×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви мъже си падат по по-пищни жени?


01 Юли 2024, Понеделник, 21:42 ч.
Автор: Флагман

Ето какво прави по-пухкавите жени по-привлекателни за някои господа

За всеки влак си има пътници, е казал народът. Някои мъже предпочитат пищни дами, а други тънки и фини дами. А пълнотата може да е различна. От приятно закръглени дами с апетитни извивки до жени с по-внушителни размери. Във всеки случай мъжете реагират на самочувствието на жената, а не на идеалните параметри.

Най-често жените с пищни форми имат редица комплекси и се опитват да се скрият, само и само да не привличат прекомерно мъжко внимание. Мъжете усещат това и са склонни да заобикалят такива жени с ниско самочувствие. Все пак жените с пищни форми могат да направят страхотно впечатление на противоположния пол, когато:

  • 1. Те са активни и винаги са в добро настроение.
  • 2. Имат страхотно чувство за хумор и не са срамежливи.
  • 3. Те са одухотворени, емоционално топли и емпатични.
  • 4. Те са отговорни и със силен ум при справянето с ежедневните задачи.
  • 5. Имат гъвкав и психологически здрав списък с изисквания към мъжа.

По този начин такъв тип жени са напълно способни да привлекат вниманието на също толкова удобен мъж.

А ето и характерните признаци на мъжете, които се интересуват от красиви и уверени жени, независимо от теглото им:

1. Те са уверени в себе си
Те не са длъжни да доказват нищо на никого. Те могат да бъдат с човека, с когото се чувстват наистина добре, без да обръщат внимание на стандарти и правила. Имат смелостта да

правят избори, които заобикалят общественото мнение.

2. Те са любезни
Това качество се разпростира върху всички области на живота. Имат много приятели, общителни са, комуникативни и рядко проявяват агресия и манипулация.

3. Те са спокойни и търпеливи
Могат да си позволят всичко, а също така толерират хората около тях да бъдат такива, каквито искат да бъдат.

4. Имат добро чувство за хумор
Не ирония и закачки – а истинско чувство за хумор, което е забавно и за двамата.

5. Те са без задръжки по отношение на секса
Сексът за тях е просто още една възможност да се наслаждават на живота.

6. Те не манипулират своята жена
Те не я принуждават да отслабне, не ѝ сменят дрехите, не я стимулират към нови постижения. Просто оставят жената да бъде себе си.

7. Те не са фиксирани върху външния си вид
Те нямат проблеми с излишните килограми и гънки по корема. Основното нещо, което обединява тези мъже: те са психологически зрели и съвсем ясно разбират очакванията си. Такива мъже са наясно, че всички жени са различни и „пищните красавици“ не са по-лоши от стройните диви. За тях няма значение колко килограма тежи тяхната жена.

Пищната жена се асоциира с топлина, грижа и доброта. А има и прекрасни поговорки, които мъжете използват в защита на пищните красавици: „По-добре е да плуваш по вълните, отколкото да се удряш в скалите“ или „Пълната жена е два пъти повече радост и щастие“.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
До 4
02.07.2024 13:09:56
0
2
колкото под голям камък голяма риба се крие колкото и размера няма значение - изобщо когато не ставаш си измисляш тъпи "истини"
Повтаряй си тия измислици щом те успокояват
4.
123
02.07.2024 10:05:56
2
7
Голям майстор, на голям тезгях работи.
3.
Чил Жил
02.07.2024 09:53:47
6
4
2рия коментар е право в 10тката

Аз съм останал с впечатлението, че предимно хора дето са на произвола на съдбата и нямат избор от красиви жени и в чужбина чернилките, избират да плющят "пищни" жени

При черните това може би е инстинкт, че не е недохранена и може да роди силни чавета, но тук да си с такава според мен означава, че просто нямаш избор от красиви жени

Единственото важно нещо за една жена е да изглежда добре, ако не се е постарала да изглежда добре, ясно просто каква стойност има и като човек, сигурно работи нещо напълно безполезно, а след работа яде чипсове и пие бири и седи и пърди само, айде нема нужда
2.
стар аскет
01.07.2024 22:39:44
17
14
мда... когато не можеш да имаш нормална жена когато не знаеш как да "сваляш" жени когато си дърво в леглото и в приказките то остават дебелите пардон "пищните" жени.

Не ми обяснявайте тъпотии колко били готини и се стараели и други глупости - ако се стараеха щяха да имат воля да си контролират яденето и живота. Не може да си се запуснал да си дебел (без значение от пола) и да говориш глупости как в други неща си голяма работа.

Дебела жена - мързел липса на воля липса не себеуважение липса на контрол. Постоянно ревнива понеже знае че тоя дето сега е с нея веднага ще избере някоя с нормално тяло. Вечно крива вечно ревнива вечно потна все и се яде и все другите са "анорексични курви" и "курвари дето гледат само тялото а аз толкова мога да ти дам".

На печелившите честито. Който го бива с жените с дебели не седи - те са за такива които не знаят как да са с нормална жена.

Адел отслабна какво е вашето оправдание дебелани да не отслабнете? Може още много да се говори но няма смисъл. Дебелите ще ме хейтят мъжете с дебелите жени също и ще ми обясняват за дъски анорексички и върховен "секс" с дебелана. Как се раздавала - ми ок търсете и дупките и някой път и дайте да ви язди - ако умрете умрете кво и дебеланите трябва да са отгоре ;)
1.
оффф...
01.07.2024 22:25:58
2
15
Пълничките никога не остават на сухо.
Имат дълготрайни връзки и създават здрави семейства.
От лични наблюдения. Достатъчно име са о да спазват добра хигиена, другото си го имат.
Това, че има хора, които не ги вземат на сериозно го е научило да са старателни и да бачкат здраво. Което пък е супер привлекателно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разпад на ДПС или „ново начало” (по Пеевски) – скоро предстои да разберем Разпад на ДПС или „ново начало” (по Пеевски) – скоро предстои да разберем Сега за пръв път наблюдаваме такова разцепление в партията, която довчера се считаше за най-стабилната Старата Шкода на Станимир от жк. "Изгрев" вдигна на крак пожарникарите посред нощ Старата Шкода на Станимир от жк. "Изгрев" вдигна на крак пожарникарите посред нощ Колата била паркирана до блок 86 в комплекса, на метри от сградата на Жандармерията, когато избухнала в пламъци Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс Мъжете искат секс повече от жените, запомнете това, дами Посочиха основната причина за развод след дълъг брак Посочиха основната причина за развод след дълъг брак Връзките се влошават преди всичко поради липсата на активен сексуален живот Кои са най-неразбраните черти на зодиакалните знаци Кои са най-неразбраните черти на зодиакалните знаци Девите са известни като „сноби перфекционисти“ с причина. Те обичат да бъдат методични, аналитични и премерени в подхода си към живота Русия е предала на САЩ проект за мирен договор с Украйна Русия е предала на САЩ проект за мирен договор с Украйна Руската федерация е готова да обсъди пълното предаване на Запорожка и Херсонска области на Украйна Рецепта за телешки кюфтета с бял сос Рецепта за телешки кюфтета с бял сос С тях поднесете и домашен хляб, с който да топите. Става неустоимо вкусно Методът „2-2-2“, който ще ви помогне да отслабнете без диета Методът „2-2-2“, който ще ви помогне да отслабнете без диета Експерт разкри как лесно да влезете във форма Отиваме на нови избори през октомври, прогнозира политолог Отиваме на нови избори през октомври, прогнозира политолог "При всяко положение Румен Радев е в най-удобната позиция", смята Първан Симеонов Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Двамата с жена му Анастасия преживяха трагичен спонтанен аборт наскоро
Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Култовата актриса не можела да стане от леглото след снимки Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Шестдневната работна седмица ще помогне в борбата с недекларирания труд ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Ураганът връхлетял Карибите с над 240 км/ч, очаква се да помете и Ямайка Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Движението по Кримския мост бе спряно временно Хусите обстрелвали израелския град Хайфа Хусите обстрелвали израелския град Хайфа До момента няма реакция от страна на Израел Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Президентът на САЩ разкри причината за неуспешния дебат със съперника си, а от партията му започнали да си задават въпроси за неговото здраве Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Колата смекчила удара му Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ В проектокабинета "Желязков" има силни фигури, които могат да решават проблеми от първия ден Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо борецът държи нож в хладилника?
- За да има подръка хладно оръжие!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато те съблича мъж - това е любов, когато крадец - това е престъпление, а когато те съблича държавата - това е закон.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори