×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българската принцеса се пусна от фитнеса, бие по мускули риалити звезда


Българската принцеса се пусна от фитнеса, бие по мускули риалити звезда
Княгиня Калина и Ричард Великов във фитнеса
22 Юни 2024, Събота, 11:52 ч.
Автор: Флагман.бг

Известният фитнес инструктор Ричард Величков, изказа позиция в която защити принцеса Калина Сакскобурготска, казвайки, че всеки има право да изглежда, така както се харесва

Българската принцеса Княгиня Калина, която шокира цяла Европа с респектиращия и нехарактерен за жена външен вид, очевидно здраво набляга над тренировките. Известният фитнес инструктор Ричард Величков, изказа позиция в която защити принцеса Калина Сакскобурготска, казвайки, че всеки има право да изглежда, така както се харесва.

Той наблегна на това, да не злословим по хората, защото това е лоша енергия, която ни е завладяла и ни се връща. Ричард коментира пред Новините.бг:

“Много често, когато излезе нещо негативно, то е като храна за хората, а трябва да бъде обратното, трябва да се съсредоточим върху хубави неща, защото те са многo. България е една от най-хубавите страни в света, не бива да бъдем пропити от лошо. Всеки от нас трябва да започне да изисква от себе си, да иска да е по-добър, ще се учудите колко бързо живота ще ви поднесе щастие, когато спрем със съденето.

Знаете ли, аз се замислих снощи, че преди, когато важен за мен човек, не си е изпълнил обещанието си, аз му се сърдех, но когато ние си дадем обещание, че няма да пием, да не си оправя нещата на време, да свърша нещо, да се променя, ние никога не сме разочаровани от себе си нали? Защо не съдим себе си, как искаме някой да си спазва думата към нас, като ние самите не си спазваме и уважаваме обещанията си? Когато се променим, ще се променят и околните към нас!

 


В категории: Лайфстайл


18
Коментара по темата
18.
Гост 666
23.06.2024 11:29:18
0
1
Ще участва като извън земно в някой филм няма нужда от грим. И тази е принцеса само в приказките . За нас е никойя.
17.
Бъгарин
22.06.2024 17:24:59
0
4
Кое и е българското ,че я наричате българска принцеса?
16.
Български юнак
22.06.2024 16:51:12
0
2
Робокоп и Багатур Багаин ша и завидат....е те такъв урод не бех виждал досега....
15.
Тая (тоя)
22.06.2024 16:45:17
0
0
Сигурно го работи фитнес инструктору у тръбуху
14.
Калинка СаксМалинка
22.06.2024 16:34:30
1
2
Аш ошвен да пия ракия, да шмъркам линийки и да пафкам МариХуанки, мога да гледам и животинки, и шакакви гадинки! Имам мерак да гледам урунгели, пърдьон, мамуни, чи много приличат на тати Моню две! Ощи мога да ши вжема да гледам крукудил, та вкъщи да штанем два, а на моя ридовнонапушен и ридовнонашмукан Нунюс-Мунюс щи пударя един голя-я-ям мишок, та ш него вкъщи да штанат и те два! Ша им ша радвами и ша ги дундурками! Че пу цял ден нищо ни прайм и ша на хвани шаклета! Можи и хипупутам да ни дукарат, или нушорог, за кумпания на вола ни Бойку. И вшеки ден тренирам! Кату нямам нищу в главата, поне мушкули да имам! И Нунюс-Мунюс кату ма ядоша да мога да гу шурвакам! Кальпазанин е и хич ма не шлуша пияната му кратуна! Утре като щана сарица можи и да гу шменя ш някой дето по-малько пий ракийка и шмърка по-малько пътешки и петолиния!
13.
номер 11
22.06.2024 16:14:22
1
0
па ти от кое село си,смисъл има,но не за всеки явно
12.
292
22.06.2024 16:13:35
1
0
Върнах се и проверих. "Хейтят" - 2 пъти. Черно но бяло.
11.
До 7
22.06.2024 15:49:39
1
0
Много приказки-смисъл никакъв. Пак се върни да прочетеш коментара ми. Иначе ако ти харесва да си слушаш високопарните празни приказки-прави си аудиозаписи и си върти ежедневно. Па мое да ти мине!
10.
Някакъв човек
22.06.2024 15:40:10
0
5
Нацепена е като селска пета.
9.
Еди, талисманът на Iron Maiden
22.06.2024 15:31:57
1
1
Завиждате ли на сестра ми, а туземци?
Тя е само моя! Хахааа
8.
Принцеса Калина
22.06.2024 14:52:31
0
6
Боли ма кура
7.
292
22.06.2024 14:13:43
0
5
До 5. Hate, глагол в английския език, значение на български - мразя. Оставяме настрана, че "хейтят" на никой език не значи нищо, но предполагайки, че според тебе значи мразят, да те попитам. Защо учудването ми, че след като е нарушила закона, съдебната система я пожали, вместо да го приложи с цялата му строгост, за да респектира обществото /все пак е принцеса, полага и се от всичко по много/, трябва да значи, че я мразя? А различната ми ми визия, как трябва да изглежда една жена, откъде на къде я оценяваш като омраза? Един съвет. Възприемането на света по системата лайк-хейт ще доведе само до едно. "Който не е с нас е против нас". Какво означава това, ли - питай класиците по темата, например Сталин и Хитлер.
6.
korshpan
22.06.2024 14:06:37
1
4
Ричи паляка къде удари една хубава мома по-тв и се радваше все едно е ударил джакпота от тотото,а и унижи момичето,какво ме интересува мнението на тоз тъпак
5.
Еко
22.06.2024 13:13:10
1
5
Може би Калина трябваше да се допита до читателите на Флагман, как най им харесва да си води живота. Щото като пие-хейтят, като спортува-хейтят. Само не са казали как им харесва. Може би да си чеше шкембето, докато чете кафяви сайтове и коментира.
4.
Боби
22.06.2024 12:54:29
3
12
Уау, много грозна бе. Не прилича на Майкъл Джексън, а прилича на маймуна.
Когато боговете искат да накажат някого, вземат му разума.
3.
Военен рибар от ССУМОР
22.06.2024 12:48:50
2
15
Възникна в мен съмнение.... Бг принцесата освен бицепси може да се окаже, че има и хуй..... и Китин Муньо може да го целува сополив всяка вечер!!!)))
2.
Ханко Брат
22.06.2024 12:36:01
1
10
Бай бабо да не ме срещне българската принцеса......
1.
мен
22.06.2024 12:01:26
1
15
ще повърна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Ще се размърда ли най-накрая държавата От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи Запознанствата са по-лесни, ако не ги приемаш (или себе си) твърде сериозно Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Признаците, по които да разпознаем, че се страхуваме от близост Зодии, които обичат  да си хвърлят парите на вятъра Зодии, които обичат да си хвърлят парите на вятъра Вие сред тях ли сте  Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Пред ентусиазираните малчугани работещите в структурите на МВР показаха своето оборудване, автомобили и техника Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Вижте рецептата Как да отблъснем комарите у дома и в градината Как да отблъснем комарите у дома и в градината Можем да отблъснем и да се справим с досадните комари и с натурални средства. Ето как Който много мрънка - остарява бързо Който много мрънка - остарява бързо 4 неща, които ви рязко ви състаряват Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Тя вече е извън опасност и вече е в съзнание, приведена е в гръдна хирургия до пълното й възстановяване Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" ММА боецът Дани Илиев влюбен в екзотична секси лекарка
10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров" Това е новият премиер на Великобритания Това е новият премиер на Великобритания 58-ият министър-председател Киър Стармър произнесе първата си реч
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори