×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Адвокатът на убиеца от Слънчев бряг ексклузивно: Христо купил ножа, защото Цеци го заплашвал


Адвокатът на убиеца от Слънчев бряг ексклузивно: Христо купил ножа, защото Цеци го заплашвал
Той е много по-дребен, искал да се защити, а това момиче е било ключът на загадката, каза адв. Георгиев, който иска преквалифициране на обвинението
08 Юли 2024, Понеделник, 17:33 ч.
Автор: Емел МАХМУД

До скандала се е стигнало заради 50 лв., които Ивет е дала на убития Цветелин

Убийството в Слънчев бряг не е умишлено, а вследствие на провокация. Обвинението трябва да бъде преквалифицирано. Това каза пред Флагман.бг служебният адвокат на 38-годишния Христо Димитров – Георги Георгиев.

Той разкри подробности пред наш екип. 

По негови твърдения Христо е купил 21-сантиметровия нож предния ден, за да се защити, тъй като получавал заплахи от Цветелин Якимов. От записите на видеокамерите в района пък ставало ясно, че именно Цеци го провокирал, а след това е избухнал скандала между двамата. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Онзи бил по-голям от него, наскачал, не взел ножа да го убива, а да се отбранява. Пострадалият не е намушкан в сърцето, а в областта на корема, починал е от загуба на кръв. На записите се вижда, че след удара той върви, движи се. Съблича си тениската, а после ляга на земята“, каза адв. Георгиев. 

Кадрите са предоставени на разследването. 

Фаталната Ивет

„Искаме преквалифицране на члена на обвинението – от 115 на 118 - за убийство, извършено в състояние на силно раздразнение, което е предизвикано от пострадалия с насилие, с тежка обида или клевета. За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 8 години“, обясни още защитата. 

Убитият Цветелин

Официално Ивет имала връзка с ревнивеца Христо, но се срещала и с убития Цеци. „Това момиче е било ключът на загадката“, каза още адвокатът, без да уточнява какво точно има предвид. 

Източници на Флагман.бг разкриха, че ябълката на раздора между двамата противници са станали 50 лв., които убиецът Христо дал на любимата си предишния ден. 

Убиецът Христо Димитров

„Той й дал тези 50 лв., за да има джобни. Но на следващия ден любовникът Цеци се оплакал, че му трябват пари, тя извадила тези от Христо и му ги дала. Ревнивецът видял за какво иде реч, оттам избухнала войната“, разказаха още запознати. 

Вижте видеото с адвокат Георги Георгиев от кулоарите на съда: 


В категории: Темида


Флагман.БГ ЦИК: Изборите не могат да бъдат отложени ЦИК: Изборите не могат да бъдат отложени 06/10/2024, Неделя 14:00 0
Израел удря Иран до часове?
Израел удря Иран до часове? 06/10/2024, Неделя 13:40 5
16
Коментара по темата
16.
*********
09.07.2024 11:13:51
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Маляка
08.07.2024 23:46:39
0
1
Един познат си сложи коса в Истанбул.
14.
6matarok
08.07.2024 23:31:57
2
4
Imam edin sased voenen na koito jena mu si ima lubovnik deto ve4e celiq kvartal gi nau4i samo toi ne znae i nikoi ne smee da mu kaje nai veroqtno de, ama sigurno 6te ima vklu4vane i ot tam , rano ili kasno vsi4ko taino stava qvno
13.
Наблюдател
08.07.2024 23:28:37
3
8
Тез 31 и 38 годишни чичковци не им е работа на тез години да се занимават с 21 годишна. Отдавна трябваше да имат сериозна връзка и деца и а не се занимават с глупости.
12.
lucifugus
08.07.2024 23:09:18
5
7
ахахахахахаха бахти карикатурите на мъже пак почнаха да повтарят мантрата за курви и педали :)

Много ясно че ще си търси друг като тоз кавал я е ревнувал и от сянката си. То в един момент и е писнало и си е казала "е поне да има за какво" Вместо да я нареждате каква е си направете изводите (ако можете) че нищо не скапва нещата така както ревността. Ако не вярвате си представете най яката мацка която по цял ден ви пили "тая коя е" "оная що я гледаше така бе" "таз от къде я познаваш" "защо я поздрави тая спал ли си с нея" и така на татък :) Айде живейте вие така да видим колко ще изкарате и после като ви писне и намерите друга ще ви викаме курвари хахахаха

Ама то как да намерите друга като вие и една не можете. Затова като намерите и ревнувате - толкова ви е страх да не ви остави че и във въздуха виждате че някой е по як от вас и ще избере него пред вас. Защо? Защото ревнивеца няма самочувствие и рано или късно си материализира страховете :)

Както ви е казал 5 като смятате че жените са курви и всичките ви проблеми са от жените оставете най накрая жените на такива като мен дето знаем какво да ги правим а вие си станете педали каквито всъщност сте. Бахти мрънкалниците тая такава тая онакава :) Седят сами и реват само коя ква е. Самотни и озлобени - айде бухайте минусите и дрънкайте за педали за да докажете думите ми
11.
До 5
08.07.2024 22:57:22
1
0
ми стани педал (ако вече не си ) и всичките ти проблеми ще изчезнат нали така ве лек? :D :D :D :D
10.
Advocatus Diaboli
08.07.2024 22:53:34
0
8
Слушам брътвежите на този човек и осъзнавам, че той е адвокат, който има правото да представлява и защитава други хора пред съда. Ужас.
9.
Иветтттт
08.07.2024 22:28:26
1
21
Била е с тоя черния за пари, а с момчето , което е убито и е било готино. Въртяла е и двамата - единия за пари и другия за секс! Тая мърша в затвора при тоз мангуста.
8.
Хаха
08.07.2024 21:40:15
0
7
Този е адвокат ли ? Хах закривай
7.
Дааааа
08.07.2024 19:24:42
2
20
Сега ще дофтаса един гнусен европедераст който ще плюе по българските мъже, колко зле били, че не можели да го задоволят и как обиждали гнусните ку.вета като Минет. Ще видите.
6.
!!!!!!!!!!!!
08.07.2024 19:17:43
0
31
Да беше мушнал боклука Минет поне. Долните пачаври са като педерунгелите, само проблеми от тях и зарази
5.
така така
08.07.2024 18:32:01
5
31
Заради жена два живота са затрити.... Жените са винаги в центъра на всички проблеми!!!!
4.
Покажете
08.07.2024 18:31:23
0
23
Очите на Тая Сърма
3.
Ами
08.07.2024 18:30:28
3
10
Ами то ако е така е било самоотбрана.Линейката е дошла късно явно.те са луди да се бият за глупости
2.
Бургас
08.07.2024 18:13:33
18
7
ИСКАМЕ СИНЯ ЗОНА В ЦЯЛОТО ЖК ВЪЗРАЖДАНЕ - НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СПРЕ ОТ СЛУЖЕБНИ И ДРУГИ АВТОМОБИЛИ. НАПРАВЕТЕ СИНЯ ЗОНА СПЕШНО. ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ ЖИВУЩИТЕ ОТ УЛИЦА Г. С. РАКОВСКИ ДО УЛИЦА САН СТЕФАНО!!! ТОЗИ РАЙОН НЯМА СИНЯ ЗОНА И Е ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
1.
Жалко
08.07.2024 18:10:58
1
43
Един млад човек си отиде, а друг ще лежи в затвора заради едно малко кур'е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Негласувайки, хората стимулират производството на следващи извънредни избори, казва вторият в листата на коалицията Тодор Байчев Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Октомври е месецът, в който трябва да подсилим имунитета си за есенно-зимния сезон Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Местни авджии обясняват, че не помнят досега глигански трофей в бяло Пари за Девата, а Рибите да внимават, защото рискът да загубят е голям Пари за Девата, а Рибите да внимават, защото рискът да загубят е голям  Хороскоп за деня – 6 октомври 2024, неделя  Хванаха с дрога Марто Машата, който заплаши да забие нож в гърлото на 3-годишния си син Хванаха с дрога Марто Машата, който заплаши да забие нож в гърлото на 3-годишния си син През 2017 г. Мартин Жеков държа заключени в апартамента си близо 20 часа малкото си момченце и собствената си майка 6 причини, поради които мъжете напускат жена, дори тя да изглежда перфектна 6 причини, поради които мъжете напускат жена, дори тя да изглежда перфектна Мъжете често ценят своята независимост и когато усетят, че една връзка отнема свободата им, започват да мислят за изход 7 знака, че мъжът ви винаги ще бъде верен 7 знака, че мъжът ви винаги ще бъде верен Много хора гледат назад към минали връзки с приятни спомени, а някои дори поддържат приятелства с минала любов. Но мъдрите хора се пазят от прекалено много общуване с бивши Тези зодии са най-добрите бивши Тези зодии са най-добрите бивши Имате късмет, ако сте били във връзка с тях Рецепта за веган брауни с банан и тахан Рецепта за веган брауни с банан и тахан Здравословен сладкиш Колко често трябва да сменяме чаршафите и кога - матрака Колко често трябва да сменяме чаршафите и кога - матрака Експерти съветват да перем чаршафите си всяка седмица
Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит На митинга ще присъства и милиардерът Илон Мъск „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ Това се случи след разкрития, че тя финансира кампании за смяна пола на децата Загърбиха ли враждата си Загърбиха ли враждата си За момента публично известната среща между тях е само една - през 2019 г Край на кастрациите! Ще има ваксина Край на кастрациите! Ще има ваксина яма упойка, нито хирургическа процедура, само обикновена инжекция Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Победата е 4-а поредна за Стоян Копривленски в Япония под банера на K-1 Изповяда се за дрогата Изповяда се за дрогата Според хитмейкъра по това време той се е чувствал сякаш умира Разведе се заради турски милионер Разведе се заради турски милионер Турският богаташ е на 35 години и е един от най-заможните в Истанбул И Гърция не може да се справи с българската мафия И Гърция не може да се справи с българската мафия Журналистическо разследване разкрива, че тези престъпни организации проникват в местния бизнес, включително в нощни клубове и туристически предприятия, като често използват фалшиви самоличности Раздели се с богатото си гадже Раздели се с богатото си гадже За раздялата на Бети с бизнесмена Борислав Борисов започна да се шушука още в началото на септември Напуска бТВ заради хейта Напуска бТВ заради хейта Зейнеб Маджурова се превърна в най-мразената от новоизлюпените звезди в ефира
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори