×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гавра или гей парад бе откриването на Олимпиадата, светът още е в стрес


Гавра или гей парад бе откриването на Олимпиадата, светът още е в стрес
Под лидерството на левия Еманюел Макрон, Франция отново успя да потресе всчики с пошлост и безумие
28 Юли 2024, Неделя, 08:14 ч.
Автор: Флагман.БГ

Гледали са го над 23 милиона по телевизията, а на живо 326 000 души

 

Светът още се тресе от разнопосочни коментари за шоуто при откриването на Олимпийските игри в Париж. Реакции на политици и други светски личности започнаха да валят веднага след церемонията и не спират. Една част да възхитени, а други сериозно разкритикуваха сценария, трети са потресени.

Русия и Унгария отправиха критики във връзка с церемонията по откриването на Игрите в Париж, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Русия беше изключена от участието в голямата спортна проява заради нашествието й в Украйна, припомня агенцията.

Олимп и отвличането на Европа

Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова заяви в "Телеграм", че церемонията е била "огромен провал". По време на нея е имало много неща, които не са сработили. Тя спомена за проблемите в транспорта, след саботажа по високоскоростни железопътни линии във Франция, както и това, че зрителите, гледали откриването на живо, е трябвало да стоят часове наред под проливен дъжд, тъй като организаторите не били предвидили нито навеси, нито прилагане на технологии за разпръскване на дъждовните облаци.

Това е арт директорът, който създаде снощната вакханалия на откриването на Олимпиадата

Захарова също така разкритикува Париж, чийто център, според нея, се е превърнал в гето и бил наводнен от плъхове, и добави, че един от факлоносците на олимпийския огън е бил "рапърът токсикоман Снууп Дог".

Говорителката на руското министерство на външните работи отправи остри критики и срещу това, че по време на церемонията по откриването на Игрите е имало "ЛГБТ пародия на Тайната вечеря", по време на която "апостолите са били представени от травестити". Захарова припомни, че Тайната вечеря е "свята тема за християните".

Подобна критика дойде и от Руската православна църква, която изрази възмущение и спомена за "историческо и културно самоубийство" в една "християнска столица на европейската цивилизация".

Критики дойдоха и от премиера на Унгария Виктор Орбан, който заяви, че церемонията е въплъщавала "западната празнота".

"Малко, по-малко те се отърсиха от метафизичните връзки с Бог, с отечеството и със семейството", заяви той в изказване пред унгарци, живеещи в Румъния, визирайки западняците като цяло. Това според него е довело до липса на обществен морал. Като илюстрация за тази липса той посочи именно церемонията по откриването на Игрите в Париж.

В самата Франция се надигнаха гласове от страна на крайната десница относно някои сцени от церемонията. А епископи изразиха съжаление, че по време на церемонията е имало "сцени на подигравка и на осмиване на християнството".

Разнородни коментари имаше в медии в целия свят. Френският "Монд" отбелязва, че сценографът Тома Жоли е успял да представи импресивно шоу в една столица, превърната в гигантска сцена. Клонящият вдясно френски "Фигаро" определи церемонията, като страхотна, но допълни, че е имало ненужни провокативни сцени, в това число и очевидно разиграване на сцената с Тайната вечеря на фона на модно дефиле.

Според "Ню Йорк таймс" церемонията от една страна е била различна и развлекателна, но от друга страна е била поредният раздут спектакъл, създаден за телевизията. Според "Вашингтон пост" церемонията е върнала блясъка на това събитие, помръкнал през последните години и е въплъщавала дръзко мислене, добавя БТА.

Германският в. "Франкфуртер алгемайне цайтунг" нарече церемонията "толкова щура, колкото и красива" и каза, че Франция е направила революция в този род церемонии така че накрая дори дъждът е бил победен.

Британският "Дейли мейл" определи церемонията като "фарс", главно във връзка с прекъсването на движението на влаковете по-рано през деня, но вестникът също така прецени, че залогът на Париж за времето се е "провалил зрелищно". Британският вестник "Гардиън" написа, че "големите амбиции за церемонията са били помрачени от некачествено изпълнение".

В Италия "Гадзета дело спорт" написа, че церемонията е била "нещо безпрецедентно, дори извънредно. Великолепно шоу или дълга, досадна работа, в зависимост от гледната точка и чувствителността ви".

"Кориере дела сера" оприличи шоуто на спектакъл на съвременното изкуство, като отбеляза, че "някои зрители бяха отегчени, други се забавляваха, за мнозина спектакълът беше разочароващ". Левият италиански всекидневник "Република" заяви, че церемонията е засенчила спортистите. "Много Франция, много Париж, много малко Олимпиада", коментира изданието, цитирано от БТА.

На церемонията реагира и Илон Мъск, който заяви, че интерпретацията на "Тайната вечеря" е била изключително неуважителна към християните.

Към мнението му се присъединиха още Доналд Тръмп, Пиърс Морган и други.

На пресконференция вчера сценографът на церемонията Тома Жоли защити концепцията й срещу критиките. Подобна защита направи и ръководителят на организационния комитет на Игрите Тони Естанге, добавя БТА.

Франс прес съобщава, че церемонията е била гледана във Франция от над 23 милиона зрители по телевизията, а на живо от 326 000 зрители, разположили се на различни места в центъра на Париж.

 


В категории: Политика


57
Коментара по темата
57.
:D
31.07.2024 08:23:27
0
1
на следващото европейско футболистите ще трябва да са с роклички докато си тичкат по терена и си вкарват взаимно гол един на друг, ще е менкат
56.
Ислямски Иран, ядосан на сатанинска Франция
31.07.2024 00:34:26
0
3
✔️Дори ислямски Иран изригна от травеститите на Тайната вечеря: „Това беше обида за лицето на Исус Христос“
https://tinyurl.com/35jt5zhj
Иранското правителство направи изявление относно позора на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж и подигравката с християнската религия и особено с Исус Христос и неговите ученици на Тайната вечеря !
„Безпрецедентното представяне на Исус Христос вчера в Париж беше напълно обидно и премина всички червени линии.
Франция, страна с дълга история на християнството, трябва да се срамува от себе си и ние умоляваме нейния християнски народ по света да се обяви против този акт.
Ние я осъждаме категорично“.
https://twitter.com/BRICSinfo/status/1817606487507685770
Иран привика френския посланик заради обидното изображение на Исус Христос по време на церемонията по откриването на Олимпийските игри.
Мюсюлманите смятат Исус за Божи пророк.
https://x.com/Megatron_ron/status/1817603831611511122
И нула "християнски" нации не направиха нищо.
https://x.com/The_Real_Fly/status/1817739201284055072
✔️Единствена Русия обяви:
"Всеки французин, който поиска убежище, ще го приемем"!
Документи могат да бъдат подавани в руското посолство в Париж
https://tinyurl.com/nwk5bvdu
55.
аналнмо податлив
30.07.2024 13:20:25
1
2
ето затова обичам ЕС и мразя русия. всички евроатлантици сме с гърмяни дупарчици
54.
Трол
28.07.2024 18:30:42
0
16
Драг шоу ... ЕС подмина дъното ..
53.
Highlander
28.07.2024 16:48:29
28
7
Този, който е написал този анонимен пасквил, или е скрит гей, или завижда на французите, че толкова свободно са показали отношението си към артистизма в изкуството.. Може би трябваше да има военен парад и подводници да минат по Сена плюс десант на Чуждестранния легион. Много важно какво е казала алкохоличката Захарова и оня плондер Орбан.
52.
Хитлер
28.07.2024 16:44:26
0
3
Анааа Васко пидира..
51.
до 42: "МОДЕРНА ЗАПАДНА ПОЛИТИКА на САНКЦИИ&q
28.07.2024 15:03:18
0
3
Става въпрос за МОДЕРНА ЗАПАДНА ПОЛИТИКА на САНКЦИИ срещу Русия.
Откъде тръгна всичко това?
Стана ясно, че "проблемът" бил с изтриване на записи в базата на Русада (WADA) в Русия, чрез влизане през Интернет от IP адреси в САЩ, всички знаем с какъв акаунт (на заплатения доносник Григорий Родченков)... Русия пазеше копие на "изтритата" база даннии и направи възражение на спортния арбитраж в Лозана, но ...
Да си спомним"чист" американски плувец с 20+ олимпийски титли... който се оказа "чист" по олимпийските правила за хора, но назобан с допинг забранен дори за коне ... в конния спорт... Все пак неговият допинг за коне, бил пропуснат да се забрани и при хората...
А с какви "хранителни добавки за коне" олимпийския шампион Анди Мъри на съвсем млада възраст вече си смени тазобедрените стави.... предполагаме, че грешка е станала с "хранителните добавки за коне"...
Нека да си спомним, че в списъците на WADA никога не се появяват имена на английски атлети... Забележете например, че никога преди 1999 год страната Англия не е била дори на 10 място в класиране на олимпийски игри и след избирането на председател на WADA от Английската Империя изведнъж скочиха от 36 място, на 10, и стигнаха до 2-ро място по медали на Олимпийски игри през 2016: 1996->36, 2000->10, 2004->10, 2008->4, 2012->3, 2016->2 място... забележете кой е председател на WADA за това време: Dick Pound, Canada (1999–2007), John Fahey, Australia (2008–2013), Craig Reedie, UK (2014–present). Няма съвпадения май...
Според английски медии преди Олимпиадата през 2012 г. 91 британски спортисти са участвали в експеримент, в който са използвали вещество, създадено за специалните сили на САЩ. Британски спортисти били използвани като „лабораторни мишки“ за тестване на експериментално лекарство на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Трябвало да тестват върху себе си вещество, наречено кетон. А основният спонсор на тестовете било Министерството на отбраната на САЩ, според Daily Mail. Според журналистите цялата оценка на тестовете е била 10 милиона долара. Лекарството било създадено за нуждите на специалните сили. UK Sport заяви, че се е консултирал със Световната антидопингова агенция (WADA) и Британската антидопингова агенция, преди да използва спорното лекарство. Тоест всъщност тестовете с неизвестно вещество били одобрени. По време на тестването веществото не се считало за допинг.
Да си спомним, че Антъни Джошуа стана олимпийски шампион на Олимпиадата в Лондон през 2012.
https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-8513525/British-2012-Olympians-guinea-pigs-Special-Forces-wonder-drug.html
50.
Тази гавра
28.07.2024 14:55:24
0
13
с олимпийската идея, трябва да бъде санкционирана.
49.
до 45: Шефът на МОК Томас Бах и Вован и Лексус
28.07.2024 14:51:10
0
4
"Шефът на МОК Томас Бах се помоли на африканските богове Вован и Лексус":
https://dzen.ru/video/watch/6618300ed208797612f14084
Потребителите на социалните медии цитират десетки русофобски цитати от президента на МОК и се чудят откъде Бах има такава към всичко руско и беларуско? Известният политолог Александър Сосновски хвърля светлина върху тази мистерия: оказва се, че бащата на лидера на МОК се е сражавал в частите на Хитлер на Източния фронт по време на Втората световна война, бил е ранен и пленен от съветите. Фантомните преживявания и комплексът на губещите, които преследват Андреас Бах, са предадени на сина на фашиста. И ако Бах-старши е убивал руснаци и беларуси с пушка, сега неговият потомък, след като е постигнал висока позиция, е решил да използва антируски "олимпийски санкции".
Между другото, същият комплекс може да се наблюдава и днес при други потомци на "расово безупречните воини на Фюрера": Аналена Бербок, Олаф Шолц и германския министър на икономиката Роберт Хабек.
Между другото, има информация, че бъдещият ръководител на МОК е получил името Томас в чест на нацисткия престъпник, групенфюрер на СС Томас Макс. През 1942 г. този герой е началник на СД в Украйна, той е замесен в убийството на 300 хиляди евреи, цигани, украинци, беларуси, молдовци и руснаци. Казват, че Андреас Бах е изпитвал голямо уважение към този групенфюрер на СС.
Като се има предвид горното, не е изненадващо, че през 2018 г., след допинг скандала, именно от Германия започна вълна от тормоз на руски спортисти. Няколко поредни олимпийски игри спортисти от Руската федерация се състезаваха под флага на Руския олимпийски комитет, но през 2024 г. Томас Бах реши да отмени това "облекчение".
48.
до 39: МОСАД и полоний-210
28.07.2024 14:42:48
2
5
Клеветата на отровата е добре установена практика на западните служби.
Ясер Арафат (Палестина) беше убит с полоний (11 ноември 2004) и това беше доказано от швейцарски учени. Очевидно дело на Мосад.
По подобен начин с полоний-210, Александр Литвиненко беше отровен с чай през ноември 2006 г. в лондонски суши бар. Аутопсията разкрива, че в тялото му има следи от полоний-210. Виновен за смъртта му бе обявена Русия и лично Путин. Но трябва ли да напомняме чий е подписа за това убийство?
Между другото, полоният е открит от Мария Кюри в Париж, 1925 год. Полонийът е рядък и силно радиоактивен елемент, открит в урановата руда. Полоний-210 е около 250 хиляди пъти по-токсичен от циановодородната киселина (циановодород), чиято концентрирана доза бързо убива.
Да напомним редовната смърт на президенти в Южна Америка от рак, която е ефективна технология на ЦРУ от 60те и 70те години.
- покойния президент на Венецуела Уго Чавес почина от рак.
- през 2011 бившите президенти на Бразилия Луис Игнасио Лула де Силва и Дилма Русеф бяха диагностицирани с рак. През същата година президентката на Аржентина Кристина Киршнер е диагностицирана с рак на щитовидната жлеза. Съпругът на Кирхнер, който също беше президент на Аржентина и беше приятел на Уго Чавес, почина от рак предходната година. Първият индийски президент на Боливия Ево Моралес страда от рак. Уго Чавес беше починал от рак и беше сигурен, че ЦРУ го е направило.
- Дълго преди Чавес Джак Руби, който уби Харви Лий Осуалд, предполагаемия убиец на президента Кенеди, почина от рак, но преди смъртта си Руби разказа подробно как му е имплантиран злокачествен тумор в затворническата болница.
- От вирусно причинен рак на 21 септември 2018 умира президента на Виетнам Чан Дай Куанг, което е първи случай в цяла Азия.
- ЦРУ е известно с това, че знае как да предизвика мълчаливо смъртоносен инфаркт. Това изкуство наскоро беше използвано срещу здравия, енергичен китайски посланик в Тел Авив. Той внезапно изпадна мъртъв от инфаркт и не бяха зададени никакви смущаващи въпроси.
Ето как работят професионалните майстори, за разлика от "Президента Путин"....
47.
Аз
28.07.2024 14:35:33
1
4
Спиро защо не го духаш, педераст гаден?
46.
оффф...
28.07.2024 14:31:43
14
4
Мария Захарова: "Гроздето е кисело"
45.
Спиро ятака
28.07.2024 14:14:37
12
9
Захарова и ти ще си изправена пред съда като му дойде времето.
Ква си ти болшевишка шармутко та ще коментираш олимпиада на която руска сволач правилно не е допусната.
Рецидивистка убийца, като всички около шизофренното джудже путин.
Убивайте си скапания малоумен послушен народ на воля.
Света не ви желае.
44.
България НАТО
28.07.2024 13:38:11
21
8
Руските подлоги, рубладжии и обикновенните рашиски полезни идиоти били в стрес.Голям праз!!
43.
До 40
28.07.2024 13:37:00
0
7
Навсякъде по света и винаги е имало обратни или там както искат да ги наричат... Тези списвачи тук какво се правят на много напредничави, понеже някъде около тях имало гей или нещо с други "несбъднати творчески мечти"?! Че и да ги покажели на целия свят... Е, видяхме там "нещо" :D
42.
СТАН
28.07.2024 13:32:32
12
5
ТЕ ВЕЧЕ ГИ БОЙКОТИРАХА ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ РАШИСКАТА ПЕДЕРАЦИЯ.
41.
???
28.07.2024 12:39:56
8
24
ТЕЗИ ИГРИ В ПАРИЖ ТРЯБВА ДА СЕ БОЙКОТИРАТ ! ТОВА Е ГАВРА.
40.
ОТВРАТИТЕЛНО !!! ГНУСНО !!!
28.07.2024 12:36:40
4
20
Нашите спортисти, качени на корабчето по Сена, изглеждаха като на капака на Ноев ковчег, СЪХРАНЯВАЩИ НОРМАЛНОСТТА !!!
39.
4p
28.07.2024 12:18:10
11
8
Убитият в Лондон бивш руски агент Александър Литвиненко твърдял, че имал запис, на който президентът Владимир Путин прави секс с непълнолетни момчета в московски апартамент, съобщава в. „Дейли мейл“.



Скандалната информация се съдържа в британския доклад от 300 страници, който бе изнесен вчера и в който се допуска, че държавният глава в Кремъл лично е наредил отравянето на дисидента. Тя е била публикувана и приживе в блога на Литвиненко през юни 2006 г., след като в медиите се завъртя снимка, на която Путин целува корема на 5-годишно момченце, дошло на обиколка в Кремъл. Бившият агент бе отровен с полоний 210, сипан в чая му в лондонски хотел, 5 месеца по-късно.
38.
4p
28.07.2024 12:16:01
8
10
В русия е пълно с обратни, за володин се говори, освен това путин уби Литвиненко едно време, защото той каза, че имало някакви доказателства, че бил педофил, запис отнякакъв апартамен дето след това хванаха прокурор с проститутки!
37.
АНАЛизатор
28.07.2024 12:10:54
14
13
Kaквао ме интересува какво казала говорителката на руското м-во? Аз не ги смятам за хора и не ме интересува! Те са убийци на деца, изнасилвачи, алкохолици, които извършват геноцид, а тръгнали оценка на другите да дават!
36.
XX
28.07.2024 11:42:57
4
8
При закриването на площад Конкорд, Макрон ще опъва любимеца си Атал.
35.
Чичу Ади 88
28.07.2024 11:38:43
4
12
Време е да възстановим баланса в природата,за да предоставим отново възможност на тези нежни и деликатни същества да полетят.
Естествено като пушек от комина.
34.
XX
28.07.2024 11:37:48
3
9
До 6

"Заради Толерантността!" - абе про'с'так неграмотен,малко народи по света са толкова толерантни. Даже към наглите про'с'таци като теб.
Факти много!
33.
XX
28.07.2024 11:34:39
6
14
До 6

"В Стрес сме били заради Изкуството!" - да ти таковам гейското "изкуство" тип Кирил Петков и шайка ЕС посланници!
32.
XX
28.07.2024 11:32:20
8
7
До 6

"Не сме в Стрес, защото сме най-бедни в Европа?" - при комунистите не бяхме. Но при гейския ти ЕС и демокрация - станахме. Факти.
31.
XX
28.07.2024 11:30:39
8
5
До 6

"Не сме в Стрес, задето боко и шиши ни крадат и са обсебили Съдебната система?" - според гвйския ти ЕС, в България няма проблеми с върховенството на закона. Факт.
ПП. А видяхме некадърността на ревящите за рИформи в съдебната система про'с'таци от ПП и ДБ.
30.
XX
28.07.2024 11:27:46
8
5
До 6

"... дизелите, които тровят децата ни ... , минават за екологични, по новите измервания?" - ми гейският ти ЕС да въведе нови стандарти бе, но точно заради гейовете ЕС обеднява и новите стандарти биха били непопулярни мерки.
Факт.
29.
XX
28.07.2024 11:23:48
1
2
До 19

"... французите, не са това което бяха, сега са ..." - и какви бяха? ТИ живял ли си 5 години във Франция да разправил какви са били?
28.
XX
28.07.2024 11:20:48
8
4
До 16

"Ко прайм с пропагандата от днес?" - нищо, пропагандата я оставяме на троловете на Брюксел. Ние си пускаме новините.
27.
До 25
28.07.2024 11:12:24
2
22
Бухахахаха, сериозно ли бе? Ако не ти го кажат в телевизора, не съществува. В процентно изражение точно хормонално увредените са с най - висок такъв, за убийства, самоубийства и употреба на забранени субстанции. Като включим и педофилите, като включим и желанието на уродливата им секта, да се занимават само с деца, процентът значително ще се повиши. Но на малоумника не му пречи. Я ги питай, като са толкова мили, защо не настояват да се грижат за възрастни и инвалиди?
26.
292
28.07.2024 11:05:34
3
28
До 6. Заради кои деца, бе? Заради 5 годишния ми внук, който в началото на церемонията ме попита "Дядо, на тази защо са и отрязали главата?". Или за децата, дето тези перверзници никога няма да родят? Или за онези деца, които щели да имат право още в детската градина да се самоопределят от какъв пол са? И къде видя във всичкото това изкуство? В това, че на фона на "Кармен" три папагала с неопределим пол се подготвят да правят групов секс, ли?
25.
Туриста
28.07.2024 10:50:20
6
10
ЛГБТ не ми пречат по никакъв начин, защото не извършват престъпления и са безобидни. Проблема на който трябва да се обърне внимание е в опасните наркомани, които изпълзяват като червеи нощем и дебнат по улиц и паркове,влизат по домовете, крадат, изнасилват, убиват.
24.
Тц
28.07.2024 10:17:43
5
18
Французите са такива- показаха това,което са през вековете- имаше от всичко.
23.
Нито гавра, нито гей парад!
28.07.2024 09:15:26
5
41
Евро-атлантически ценности !
22.
Андрешко Ганьов
28.07.2024 09:14:16
2
18
И това ще мине. После ще си пием ракията, докато гледаме как светлоликите драпат за колесника на излитащия Боинг.
21.
Дани
28.07.2024 09:10:38
21
8
Nikolay Slatinski
18 hours ago Побликува статия в Дневник , гледната точка на креативното и модерно мислене, а не на странджанските репортерчета -личи си дълбоката провинция :(
20.
14
28.07.2024 09:09:06
42
11
Каквито искат такива ще бъдат. Мението ти не е фактор. Аре цъкайте минуси до припадък, жалки злобни създания :)
19.
Дедо ви
28.07.2024 09:06:37
5
43
Моите искрени съболезнования към французите, не са това което бяха, сега са ... знаете какво.
18.
До 16
28.07.2024 09:05:26
7
17
То да беше само администратора, шалварите разбиха цялата колона на Вагнер в Мали... ЛОЛ
17.
До 6
28.07.2024 09:04:34
4
7
Точно и ясно!
Изпревари ме!
16.
АЛОООООООООО
28.07.2024 09:02:06
7
19
Флегми, днес убиха администратора на р*ския телеграм канал Grey Zone.

Ко прайм с пропагандата от днес?
15.
Евроби
28.07.2024 08:58:22
7
16
Наричайки ни "Ганя" се изживяват на буржоазия. Що за буржоазия чете подобен сайт в неделя сутрин? Крайно нещастна такава.
14.
9
28.07.2024 08:51:26
4
45
Кое ви е различното? Така нагримосани всички п...сти изглеждате еднакво. Само по брадите може да ви различи човек.
13.
Old school
28.07.2024 08:47:55
9
62
Жалка работа! Падение на цивилизация, сган,стволач и пе.... я на откриване на най големия спортен форум е жалка работа, ама нормално макрон и той ходи гримиран с рокли нощем
12.
Пак кремълски опорки
28.07.2024 08:46:11
32
11
..
11.
9
28.07.2024 08:45:37
47
11
Друго си е да учиш децата си на омраза към различните викаш.
10.
MT
28.07.2024 08:45:18
5
43
Няма нужда да показвате що за либерастици сте. Отлично знаем. Пълен AIDS! Закривай!
9.
Пенчо
28.07.2024 08:42:31
5
54
Въдица за вашите деца и след време ще вайкате
8.
5
28.07.2024 08:40:58
9
76
Сатанизъм в чист вид. И тук няма връзка с Русия. Самите френски епископи са възмутени. Гавра с Бог. Това няма да се размине на никой. Бог забавя, но никога, ама никога не забравя!
7.
слабейков махала
28.07.2024 08:40:47
50
14
Ногу мъ кефът, нека се забавляват хората. Простия Ганя само може да завижда!
6.
Значи
28.07.2024 08:40:44
50
28
не сме в Стрес, защото дизелите, които тровят децата ни и градовете ни приличат на Лондон през 19 век, минават за екологични, по новите измервания?
Не сме в Стрес, задето боко и шиши ни крадат и са обсебили Съдебната система?
Не сме в Стрес, защото сме най-бедни в Европа?
Не сме в Стрес, че магистралите ни са убийци на хора?
В Стрес сме били заради Изкуството!
Заради Разнообразието!
Заради Толерантността!
Бедни и нещастни Българи!
#Кой ви пълни главата с глупости, за да ви краде!
Събудете се, най-накрая!
Заради децата ви!
5.
Така така
28.07.2024 08:37:26
9
62
Содом и Гомор ряпа да яде.
Западна Европа вече са минали дъното от обратната страна.
За това Господ им прати воините на дявола ислямистите, да забият черните си знамена в сърцето на безсилните и без морал "демократи".
На Европа и остана малко да се опомни, Ингилизите, вече са пътници, въпрос на време е да сатанат Велика джамахирия Британия.
4.
Май е неделя?
28.07.2024 08:36:01
62
14
Поредния обиден християнин квичи. Отивате си то е ясно.
3.
Чимодан Вокзалоф
28.07.2024 08:35:01
65
45
Най-малко някой се интересува от мнението на роZката пИдерация и унгарските подлоги на Путлера. Да си гледат техните кенефи и тогава да отправят критики към другите държави. Видяхме ги ватенките ква умряла олимпиада бяха организирали предния път. Смях в залата е тази пияндура Захарова.
2.
Аве
28.07.2024 08:34:29
86
23
Никой няма право да държи сметка за хореографията. Гарва сте вие и русодебилското ви сайтче.
1.
БАЙ ХУЙ от М.Р.
28.07.2024 08:33:27
8
71
Повръщами се от тези пидараси...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори