×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Изключително опасният ураган "Хелън" достигна американския щат Флорида
  • 27 септември 1529 г. Сюлейман Великолепни обсажда Виена
  • Стартира предизборната кампания за предсрочния парламентарен вот на 27 октомври
  • МВР представя мерките за изборите
  • Според астролозите днес е Ден на мързела - ден на пасивност, усамотение и покой
  • Кейт Мидълтън и Чарлз III водят тайни преговори за завръщането на принц Хари в кралското семейство
  • От 12° до 33° през следващите дни
  • Хороскопа си за деня вижте тук
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В ГЕРБ оптимисти след срещата с ИТН, имало покритие по определени политики


В ГЕРБ оптимисти след срещата с ИТН, имало покритие по определени политики
ГЕРБ-СДС застава зад позицията, че страната има нужда от правителство. Предложили сме формула, която се нарича "правителство на споделената отговорност", обяви Деница Сачева
18 Юни 2024, Вторник, 14:57 ч.
Автор: Флагман.бг

ГЕРБ - СДС искат да направят правителство, но подкрепа не е дадена на 100% от ДПС и ИТН

ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН са все по-близо до съставяне на кабинет, вероятно експертно правителство с присъствие на политически лица. Това стана ясно днес след поредица от срещи, проведени в парламента.

Преди минути приключи срещата на ГЕРБ-СДС и ИТН, след която и двете страни излязоха с оптимистични нагласи.

"Единственото сигурно нещо към този момент е, че ГЕРБ - СДС искат да направят правителство и да поемат отговорност, но подкрепа не е дадена на 100% от ДПС и ИТН". Това заяви пред медиите Деница Сачева от ГЕРБ.

"В този момент бездействието и красивите приказки не вършат работа", напомни тя.

"Колегите не са изразили ясна и категорична позиция за правителство", уточни тя. "С ИТН имаме покритие по определени политики, имаме и своите различия, но не сме получили отговори по отношение на парламентарна подкрепа. Ще видим какво ще се случи в утрешния ден и дали НС ще излъчи председател. Това е отговорът, който ще бъде най-ясен. Ако някой иска да носи отговорност, това се прави чрез действие", каза още Сачева.

Разговаряхме по конкретните политики от нашата управленска програма. Съответно чухме какво мислят колегите от ИТН за политиките, свързани с енергетика, съдебната реформа. Оставихме вратата отворена за това да продължим разговорите си по политики, изтъкна Деница Сачева, която води преговорната група на ГЕРБ.

"Разговори, които касаят състав на правителство, конкретни имена, не са поставяни на дневен ред. ГЕРБ-СДС застава зад позицията, че страната има нужда от правителство. Предложили сме формула, която се нарича "правителство на споделената отговорност". Постъпваме отговорно, както към всички над половин милион граждани, които са гласували за нас, така и към всички, които искат стабилна основа и работещо правителство. Утре сутринта парламентарната ни група ще се събере, за да излъчи номинация за председател на НС", заяви още тя. Утре сутринта ще бъде излъчена номинацията на ГЕРБ - СДС за председател на Народното събрание. Преговорният екип на ГЕРБ-СДС е в състав Деница Сачева, Теменужка Петкова и Рая Назарян.

Първата среща за деня не се състоя обаче. Тя бе с БСП. Социалистите не се отзоваха на разговорите с ГЕРБ-СДС. Но пък ИТН откликнаха, а Деница Сачева коментира: "Срещата премина в конструктивен дух, разговаряхме по конкретните политики в нашата управленска програма. Чухме това, което мислят и колегите от ИТН по нашите предложения. Подробно обсъдихме политики за образование, пазара на труда, енергетика, съдебна реформа, предизборни обещания на ИТН. Оставихме вратата отворена за това да продължим нашите разговори конкретно по политики". Тя отново потвърди: "ГЕРБ-СДС остава на твърдата позиция, че страната има нужда от редовно правителство и смятаме, че политическата криза може да бъде решена единствено чрез действия, смелост и поемане на отговорност. Затова и сме предложили формула "Правителство на споделената отговорност". Всякакви други решения - бездействие, тяснопратийни интереси, нямаме съмнение, че ще бъдат отречени от българските избиратели".

По думите ѝ оттук нататък предстои да се види какво ще се случи в първия пленарен ден утре и дали ще бъде избран председател на Народното събрание. Тя бе попитана дали "Величие" ще се явят на насрочената среща днес. "Получихме писмо от г-н Марков, който пожела да се срещне с г-н Борисов, но такава среща няма да се състои", разкри Сачева.

В ИТН също са оптимсти след разговора. Според Тошко Йорданов най-правилно било да има "експертен кабинет" и ГЕРБ били узрели за тази идея. 

"Просто ги изслушахме", каза още Йорданов в парламента днес.

"Избирателите решиха ГЕРБ да са първа политическа сила. Това е причината да се отзовем на тяхната покана за разговори. Ако очаквате конкретика от срещата, няма как да ви я дам. Изслушахме ГЕРБ, ние казахме някои неща и това е. Това беше първа среща и сега тепърва ще обсъждаме с колегите в ИТН какво ще предриемем. Ние споделихме някои наши неща, ГЕРБ представиха програмата си. Това е. Говорихме общи неща. Не сме говорили за премиер и министри", добави Тошко Йорданов. 

"Ситуацията е тежка и сложна. Страната е блокирана без редовно правителство. Ние обясняваме от година и половина, че най-добре е България да има експертен кабинет. Колегите от ГЕРБ също са достигнали до тази идея, но има много работа да се свърши, за да се реализира такъв кабинет. Разговорът беше простичък и изобщо не сме говорили за правителство", завърши Тошко Йорданов. 

 


В категории: Политика


44
Коментара по темата
44.
До 39
19.06.2024 01:49:16
0
3
Точно си "контрола" измислена! Чети си ги такива накъсани коментари и "лети" в "щастие"!
43.
До 39
19.06.2024 01:47:13
0
1
На такива като теб защо трябва да ти се обяснява кой какво мисли - да не си ми настойник нещо?! Измислена контрола!
42.
До 39
19.06.2024 01:30:58
0
1
Благодаря за разбирането онлайн! :D А как не разбра преди това?! Кристалната топка не работи ли? А някъде да видя въпрос или диагнозата ги поставяме "алангро"?! Айде сега кажи "Не ме занимавай" за по-голяма тежест, ама си отбележи, че ти ми отговори! ПУУу - поведение прабаба пред блока в най-лош вариант!
41.
До 39
19.06.2024 01:25:25
0
1
Хахахаххахаха, няма нужда да се четат вицове вече! Но пък можеш са си набиеш каквото искаш тук - например директно ми пиши, че някой политик ми е набил нещо с 200?!
40.
До 39
19.06.2024 01:22:46
0
2
А хахахха, вярно ли използването на два псевдонима е шизофрения?! А пишеш глупости под един ник е здраве ли :D Ето ти трети! Нарича се, според мен, нежелание да говориш за религия и политика нон стоп, понежеъна някой му е изгодно да си дрънка! Компания не предлагам нито наживо, нито онлайн! Ти къде така?!
39.
До всички след 33
18.06.2024 23:57:26
2
1
Това се нарича шизофрения. Един човек в много личности. Разбирам ви,ГЕРБАджии,тежки и трудно избори. А и без резултат. Боко ще ви го набива пак. С 200....
38.
До 33
18.06.2024 23:45:18
0
1
В политически проект няма да участвам! И се радвам за решението си! Изглежда ми като състезание "Кой е на всеки километър"! Без мен!
37.
До 33
18.06.2024 23:42:56
0
1
И зацепи, че съм Аха и До 33. Също, че щом си позволявам такъв речник, няма да участвам! Иухуууу, оставаш в елита! Или там колкото сте! Честито, другари и другарки!
36.
До 33
18.06.2024 22:28:04
0
1
Или бързо зацепи, розова блузка си сложи, на масата седни, на мъж се направи, за жена се натъкми :D Бягай бе, за здраве, и още 200 пъти на избори отиди, за да докажеш колко си умен!
35.
До 33
18.06.2024 22:22:52
0
1
Направи си Лексикон и го пусни на дръжките си, че,хич хубави думи не са ми на речника в момета! Да не си на 3 и да имаш рожден ден?! Само клатещо се за баланс създание може да си мисли, че всеки по всяко време говори! Отивай на интервю на ИТН, там се говори нон стоп, като в психото!
34.
До 33
18.06.2024 22:18:55
0
1
Оп, мога, да не мислиш, че си прав за нещо освен, че трябва да се наядеш! Нито съм от ГЕРБ, нито съм ти трол, нито ти следя малоумщините тука! Света се върти около теб само в твоите очи и на подопечните! Аре, марш да си вдигаш въшките другаде! Взимай един ковчег, отивай да се снимаш да се покажеш на вашите! Употребени опаковки полуживи!
33.
Опа
18.06.2024 22:10:34
2
2
ГЕРБ тролчетата трудно зацепиха и за това се забавиха. Ама как да зацепиш,когато картинката е ясна ,като морето от моста сутрин рано. Славчо "разговарял"......Ха ха хи. Какво ще на да казва Славчо,когато лично Кой му финансира партийната и е време за тесто. Така че,честито ви правителство. Поне две години.
32.
До 28
18.06.2024 21:57:46
0
1
Като е с несбъдната мечта за кечист, така е! Ама дали здравето или фитнеса позволяват на таквиЗи Ентелектуалци да се изяват, не се знае! Важното е да се напраи на мъж на компа..
31.
До 8
18.06.2024 21:55:39
0
1
Отговорът е за триене, човкА! Изчезни ти! Мазноооооооо!
30.
Bg
18.06.2024 21:44:10
2
3
Няма значение кой ще управлява Бойко мутрата , Доган агента, Слави Чалгата, Костадинов Копейката или тоя Марков , най-важното е Киро Простото и Асен Крадливото да ги вкарат в затвора. Излъгаха целия народ и е време да си платят за лъжите, кражбите и предателството.
29.
Прости булгаря
18.06.2024 20:36:14
2
3
Еи ся Бойко и Шиши Пеевски ще ви го турят прости Булгаря, за вас ниските заплати за тях кюлчетата...
28.
До 24
18.06.2024 19:27:59
1
4
Ти си от тези, които крещяха по площадите, разнасяха ковчези и бесилки! Умственият ти капацитет е като на костенурка! Тази мантра- докато не се махне еди кой си от къде си, пък после ще видим е толкова наивна, че може да я каже човек с абсолютно непознаване на проблемите в дълбочина! Кой да напусне еди коя си партия и изобщо ръководен пост в дадено търговско дружество се решава или на конгрес на партията или на управителен съвет! Така е по законите на търговското право, а за партиите- вътрешни правила! Бедата е, че заради такива като теб- а те са стотици хиляди с подобно мислене- ходим на 6ти избори за 3 години и почти 1 милиард лв! Една магистрала! Пък толкова ли не разбрахте, че средно интелигентен човек няма да се хване на крясъците ви и прочие истерии??? Не Борисов ви е виновен, а липсата на адекватно мислене, с което тарикати като курсистите от Харвард ви работят и си прибират 8000 на месец докато ви насъскват като озверели вълци! То си е ваш проблем, но на бизнеса му писна! Едно елементарно становище за някоя процедура се бави месеци наред, защото няма по закон кой да го разпише! И ако не осъзнаваш драмата на това, защото толкова е образованието ти, накрая ще го осъзнаеш по отрицателния икономически растеж! Крайните резултати са свиване на бизнеса: нулев растеж на заплати, а положителна инфлация! Това е само връхчето на сладоледа! Има процеси, които пъпеша, който е на раменете ти няма не как да осъзнае, а да подозира заради липса на знания! Успех с махането на който си искаш!
27.
Има Такива Копейки
18.06.2024 18:37:54
0
4
ДАНС 2017 год по енфо от чужде пяртньорски служби немската BND френската DGSE
ДАНС завежда делото"ЕМИРИ" за прану на 50 МИЛИОНА ЕВРА от родата на шуфа Руската ГАЗПРОМРем Вяхирев през лицата -БУШОНИ Слави Трифонов и Хлистофорос Амантидис ТАКИ-НАРКОбос
Трифанов и НАРКО ТАКИ изпряли Газпром руски милеоне от ДУБАЙ през Латвийски банки под Руски ФСБконтрол във офшорки в Люксембург
Целта СЛАВИ да бъде КУПЕН от Руснаците за да влезе във БГ Политикя и да ПРОВЕЖДА проРуска проПутинска политика сред простата Чалгярска аудитория избератели на Чялгяря
26.
работа работа работа
18.06.2024 18:29:40
0
8
Ексгл.прокурар Иван Гешев
ДАНС разполага със запис кяк ГЕРБобщински софийски съветник ОРЛИН АЛЕКСЕЕВ предава 30 МИЛИОНА ЕВРА(60 милки) на лицето Станислав Тодаров Грифонов (СЛАВИ) за да няправи ИТН и да бламила/стопира съставянето на правителсгво
Орлин и Слави са съседи в ДСарския комплекс "Делта Хил" Пернишко с.Рударци
ОРЛИН шеф на Общинска Банка и ЕДЪР вносител на БЕЛО за България
25.
kiki
18.06.2024 18:09:45
0
7
Тошко Африкански е ясен, дългия му е казал какво да говори и той го прави, но зад завесата на масата е сложена офертата 5 000 000 лв. и кандисване на ИТН за правителство ,после ще има троянски кон за да се поиска още 5 000 000 лв. И така дългия играе в политиката !!!
24.
някой
18.06.2024 17:48:12
1
12
Няма да има правителство докато Бойко не си махне от ГЕРБ.И какво ми ги разкарва тези слоници, дето за нищо не стават, само гледат да си пльоснат дебелите задници в някое министерско кресло. Избори пак на есен.
23.
Гражданин
18.06.2024 17:44:05
1
10
Сега вече предателите на България лъснаха ГЕРБ, ДПС и подлогите на Слави. Винаги са били заедно,но сега вече няма накъде....осъзнай се народе и измети тая паплач
22.
Капитана
18.06.2024 17:44:00
2
9
Сега разбрахте ли защо цървулите на Слави се скриха като мишки, когато народа гласува да станат първа политическа сила?Защото винаги е бил проект на ДПС, Славчо патриота, Славчо певеца на народа, Йовано Йованке къде си бе, патрЕоте?Мекерета продажни!
21.
Аха
18.06.2024 17:18:42
0
2
Ама в очите, лично! Иначе много ви знаят устите, ама да не се знае как за такива като вас казват Който плюе по другите пред теб, ще плюе и да теб пред тях! И ги бършете тези усти, че после с тях им се усмихвате! ВНЛ и ВНП у вас!
20.
Аха
18.06.2024 17:15:39
0
2
До 8: И едните, и другите можеш сам да ги питаш кой какво им "взел"! Давай смело и лично!
19.
Аха
18.06.2024 16:55:43
0
1
До 17 - в името на България... Точно пъщ с този идеолог, дето идеите му през ден се менят, само и само на 65 да участва! Ами да беше казал, че иска да се учи в движение! Сега след толкова време да си участва, ама не е никакъв победител в нищо, нито спасител на нещо!
18.
Аха
18.06.2024 16:53:26
0
1
А дано тези 7 те търпят! Светая светих, ама друг път! НА МЕНТА, ГЛОГ И ВАЛЕРИАН ЛИ ДА МИНЕМ ВСИЧКИ ЗА ПО-ЛЕСНО?!
17.
ИТН
18.06.2024 16:51:38
1
7
Кабинетът беше ясен още преди изборите.ИТН нямат друг избор, те са зависими не могат да откажат.В името на България ще подкрепят правителството, разбира се и малко постове.
16.
Аха
18.06.2024 16:43:00
0
6
Да му писне! ДОСАДНИ СТЕ, МА! КАКВО НЕ СХВАЩАШ?! ПОЛИТИКАНИ С ПОЛИТИКАНИ!
15.
Аха
18.06.2024 16:41:19
0
5
До 14: Пуф, муф, има и безпартийни! Ама всичкоТо сган 6 без 15 да казва на другите сган, е смешно! Аман от спрели, мазнещи се на всичко и всички, хейтещи, лигави, дрънкащи "алангро" и смешни "литератори-фантасти"! Сган си ти! ТО НИ ЗА ИТН, НИ ЗА ПП, ВЕЧЕ ДА МУ ПИКНЕ НА ЧОВЕК ОТ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ!
14.
Пффффф
18.06.2024 16:32:23
1
21
ГЕРБАДЖИЙСКА СГАН!
13.
*********
18.06.2024 16:28:51
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Българин
18.06.2024 16:27:21
0
18
Има Такива Наглеци пак ще копаят под дъното...
11.
Аха
18.06.2024 16:20:47
0
4
Следи си ги, то така стават простотиите!
10.
Аха
18.06.2024 16:00:02
0
6
Те винаги са били популярни... Само че не за мъже! И не за всякакви мъже! Шкембе в розово ми е много драго! Панталон чорапогащи, само на големи точки не са тръгнали... Пък най-тъпо е, когато си бил супер толерантен към такива, да се правиш на изненадан!
9.
Бскс
18.06.2024 15:41:47
1
23
Абе къде е Балабанката....където се плюнчи 3 месеца от трибуната и по медиите, кой кой изпирал и кой кой изчегъртва...
Сега той готов ли е да пие МАЗНО ТУРСКО КАФЕ в три скута. На шиши,на боко и на вожда куцата чалга Славунца.
8.
Изче…. Какво?
18.06.2024 15:38:23
3
21
Как успя да го поемеш целия на издълБОКО и дебелия?
Хубаво, е че И Така Нататък…. Няма да влязат в 51-вият парламент.
7.
Purple rain, purple rain...
18.06.2024 15:32:10
2
11
Лилаво и розово доминират днес - цветовете на властта, илюзията, лъжата и измамата, които са изключително популярни от 2020 насам, по понятни причини! Ако някой следи речите на Джей Пауъл (Фед), може би сте забелязали, че вратовръзките му са винаги лилави.
6.
Аха
18.06.2024 15:30:28
1
15
Еее, то преди това... Сега друго мислели - постоянство се казвало, нов вид!
5.
много зле. последния да гаси...
18.06.2024 15:26:21
1
33
Абе ония нали щяха да изчегъртват тия, а сега ще делят с тях. К'во става в шизофренна България?
4.
Аха
18.06.2024 15:18:33
3
24
До 3: Мхм! ИТН - въртиопашките!
3.
ИмаТакиваНещастници
18.06.2024 15:07:26
3
29
Най -много се казва думата експертен , което означава , че ще има кабинет .Тошко , познавам един отличен сюнетчия , ако искаш мога да ти дам контакт .
2.
Дани
18.06.2024 15:04:32
10
19
Само красиви приказки и никаква работа с ГЕРБ и ДПС - браво, така трябва да се наказват ГЕРБ.
1.
пОткан
18.06.2024 15:03:11
6
37
Толкова противна и неприятна личност като тая дебела змия не съм виждал, достойна конкуренция на Деса голямата уста която стана съдийка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
България пак е „лидер” в Европа - по най-малко работещи от вкъщи България пак е „лидер” в Европа - по най-малко работещи от вкъщи Едва 2.8% от запитаните у нас са посочили, че в последната година са работили дистанционно Ето ги Папирито и сина му Ангел - арестуваните с пико и амфети в кв. Победа Ето ги Папирито и сина му Ангел - арестуваните с пико и амфети в кв. Победа При спецакцията бе намерено солидно количество дрога, вероятно фамилията се е подготвяла за разпространение на стоката Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, г-жа Петкова? Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, г-жа Петкова? Разбира се пак става въпрос за „Зелена сделка“ на брюкселския идиотизъм, а не за изхвърлени на улицата миньори и обезлюдени градове и села Румънските туристи – спасители на летния сезон у нас Румънските туристи – спасители на летния сезон у нас А недалновидните ни политици искат да строят магистрала от Русе от Гърция Добра новина за Созопол! Ще ремонтират улици в Новия град Добра новина за Созопол! Ще ремонтират улици в Новия град Общината влиза веднага след ВиК, ще ги асфалтира и облагороди  Спортният талант Алекс накара световния кик бокс да говори за Камено Спортният талант Алекс накара световния кик бокс да говори за Камено 13-годишният Алекс Жеков грабна купата след 5 безапелационни победи на ринга в категория лайт контакт   Делото на убиеца, разчленил русенската аптекарка, се гледа в най-висшия съд Делото на убиеца, разчленил русенската аптекарка, се гледа в най-висшия съд В момента делото тече само срещу Веринян, тъй като другият съучастник в убийството е починал Еко кой е новият главен секретар на МВР Еко кой е новият главен секретар на МВР Досега Рашков е бил директор на Главна дирекция „Национална полиция” Полицията удари наркоразпространители в бургаски кв. Победа, закопчаха баща и син в дома им Полицията удари наркоразпространители в бургаски кв. Победа, закопчаха баща и син в дома им Арестуван е 43-годишният Веселин Василев, познат с прякора си „Папири” и 19-годишният му син Ангел Снежанов Повдигат обвинение на Живко Бъчваров, премазал семейство Манакови в Бургас Повдигат обвинение на Живко Бъчваров, премазал семейство Манакови в Бургас Окръжният прокурор Георги Чинев ще даде подробности в 15 ч.
Кашпировски се завърна Кашпировски се завърна На първата сесия са отишли 300 души, които не само са могли да „поздравят“ именития феномен, но и да си купят стоки, произведени под марката Kashpirovsky - торби със сол, които имали „мощен психологически ефект“ Осъдиха го на 865 години затвор Осъдиха го на 865 години затвор Магистратите бяха безжалостни към строителя на рухналата сграда, в която згинаха 96 човека Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Добре, че е Рачков Умира от глад Умира от глад Едва се изхранва в Игри на волята Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Топлофикация е запорирлала сметките на фирмата му Влиза в хитово предаване на Нова тв Влиза в хитово предаване на Нова тв Галена ще е част от Пееш или лъжеш Няма шанс да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ, зарече се Асен Василев Няма шанс да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ, зарече се Асен Василев Само ПП два пъти успя да направи правителство, похвали се съпредседателят на партията Плеймейтката Дениз Хайрула от "Ергенът" се кандидатира за депутат от листата на Пеевски Плеймейтката Дениз Хайрула от "Ергенът" се кандидатира за депутат от листата на Пеевски Самата Дениз все още не е коментирала новите си политически амбиции, но така или иначе ще бъде истинска изненада, ако тя изобщо успее да влезе в следващия парламент Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Ще получат по 100 лева повече Радост за Зеленски в Белия дом! Байдън му обеща още $5,5 млрд. за Украйна, но губи елитна бригада Радост за Зеленски в Белия дом! Байдън му обеща още $5,5 млрд. за Украйна, но губи елитна бригада Държавният секретар на САЩ и политици от ЕС загрижени заради промяната на ядрената доктрина на Русия, която му дава право да нанесе пръв удар с атомно оръжие
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Ох, най-после паркирах.
- Да, мила, може да не е в нашия гараж, но паркира...
Виц на деня Виц на деня Недостатък на младостта - тя си отива, и ти го разбираш!
Предимство на старостта - винаги може да си мислиш, че още не е дошла.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Световната здравна организация бие тревога - все повече жени в Европа се оплакват от простатит!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори