×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Районният прокурор на Бургас Мария Маркова предложи за уволнение Методи Велков


Районният прокурор на Бургас Мария Маркова предложи за уволнение Методи Велков
Поведението на Методи Велков е недопустимо и не е подходящо за човек, който трябва да брани интересите на обществото и гражданите, каза прокурор Мария Маркова(вляво)
11 Юли 2024, Четвъртък, 18:00 ч.
Автор: Димитър КИРЯКОВ, видео: Димитър КИРЯКОВ

Несебърският обвинител е отстранен, а работата му от началото на годината ще бъде щателно проверена

Методи Велков, прокурор от Териториалното отделение на РП Бургас в Несебър, да бъде уволнен. Това е предложила на Прокурорската колегия към ВСС Мария Маркова, районен прокурор на Бургас.

„В качеството ми на административен ръководител съм изготвила предложение до прокурорската колегия на Висшия прокурорски съвет за образуване на дисциплинарно производство и налагане на дисциплинарно наказание за нарушение на Етичния кодекс на българските магистрати. Считам, че поведението му нарушава Кодекса и престижа на Прокуратурата като институция. Изготвена е и заповед, с която ще бъде извършена проверка на работата на прокурора от началото на годината до този момент във връзка с наблюдаването му на преписки и досъдебни производство“, каза днес пред журналисти Мария Маркова.

Секс, бира и опит да отпраши с патрулка на МВР май ще уволнят прокурора на Несебър

Тя подчерта, че имайки предвид, че Несебър е тежък съдебен район и особено през летния сезон там има палитра от различен вид престъпления, може да се предположи, че прокурорът е наблюдавал и немалко дела за шофиране в нетрезво състояние.

„Поискала съм най-тежкото наказание - дисциплинарно уволнение, защото смятам, че поведението му е недопустимо и не е подходящо за човек, който трябва да брани интересите на обществото и гражданите“, допълни Мария Маркова.

След сигнал на Флагман, СГП пое своя прокурор в Несебър - за алкохол, наркотици и гавра с полицаи

Припомняме, че Методи Велков (33 години) лепна срамно петно на държавното обвинение след недопустимото си поведение вчера сутрин, когато бе арестуван на бензиностанция край Равда.

Както Флагман.бг писа – във видимо неадекватно състояние той е влязъл в обекта, за да си купи бира.

Взел 5 кенчета, веднага изпил поне едно от тях, а след това отправил неприлично предложение към жената, работеща в бензиностанцията. Тя се обадила на телефон 112, на място пристигнал полицейски патрул, а униформените помолили Велков да даде проба с дрегер за алкохол и наркотици, която той категорично отказал. Според свидетелски показания той възпрепятствал проверката си и в един момент, след като свалили номерата на неговия Лексус, дори се качил в патрулката и се опитал да я подкара.

 


В категории: Несебър


14
Коментара по темата
14.
Несебър
12.07.2024 16:49:22
2
3
Респект към прокурор Маркова за еднопосочния билет към Камено за нейния подчинен!
Хиляди благодарности, че ни отърва от такъв непочтен и оронващ престижа на прокуратурата човек. Дай Боже такъв прокурор, като Мария Маркова да дойде в Несебър!!!!
13.
До 12
12.07.2024 08:55:43
1
3
На мен пък ми писна да гледам тоя мангал доган шпионин и доносник, 30 години прави раята покръстени българи на идиоти, ама на гледаме го...а този що бизнеси и хора е унищожил, доган де.
И пра пра внуците му ще плащат, за това че дядо им е долен доносник и мизерник, същата съдба ще има и тиквата и производтите му.
12.
До 9
11.07.2024 23:11:30
1
6
Точно Пеевски дерибейства с подставени лимонки в Равда и Несебър, за какво на Ахмед Доган му писна да я гледа тази свиня и да го затрупват с оплаквания от този идиот, че рекетира и краде бизнеси. За имотите Марто Божинката там е друга тема. Въпрос на време кога ще му излезе тиража и на него.
11.
Несебърлия
11.07.2024 23:05:19
1
14
Ей, лоша жена ! Какво толкова е направило момчето ? Плюс това е авер на Чочо. Зорлем ще оставят нашия виден съгражданин без авери ! Само с бодигардове живее ли се ?,
10.
Хахаха
11.07.2024 22:29:21
1
5
Престиж-пруратура хахахах . Той престижа ви е ясен от 2009 година насам !
В нормалноте европейски държави тая и тая вече щяха да са издухани .. и дъскалицата която бръска кючеци с алкохол !
9.
Магелан
11.07.2024 21:27:43
1
11
Шок и ужас.Какво става в тази държава бе господа управляващи,магистрати и прокурори съдии и всякакви държавни служители който са на държавна хранилка.От нашите данъци им плащаме заплатите да защитават интересите на хората а те си въртят далаверите с Пеевски и компания имат се за недосегаеми и си карат Лексуси.Явно с добро като 6 пъти избори и да им се молим да защитават нашите права от престъпници няма да стане.?Струва ми се со кротко со благо и накрая с кютек?Още малко.
8.
Мда
11.07.2024 19:32:17
4
6
В прокуратурата и съда на несебър има само един юрист, който става малко е шашава, но това е Марийка берберова. Другите са някви некадърни и прости хора.
7.
ТБС
11.07.2024 19:30:43
3
16
Кво значи "предложи"? Вие като стафим на работа, веднага ни уволняват - дисциплинарно. Паразитите, до кога ще са привилегировани?
6.
Ханко Брат
11.07.2024 19:17:36
3
19
Да не забравите да му изплатите прослужена година-заплата!
5.
Катя
11.07.2024 18:52:07
3
35
ТУЙ ДА НЕ Е ПОЛИЦАЯ ОТ 4 РУ ЧЕ ДА ГО УВОЛНЯВАТ И ОТ 2 ДО 10 ГОДИНИ ЗАТВОР. ТОЗИ МОЖЕШЕ ПИЯН ДА ПРЕГАЗИ 10 МАЙКИ С КОЛИЧКИ НО Е ПРОКУРОР. ЩЕ СЛЕДИМ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ.
4.
!
11.07.2024 18:32:34
2
33
Цялата му творческа дейност да се провери за избрания на 20 и няколко години,най-достоен при избора за прокурор на Несебър!Е…. критериите,нравствени и морални качества!На този и тези ,които го настаниха на удобното и материално обезпечено кресло!Лексуса-да се продаде и средствата да се дадат ,като обещетение на пострадалите от компетентното му правосъдие!!!
3.
ХХ
11.07.2024 18:24:35
4
31
Toзи е от младежкото ГЕРБ.
2.
N+++
11.07.2024 18:22:39
3
42
Тоя, вън, веднага, на минутата! Егати и ефето, какво като е прокурор?
Нагледахме на такива "новоизлюпени" прокурорчета- срам за съдебната ни система!
И на тоя и много такива, като него им плащаме заплатата, като данъкоплатци- нагъл тип, който не заслужава поста си!
1.
хмммм
11.07.2024 18:11:33
1
28
Според мен,веднага на ,,Бегликташ'' да прави павета.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори