×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ професионалисти от музикалния бизнес на Италия идват за конкурса "Бургас и морето" за млади изпълнители


11 Юли 2024, Четвъртък, 12:58 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ролята на журито е не само да оцени участниците, а чрез опита и контактите си да помогне за професионалното израстване на младите таланти

Новият формат на „Бургас и морето“ за млади изпълнители привлече български и италиански участници в състава на журито. Към Михаела Маринова, Дарияна Куманова, Стефан Илчев, Антонио Вандони, Христин Стрижлев, които участваха като жури още на кастингите на формата, се присъединяват Давиде Локатели, Николо Фраджиле и Рита Перота. Ролята на журито е не само да оцени участниците, а чрез опита и контактите си да помогне за професионалното израстване на младите таланти, да бъде техен ментор и да осъществи необходимите контакти в професионалното израстване на бъдещите музикални звезди.

Припомняме, че Национален конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“ започна подбор на изпълнители още в началото на годината. Финалната част на конкурса ще се проведе от 19:00ч. на 27 юли, в Културен дом НХК. Билети за събитието ще откриете в мрежата на Евентим и на касата на „Часовника“.

На сцената в зрителна зала „Точно Русев“ ще прозвучат десет авторски песни, създадени с участието на самите изпълнители и десет кавър песни от традиционния формат на „Бургас и морето“ за песен. Очакват ви много изненади и впечатляваща сцена.

Със следващата информация може да се запознаете с представителите на журито:

Давиде Локатели
Давиде е роден в семейство на музиканти. Музиката, която създава е рядка смесица от традиция и иновации, а самият той е емблематична фигура в музикалния свят. Пианист, композитор и музикант, музикалното пътуването на Давиде започва под ръководството на баща му – известен пианист и барабанист, който го въвежда в света на музиката на крехката 4-годишна възраст.

Талантът на Давиде е неоспорим, печели титлата на National C.E.M Competition за две последователни години, завършва консерватория "Л. Кампиани" в Мантуа, Италия, продължава с магистърска степен по музика от Манхатънското музикално училище през 2014 г., а през 2021 г. завършва джаз и пиано в консерваторията G.Verdi в Милано.
Давиде има четири издадени албуба, които го поставят в топ редиците на класическата музика в световните класации на Amazon Music.

Давиде Лукатели участва в музикални турнета и концерти по целия свят. От 2020 г. той е неразделна част и от семейството на Dolce & Gabbana, пренасяйки уникалните си мелодии в сърцето на най-ексклузивните събития и кампании на марката в цяла Европа.

Талантът и визията на Давиде го издигат до уважаваната позиция на артистичен музикален директор на модните ревюта "Alta Moda", "Alta Sartoria" и "Alta Gioielleria" в романтичните градове Венеция и Сиракуза.

Едно от най-забележителните му представяния е в Ладакх, Индия, на 29 юни 2023 година. Изкачвайки се на 17 634 фута до върха на Хардунг Ла, той поставя световен рекорд на Гинес за най-високото свирене на роял. Пътуването на Давиде въплъщава силата на амбициозните мечти и духа на сътрудничество, безпроблемно сливайки световете на музиката и модата. Повече от просто музикант, той надхвърля културните и континентални разделения, символизирайки единството и пионерските иновации в днешните разнообразни музикални пейзажи.


Николо Фраджиле
Николо Фраджиле е италиански пианист, аранжор и композитор. Родом от Сицилия, работи и твори в Милано. Николо Фраджиле е част от музикалния бизнес в още от началото на 80-те години и работи с някои от най-известните италиански артисти: Мина, Ерос Рамацоти, Ирене Гранди, Ренато Зеро, Васко Роси, Джанлука Гриняни, Орнела Ванони и много други. Заедно с тях, в своата 20-годишна кариера, Николо създава музика за над двеста албума.
В последните няколко години работата на Николо Фраджиле е се фокусирана основно върху студийни проекти в собственото му студио Hit Factory Studios в Милано.

Рита Перота
През 2005 г, на 22-годишна възраст Рита Перота започва работа в Mediaset като асистент продукция. През 2006 г., благодарение на среща с Пино Калтагрионе, известен собственик на агенция за артисти в Милано, Рита става организатор на кастинг и навлиза в света на киното, рекламите и телевизията. От 2018 г. Рита е организатор на кастингите за телевизионнита музикални формати The voice Kids и Xfactor.

Доцент Дарияна Куманова
Една от влиятелните жени в артистичния живот в Италия. Вече над две десетилетия българката е фактор на международната музикална сцена. От 2011 г. е доцент в Академията на Санремо, удостоена е с наградата жена на годината в Италия в категория „Изкуство“, носителка на наградата „Златен лъв“ от фестивала във Венеция за професионални успехи в областта на музиката и културата. Дарияна е четвъртата жена диригент в историята на фестивала Санремо. Управлява собствено музикално училище в Милано, което е школа за част от бъдещите звезди за световноизвестния фестивал и е предпочитано място за срещи на популярни европейски изпълнители, продуценти и журналисти.

Антонио Вандони
Антонио Вандони е артистичен музикален директор на Radio Italia Solo Musica Italiana и Radio Italia TV. От 2000 г. се грижи и за артистичното ръководство на повече от 700 музикални събития на живо от вътрешната аудитория и в най-важните събития на живо в Италия и по света, в Санремо по време на фестивала, в "RADIO ITALIA LIVE Il concerto" на Пиаца дел Дуомо в Милано, в Палермо и Малта, на Олимпиадата в Пекин и Лондон, на Европейското първенство и Световното първенство в Германия, Южна Африка и Бразилия, от 2006 г. до момента.

Христин Стрижлев
Христин Стрижлев е завършил Музикално училище в гр. Плевен, магистър е по право от СУ “Климент Охридски” и доктор по икономика от УНСС. Адвокат от 1990 г. Управлява компании в областта на медиите от 1995 г. В момента е управляващ съдружник в „Радиоплей медия” АД - собственик на БГ радио, Радио 1, Радио 1 рок, Радио „Енерджи“, радио и телевизия „Сити“, Нова, Нова нюз, „Вероника“ и други.
Също така е член на Съвета на директорите ” Про нюз България” АД - издател на вестник "24 часа“, множество списания и разнообразни сайтове.

Към настоящия момент е и преподавател в Катедра „Интелектуална собственост и технологичен трансфер” на УНСС.
Преподава на студентите дисциплините „Интелектуална собственост”, „Интелектуална собственост в интернет и дигитална среда”, „Радио и телевизионен бизнес” и „Музикален бизнес”.

Михаела Маринова
Михаела Маринова е българска певица, участник във форматите на Нова телевизия „X Factor“, „Маскираният певец“ и „Като две капки вода“. Част е от артистите на българската продуцентска компания „Вирджиния Рекърдс“.

Стефан Илчев
Стефан Илчев е български музикант, певец, продуцент и артист. Носител на няколко музикални награди от местни и международни конкурси. Завършва оперно пеене в Националната музикална академия, участва в оперни постановки. Победител в седмия сезон на най-известното телевизионно шоу в България „Като две капки вода“. Стефан има три номер едно сингъла в класацията на БГ Радио. Музикалната биография на Стефан Илчев е свързана с конкурса за песен „Бургас и морето“. Песни в негово изпълнение няколко пъти са печелили Награда на публиката.


В категории: Бургас


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори