×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ ще прави правителство на малцинството? Борисов заговори за заклинания и избори


ГЕРБ ще прави правителство на малцинството? Борисов заговори за заклинания и избори
Ще положим още усилия, но вчера чухме ИТН, които казват, че само, ако получат третия мандат, ще се състави правителство, но това не е логично, каза Бойко Борисов
24 Юни 2024, Понеделник, 09:59 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не може предпоследния на изборите да казва кои ще са експертите, а и такова чудо няма, каза лидерът на партията

Само чувам заклинания. Вчера ИТН обявиха, че реалността била такава, че с първия и втория мандат не може да има правителство. Това предопределя отиването ни на избори, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на консултациите при президента Румен Радев за съставяне на правителство. 

„Ниската избирателна активност е нещо, което притеснява всички. В последните 11 избора това усещане за пренасищане, за състезание между партиите вече стига своя връх. Резултатите на ГЕРБ са добри – с 11 процента водим пред прекия съперник, но проблемът е, че и тази избирателна система взема депутати от големите партии. Прехвърля ги към по-малките и партиите не могат да се освободят от предизборната си риторика. Всички се държат все едно предстоят избори, а не как да се направи правителство“, коментира бившият премиер.

„Предпоследните поставят условия и предварително чертаят линии за мандатите. Демокрацията подрежда партиите по волята на рода, но какво излиза сега? Няма как да се състави правителство. Избирателите на ГЕРБ са дали преднина пред останалите партии. Не искат да побеждаваме и да има експерти. Не желаят ГЕРБ да носи отговорността и пасивите, а друг да ги представлява“, добави той. 

„Отнасям се с уважение към избирателите на останалите партии, но не може предпоследния да казва кои ще са експертите, а такова чудо няма. Ние не сме завършили училище по политика. Изведнъж с 68 депутата от 240 при такова говорене не виждам какво може да се случи, освен с първия мандат“, заяви Борисов. 

Според него няма как да се състави правителство нито с третия, нито с втория мандат. „Нито е логично, нито е правилно. Ще положим още усилия, но вчера чухме ИТН, които казват, че това е реалността – в първия и втория не може... Това предопределя отиването ни на избори“, каза още той.

Правителство може да се състави само с първия мандат, заяви Бойко Борисов след консултациите за кабинет при президента Румен Радев.

„Нашите избиратели, когато са ни наредили с 11 процента пред другите, не са искали пак да получават Денков и който и да било друг. Чух някои от БСП, от ИТН", добави той.

„Носим си отговорността и най-вероятно ще предложим правителство, но то ще е на малцинството. По този начин ще понесем отговорността си за победители“, подчерта Борисов. 

Той скастри журналистите, защото го прекъснаха. „Имат навика да прекъсват и после пишат „Борисов бил изнервен“, ами... Докъде бяхме стигнали? Продължете вие“, каза лидерът на ГЕРБ. 

След като го питаха кой ще бъде издигнат за премиер, Борисов сподели, че е бил вече три пъти и четвърти мандат ще му е в повече. 

Лидерът на ГЕРБ сподели, че подкрепа за правителството на малцинството очаква от всички отговорни хора, които не искат да отидем за седми пореден път на избори. 

Колегите от ПП-ДБ може да ни върнат жеста, добави той и така намекна, че все пак е възможна нова "сглобка".

След това изнервеният депутат се обърна към журналистите и ги попита „вие отчетохте ли, че България вече е донор на ЕС, т.е. даваме повече пари, отколкото вземаме?“. Това е следствие на тази тригодишна политика да не усвояване нито еврофондове, нито плана за възстановяване. Затова в момента най-бедните сме донори на богатите европейски държави, обясни той.

„Това не е тема, а ме питате кой ще стане премиер, когато милиардите стоят в Брюксел и са безвъзвратно загубени“, заяви Борисов. 

„Как да подкрепим третия? Защо ходим на избори? Те няма да тръгнат. Това ще е крайно нестабилно“, коментира той. 

"Когато Слави Трифонов беше първа политическа сила, не направи правителство, а сега когато е предпоследен, иска да доминира. Затова всички трябва да се успокоиме. Имаме една-две седмици да премислиме. Изборите са решение лошо. Всички трябва да върнат крачка назад и да помислят, ако искат да има правителство", отсече бившият премиер. 


 


В категории: Политика


Флагман.БГ 13-годишна роди от брат си 13-годишна роди от брат си 03/07/2024, Сряда 16:40 3
40
Коментара по темата
40.
До 25
25.06.2024 11:44:03
0
1
Кой колко е гладен не ти влиза в работата! Това да не ти държава-ресторант?! Както виждаш не навсякъде по света трябва да си 100 килограма, за да се води, че си ял! Трябва да сме с ТЕЛК накрая всички явно, за да може да се успокоите!
39.
До 5
25.06.2024 11:40:49
0
1
Има изгода явно. Какво да очакваш от хора, които са способни да си простят всяка грешка в живота. Наглост пълна! Да ги видим какво могат освен да мислят за кревати. Сами ще се опарят.
38.
работа работа работа
25.06.2024 02:32:16
0
1
Сретан да сготвя по бърже БОКО ,а Делян Пеевски да хвърля кърпата в краката на ЕРДОГАН и да цалува ръка на Султана да ставаме ТУРССИ ВИЛАЕТ Бургасистан квяртал на Истанбул
Хасково квартал на Одрин ,МалкоТърнаво квартал на Кърклоери
37.
Кемпър Лайка
25.06.2024 02:22:49
0
1
В Београдските квартали Дедине(най-боровския) и кв.Земун има заведения кафани съдето ходят търговци и купувочи на оръжия (предимно крпско производство)
Подобни кафета има и Косовоската столица Прищина барманите са посредници там може да поръчаш от полицейски Глок с изгрити номера , снайперски пушки Берета,автомати Хеклер и Кох и дори РПГ само да имаш суха кешовица и да можеш да изнесеш пушкалата
Рокери и собственици на кемпъри от цяла Европа пазарят нелегално от Прищина и Београд (продавачите сърби ишиптал
ри има хола на гкппта)
Шопи туристи що пушкала внесоха през автобусни екскурзии с баби и лели пенсионерkи от"Бохемия" до Албания,Сърбия,Македония преди години ум да ти зайди
36.
Не виждам нищо незаконно тука,
24.06.2024 15:13:00
0
5
след като частно лице си поръчва стрелци с голямокалибрено оръжие , след като явно е отцепена Банкя и има clean shot , нормално е всеки желаещ да се поинтересува как ?
35.
Не виждам нищо незаконно тука,
24.06.2024 15:12:26
0
3
след като частно лице си поръчва стрелци с голямокалибрено оръжие , след като явно е отцепена Банкя и има clean shot , нормално е всеки желаещ да се поинтересува как ?
34.
обръщам внимание
24.06.2024 15:08:36
4
5
че Ген.Атанасов зададе този въпрос на Радев днес относно Герб и Борисов. Накратко, пита какви са тези снайперисти, които пазели Борисов в Банкя?
Частна фирма или от службите?
Къде мога да си поръчам двама с минохвъргачки в такъв случай ?
33.
обръщам внимание
24.06.2024 15:07:54
2
5
че Ген.Атанасов зададе този въпрос на Радев днес относно Герб и Борисов. Накратко, пита какви са тези снайперисти, които пазели Борисов в Банкя?
Частна фирма или от службите?
Къде мога да си поръчам двама с минохвъргачки в такъв случай ?
32.
до 30
24.06.2024 14:45:42
3
4
не си струва да ти обръщам внимание...
Повтарям та дано разбереш/осъзнаеш най-накрая. Нито харесвам Слави, нито Бойко, нито който и да е от политиците, които ни управляваха последните 35 години. Всичките са лапачи и единствено търсеха лични облаги. Но това не отменя простичката истина, че са по-големи тарикати от теб и мен, затова всякакви епитети от типа "тиквун", "клоун" и т.н. звучат смешно в устите на лаещите по кервана мастии.
31.
Избори
24.06.2024 14:44:59
3
10
Буци, кажи колко гласа по малко от предните има крадящата ти партия?! Остави тез проценти. Сринати сте и вие. Народа не иска вас, нито всичките крадци, които са от 20 години едни и същи. Свърши вашата. Избори до откат и ще се изчистят всички, които са от време Оно на държавна хранилка.
30.
До 17 и 28
24.06.2024 14:32:57
2
11
Альо, гражданина с голия охлюв в главата! Както и да се пениш и злословиш, нареден на гербаджийската хранилка, скоро ще останете само едно тъмнокафяво вмирисано леке в историята! На това крадене и разсипия ще има Видьовден! Тогава тези, с плужеци в главите друга песен ще запеете!
29.
до 27
24.06.2024 14:23:13
5
2
не ми харесва, но ми е смешно когато някакви жалкари плюят по очевидно по-големи от тях тарикати.
28.
до 20 и 21
24.06.2024 14:19:29
12
3
Истината боли...
И понеже вие сте много "умни", затова ни/ви управляваха Киро Тъпото, Асенчо Гея, прокурора, Бойкикев в коалиция със Слави и Корнелия Ниноимпекс...
Да Ви припомня ли каква е инфлацията и колко обедня народа?
За съжаление в главите ви прелива от мозък, но гънките ги няма никакви...
27.
До 17
24.06.2024 14:17:56
1
14
На теб сериозно ли ти харесва да оглавяваме всяка една антикласация в Европа? Защото това нещо от снимката направи точно това. Копаем дъното с него.
26.
seahorse
24.06.2024 14:14:49
3
14
До 10 За каква партия на Народа ГЕРБ говориш. Това е мутренска партия на чийто голяма хранилка са се накачили такива като теб и ни пробутвате мутрата от Банкя .
Гювеча свърши . Оглъняхте ли !
25.
seahorse
24.06.2024 14:13:07
3
17
До 10 За каква партия на Народа ГЕРБ говориш. Това е мутренска партия на чийто голяма хранилка са се накачили такива като теб и ни пробутвате мутрата от Банкя .
Гювеча свърши . Оглъняхте ли !
24.
kroif
24.06.2024 14:02:44
3
15
Промяна на броя на депутатите, не може една малка държава да храни 240 мързеливци крадци и мошеници като ментатата, мутрата и прасето и всички останали партийно представяни кръвопийци !!! Повече от 60 депутати, но качествени ни стигат и те да бъдат изцяло то граждански квоти и с отличен граждански профил !!!!
23.
kroif
24.06.2024 14:02:01
3
16
Промяна на броя на депутатите, не може една малка държава да храни 240 мързеливци крадци и мошеници като ментатата, мутрата и прасето и всички останали партийно представяни кръвопийци !!! Повече от 60 депутати, но качествени ни стигат и те да бъдат изцяло то граждански квоти и с отличен граждански профил !!!!
22.
Общите-Нари
24.06.2024 13:48:40
2
17
Паразитите от публичната администрация бранят БОГЪТ СЛЪНЦЕ ББ'ОFF до последно.
21.
До 17
24.06.2024 13:44:11
2
18
Ти си много прост ве. За това ще управляват буци, гуци и други подобни мафиоти. Какво не разбра за 12 години управление на толупа?
20.
Тома Биков
24.06.2024 13:27:26
3
18
До 17:
Заради ей такива подлоги като теб, драги, Боко Тиквата-Борисов ще царува още! Колко гербаджийски задници си целувал, умнико! Ако отидеш на скенер, ще се окаже, че в кратуната на раменете ти има само въздух под налягане и еди гол пълзящ охлюв!
19.
Тома Биков
24.06.2024 13:26:35
3
9
До 17:
Заради ей такива подлоги като теб, драги, Боко Тиквата-Борисов ще царува още! Колко гербаджийски задници си целувал, умнико! Ако отидеш на скенер, ще се окаже, че в кратуната на раменете ти има само въздух под налягане и еди гол пълзящ охлюв!
18.
ГРАЖДАНИН
24.06.2024 13:07:03
9
8
Интересно ми е до кога и колко време ще е необходимо на КС Конституционния съд ще се произнесе за беобразните промени в КОНСТИТУЦИЯТА в полза на ППДБ.
17.
Ех Ганьо...
24.06.2024 12:57:16
15
3
Седнали някакви неизвестници и се плюнчат по-долу по темата умствените капацитети на Бойко и Слави... А кои/какви сте вие? Имате повече пари от тях, ч*укате по хубави жени??? Колко хора Ви подкрепят??? Колко хора се вълнуват от мнението ви?
Значи, ако те са тъпи, тогава вие сте безкрайно прости...
А лошото е, че такива като вас с отрицателен мисловен капацитет, се връзвате на всякакви измислени герои (вкл. и Бойко и Слави), но единствено ви остава да лаете отстрани по тях.
16.
Андрюша Луканков
24.06.2024 12:39:58
2
19
Боко Тиквата тропа с юмрук и пак ръси злобни закани, заплахи и предсказания за мрачно, зловещо бъдеще без него и малоумните му експерти-кукли на конци! Магнита Пеевски в защита и подкрепа му приглася с фалшиво грухтене и квичене, трети глас извива жалкият бивш сервитьор Данчо Ментата. А зад тях Слави Няматакъв- Трифонов, строил цялата рота бездарни писарушки, т.нар. сценаристи, на три гласа в такт 7/8- ми припяват с пълен глас глупотевини, наподобяващи злобни клетви за черни магии и апокалипсис! Слави Турбофолктворецът се опитва да скрие и замаже близкото си минало, когато изцяло зависим от мутрите пълзеше в краката и целуваше задницитите им, единият от, които на пъдаря - телохранител на Тато и мошеника на дребно Симеон Незнамкойси Две, тогава бивш старшина от пожарната команда Боко. Слави, Няматакъв- Трифонов! Не става! Както и да се въртиш, задникът ти ще е все отзад! Каквито и шменти-капели да играеш ще си жалкият мутренски трубадур и шут! Язък ти за недоизкараното музикално образование! Винаги фалшивеят и песнопението, и припяването ти!
А каквото и да излезе от триото тикви Боко, Пеевски и Слави, все ще е тъмнокафяво, с отвратителна миризма!
15.
Андрюша Луканков
24.06.2024 12:38:05
2
17
Боко Тиквата тропа с юмрук и пак ръси злобни закани, заплахи и предсказания за мрачно, зловещо бъдеще без него и малоумните му експерти-кукли на конци! Магнита Пеевски в защита и подкрепа му приглася с фалшиво грухтене и квичене, трети глас извива жалкият бивш сервитьор Данчо Ментата. А зад тях Слави Няматакъв- Трифонов, строил цялата рота бездарни писарушки, т.нар. сценаристи, на три гласа в такт 7/8- ми припяват с пълен глас глупотевини, наподобяващи злобни клетви за черни магии и апокалипсис! Слави Турбофолктворецът се опитва да скрие и замаже близкото си минало, когато изцяло зависим от мутрите пълзеше в краката и целуваше задницитите им, единият от, които на пъдаря - телохранител на Тато и мошеника на дребно Симеон Незнамкойси Две, тогава бивш старшина от пожарната команда Боко. Слави, Няматакъв- Трифонов! Не става! Както и да се въртиш, задникът ти ще е все отзад! Каквито и шменти-капели да играеш ще си жалкият мутренски трубадур и шут! Язък ти за недоизкараното музикално образование! Винаги фалшивеят и песнопението, и припяването ти!
А каквото и да излезе от триото тикви Боко, Пеевски и Слави, все ще е тъмнокафяво, с отвратителна миризма!
14.
явор
24.06.2024 12:36:20
8
7
Трябва да се промени Конституцията който печели изборите прави правителство и управлява ако се откаже като Славчо на следващи избори Какво е това спечелил си изборите и се молиш на едни дето имат 20 депутата да те подкрепят ясно хората са казали кой искат не отстъпваме на този на онзи и кашата е пълна ясно и точно кой носи отговорност за хубавите и лошите неща сътворени от правителството Какво направиха четворната коалиция всеки си хванал министерство и давай да кешираме докато не са ни свалили без никаква отговорност на гърба на народа
13.
Do 11
24.06.2024 12:20:12
3
12
Ама само как ви го набиха педалетките в София на местните избори, а?
12.
Do 11
24.06.2024 12:19:27
3
9
Ама само как ви го набиха педалетките в София на местните избори, а?
11.
До 3 ВТОРИ РАЗГРОМ НА ГЕРБ НАД ППДБ В ХАСКОВО
24.06.2024 10:53:31
29
15
Втора победа с още по-разгромен резултат постигна ГЕРБ над "Продължаваме промяната" в Хасково!
Точно две седмици, след като на предсрочния парламентарен вот силният отбор на Делян Добрев помете "добрите сили"и на изборите за общински съветници вчера с още по-впечатляваща победа.
При 100% обработени протоколи ГЕРБ печели изборите в Хасково с 36.79%. С втори резултат е ДПС, а на трето и четвърто място са "Синя България" и "Глас народен". Резултатът на ППДБ е 2.97%.
10.
До 6 ГДБОББ
24.06.2024 10:49:31
31
19
Двойно да ви се върнат клетвите на теб и цялата фамилия до 9-то коляно!
Педалите сте уроди!!!
Нормалните хора гласуват за партията на Народа - ГЕРБ!
9.
Ако съм Славуца,
24.06.2024 10:49:11
2
14
ше поискам нови 30 милиона, до обяд , ще организирам вакханалия, както на резиденция Перла от едно време, и като свърши кешът, в началото на август - ше поискам нови избори.
----Майтапа настрана, ама е въпрос на време, плача !
8.
Цирк 7/8
24.06.2024 10:32:20
4
25
Киро пак е имал пристъпи. Славчо Клоуна и Тошко африкански не са спирали белите магистрали. За експертно правителство говорят чалгарите шесто място на изборите с 5,96% подкрепа, наглост, арогантност и безобразие. Словоохотливият гражданин Тошко продължи да излива възторга си , може би наистина допада на партийния вкус на чалгарските последователи ,които едва ли някой на българска територия взимаше на сериозно…
7.
Свако ви ,
24.06.2024 10:25:15
1
16
от зимата разправя, че клоуните на Слави ще сложат клоунска маска на баце. И се почна ! В комедията най - важното е точният момент , момента в който шоЛото ще испърди работата , може да се случи във всеки един момент !
6.
ГДБОББ
24.06.2024 10:24:01
25
25
Борисов да умре от рак. Той и цялата му пасмина от отрепки. Ще бъде едно добро начало. ;)
5.
До Анлния затор
24.06.2024 10:23:18
23
19
И как разбра че всички го мразят? Ако го мразеха всички нямаше да е в парламента, пъпеш неузрял.
4.
Прост, прооост в червата прост
24.06.2024 10:20:47
19
43
Най-некадърния лидер в цяла Европа. Печелиш избори и не можеш да съставиш правителство.
3.
Вчера
24.06.2024 10:19:24
16
33
В Панагюрище кмета на ГЕРБ загуби изборите. Време е тия утайки да отидат в кенефа на историята
2.
Марк Твен
24.06.2024 10:13:51
13
33
Къде в Конституцията е записно "експертно правителство"? Или НЕкоалиция, или НЕсглобка или ПОЛУсглобка, или АМЕН-АМЕНкоалиция. Това само трансджендъратлантическото общество би го приело. Това е пълен нихилизъм примесен с на бат Ви Боко двете мозъчни клетки.
1.
АНАЛизатор
24.06.2024 09:54:17
31
34
Всички мразят Боко!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отиваме на нови избори през октомври, прогнозира политолог Отиваме на нови избори през октомври, прогнозира политолог "При всяко положение Румен Радев е в най-удобната позиция", смята Първан Симеонов Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Двамата с жена му Анастасия преживяха трагичен спонтанен аборт наскоро Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната (ОБНОВЯВА СЕ) Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната (ОБНОВЯВА СЕ) Д. В. е част от управленския борд на медията и работата му е била свързана с приходите, за които се очаква да са с 60 млн.лв. по-малко за настоящата година от предходната Украйна е получила 2 милиарда евро финансиране от МВФ Украйна е получила 2 милиарда евро финансиране от МВФ Траншът е част от текуща кредитна програма в размер на около 15 милиарда евро Тежка катастрофа край Пазарджик, мъж е заклещен в кола Тежка катастрофа край Пазарджик, мъж е заклещен в кола Той е контактен И този ТВ водещ ще си присажда коса в Турция И този ТВ водещ ще си присажда коса в Турция Водещият на централните вечерни новини трудно преживява факта, че оплешивява Борисов: В третия мандат може да има нещо между ПП-ДБ и "Възраждане" Борисов: В третия мандат може да има нещо между ПП-ДБ и "Възраждане" Да си мерим приказките всички, призова той   Снахата на тази певица май наду пазвата Снахата на тази певица май наду пазвата Ивет Кочова (вляво) си сложи силикон, Алисия (вдясно) направи същото години по-рано Турски шофьор скри близо 9 хил. кутии с цигари в  LED панели и опита да мине границата ни Турски шофьор скри близо 9 хил. кутии с цигари в LED панели и опита да мине границата ни Водачът е бил спрян МП Лесово Кирил Петков се похвали от трибуната на НС: Повече хора гласуваха за мен лично, отколкото за Борисов! Кирил Петков се похвали от трибуната на НС: Повече хора гласуваха за мен лично, отколкото за Борисов! Той се обърна към избирателите си да се извини, но реално изказванията му бяха насочени към другите политици в залата
Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Шестдневната работна седмица ще помогне в борбата с недекларирания труд ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Ураганът връхлетял Карибите с над 240 км/ч, очаква се да помете и Ямайка Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Движението по Кримския мост бе спряно временно Хусите обстрелвали израелския град Хайфа Хусите обстрелвали израелския град Хайфа До момента няма реакция от страна на Израел Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Президентът на САЩ разкри причината за неуспешния дебат със съперника си, а от партията му започнали да си задават въпроси за неговото здраве Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Колата смекчила удара му Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ В проектокабинета "Желязков" има силни фигури, които могат да решават проблеми от първия ден Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо борецът държи нож в хладилника?
- За да има подръка хладно оръжие!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато те съблича мъж - това е любов, когато крадец - това е престъпление, а когато те съблича държавата - това е закон.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори