×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Словения застава начело на Съвета за сигурност на ООН през септември
  • Важно за пациентите: Личните лекари все още нямат достъп до електронното ни здравно досие
  • Учебен самолет излезе от пистата при кацане в района на Истанбул
  • Японският премиер Фумио Кишида ще посети Южна Корея
  • Почина американският актьор, режисьор и певец Джеймс Дарън
  • САЩ конфискуваха личния самолет на президента на Венецуела Мадуро
  • Австрийските авиолинии възобновяват полетите си до Тел Авив и Техеран
  • Честит рожден ден на президента на веригата Макс файт Любен Джубрилов
  • Президентът: Иван Гарелов осъзнаваше отговорността си и не отстъпи пред ангажимента към истината и мисията да служи на обществото с критични и безпристрастни позиции
  • Приятно ще е времето по морето
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Посланикът на Израел в България се срещна с ректора на Универистет "Проф. д-р Асен Златаров"


19 Юли 2024, Петък, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Проф. Бозов презентира пред гостите разширения потенциал на оглавяваното от него висше учебно заведение и изрази добра воля за обмен на наука и кадри във всички сфери

Срещата между ректора на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас, проф. д-р Христо Бозов, д.м. и посланика на Израел в България, Негово Превъзходителство Йоси Леви-Сфари, която се проведе днес в Университета, бе перспективна за бъдеща съвместна работа между двете страни. На срещата  от израелска страна присъстваха още почетният консул на Израел в България, г-н Орлин Мандов и аташето по международно сътрудничество при посолството, г-н Рони Голдберг.

Проф. Бозов презентира пред гостите разширения потенциал на оглавяваното от него висше учебно заведение и изрази добра воля за обмен на наука и кадри във всички сфери, в които има интерес за научно сътрудничество. От своя страна  посланикът на Израел се заинтересува от възможностите бургаското държавно висше училище да обучава студенти от Израел на първо време в специалност „Медицина“ на английски език, както и от потенциала на технологичен трансфер между Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас и израелски университети, сред които има такива – в топ 100 по системата „Шанхай рейтинг“,  на което получи утвърдителен отговор от проф. Бозов.
Ректорът и посланикът финализираха срещата си с убедеността, че е време в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас да бъдат приети за обучение първите израелски студенти. Те си размениха като подаръци ценна научна литература. 
 


В категории: Животът


1
Коментара
Дичо удари 100 кила
Дичо удари 100 кила 03/09/2024, Вторник 19:44 3
1
Коментара по темата
1.
халваджиян
19.07.2024 20:37:39
0
0
За Бозаджиян. Бозов. Леле, леле.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фенът на "Нефтохимик" Симеон Златев с двугодишна забрана да посещава мачове, ще положи и 140 часа безвъзмезден труд Фенът на "Нефтохимик" Симеон Златев с двугодишна забрана да посещава мачове, ще положи и 140 часа безвъзмезден труд Той не е дал обяснения за постъпката си, която можеше да причини сериозни проблеми, ако ракетата бе уцелила някого Знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието Знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието Болезнената липса на доверие може да разруши връзката ви Най-добрите стратези сред зодиите Най-добрите стратези сред зодиите Характерът им е уникална комбинация от прозорливост, интелигентност и стратегическо мислене Хит в ресторантите - панирано кисело мляко Хит в ресторантите - панирано кисело мляко Вижте как се приготвя Мотористът Хабил оцеля по чудо, правят му две операции, за да спасят крака му Мотористът Хабил оцеля по чудо, правят му две операции, за да спасят крака му 27-годишният бургазлия се озова в канавката след каскада с бясна скорост край с. Индже войвода "Бойно разгръщане от мотопомпа"  – гвоздеят на национален турнир на пожарникарите, организиран в Бургас "Бойно разгръщане от мотопомпа" – гвоздеят на национален турнир на пожарникарите, организиран в Бургас Очаквайте зрелищна надпревара на 5 септември на стадион „Лазур“ Капитанът на "Нафтата" отива в "ЦСКА 1948" Капитанът на "Нафтата" отива в "ЦСКА 1948" Това е поредно признание за качеството на футболистите и техните умения и талант Мощни магнитни бури ни удрят и през септември, ето точните дати Мощни магнитни бури ни удрят и през септември, ето точните дати Метеоролозите казват, че те ще бъдат с различна интензивност в началото, средата и края на месеца Трима кметове повеждат листите на ГЕРБ в Бургас, Ст.Загора и В.Търново Трима кметове повеждат листите на ГЕРБ в Бургас, Ст.Загора и В.Търново И тримата са дългогодишни успешни управници, предани на своите съграждани и действително стават не само за министри, но и за министър-председатели Направете тази вечеря и всичко ще изчезне за броени минути Направете тази вечеря и всичко ще изчезне за броени минути Вижте рецептата
Макрон се спря за премиер на Франция на Тиери Боде - поддръжник на ЛГБТ браковете и мигрантите Макрон се спря за премиер на Франция на Тиери Боде - поддръжник на ЛГБТ браковете и мигрантите Тиери Боде, на 62 години, е малко известен на широката общественост. Той винаги е оставал в сянка Има ли развитие след инцидента в Генералното консулство на България в Дубай Има ли развитие след инцидента в Генералното консулство на България в Дубай Служителите са се върнали към изпълнение на служебните си задължения, а консулското ни представителство отново работи Гърция и Турция търсят транспортен коридор, заобикалящ България Гърция и Турция търсят транспортен коридор, заобикалящ България Страната ни беше порицана заради хаоса на границите Фон дер Лайен избра ключовите фигури в състава на новата Европейска комисия Фон дер Лайен избра ключовите фигури в състава на новата Европейска комисия След като председателят на Комисията определи състава си, кандидатите ще преминат през изслушвания за утвърждаване в Европейския парламент през септември и октомври. Пусна се по секси бански за ЧРД - 58 очевидно са новите 28 Пусна се по секси бански за ЧРД - 58 очевидно са новите 28 И тази година актрисата не изневери на традицията си да отбележи специалния ден по бански Това са най-ефективните методи за борба с комарите Това са най-ефективните методи за борба с комарите Вижте тези съвети  Хотелиер: До 40-50% са намаленията на туристическите пакети през септември Хотелиер: До 40-50% са намаленията на туристическите пакети през септември Тя е управител на 7 хотела в Свети Влас и Слънчев бряг, като е създател и на Асоциация на туристическия бизнес в България Защо наемат техника, мебели и дори дрехи, а не си ги купуват Защо наемат техника, мебели и дори дрехи, а не си ги купуват Съседите ни предпочитат да наемат вещи от първа необходимост, вместо да ги купят Дрогиран направи нещо ужасно Дрогиран направи нещо ужасно Той уби трима души тази нощ в града, намиращ се в Югозападна Турция, сред които 16-годишна девойка, предават световните агенции Без да иска запали кучето си Без да иска запали кучето си Безумното признание блондинката прави по време на своята вечер в кулинарното шоу, в която трябваше да влезе в ролята на готвач в специалния мини сезон на "Черешката"
Татяна Дончева Татяна Дончева От доста време в политическия живот се събират всякакви ентусиасти Виц на деня Виц на деня Жена към мъжа си:
- Аз не те прекъсвах, докато ме слушаше... сега и ти не ме прекъсвай, когато ти говоря.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, луд съм по нея, но тя не ме харесва.
- Така е, като не ядеш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Внуците попитаха баба си, как е живяла като малка? Тя им събра телефоните, изключи интернета и ги прати да плевят градината.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори