×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромно количество марихуана открито на яхта в Царево


Огромно количество марихуана открито на яхта в Царево
Задържаната пратка се съхранява в митническия пункт в града
Ключови думи: марихуана, яхта, царево
Тема в развитие
виж още
скрий
16 Юли 2024, Вторник, 15:50 ч.
Автор: Флагман.Бг

Наркотикът пътувал към Турция

Контрабандна пратка наркотици за стотици хиляди долари бе заловена от гранични полицаи в Царево тази сутрин, съобщава в сигнал до Флагман. Бг наш читател. Според него става въпрос за огромно количество марихуана. Тя била скрита умело в яхта, пътуваща за Турция.

Задържаният наркотик в момента се съхранява в митническия пункт в Царево.

Оттам отказаха информация с мотива, че на посочения в интернет телефон отговорят лица на ниско ниво, които не са оторизирани да разговарят с медии.

Очакваме повече подробности от пресцентъра на агенция „Митници“, откъдето обещаха да извършат проверка и да се свържат с редакцията.

По случая работи „Гранична полиция“.




Отново е влюбен като ученик
Отново е влюбен като ученик 15/09/2024, Неделя 16:41 4
Флагман.БГ Шеф Манчев ги насмете Шеф Манчев ги насмете 15/09/2024, Неделя 16:21 1
Излъга всички
Излъга всички 15/09/2024, Неделя 15:41 6
Флагман.БГ Как разделиха наследството му Как разделиха наследството му 15/09/2024, Неделя 15:20 0
17
Коментара по темата
17.
Не са граничните
17.07.2024 14:26:55
0
5
Най са виновни тия дето щурмуваха пристанище Европа и сега като се наблюдава хората се чудят как да подържат седмичните доставки до Турция . Съсипаха я тая държава ей !
16.
Да,
17.07.2024 14:24:02
1
5
Граничните объркаха цялата работа и другата седмица трябва двойно количество , дейба !
15.
Резово
17.07.2024 12:26:37
0
5
Чак се изумих ,че в Царево са заловили наркотици , а то били граничарите.
14.
Бананова република
17.07.2024 11:39:44
0
1
Олигархичният модел се характеризира с това, че собствеността директно манипулира властта. Управлява този, който има пари. Днешната политическа система в България е олигархична. Тя е резултат от процеси, протекли през последните 20 години, коментира Вацев.
„Олигархата в съвременна България е ужасно отблъскваща, но закономерна форма на управление, като се има предвид развитието на българската политика през последните години. С такова криминално и крайно несправедливо и нехуманно начало на прехода, нямаше какъв друг резултат да се получи“.
Според анализатора „вертикалните лифтове“ в обществото не работят, а стълбите, по които можеш да се изкачиш на по-горно ниво, са блокирани и задръстени… и няма път нагоре без торба пари:
„Днес няма никакво значение дали си умен, способен и трудолюбив… ако си се родил беден, вероятно ще си умреш беден. Така е било през феодализма, така е и днес. Но има лъч надежда, защото българският олигархичен елит вече е навлязъл в последната си фаза на деградация. Системата и нейните представители са силно отблъскващи и формираха обществото по свой образ и подобие. Така стигнахме до момента, в който нито те вече могат да живеят с това общество, нито обществото вече може да ги търпи. Целият въпрос, на езика на политическата технология, сега е как да се отблокират и активират тези вертикални лифтове в българското общество, които позволяват на човека да мечтае за по-добър живот. Защото в съвременна България можеш да се „реализираш“ само ако си хубавица или имаш торба с пари“."
13.
Д
16.07.2024 22:55:56
0
2
То ако ставаше такаа хаххх,за да минеш трябва някой да те пусне.Черно море е гьол не океан,няма логика да е за турция.
12.
Несебърлия
16.07.2024 21:45:53
1
2
Абе имаме едно момче от Несебър, което е известно с любовта си към яхтите. Последните години нещо я закъса и нищо чудно той да е организатора. Живее по пътя за Тънково вдясно.
11.
Рачо Капитана
16.07.2024 21:41:32
0
3
Царево , оазис, Тополовград , Хасково , и добър капитан от Поморие
10.
Тва оня Божков,
16.07.2024 20:34:56
0
10
дето до скоро беше под домашен арест ? Дето скоро на пристанище Европа неговите хора пострадали ? Авъъъ много се уплашихме и вече няма да пишем коментари. Добре Божковлайф, ти си , за теб щом е може ефенди.
9.
Божков лайв
16.07.2024 19:52:32
13
8
В момента над 40 страни по света са легализирали канабиса за медицинска и/или лична употреба. Сред държавите, в които марихуаната е декриминализирана и легализирана за медицински цели са Португалия, Испания, Италия, Норвегия, Финландия, Естония, Полша, Чехия, Германия, Белгия, Нидерландия, Дания, Австрия, Лихтенщайн, Хърватия, Израел, Мексико, Аржентина, Колумбия.
Легализацията на канабиса ще осигури сериозни постъплени в държавния бюджет, изтъкват от движението на Център. Ще спре рекета на производителите, ще засили експорта на български стоки и ще доведе чуждестранни инвеститори тук.
Пазарът на индустриален коноп притежава огромен потенциал в селското стопанство, текстила, рециклирането, автомобилостроенето, мебелите, храните и напитките, хартията, строителните материали и личните грижи.
С бързия растеж на пазара и нарастващото търсене на екологични и устойчиви продукти, легализацията отваря нови бизнес възможности и ще доведе до много икономическите ползи на България.
8.
Пуу
16.07.2024 18:15:27
0
11
Човекът иска да направи един курс и после да си плава спокойно до света докато му свърше заработеното. Прецахате му светлото бъдеще.
7.
Ясно е посланието
16.07.2024 17:34:13
1
12
Ако не искате от юг да пускаме емигранти , не ни питайте дребните ежеседмични пратки. И не звънете за информация.
6.
хахаха
16.07.2024 17:10:00
7
11
А яхтите с мигранти кога ще ги хващаме
5.
Свакови
16.07.2024 16:44:06
4
15
Тц.Не е първи, втори капитан е . И са прекалено нависоко тия телефони дето не дават информация. Ше мине с глоба под масата, отново.
4.
О...йе
16.07.2024 16:24:19
3
19
Морето трафикнтско
тук няма брегове.
Море от тарикати,
безбрежно е море.
Отдавна е известен
Гaньо Цървулан,
в препълнената яхта,
първи капитан !
3.
Баш Наркоман
16.07.2024 16:22:17
1
14
Стига се ти хваща ли бе. С кво ще се друсаме и ще си пържим мозъците.
2.
?
16.07.2024 16:16:42
1
17
Пресцентърът,може да е на нов адрес-примерно в следствения арест в столицата?Кой знае…
1.
Торбалан Чолакова Чешма
16.07.2024 16:04:55
4
23
как може да има хора които се занимават с наркотици,ей го аз съм пенсионер телкаджия и карам ламбо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искат оставката на Антон Коджабашев в щангите Искат оставката на Антон Коджабашев в щангите Не е тайна, че федерацията е в много тежко финансово положение Изхвърлете тези неща от кухнята, носят лош късмет Изхвърлете тези неща от кухнята, носят лош късмет Пет неща в кухнята, които, както казват знаещите хора, привличат бедност и провал Атанас Зафиров: Имаше опит за саботаж. Няколко човека си бяха въобразили, че партията им е бащиния Атанас Зафиров: Имаше опит за саботаж. Няколко човека си бяха въобразили, че партията им е бащиния  Разбира се, че не успяха. Регистрацията ни е факт.  БСП участва в изборите в коалиционен формат с името "БСП – Обединена левица", каза и.ф.председател на БСП Влиза в "Биг Брадър" и целият елит трепери, защото е вип жиголото на властта Влиза в "Биг Брадър" и целият елит трепери, защото е вип жиголото на властта Важен фактор за решението ми да вляза в къщата на „Биг Брадър“ са моите взаимоотношения с политиците, говоря за интимни отношения, които не са едно и две, обяви Дани Масажиста Превърнаха учителите в администратори, дайте им свобода, за да накарат децата ни да мислят Превърнаха учителите в администратори, дайте им свобода, за да накарат децата ни да мислят Като ръководител на голямо училище съм гарантирал на учителите пълната свобода и те вършат неща по своя инициатива, които според тях са правилни, но и интересни за учениците Беше с бабичка от фолка, а сега е с тази 20-годишна мацка Беше с бабичка от фолка, а сега е с тази 20-годишна мацка Любо заряза Ани при първия досег с по-млада жена Отново е влюбен като ученик Отново е влюбен като ученик Остава обаче мистерия коя е половинката на Сашо Диков, но пък и кадърът предизвика внимание С пъстро хоро „Меден рудник“ отбеляза своя празник С пъстро хоро „Меден рудник“ отбеляза своя празник „Меден рудник“ ще продължава да се развива и да става още по добро място за живеене, каза кметът Димитър Николов Шеф Манчев ги насмете Шеф Манчев ги насмете Победител в “Черешката на тортата” няма да има и никой няма да получи приза “Най-добър домакин” Върна се в отбора на блондинките Върна се в отбора на блондинките
Скопие се жалва: Силяновска претърпяла невиждано унижение и срам в София Скопие се жалва: Силяновска претърпяла невиждано унижение и срам в София Била посрещната като представител на клуб Подходящ часовник за всяка зодия Подходящ часовник за всяка зодия Вижте този необичаен хороскоп Излъга всички Излъга всички Дали заради комплекси, дали заради суета, но оттогава блондинката редовно се подлага на какви ли не корекции, за да достигне така желаните стандарти за красота Как разделиха наследството му Как разделиха наследството му Общата сума на наследството, оставено от актьора, се оценява на 300 милиона евро На 78 години е, отново има нова жена На 78 години е, отново има нова жена Понастоящем 78-годишният Банов е женен за четвърти път, като сегашната му съпруга е с цели 22 години по-млада от него, което предизвика доста коментари Не е мижитурка Не е мижитурка Това твърди самата Кичка Бодурова Астролог бие тревога заради опасни вируси Астролог бие тревога заради опасни вируси В дните около 17 септември бъдете внимателни, съветва известният астролог, езотерик, кабалист и писател Николай Радев – Алдебаран Руски генерал: Ами ако ударим с ракети България и Румъния... Руски генерал: Ами ако ударим с ракети България и Румъния... „Ако нашите хипотетични удари по складове за ракети с голям обсег извън Украйна - в Полша, Румъния и България, нямат отрезвяващ ефект върху Запада, тогава, подозирам, Русия ще бъде принудена да удари Германия и САЩ", каза Сергей Липовой Арестуваха шестима за заговор срещу Мадуро Арестуваха шестима за заговор срещу Мадуро Правителството на Венецуела свърза предполагаемия план с испанските и американските разузнавателни служби Стяга сватба Стяга сватба Топ готвачът Гордън Рамзи омъжва дъщеря си  
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори