×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блъснаха 16-годишно момиче на пешеходна пътека в Бургас, шофьорът избяга


Блъснаха 16-годишно момиче на пешеходна пътека в Бургас, шофьорът избяга
Тийнейджърката е ударена, докато пресичала на зелен сигнал по пешеходната пътека
26 Юни 2024, Сряда, 09:49 ч.
Автор: Флагман, снимката е илюстративна

Полицията издирва извършителя на ПТП-то

За безобразен случай се съобщава в днешната полицейска хроника. Вчера, около 13 часа, лек автомобил "Пежо" 208 със софийска регистрация блъска 16-годишно момиче на кръстовището на ул."Цар Петър" и бул. "Иван Вазов" - до ЖП гарата, след което с мръсна газ изчезва от мястото на произшествието.

Тийнейджърката е ударена, докато пресичала на зелен сигнал по пешеходната пътека. Момичето е с контузия на левия крак и дясната предмишница. В района има много видеокамери и полицията издирва водача. Въпрос на време е да бъде открит.


В категории: Бургас


16
Коментара по темата
16.
6 до 14
26.06.2024 14:24:14
0
6
Както всеки закон така и закона за движение по пътищата се променя всекидневно . И аз като тебе мислех ,че са длъжни, тоест преди по закон бяха длъжни. Наскоро си опресних познанията относно закона и се оказа ,че е записано да намали или да спре ако е необходимо. И да , много си прав точно така реагират и крещят на децата всеки ден ,когато ходят на училище . Преминаване на червено глоба 1000лв ако има пострадал 15 000лв ,поемане на всички медицински разходи плюс рехабилитационни такива и затвор от 1 до 3 години . При смърт от 10 до 20 години . Абсолютно съм сигурен ,че ще почнат да карат много внимателно. Същите наказания да се прилагат и при пешеходна пътека при особено натоварени места ,като гари ,спирки ,молове, болници и т.н .
15.
Моля, обърнете внимание!
26.06.2024 13:27:28
0
11
Моля, обърнете внимание!
Почти всяка вечер е своеобразно рали по бул. Янко Комитов. От години е така! В летните месеци е ужасно! По пешеходната пътека към МОЛ Галерия е, вече за съжаление, традиция!! като пресичаш колата на първата лента до теб да спре, но тази от втората да профучи по пешеходната пътека. Сумати народ пострада така. И по мои наблюдения: болшинството такива "шофьори" са жени!
Същото е и на пешеходната пътека в Славейков от бл. 113 ( срещу Игралната зала) към контейнерите до Центъра за работа с деца със специфичните потребности... Там има и редовно по някоя "шофьорка" спряла върху пешеходната пътека и си говори по телефона в колата. Ама, редовно в това!
14.
до 6
26.06.2024 12:48:47
0
18
Те са ДЛЪЖНИ да СПРАТ! В най-добрия случай намалят и много почват да ти махат нервно, един вид: ко съ мотъш, бе? ай мърдай!

Ще повторя един съвет. Вече 2 пъти виждам идиоти ИЗПРЕВАРВАЩИ на пешеходна пътека! Единият случай беше пред Хепи в Лазур, където непрекъснато минават хора от морската градина. Дори колите да са спрели на пешеходната пътека, пак поглеждайте в същата посока, защото оттам може да лети поредният изрод! В Бургас е цяло чудо да оцелееш всеки ден по десетки причини! По-зле е от военна зона!
13.
безобразен случай
26.06.2024 12:39:32
0
13
Това е подходящо описание на много рядък случай, на някакво нечувано изключение. В тази дивашка кочина си е просто ежедневие...
12.
Бургазлийка
26.06.2024 12:02:07
1
13
В понеделник около 14 ч. една леля, даже по-скоро баба, с подобна малка кола мина на червено на светофара на "Демокрация" до кметство "Зора" и щеше да сгази и мен. Всички коли спряха на светофара, само тя реши да мине!
11.
До9
26.06.2024 11:33:45
0
33
То е ясно, че като го хванат ще го тестват, бягат защото са прости колкото едно животно, просто първичен инстинкт за самосъхранение когато са загазили, това са хората в БГ, по-тъпи от магарето на къра
10.
Към8
26.06.2024 11:32:45
0
20
То е ясно, че човек дето ще тръгне да бяга така има интелигентност колкото на 2 картофа, със сигурност тоя/тая е по-проста от едно шимпанзе, но в БГ такъв човек без проблем му връчват шофьорска книжка, да прави каквото си иска и да застрашава живота на хората с простотията си
9.
До номер 8
26.06.2024 10:53:49
2
51
Бягат за да избегнат теста за алкохол и наркотици!
8.
Винаги
26.06.2024 10:44:04
0
41
Винаги ми е било смешно, като започнат да бягат или избягат от мястото. Къде бягат? То целите градове са опасани с камери. Всяко едно кръстовище и всички улици имат камери!!! Естествено, че ще ги намерят!
7.
the_machine до майката
26.06.2024 10:35:50
9
20
Съжалявам за случилото се.
Моля, след като се установи виновника да заведете и граждански иск, като се позовете на медицинско за травма(телесна повреда) .
Не на последно място, моля обърнете внимание на граматиката, тъй-като 'асвалт' се пише 'асФалт'.
Бъдете здрави!
6.
Гадове
26.06.2024 10:22:18
0
36
Мръсни , не спряхте да минавате на червено . Тъпкано да ви се връща . Това е масова практика при шофьорите. Човек да го е страх да пресече улица . После другите шофьори да не се чудят защо пресичащия улица ги чака да спрат за да пресече . Аз така съм научил децата си , чакаш да спре и го гледаш дали те е видял ,особено ако има легнал полицай преди пешеходната пътека , защото намалят заради легналият полицай и си гледат телефона или радиото на колата ( мултимедията) . Пълно е с безхаберници за съжаление.
5.
хм
26.06.2024 10:21:48
2
47
Никакъв морал, етика, чувство за обществена отговорност и прочие не са останали у Бай Ганьо.
После ни е виновен путин, байдън, ЕС, НАТО и кой ли не.
Ами не. Просто сме си такива.
Малък, но за сметка на това прост народ.
4.
Майката на детето
26.06.2024 10:13:04
1
113
Изказвам дълбока благодарност на таксиметровите шофьори от стоянката за таксита пред ЖП Гара Бургас, които са помогнали на детето ми, дали са му вода и са проявили загриженост. За водачката-само искам да я попитам с какво сърце б;ъсна и остави дете на асвалта и си тръгна.Дъщеря ми е добре, натъртена и упашена.
3.
s
26.06.2024 10:04:04
0
86
Как може да блъснеш дете и да избягаш . Какъв малоумник трябва да си ?
2.
WW
26.06.2024 10:02:38
9
19
FLAGMAN KRAINO VREME E DA STANETE SERIOZNA MEDIA I DA SPRETE DA SE. MAZNITE NA GERB TEZI TUPANARI KOITO NISTO NE NAPRAVIHA ZA BULGARIA. BIYAT VI CIGANITE PO PUTISTATA. KAKUV TURIZUM. TOZI NAROD MU TRIABVA SAMO YAK DIKTATOR NIKAKVI GERB NIKAKVI DPS. STAVAITEI I ZASTITAVAITE TERITORIATA.
1.
Яки
26.06.2024 10:00:44
1
50
Да се хване и в ареста.а после да се повдигне обвинение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори