×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изборът на Даниил за патриарх бил като по учебник на КГБ и заради него игумен напуска църквата


Изборът на Даниил за патриарх бил като по учебник на КГБ и заради него игумен напуска църквата
Ако застане такъв човек с бялото було – за мен това е дъното на Българската православна църква, коментира игуменът на Църногорския манастир архимандрит Никанор
30 Юни 2024, Неделя, 17:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Моят патриарх от днес се казва Вартоломей, сподели архимандрит Никанор след като стана ясно кой е наследник на харизматичния Неофит

Игуменът на Църногорския манастир архимандрит Никанор обяви, че в понеделник ще подаде заявление за напускане на Българската православна църква. Часове по-рано, в предаването "Събуди се" по Нова телевизия, той каза, че ще предприеме тази стъпка, ако Даниил бъде избран за патриарх на България.

„Само преди няколко дни отец Даниил нападна Вселенския патриарх. Ако застане такъв човек с бялото було – за мен това е дъното на Българската православна църква. Вие ще видите какво ще стане. Жалко за България. Аз лично, ако стане патриарх Даниил, ще трябва да напусна Българската православна църква. Няма да бъде етично да заемам такава позиция”, заяви в неделя сутринта архимандрит Никанор.

 

По-късно, в пост във Facebook, той написа: "Като по учебник на КГБ! Патриарх Даниил Български, да ви е честит! Моят патриарх от днес се казва Вартоломей! Утре си подавам заявлението, че напускам БПЦ!". 


 


В категории: Животът


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
До 11
01.07.2024 08:31:37
1
1
Това дето си написал, тези порнографски думи. От там иде злобатата ти, чадо, Жена не си докосвал, шунда не си помирисвал. Цял живот така да си останеш, не се множи. Ти си функционер на Содом и Гомор. Едва ли си бил лошо дете, поддал си се, ашладисали са те. Да минава.
15.
Пусть всегда будет Солнце
30.06.2024 22:47:13
9
3
Никанор слуга на милиционера антихрист-футболист-популист-каратист от БАНКЯ
14.
Боже,боже
30.06.2024 22:32:55
7
6
Вече 35 години станаха и още не можем да се отървем от ченгетата. И сега поповете избраха подполковника а не полковника, че е по-млад и дълго време ще държи юздите на църквата.
13.
България има нов Патриарх!
30.06.2024 21:01:47
5
12
Достоен! Бог да ви прости, хулители, защото не знаете какво правите...
12.
Сега за тия
30.06.2024 20:44:33
6
2
Набожните сериозен съм като инфаркт
Бунаци Руцкката Команъз милиционерска цръква защото не в църква,е анатвмосана през 20 или началото на 30 те години на 20 век.
От тогавашния Патриар Тихон последния патриарх немилиционр. Анатемосва и нея и всичките и бъдещи филиали включително к нашата сегашна БПЦ Българска Пее....ка ЦРЪКВА. Както и румънската молдовскат и прочие руски сателити на Гундяев Цигарката.
Само да знаете като одите да.палите свещи че сте анатемосани още кат влезете какво глси анатема ми четете бе келвши няма само да ми четете на кауфланд брошурите и менютата на дюнерджийниците
11.
ЗАЩО КАТО
30.06.2024 19:58:23
13
4
то е световна тайна че наште пергиши са верни риминг фелационери (милицонери фвлационисти) на Гундяй и мацква палят свещи оред иконата на путин с ракетите и вмеср
то светена вода се ръсят с водата от чаламбите му с ердоган.
Даже и молитва си имат
Путине дето си в Кремъл да се.слави Името ти ,да се.свети Газпрома ти както у Русоя и на запад и в китай и индия .
И дай на нас благословени копейки насъщни да си купуваме вили ,могили и млади ромчета с топчета по грездеите.
В името на Марков Копейкин,Радев,Шиши,Доган и Боко.
Аллах Акбар .
ВОИСТИНА АКБАР
10.
nezavisim
30.06.2024 19:04:01
7
6
Tazi izmet Nikanor,parvo tryabva da popita Erdogan dali ste mu dade tursko podanstvo kakuvto e Valtolomei. Samo ce mnogo se samnyavam na turcite da im tryabvat podobni bokluci kato Nikanor!!!!
9.
До 5
30.06.2024 18:37:55
8
20
Избраха го преди има-няма 3 часа. На всичките си познати ли се обади за да ги питаш специално какво мислят за изборът на нов Патриарх? Много сте траспарентни, евроатлантистите. Марш към Европистан! Еничарче!
8.
Голям
30.06.2024 18:01:48
7
11
Праз, да се чисти от такива юдеи БПЦ!
7.
hhahahhaahah
30.06.2024 17:58:22
22
5
бахти малоумниците. Уж религията им проповядва любов а те се мразят един друг обиждат се и си желаят злото хаахахаха
Сатанистите са доста по готини и позитивни хора от вас - коментарите само го доказват
6.
Бургазлията
30.06.2024 17:50:29
24
37
Достоен . Успех на Никанор!
5.
Възмутен
30.06.2024 17:47:49
52
17
Аз не познавам нормален човек, който да не е потресен от избора на този изрод с побеснял поглед. На църква ще ходя, като минавам към Гърция - докато кочината тук не се прочисти, читавите хора нямат работа в този храм на пошлостта!
4.
Фалкон
30.06.2024 17:40:10
53
17
След руската окупация през 1944-та комунистите гониха миряните от църквите с помощта на милиционери и доносници. Наследниците им ДС кукловоди решиха да изгонят хората от храма, като назначат отвратителен човек на Гундяев за пионка. Получава им се!
3.
До коментар номер-1
30.06.2024 17:32:44
49
19
Абе путкоо непоръбена
Църквата принадлежи на хората които влизат вътре и се молят богу
Не принадлежи на БПЦ
Ясно ли е гнидо продажна
2.
Браво
30.06.2024 17:29:57
69
25
Ето един човек вече напуска заради комунистическия поп
Българи не зачитайте новия комунистически поп
Те навремето казваха че нямало Бог и взривяваха църкви не забравяйте
Не се поддавайте на дяволските комунистически изроди
Само погледнете мусурата на новият поп ….Тя говори много
1.
Ах
30.06.2024 17:29:44
19
49
А ти много ли си праведен?Ще минеш при Вартоломей,най голимия рушител на Православието!!Ще напуснеш ли манастира Юдо ?Манастира принадлежи на БПЦ,а не на Вартоломей!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се размахаза на АМ "Тракия", затварят движението по аутобана Два тира се размахаза на АМ "Тракия", затварят движението по аутобана Инцидентът е станал в района на 158 км., в посока столицата Покана за публично обсъждане на годишен отчет за изпълнение на бюджета на Община Бургас Покана за публично обсъждане на годишен отчет за изпълнение на бюджета на Община Бургас Публичното обсъждане ще се проведе на 11.07.2024 година (четвъртък), от 17.30 часа, в Заседателната зала №1 Патриарх Даниил с майка учителка и баща полковник от ДС Патриарх Даниил с майка учителка и баща полковник от ДС Смолян се гордее със своя земляк Тежка катастрофа на прохода „Шипка”,  три коли се удариха, има и ранени Тежка катастрофа на прохода „Шипка”, три коли се удариха, има и ранени Полиция регулира движението в района на инцидента Фотошоп или зверска диета? Тази миска се втали драстично Фотошоп или зверска диета? Тази миска се втали драстично Антония Петрова кърши снага в Гърция Тази певица се върна при бившия си, пусна се като булка за РД Тази певица се върна при бившия си, пусна се като булка за РД Фолкпевицата, която се раздели неотдавна с годеника си Любомир Захаринов, му показа ясно какво е изпуснал Внимание: Бум на инвестиционните измами Внимание: Бум на инвестиционните измами Шефът на "Киберпрестъпност" в ГДБОП обясни как действат мошениците „Джаз в Бургас 2024“ идва с 3 дати през юли и 2 през август „Джаз в Бургас 2024“ идва с 3 дати през юли и 2 през август Вижте програмата Тя си призна: Сега харча по 50-100к на месец, а преди живеех с 400 лв., Тя си призна: Сега харча по 50-100к на месец, а преди живеех с 400 лв., Минала съм през много обучения, не знам дали си личи, казва първата ергенка Виктория Капитонова Децата ни могат да смятат, показаха високи резултати на НВО по математика Децата ни могат да смятат, показаха високи резултати на НВО по математика Седмокласниците вдигнали оценките спрямо миналата година
Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Нидерландия обаче скоро ще достави на Киев първите от обещаните 24 изтребителя Ф-16 Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори