×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 2 800 безработни започват работа по регионални програми по заетост
  • Четвърти случай на заразен човек с птичи грип в САЩ
  • Иран избра деветия си президент
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сагата с "Величие" продължава! Марков се закани: Часът на истината идва!


Сагата с "Величие" продължава! Марков се закани: Часът на истината идва!
След малко предстои избора на правителство с първия мандат
03 Юли 2024, Сряда, 12:49 ч.
Автор: Флагман.БГ

Всички, гласували за идеята, ще разберат, че не са сгрешили и не са били излъгани от депутатите, съвсем скоро, пише полковникът

Наближава часът на Истината!  Маските на истинските предатели и лъжци ще станат ясни. Ще стане ясно и кой е тотално зависимия човек, влязъл по принуда в ролята на обществен и медиен циркаджия. Това написа в своя последен пост полк. Николай Марков, станал народен представител през листата на ПП "Величие", с което сагата с новата формация продължава.

По думите на Марков, всички, гласували за идеята, ще разберат, че не са сгрешили и не са били излъгани от депутатите, съвсем скоро. Това, разбира се, е написано в традиционния за полковника криптичен изказ, от който нищо не става ясно категорично, а само се загатват определени действия.

Мания за величие обзе „Величие” или просто никой не иска да изпусне кокала

"Има две ключови и изключително важни гласувания в Парламента от които зависи цялото държавно управление - председател на парламента и избор на правителство! Всичко останало са приказки за наивници", каза още Марков.

Трус във "Величие": Ивелин Михайлов обяви, че е заплашван от Николай Марков

След малко предстои избора на правителство с първия мандат. "Гледайте и мислете". призова полковникът.


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
Българин
03.07.2024 21:33:48
2
2
Медиите на Сорос са бесилни и буквално смешни Българския народ ги игнорира теса помяри като американската измет
15.
Фекрет Стораро
03.07.2024 20:08:42
1
1
уволнен от ДС, национален предател и схемаджия. Да не говорим за Лихваир Михайлов и Киряка с потника
14.
Rtf
03.07.2024 19:35:18
2
3
С един файтон хора последни в класацията, много внимание му отделят на това едро животно Марков.
Той е там да се нареди на опашката за ефтини манджи в бюфета , за тлъста заплата, друго не го вълнува.
Ватенката Киро Брейка и Санчо Панса Цанов късат ризи дето са ги подкрепили.
13.
До 12
03.07.2024 17:20:06
0
5
Има голяма разлика между уволнен, пенсиониран или дисциплинарно освободен чин от военните структури на Р България!
Факт е, че в официалните справки той си е подполковник, журналистите първо това провериха!
А той сам за какъв се има е въпрос на психоанализ и то задълбочен!?
12.
До 2
03.07.2024 17:06:07
1
3
Относно чинът на героя - ако е бил действащ подполковник, след като се уволни става полковник от запаса. Така е при военните. Не го знам какъв е, казвам как е по закон.
11.
Само като чуя
03.07.2024 16:16:31
1
5
изказа на този "полуполковник" от рода на "предатели", "лъжци", "войни на светлината" и "последователи на светли идеи", ми става ясно, че този човечец има объркана и мътна мисъл, не съвсем ясна и за самият него...!
10.
до 9
03.07.2024 15:47:45
1
7
По принцип съм напълно съгласен с теб, за съжаление реалноста е друга. Всички партии или по скоро лидерите им са подвластни на чужди държави. Държани с компромати, сметки в чужбина и т.н. То от там ни идва и големият проблем, както е било преди 89 така е и сега. Етническият мир е много деликатна тема и там трябва да се пипа с кадифени ръкавици , не е хапка за всяка уста. ДПС са колкто полезни толкова и вредни. Полезни са защото не допускат влиянието на радикалния ислям спонсориран от Саудитска Арабия но това означава капсоловане и феодализиране на тази общност, темата не е за тук.
9.
до 5
03.07.2024 14:34:12
0
18
пич, партии, които са подвластни на чужди държави нямат място в българския Парламент. Колкото до етническия мир, той не е благодарение на доган, а въпреки него, защото хора, които използват етническата карта за да всяват страх, са страхливци. нищо повече.
8.
до 4
03.07.2024 14:31:06
0
3
пич, научи се да пишеш на български, пък тогава се включвай.
7.
*********
03.07.2024 14:23:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Тантра
03.07.2024 14:19:01
0
5
Значи всичко, с което се занимава българският парламент, освен избор на председател и правителство, са "приказки за наивници"? Ами давай да го закриваме тогава, щом това е ползата от него!
5.
8
03.07.2024 14:04:58
3
9
Вчера ходих до магазина, запасих се с пуканки, взех си и фъстъчки да имам и съм готов за представлението. Лошото в случая е че този цирк с Величие може да е добре режисирана постановка за да се отклони вниманието от това което се случва в ДПС. Там нещата са сериозни. ДПС не е просто партия : а е гарант за етническия мир в България, така обича да се изразява почетния председател и до някаква степен е прав. Пеевски обаче реши да се еманципира. Този филм сме го гледали и друг път но с различни актьори. Както казах нещата са доста сериозни защото тук са намесени много чужди служби, посолства,интереси а времената са меко казано доста турбулентни.
4.
ivelin chakashe sto hiliadi gosti
03.07.2024 13:15:21
3
8
za da moze da si opravi finansite.sled kato doidoha tri hiliadi ,zapochna da si iska subsidiata.Sektata upotrebi polkovnika i veche sa v parlamenta.
3.
3
03.07.2024 13:03:29
12
10
Диванните експерти, тихо!
2.
хм
03.07.2024 12:58:47
10
32
Очедивно полковника ...така де подполковника е събрал доста психично болни в тази партия. Той добре им дава пример и ги води, но ....
И не мога да си представя колко ментално трябва да е осъкатен човек за да гласува за тези карикатури...
Те са по зле даже и от лицемерите от израждане
1.
ГДБОББ
03.07.2024 12:58:18
8
34
Какво ни занимавате с тази противна свиня? Аман от гнусни шопари!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков готов за преговори с ПП "Възраждане" Кирил Петков готов за преговори с ПП "Възраждане" Костадинов да се извини и да покаже, че не е проруски проект, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Измама: Жена запази стая с изглед към морето, "гледката" оказа се плакат Измама: Жена запази стая с изглед към морето, "гледката" оказа се плакат Истинската гледка е рушаща се бяла стена и редици бели прозорци с решетки БМВ се размаза на бул. "Иван Вазов" в Бургас, хлъзна се на измития път БМВ се размаза на бул. "Иван Вазов" в Бургас, хлъзна се на измития път Зад волана е бил млад шофьор, не е успял да овладее бавареца Министър Стоянов награди с почетен медал директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов Министър Стоянов награди с почетен медал директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов Отличието е по повод постигнати високи резултати и проявен професионализъм при изпълнение на служебните задължения Законодателно предложение: По-малко бумащина за лекарите и повече време за пациентите Законодателно предложение: По-малко бумащина за лекарите и повече време за пациентите В законопроекта е заложено въвеждането на съвременни технически средства, с които лесно да може да се удостоверява присъствието на пациентите в лечебните заведения От Търново до харема на султана: Принцесата, която се жертва, за да спаси Българското царство От Търново до харема на султана: Принцесата, която се жертва, за да спаси Българското царство Името ѝ е Кера Тамара, а песни за нейната саможертва се пеят много след смъртта ѝ Грабвайте хавлиите и на плажа - температурите вървят нагоре, днес ще са до 35° Грабвайте хавлиите и на плажа - температурите вървят нагоре, днес ще са до 35° Прогноза за времето - събота, 6 юли 2024 г. Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Ще се размърда ли най-накрая държавата От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи Запознанствата са по-лесни, ако не ги приемаш (или себе си) твърде сериозно Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Признаците, по които да разпознаем, че се страхуваме от близост
Потвърдиха първи за 2024 г. случай на западнонилска треска в Гърция Потвърдиха първи за 2024 г. случай на западнонилска треска в Гърция При пациента са регистрирани леки симптоми на енцефалит, които са започнали в края на юни 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров"
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори