×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опитаха да убият Доналд Тръмп, но само го направиха още по-силен!


Опитаха да убият Доналд Тръмп, но само го направиха още по-силен!
Макар и ранен, секунди след първончални шок, той вдигна високо юмрук, крещейки „fight”, за да покаже, че е добре и няма да бъде победен в тази битка
Тема в развитие
(М)истерия с ФБР! Разследват дали нападението на Темас е тероризъм Пастор пророк, предсказал стрелбата по Тръмп, със зловещо пророчество за криза Окървавеният Тръмп избяга от образа на бизнесмен, атентатът работи в негова полза Фицо: Нападението срещу Тръмп е копие на атаката срещу мен Родните политици за атаката срещу Тръмп: Насилието заплашва демократичния процес Стрелецът срещу Тръмп се гордеел, че е хомосексуалист, мразел републиканците Тръмп избяга от онази с косата, но вижте кои президенти не успяха Борисов притеснен след стрелбата в САЩ, зове съперниците си за предизборна кампания без омраза Синът на Доналд Тръмп със закана след покушението Доналд Тръмп спасен от ангели? Идентифицираха чудовището от Пенсилвания! Стрелецът е 20-годишен Джо Байдън: Благодарен съм, че Доналд Тръмп е добре Британският премиер Киър Стармър втрещен Опитаха да убият Доналд Тръмп, но само го направиха още по-силен! И републиканците, и демократите ужасени след стрелбата в САЩ Илон Мъск за първи път обяви публично подкрепата си за републиканеца Джо Байдън е разговарял с Доналд Тръмп ФБР поема разследването на стрелбата в Пенсилвания Извънредно! Снайперист простреля Доналд Тръмп и го ликвидираха
виж още
скрий
14 Юли 2024, Неделя, 08:18 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Все още няма повече подробности къде е бил стрелецът, по-вероятно е да се е намирал извън зоната на защитения периметър, поради което е използвал автоматично оръжие

Случи се немислимото или може би, случи се единственото, което остана на задкулисието, за да опита да спре кандидата за Белия Дом Доналд Тръмп. Опитаха да убият Тръмп! Макар и ранен, секунди след първончални шок, той вдигна високо юмрук, крещейки „fight”, за да покаже, че е добре и няма да бъде победен в тази битка.

Малко по-късно той написа в платформата Truth social, че е бил прострелян с куршум, който е пробил горната част на дясното ми ухо, но е разбрал какво се случва, едва когато е видял многото кръв. "Невероятно е, че подобен акт се случва в нашата страна", написа той.

Към момента се знае, че на митинг в Бътлър, щата Пенсилвания, около 3 часа българско време, е открита стрелба, след която Тръмп е ранен в ухото.Той бе отведен от трибуната, с обляно в кръв лице. Нападателят е убит от "Сикрет сървис", говори се за поне още един загинал от зрителите, както и двама други в тежко състояние. 

Все още няма повече подробности къде е бил стрелецът, по-вероятно е да се е намирал извън зоната на защитения периметър, поради което е използвал автоматично оръжие. Няма информация и за самоличността му. От Би Би Си интервюираха очевидец, според когото е имало мъж с пушка на покрив до събитието. Мъжът е бил забелязан и от други присъстващи, които са опитали да предупредят полицията. Почти веднага след това са последвали 5 изстрела.

От всички посоки моментално осъдиха случилото се, като президентът Джо Байдън се включи в изявление на живо от щата Делауер. Бившият президент Барак Обама написа в профила си в Х, че "няма място за политическо насилие в нашата демокрация". Думи на подкрепа към Тръмп и възмущение от случилото се идват от политици и популярни лица от целия свят.

Версиите

Към момента е рано да се говори за официална версия, като в пространството има няколко основни предположения. 

Организиран опит за покушение с цел убийство на Тръмп, който в последните месеци набра преднина в предстоящите избори за президент през ноември – не го спряха нито разследванията, него заплахите за затвор, нито всички, които се обърнаха срещу него. След все по-неадекватното поведение на сегашния президент Джо Байдън, най-вече след представянето на същия на дебата между двамата, всички проучвания сочат, че най-вероятният бъдещ президент на САЩ ще е именно Тръмп. Ако не се случи нещо непредвидено...

Има теория, че стрелецът може да е бил и самостоятелно действащ, разгневен поддръжник на демократите или просто противник на Тръмп, с оглед на последствията – леко раненият Тръмп, друг убит в тълпата и още един тежко ранен. Според някои, ако наистина са искали да го убият, вероятно щяха да действат много по-професионално и изпипано, без да има възможност кандидатът на републиканците да се измъкне жив, още повече, че вероятно става дума за снайперист.

Разбира се, веднага се появи и конспиративната теория, че това може да е инсценировка, организирана от близки до Тръмп. Тази версия обаче е крайно неправдоподобна, т.к., първо – много бързо би била разкрита; второ – би означавало Тръмп да си вкара автогол и да бъде изключен от надпреварата; трето – освен стрелеца, има и друг убит, както и един или двама тежко ранени; четвърто – на кандидата на републиканците не му трябва това в момент, в който така или иначе води в надпреварата, а от щаба на опонента му са в патова ситуация, заради последните трагични месеци, понижили рейтинга на Байдън и довели дори до призиви той да бъде сменен.

ФБР

ФБР вече определи стрелбата срещу като опит за покушение. На пресконференция, часове след случилото се, от бюрото за разследване оповестиха, че се касае за опит за убийство, като подчертаха, че и към този момент работят активно, за да установят кой е бил атентаторът и какви са мотивите му. Те смятат, че се касае за един стрелец, но това тепърва ще бъде потвърдено, а на въпрос, касаещ евентуално и други замесени, отговориха, че ако има вероятност това да е организирано с помощта и на хора от по-високо ниво, това ще бъде внимателно проследено и установено.

Бившият бъдещ президент

Този атентат почти сигурно означава сигурна победа на Доналд Тръмп на предстоящите избори през ноември. Не че той не води и сега според предварителните проучвания, не че Джо Байдън вече не е пътник – буквално и преносно, не че вече на всички – дори и на поддръжниците и медиите на демократите, не им е ясно, че след последният дебат между двамата кандидат и чудо няма да спаси настоящи президент от разгром.

Но сега вече, окървавен, с високо вдигнати ръка и глава, крещейки „fight”, Тръмп няма как да бъде спрян. Вече не, защото от този момент нататък и охраната ще е повече, и общественото мнение ще е изцяло на негова страна, и противниците му ще внимават с действията си. Излезе инфорамция и че часове след атентата, с оглед на събитията, от екипа на Байдън са спрели рекламни анти Тръмп клипове по медиите, които са били на стойност десетки милиони долари. Безсилието все повече завладява демократите.

И както много отдавна стана ясно – единственото, което не бяха опитали от дълбоката държава, беше да го убият, защото само така можеха да спрат устрема му. А Тръмп много отдавна се изправи срещу неолибералната машина, срещу актуалния дневен ред, обричащ да затрие на само САЩ, а и целия свят. Пагубният за нациите глобализъм срещна в негово лице непримирим боец, който не се спря пред нищо – не го отказаха нито изминалите години, нито всички инсценирани дела срещу него, нито заплахите със затвор, нито куклуводите.

Неолибералният глобалистичен естаблишмънт опита и немислимото, но с този опит за покушение срещу него, го направи следващия американски президент. Кралят е мъртъв, да живее кралят!


В категории: Политика


Флагман.БГ Започва Фестивалът на меда в Несебър Започва Фестивалът на меда в Несебър 22/08/2024, Четвъртък 13:40 0
18
Коментара по темата
18.
Каралайн
14.07.2024 17:52:32
0
0
"...използвал автоматично оръжие."
Полуавтоматично е!!! AR-15
17.
Силен, но подсъден...
14.07.2024 14:26:09
2
1
По-силен става, защото заблудените овце започват да го припознават като новият спасител! Нещо като Путин, който се бори срещу лошите украинци! В случая- добрият Тръмп срещу мигрантите, срещу харченето на пари за НАТО и Украйна! А американците нямат работа! За съжаление тези същите си мислят, че спасителят ще им даде работа, ще спре мигрантите, след като няма да се дават пари за война ще бъдат раздадени на калпак и живота ще стане песен! А изобщо не си дават сметка, че като няма армия, разузнаване и колективна сигурност в страната на неограничените възможности ще се изсипят ислямизирани фанатици, на които са обещани 40 девици в рая, ако сложат няколко експлозива около себе си и се взривят в някое метро или влак! Светът е като в библията- добро срещу зло в епична битка! И определено Путин и компанията му не са на страната на доброто,! Удивително е как липсата на елементарно мислене и способности за оценка на малко по-сложно ситуация обръща света!
16.
До 15 от 6
14.07.2024 12:51:11
1
1
НЕВЕЖО ИЗКАЗВАНЕ С 32 ЛАЙКА ДО СЕГА, ДОКАТО ВИЕ СТЕ ПОД НУЛАТА !!!!
15.
До 6
14.07.2024 11:24:54
4
4
Невежо иZказване
14.
Троловете на Прокопи газ пикаят
14.07.2024 10:51:02
3
12
Единствено Прокопи и Соросоидните НПО-та са за "добрите сили" на промяната!
Мутри,контрабандисти, перачи на нарко пари, крипто измамници, рекетьори за обществени поръчки без конкурси!
Е такава престъпна пасмина не е имало в България!
13.
Пусть всегда будет Солнце
14.07.2024 09:44:43
17
4
Слегите на Москва БОКО Тиквата и Доган са вдигнали високо крэвно 200/180 клед новинята че техния проРУСКИ кандидат президент ТРЪМП е направен атентат
БОКО заради президентските избори в САЩ БАВИ и НЕ бърза да управлява надявайки се на 5.11.2024 Рижия ПроРУСКИ клоун да печели и отново да краде и шлеви с 200 от далавери с Руски ГАЗ и петрол
12.
8 ми мурзил
14.07.2024 09:37:21
16
7
Нормалността , според теб, руска подлого е да се надупиш на путлер, да те оножда..
11.
Jcjxhlxlgxhxux
14.07.2024 09:19:46
14
4
ФАЛС. ФЛАГ. НА. МОРМОНИТЕ. НА. ТРЪМП
10.
Руски подлоги??????!!!!!!!!!!!!
14.07.2024 09:14:18
12
9
Кой покри дълговете пред Дойче Банк на този рижав клоун?рАШИСТКИТЕ ОЛИГАРСИ НА ПОДСЪДИМИЯ ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДРЕБЕН ЕВРАЗИЙСКИ ГНОМ
9.
Дамаджаната Рашков
14.07.2024 09:10:36
3
16
Какво се оказва - всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели - в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.
Опорките на троловете: ПП-ДБ са честни отвсякъде, тяхната корупция е най-добра, а техните министри са изключени от ПП-ДБ!
Как само си го набиха с промените в Конституцията....
Типично за юристи без практика, адвокати без дела и изключени от адвокатската колегия....
8.
Да си върнем нормалността!
14.07.2024 09:07:11
5
32
Кога най-накрая ще го проумеете.
Кирил Петков е идиот, Асен Василев е мошеник, а Христо Иванов е некадърник!
Там където ПП-ДБ са на властови позиции, там е ШОК и УЖАС вижте какво направиха със София за нула време превърнаха столицата в кочина! Децата и внуците на ДС освен че са некадърни, са много крадливи, лакоми и ебливи по техния си, неправилен начин!
Пуделите на Промяната да се натирят към панделата!
7.
Евразийская Кочина
14.07.2024 09:07:01
23
9
Следващият е Путлер.
6.
Все пак..
14.07.2024 09:04:11
5
35
възможно е , да ЦИРК, както пише г-н Чимодан /куфарджиев/, коментар 2. Но, аз , лично подкрепям Тръмп, не заради перуката и Мелания, а заради това, че по време на неговото президенство, САЩ НЕ ВОДИ НИТО ЕДНА ВОЙНА ! И нямаше никакви пандемии.
5.
До 1
14.07.2024 08:58:58
14
4
Нерде Ямбол, нерде Стамбол,е Охлюв ???
4.
Някой
14.07.2024 08:57:18
30
7
Тръмп е една богата откачалка. Човек който изобщо не разбира живота на хората защото последните 30 години е милиардер. Жалко че не са го премахнали. Звучи ми малко като атентата срещу Доган.
3.
ТОВА, КОЕТО НЕ ТЕ УБИВА, ТЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН.
14.07.2024 08:56:22
32
28
Стара поговорка !!!!
2.
Чимодан Вокзалоф
14.07.2024 08:52:05
40
50
Поредната парлама, целяща клоуна с перуката да си вдигне рейтинга преди изборите. Уж го гърмят и вместо да се скрие, той вдига юмрук и се показва целия. Пита се в задачата защо нямаше контролен изтрел?
Нали уж изкат да го светнат я.
Хахахаха, смях в залата
1.
Соросоидите са убийци
14.07.2024 08:48:37
77
31
Незаконни арести, незаконен кеш, незаконни електронни подписи, възмути се Борисов от действията на ПП.
Причината е една – осветяване на мръсното задкулисие на политиците, които ви управляват и които лицемерно говорят за „морал“ и … „нов морал“.
Защото ПП/ДБ са нагли, арогантни и алчни лъжци!
Повдигнаха му обвинение. Не помогна.
Той стана още по-популярен.
След това той бе обвинен още три пъти.
И всеки път популярността му растеше. Какво следва?
Явно вървим към опит за убийство.
Никой не говори за това, но как да не стигнеш до това заключение?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков с нов гаф - сравни списъка на „Възраждане” с учителите със „Списъка на Шиндлер” Кирил Петков с нов гаф - сравни списъка на „Възраждане” с учителите със „Списъка на Шиндлер” Определи го като „долнопробен език на омразата” - класическата лява опорка, която се ползва за цензура на чуждото мнение Ужасяваща трагедия: Полицай простреля смъртоносно зет си с ловно оръжие Ужасяваща трагедия: Полицай простреля смъртоносно зет си с ловно оръжие Мъжът е отведен в болница, където е починал Най-модерният уелнес комплекс на Балканите отвори врати в Бургаските минерални бани Най-модерният уелнес комплекс на Балканите отвори врати в Бургаските минерални бани 4 минерални басейна, сауна ландшафт и редица високотехнологични съоръжения са част от Therma Numera Водещият уролог доц. д-р Цветин Генадиев преглежда тази събота в Бургас Водещият уролог доц. д-р Цветин Генадиев преглежда тази събота в Бургас Той е един от най-известните български уролози, въвел лапароскопската урология в България Топ специалисти преглеждат в Медицински център "4 life" Топ специалисти преглеждат в Медицински център "4 life" Става въпрос за доказани лекари с безупречи биографии, които са помогнали на хиляди пациенти Димитър Главчев e новият стар служебен премиер Димитър Главчев e новият стар служебен премиер Продължава конституционната процедура по назначаване на служебно правителство Защо наетите чужденци в Слънчев бряг си зарязват документите и куфарите? Налбантов заговори за канал Защо наетите чужденци в Слънчев бряг си зарязват документите и куфарите? Налбантов заговори за канал Може би са им казали, че не трябва да имат никакви документи, защото е нелегално, коментира хотелиерът Тежка интелектуална криза тресе политическия ни елит! Зафиров зове юристите да кажат става ли Главчев за премиер Тежка интелектуална криза тресе политическия ни елит! Зафиров зове юристите да кажат става ли Главчев за премиер Звучен шамар срещу ПП-ДБ! Бургазлията настоява тези, които нескопосано промениха Конституцията, да се извинят на гражданите 5 причини да правим сутрешен секс 5 причини да правим сутрешен секс Ето кои са те  6 признака, че един плах мъж е влюбен във вас 6 признака, че един плах мъж е влюбен във вас Такъв човек просто не знае как да действа по различен начин
Последното тяло, намерено при потъналата в Сицилия яхта, е на милиардера Майк Линч Последното тяло, намерено при потъналата в Сицилия яхта, е на милиардера Майк Линч Линч беше обявен за изчезнал заедно с още шестима души Стрелба със забранени химически боеприпаси край Курск? Украинската армия атакува и Брянска област Стрелба със забранени химически боеприпаси край Курск? Украинската армия атакува и Брянска област  Руснаците си върнаха контрола над Нечаев и започнаха да изтласкват бойците от ВСУ в Курска област  Пет тела са открити след трагедията с потъналата яхта край Сицилия Пет тела са открити след трагедията с потъналата яхта край Сицилия Магнатът Майк Линч и 18-годишната му дъщеря са сред загиналите, но телата им все още не са идентифицирани от близките им Роботи сервират в кенийско кафене Роботи сервират в кенийско кафене Служителите обаче не се чувстват застрашени от механичните си колеги Тръмп плаши с Трета световна война, Харис била луда Тръмп плаши с Трета световна война, Харис била луда  Ако "другарката Камала" стане президент, САЩ ще загубят милиони работни места, предупреди милиардерът       Кейт Мидълтън свали годежния пръстен Кейт Мидълтън свали годежния пръстен Наблюдателни фенове забелязаха, че Кейт Мидълтън, която винаги се появява със сапфиреното бижу, принадлежало на принцеса Даяна, от известно време не го носи. Не изпълниха едно от последните желания на Ален Делон Не изпълниха едно от последните желания на Ален Делон 88-годишният актьор почина в неделя Жена умря по време на пластична операция, откраднаха й органите Жена умря по време на пластична операция, откраднаха й органите Лекарите, които я убили, отстранили части от мозъка, сърцето и дробовете й Какво му остана след развода Какво му остана след развода Собственикът на този автомобил изглежда е разорен Сбогува се със света Сбогува се със света „Имах добър живот, да", обяви Свен Йоран Ериксон
Наталия Киселова, конституционалист Наталия Киселова, конституционалист Президентът не е нотариус Виц на деня Виц на деня - От къде си сладурано?
- Сърбия...
- Аз знам, че я сърби, питам от къде си?
Виц на деня Виц на деня - Какво има, защо плачеш?!
- Съседката по цял ден пуска тъжна музика, откакто скъса с гаджето си...
- Е, и? Какво толкова...!?
- Вече чак на мен ми липсва този нещастник!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената винаги носи радост! Първо си щастлив с нея, а после си щастлив без нея.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори