за всички!
Селяндури!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър  "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора Пресконференцията ще се състои на 17 септември от 11:00 часа в Актовата зала на Центъра за млади таланти И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори