×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте кои са 240-те нови депутати


Вижте кои са 240-те нови депутати
Част от знаковите имена от последните няколко парламента останаха извън, а в НС ще се появят няколко големи загадки
13 Юни 2024, Четвъртък, 15:30 ч.
Автор: Тодор БЕЛЕНСКИ

Интересни фигури предстои да положат клетва в НС 

Колоритни нови депутати ще прекрачат прага на Народното събрание. Там ще можем да видим и опитни "стари кучета", но позабравени от аудиторията. В зависимост от това, от кои райони ще влязат част от новоизбраните депутати напът да отпаднат от парламента са и Стою Стоев, Бойко Рашков и Настимир Ананиев. По всяка вероятност в парламента ще се завърне бившият организационен секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева. Сега тя ще влезе като депутат от "Величие" .

От Благоевград най-много депутатски места получава ГЕРБ-СДС. Нейни представители в парламента ще са отново бившият зам.-председател на 49-ото Народно събрание Росен Желязков, който предпочете София пред Брюксел, дежурният лидер по преференции в ГЕРБ Стефан Апостолов, който е бивш футболен съдия и син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, инженерът Костадин Стойков и мениджърът Георги Георгиев.

ДПС увеличава мандатите си от Благоевград - вместо двама от района ще влязат трима депутати. Кои ще са те, ще се се разбере след като съпредседателят на ДПС Делян Пеевски и подгласникът му Йордан Цонев, решат от кой район ще изберат да влязат. Ако предпочетат Кърджали и Велико Търново, в Народното събрание ще влязат Ибрахим Зайдемов, Фатима Йълдъс и Ахмед Вранчев.

Останалите четири места от съответния района отиват при "Продължаваме промяната - Демократична България", "Възраждане", БСП и "Има такъв народ". Представител на коалицията ще бъде бившият министър на регионалното развитие Андрей Цеков. Ако лидерът на социалистите Корнелия Нинова избере да влезе от софийския 25-ти многомандатен избирателен район, тя ще открие пътя към парламента на следващия в листата бившият общински съветник от Гоце Делчев Гергана Орманлиева. Депутатът на "Възраждане" ще е Цвета Рангелова, а на "Има такъв народ" - зам.-председателят на партията Тошко Йорданов. Ако той избере да влезе от Варна, мястото ще бъде за Станислав Богдански, съобщава "Дневник".

Корнелия Нинова вероятно ще избере 1 МИР Благоевград, за да освободи място в 25 МИР за Калоян Методиев

От Бургас народни представители от ГЕРБ отново ще бъдат бившият зам.-министър на енергетиката Жечо Станков, Любен Дилов, Галя Василева, както и общинският председател на партията Андрей Рунчев. Депутатите на "Продължаваме промяната - Демократична България" вече ще са двама. Това са бившият премиер Николай Денков и бившият общински съветник Димитър Найденов.

Народни представители от ДПС ще са отново доскорошните депутати Севим Али и Ешереф Ешереф, както и Фатме Рамадан. Два мандата взима "Възраждане" като те отиват за Цончо Ганев и Борис Аладжов. Както Флагман.бг обаче писа Ганев ще влезе в НС от 23 МИР, а Бургас ще прати в парламента атрактивната Звезделина Каравелова.

"БСП за България", "Има такъв народ" и новата партия "Величие" изпращат по един депутат - икономистът Петър Кънев, лекарят Силви Петров (по принцип мястото е за водача на листата на "Има такъв народ" Ивайло Вълчев, но той отива като депутат в Европейския парламент, бел.авт.) и бившият военен, а сега строител Радостин Колев.

От Варна депутатите от ГЕРБ този път са пет. Това са зам.-председателят на партията Даниел Митов, бившият спортен министър Красен Кралев, IT специалистът Павел Христов, общинският съветник Бранимир Балачев и мениджърът Кристиан Ганев. ДПС ще има само един представител - бившият евродепутат Филиз Хюсменова, а "Продължаваме промяната - Демократична България" трима: бившият министър на иновациите и растежа Даниел Лорер, юристът Стела Николова, която пренарежда листата с преференции и лекарят Ивайло Митковски.

Даниел Лорер не успя да стане евродепутат, но пък си спечели място за 50-ото НС от Варна

От "Възраждане" влизат лидерът Костадин Костадинов, ексдепутатът Коста Стоянов и студентът Светослав Тодоров. Ако Костадинов влезе от София, място в парламента ще намери и оперната певица Михаела Берова. Два мандата ще има и "Има такъв народ" - те отиват при сценаристите Тошко Йорданов и Драгомир Петров. Ако Йорданов предпочете да влезе като депутат от Благоевград шанс за парламента ще има Ивайло Константинов. По един мандат ще имат БСП и "Величие" - те отиват при Борислав Гуцанов и преподавателят по наказателно право Юлиана Матеева. Ако Гуцанов влезе от Шумен, депутат ще стане Павел Раличков.

От Велико Търново в парламента от ГЕРБ-СДС влизат отново проф. Костадин Ангелов и бившият председател на общинския съвет в Горна Оряховица и медиен издател Димитър Николов. Останалите формации имат само по едно депутатско място. От "Продължаваме промяната - Демократична България" депутат ще е бившият областен управител Людмила Илиева, а от ДПС това ще зам.-председателят на партията и на 48-я парламент Йордан Цонев. Ако Цонев избере да влезе от Благоевград, на негово място ще се закълне Мастън Мастънов. Атанас Зафиров влиза от БСП, а Ангел Янчев ще е депутатът на "Възраждане", на "Има такъв народ" това ще е имунологът Андрей Чорбанов. Депутатът на "Величие" от Велико Търново ще е икономистът Павлин Петров.

От Видин влизат само четирима депутати. Това ще са заместник-председателят на Народното събрание в няколко поредни легислатури Росица Кирова (ГЕРБ-СДС), бившият областен управител Любен Иванов ("Продължаваме примяната - Демократична България"), финансистът Иво Цанев (ДПС) и нутриционистът Вера Александрова ("Възраждане").

От Враца двама народни представители ще има със сигурност ГЕРБ-СДС и те ще са областният координатор на партията Красен Кръстев и предприемачът Мартин Харизанов. В парламента от "Продължаваме промяната - Демократична България" влиза предприемачът и инженер Деница Симеонова. Народни представители ще бъдат и учителят Ивайло Попов от "Възраждане", външнополитическият експерт Валентин Тончев (ДПС) и инженерът Генади Събков (БСП).

В Габрово мандатите са само четири. Те отиват при бившия вицепремиер Томислав Дончев (ГЕРБ-СДС), изгонения от БСП бивш депутат Явор Божанков ("Продължаваме промяната - Демократична България"), предприемача Даниел Петров от "Възраждане" и медикът Юсеин Вейселов (ДПС).

От Добрич в парламента от ГЕРБ влиза бившият социален министър Деница Сачева. Другите народни представители от района ще са финансовият експерт Константина Спасова ("Възраждане"), юристът Ертен Анисова (ДПС), икономистът Мая Димитрова (БСП) и бившият полковник Александър Александров ("Има такъв народ"). Ако Александров стане депутат от Плевен, на негово място ще влезе Стефан Костов, пише още "Дневник".

Този път всичките пет мандата от Кърджали отиват при ДПС. Депутати от района ще са съпредседателят на партията Делян Пеевски, досегашният депутати Байрам Байрам, инженера Павлин Кръстев, Айтен Сабри и Елван Гюркаш. Ако Пеевски влезе от Благоевград, той ще направи място за Абидин Хаджимехмед.

Делян Пеевски и ДПС печелят и петте мандата в Кърджали

От Кюстендил в парламента от ГЕРБ влизат бившият вътрешен министър Христо Терзийски и председателят на емигрантската организация в Лондон Димчо Димчев ("Възраждане"). За първи път ДПС вкарва депутат от района - това е областният председател на движението Николай Златарски. Представител ще има и "Величие" - това е юристът и предприемач Росица Калинова. Четирите мандата от Ловеч отиват в ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и "Величие". Така депутати стават бившият строителен министър от ГЕРБ Николай Нанков, бившият евродепутат от ДПС Атидже Алиева-Вели, военният експерт Ивелин Първанов и предприемачът Ирена Негинова. Ако Първанов стане депутат от Плевен, мястото ще е за педагогът Милен Белев.

Депутати в 50-ото Народно събрание от Монтана ще са председателят на СДС Румен Христов (ГЕРБ-СДС), бившите общински съветници Димитър Аврамов и Надя Петрова (ДПС). Юристът Петър Петров пък ще се закълне като депутат от "Възраждане". Ако той избере да влезе от София, ще преотстъпи мястото на общинския съветник Александър Димитров.

От Пазарджик, където мандатите вече са осем, депутати от ГЕРБ-СДС ще са бившият вицепремиер Екатерина Захариева и юристите Стефан Мирев и Дафинка Семерджиева. ДПС ще има два мандата и те отиват при бившият евродепутат Искра Михайлова и Небие Кабак. Ако Михайлова предпочете отново да отиде в Европейския парламент, на нейно място ще влезе Осман Мурадов. "Продължаваме промяната - Демократична България", "Възраждане" и "БСП за България" имат по един мандат от района, които отиват при икономистът Ивайло Шотев, предприемачът Стоян Таслаков и дългогодишния депутат Драгомир Стойнев. Ако Стойнев, който е и водач в Стара Загора, избере да влезе от там, на негово място ще се закълне Петя Цанкова.

В Перник само три политически сили получават мандат - ГЕРБ, "Продължаваме промяната - Демократична България" и "Възраждане". От ГЕРБ-СДС влизат бившият външен зам.-министър Георг Георгиев и педагогът Христина Георгиева, която с преференции се нарежда втора. В коалицията мандатът отива при съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. Ако той обаче влезе от София, ще даде път на бившия вътрешен министър Бойко Рашков. Депутатът на "Възраждане" от Перник ще бъде специалистът по маркетинг Димо Дренчев.

Съдбата на Бойко Рашков е в ръцете на Кирил Петков, който може да реши да стане депутат от Перник, но може и от София 

От Плевен, където мандатите вече са осем, в парламента от ГЕРБ-СДС и ДПС ще влязат обичайните лица - Пламен Петров, Валери Лачовски и Марио Рангелов. От "Продължаваме промяната - Демократична България" влиза бившият министър на икономиката Богдан Богданов. Ако той обаче предпочете Пловдив пред Плевен, ще отстъпи мястото на юриста Свилен Трифонов. И останалите формации взимат по един мандат: в БСП той отива при Георги Свиленски, който ако влезе от София, ще го отстъпи на следващия в листата Стефан Бурджев, а във "Възраждане" - при Ивелин Първанов, който ако стане депутат от Ловеч, ще позволи на Кирил Тодоров да се закълне като депутат.

В "Има такъв народ" мандатът отива при лидера на партията Слави Трифонов. Той обаче неизменно се отказва от възможността да бъде народен представител и ако сега постъпи по този начин, мандатът ще е за Александър Александров. Александров има шанс да влезе и от Добрич, което ако се случи, ще вкара в парламента Христинка Иванова. Тя стана известна покрай конфликта си с бившия депутат от "Има такъв народ" Радостин Василев - той стана подсъдим, че се е опитал да принуди Иванова да напусне парламентарната група, когато сам той се отказа от нея, след като лидерът на партията Слави Трифонов обяви, че изтегля министрите си от кабинета "Петков".

Слави Трифонов печели мандат в Плевен. До този момент той неизменно се отказва, но не е ясно дали сега, след като се стабилизира здравословно, няма да реши да стане част от Народното събрание

От Пловдив-град, където мандатите са 12, най-много мандати (четири) взима ГЕРБ. Те отиват при лидера Бойко Борисов, хореографът Даниела Дженева, общинският съветник от София Георги Георгиев и бившият зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова. На мястото на Борисов и Георгиев, които вероятно ще предпочетат да станат депутати от София, ще влязат лекарят Валерия Славова и Красимир Терзиев.

Излъчените от листата на "Продължаваме промяната - Демократична България" от района са бившият финансов министър Асен Василев, издателят Манол Пейков и юристът Йордан Иванов. Ако Василев влезе като депутат от Хасково, депутат отново ще стане Стою Стоев. Два мандата отиват за "Възраждане", а депутати ще станат юристът Ангел Георгиев и Емил Янков. Ако Георгиев влезе от Смолян, депутат ще стане следващият в листата Иван Пенков. Останалите формации ще имат само по един представител от района - Иван Петков-Бебето (БСП), Станислав Балабанов ("Има такъв народ") и Николай Марков ("Величие"). Ако Балабанов влезе от Пловдив-област, на негово място депутат ще стане Танер Тюркоглу, а ако Марков предпочете да стане депутат от София, ще отстъпи мястото си на Ивайло Симеонов.

Полковник Николай Марков ще стане депутат от Пловдив-град, а идеологът на "Величие" Ивелин Михайлов този парламент ще помага отвън, защото дори не бе кандидат-депутат

От Пловдив-област, където мандатите са 11, най-много места получава ГЕРБ-СДС. От партията в парламента влизат бившият председател на парламента Цвета Караянчева, преференциално избраният Младен Шишков и управителят на общинската болница в Асеновград д-р Иван Червенков.

По двама депутати ще имат ДПС и "Възраждане". От партията на Костадинов влизат Кръстьо Врачев и Димитър Гюрев, а от движението - дългогодишният депутат Рамадан Аталай и Ердуан Мехмед. За социалистите представител на областта ще бъде Веска Ненчева, за "Продължаваме промяната - Демократична България" - бившият министър на икономиката Богдан Богданов, за партията на Слави Трифонов - журналиста от партийната телевизия "Седем осми" Станислав Балабанов, а за "Величие" - бившият наемник в Ирак и Афганистан Дарин Георгиев. Ако Богданов влезе от Плевен, депутат ще стане Катя Панева, а ако Балабанов предпочете да Пловдив-град, ще отстъпи мястото си на Лъчезар Бакърджиев.

От Разград за депутати е избран Делян Добрев от ГЕРБ-СДС, който за първи път се явява от района след като предишният титуляр Десислава Атанасова стана конституционен съдия. Добрев обаче вероятно ще влезе от Хасково и така ще отстъпи място на бившият областен управител Гюнай Хюсмен. Депутатите на ДПС от района ще са съпредседателят на партията Джевдет Чакъров, Хабибе Расим и Мехмед Салим. Ако Чакъров предпочете да влезе от Силистра, на негово място депутат ще стане Едис Даудов.

От Русе, където мандатите са седем, само ГЕРБ-СДС взима по два. Те отиват при фармацевта Бедрос Пехливанян и Георги Кръстев. Останалите пет мандата са за бившият шеф на фонд "Земеделие" Aлизaн Яxoвa (ДПС), финансистът Мартин Димитров ("Продължаваме промяната - Демократична България"), юристът Златан Златанов ("Възраждане"), бившият министър на земеделието Иван Иванов (БСП) и сценаристът Драгомир Петров ("Има такъв народ"). Димитров би могъл да предпочете да стане депутат от София, което ще позволи на Иван Белчев да дойде на неговото място.

От Силистра депутати ще са лидерът на ДПС Джевдет Чакъров и Левент Мемиш. На мястото на Чакъров би могъл да влезе Тансер Бейти, ако той стане депутат от Разград. Другите двама народни представители ще са Тома Биков от ГЕРБ-СДС и Маргарита Генчева от "Възраждане".

От Сливен, където мандатите са шест, от ГЕРБ-СДС в парламента отново влизат бившият земеделски министър Десислава Танева и бившият депутат Мария Белова. От "Продължаваме промяната - Демократична България" депутат става експертът по екология и преподавател в Пловдивския университет Татяна Султанова-Сивева, от "Възраждане" - индустриалният инженер Климент Шопов, от ДПС - Хюсеин Хафъзов, който заедно с Лютви Местан напусна ДПС през 2016 г. и стана съучредител на партия ДОСТ, а през 2018 г. се завърна сред редиците на движението, и от БСП - общинският съветник Деян Дечев.

Хюсеин Хафъзов се завръща в парламента, след като ДПС спечели мандат в Сливен

Депутати от Смолян ще бъдат Хайри Садъков и Анджей Джандев (ДПС), д-р Красимир Събев (ГЕРБ-СДС) и Кристиан Карабельов ("Величие").

Най-много мандати - 19, се разпределят в 23-ти многомандатен избирателен район в София. Победителят в изборите ГЕРБ ще има петима депутати - общинският съветник от София Георги Георгиев, досегашните народни представители Александър Иванов, Тома Биков и Николай Алгафари. Възможно е Георгиев и Биков да влязат от другите си места, от които са избрани, тогава Александър Ненков и Юлиян Пейчев биха влезли на техните места. Най-много мандати (7) тук получава "Продължаваме промяната - Демократична България". Депутати от района стават съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, разместилият с преференции листата бивш министър на електронното управление Божидар Божанов, лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, бившият областен управител на София Вяра Тодева, юристът Васил Стефанов, бившият правосъден министър Надежда Йорданова и Венко Сабрутев. Председателят на ВОЛТ Настимир Ананиев има шанс да влезе в парламента, ако Кирил Петков стане депутат от Перник.

С три мандата е "Възраждане". Те отиват при зам.-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев, икономистът Виолета Кърпачев и Ивайло Чорбов. Ако Ганев избере да влезе от Бургас, Христо Милев ще стане депутат от района. По един депутат ще имат ДПС - Тимур Халилов, БСП - бившият министър на туризма Христо Проданов, "Има такъв народ" - експертът по международни отношения Павела Митова и "Величие" - Георги Куков, който е собственик и управител на функционираща от 30 години фирма за доставка на медицински консумативи на болници "Прохелт".

Досегашният бургаски депутат Цончо Ганев този път ще избере 23 МИР София, с което ще отвори вратите на парламента за Звезделина Каравелова 

13 мандата има в централния район в София - 24-ти. Шест от тях ще са за "Продължаваме промяната - Демократична България" - водачът на листата Христо Иванов вече се отказа от депутатското си място, така че мандатите отиват при бившия говорител на кабинета "Петков" Лена Бориславова, финансита Мартин Димитров, юриста Петър Кьосев, архитекта Йордан Терзийски и певеца Стоян Михалев. При положение, че Димитров стане депутат от Русе, това може да даде шанс на Росица Пандова да влезе в Народното събрание. Трима депутати ще имат ГЕРБ-СДС - Рая Назарян, Христо Гаджев и Тервел Георгиев.

Двама депутати ще има "Възраждане" - юристът Петър Петров и икономистът Йордан Тодоров. Ако Петров влезе от Монтана, депутат ще стане организационният секретар на партията Диян Николов. Един мандат отива за БСП - за доскоршния депутат Георги Свиленски, който ако влезе от Плевен, ще открие път към парламента на бившия общински съветник Михаил Ставрев. Последните два мандата отиват при Иван Кючуков от "Има такъв народ" и музикантът Етиен Леви от "Величие".

От района на т.нар. лидерска битка - 25-и в София, влизат 14 депутати. По четири мандата получават ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България". В коалицията те отиват при рапъра Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, основателя на родителската платформа "Майко мила" Елисавета Белобрадова, която пререди листата с преференции, зам.-председателя на ДСБ Кристина Петкова и бившия вицепремиер Калина Константинова. Тъй като Петров предпочита да бъде депутат в Европарламента, на негово място ще влезе икономиста Венеция Ангова. В ГЕРБ четирите мандата отиват при лидера на партията Бойко Борисов, бившия кмет на София Йорданка Фандъкова, Анна Александрова и Лъчезар Иванов. Ако Борисов се откаже от депутатското място, вместо него ще се закълне бившият зам.-министър на образованието Петър Николов.

Дългогодишният столичен кмет Йорданка Фандъкова ще стане депутат от 25 МИР София

Три мандата ще има "Възраждане" - те отиват при Костадин Костадинов, Маргарита Махаева и Славчо Крумов. Тъй като Костадинов влиза от друг район, ако го предпочете на тяхно място може да влезе Рая Иванова. По един депутат ще имат БСП - той отива за лидера Корнелия Нинова (или за подгласника ѝ Калоян Методиев), "Има такъв народ" - за Слави Трифонов(или Петя Димитрова, ако Трифонов влезе от Плевен) и за "Величие" - за Николай Марков (или Виктория Василева, ако Марков стане депутат от Пловдив).

От София-област, където мандатите са осем, три от тях ще отидат при ГЕРБ-СДС. Като депутати ще се закълнат бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, спечелилият второто място с преференции Валентин Милушев и икономистът Марин Маринов. От "Продължаваме промяната - Демократична България" депутат ще е пулмологът Александър Симидчиев. От ДПС депутат ще е Цветан Енчев, от "Възраждане" - Ангел Славчев, от БСП - журналистът Иван Ченчев, а от "Има такъв народ" - Венцислав Асенов, ако Силви Кирилов влезе от Бургас.

От Стара Загора депутати от листите на ГЕРБ-СДС стават Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова. ДПС изпраща двама представители в парламента: Халил Летифов и Иса Бесоолу. "Продължаваме промяната - Демократична България" има само един депутат от района - Радослав Рибарски. От "Възраждане" народни представители стават Искра Михайлова и Даниел Проданов. БСП ще бъде представена от Драгомир Стойнев, а "Има такъв народ" - от сценариста Александър Вълчев. Красимира Нинова-Катинчарова пък ще е депутатът на "Величие" от района.

От Търговище депутати ще са бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова (ГЕРБ-СДС), Джейхан Ибрямов, Неждет Шабан и Езхар Ибрямова-Сеидова (ДПС).

От Хасково влизат Делян Добрев, Георги Станков и Деян Иванов като представители на ГЕРБ-СДС. В случай, че Добрев реши да стане депутат от Разград, на негово място в парламента ще влезе Иван Минев. От "Продължаваме промяната - Демократична България" места в парламента би трябвало да получи само бившият финансов министър Асен Василев. Той може да предпочете да стане депутат от Пловдив и тогава ще отстъпи мястото си на Катя Панева. Панева пък е избрана за депутат в Пловдив - област, което може да даде шанс на Дарина Влайкова да стане депутат.

Ветеринарят от град Любимец, област Хасково Георги Станков отново е шампион по преференции в 29 МИР - печели над 6500 гласа

От "Възраждане" депутат става Георги Георгиев. ДПС изпраща двама души в парламента: Станислав Анастасов и Мюмюн Мюмюн."Има такъв народ", която получава едно депутатско място, ще бъде представена от Александър Марков.

От Шумен депутат от ГЕРБ вероятно ще бъде Любомир Христов. От "Продължаваме промяната - Демократична България" депутат отново става бившият премиер и министър на образованието Николай Денков. В случай, че той влезе като депутат от Бургас, неговото място ще вземе заместник-декана на Педагогически факултет по учебна дейност и образователни политики Нели Димитрова. От "Възраждане" депутатско място от района получава Веселин Вешев, който е общински съветник във Варна и бивш състезател по вдигане на тежести. ДПС се очаква да бъде представена от Айсел Руфад и Хамид Хамид, а БСП - от Борислав Гуцанов. Гуцанов е начело на листата на левицата и във Варна. Ако влезе оттам, следващ в списъка на БСП за Търговище е Катя Кайрякова.

От Ямбол депутати се очаква да са бившият областен управител Димитър Иванов от ГЕРБ-СДС; Никола Димитров от "Възраждане", който е представен като собственик на фирма в сферата на комуникациите, Димитър Николов от ДПС; Кристиан Вигенин от БСП. Вигенин е водач на листата на левицата за европарламента и вече се разбра, че предпочита да поема поста в Брюксел, което означава, че мястото му отива при Красимир Йорданов.

Кметът на Трояново Димитър Николов стана депутат от Ямбол


В категории: Политика


Автор
15
Коментара
Флагман.БГ Ще я канселират ли? Ще я канселират ли? 26/06/2024, Сряда 19:04 6
15
Коментара по темата
15.
Руснака и Млекото
14.06.2024 22:06:27
0
0
Тоя кретен #10 няма ли да го приберат най сетне в
14.
Ей ся магнитски и борисов
13.06.2024 22:47:49
1
6
Прост народ да избереш Борисов и пеевски да та управлят, заслужавам си съдбата...
13.
една българка
13.06.2024 21:30:32
0
5
Нали щяха да намалят депутатите на Народното събрание от 240 на 120? КОГА?
12.
ГЕРБ-ДПС
13.06.2024 18:05:00
0
9
Десислава Атанасова е бременна от Пеевски, няма по-добър знак за съюз между двете антибългарски и мега продажни партии!
11.
Хахаха
13.06.2024 17:13:02
0
6
Плащайте данъци роби !
10.
по делата ЩЕ ги познаете
13.06.2024 16:21:42
0
8
Депутатите от ГЕРБ/СДС Томислав Дончев и ППДБ Даниел Лорер агенти на ИЗРАЕЛската МОСАД
ГЕРБ депутатката и зям.говорител на НС Росица Кирова съдружничка с Косовско-Албански НАРКОбос търговец на турски хероин мафиот Байрам Цури
Депутати от ППВъзраждане свързани с проРуска вярненска групировка
Членове на ППД(В)уличие разследвани от ДАНС за финансави пирамиди и финансиране от Израел за строеж на палестенскио-сирийске къщи във Варнунски села
9.
7
13.06.2024 16:03:37
0
6
Така е, защото сводниците им от чужбина, няма да допуснат бардака да стане парламент отново. Няма да допуснат народна партия. Както и олигарсите български
8.
Джихад
13.06.2024 16:01:35
0
0
Хюсеин Хафъзов за бъдещето на "ДОСТ"
Хюсеин Хафъзов, независим депутат и заместник председател на партия Дост.„Ние много добре осъзнаваме, че партия „ДОСТ“, която тепърва прохожда, не бихме се справили с каквито и да е проблеми, които в момента тегнат над България. Ще търсим своите естествени партньори. Бихме искали да ги видим в център „дясно“, защото смятаме, че досега България, управлявана включително и от Движението за права и свободи, не можа да получи именно това икономическо развитие, което се полага и което е основа на всички нужди, които чувстват българските граждани“, каза Хафъзов.
7.
Роско
13.06.2024 16:00:31
3
13
И да гласуваш ,и да НЕ гласуваш все същия бардак
6.
Дааааа
13.06.2024 15:58:57
0
7
Сводниците на тези са в няколко посолства.
5.
ИСТИНСКИ КОМУНИСТ !
13.06.2024 15:51:02
0
16
Това не е парламент, това е БАРДАК. Парламента се избира от народа. Бардака от сводници
4.
НРБ
13.06.2024 15:48:09
0
17
Все престъпници за Белене ! За повечето даже трябва да върнем смъртното наказание.
3.
Ханко Брат
13.06.2024 15:42:13
0
4
Живко Табаков не видяхме нинъде?????
2.
Га га га гааааа
13.06.2024 15:19:02
1
22
Ма те повечето стари ку'ви мааа........
90 процента от избранниците ви няма да обелят и думичка в новия парламент.
И защо гласувате за неми йордечки?
1.
Егати държавата
13.06.2024 14:38:05
1
18
" медикът Юсеин Вейселов (ДПС), който през 2019 г. участва в пътно-транспортно произшествие и по непредпазливост причини смъртта на насрещно движещ се велосипедист."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Санди Сакс триумфира в Слънчен бряг Санди Сакс триумфира в Слънчен бряг Заедно с Nicolas Monier, който е известен като любимия DJ на Флавио Бриаторем бяха кулминацията на официалното откриване на Za Zu lounge & restauran Куцара - един от най-известните BG затворници вече е на свобода Куцара - един от най-известните BG затворници вече е на свобода Всичките му присъди се равняват на близо 95 г., но в България те не могат да се добавят една към друга и така Куцара е осъден на 28 г. и 11 месеца затвор Мини мозъци, отгледани в лаборатория, сменят традиционния компютър Мини мозъци, отгледани в лаборатория, сменят традиционния компютър Били десетки хиляди пъти по-щадящи природата, но остава въпросът дали не са съзнателни, докато биват измъчвани да решават сложни задачи Сигнал до Флагман: Нагли туристи превзеха паркинга на „Лидл” в Созопол (СНИМКИ) Сигнал до Флагман: Нагли туристи превзеха паркинга на „Лидл” в Созопол (СНИМКИ) „Това е абсолютно безобразие”, пише възмутен наш читател Ще я канселират ли? Ще я канселират ли? След изцепката на Прайда започват да отменят гостувания на Мила Роберт Започнаха подводните археологически проучвания при нос Чироза Започнаха подводните археологически проучвания при нос Чироза През настоящият сезон подводните археолози концентрират усилията си в зоната, където е корабокруширал кораб от края на 18 в. началото на 19 в. с товар от луксозни стъклени съдове, изрисувани с червена боя Организаторът на Spice се впуска в ново амплоа - иска да стане световен шампион за приготвяне на паеля Организаторът на Spice се впуска в ново амплоа - иска да стане световен шампион за приготвяне на паеля World Paella Day Cup e кулинарно световно първенство за приготвяне на паеля, което ще се проведе за седми път във Валенсия с участници от цял свят В омагьосан кръг сме за Силистар, а министерството на туризма се оправдава, че има осигурен пешеходен достъп В омагьосан кръг сме за Силистар, а министерството на туризма се оправдава, че има осигурен пешеходен достъп Летовниците трябва да оставят колите си на главния път и да вървят пеш 2 км до ивицата, това ли е осигуреният достъп? Фолклорен фестивал събира певци и танцьори от Европа в Бургас Фолклорен фестивал събира певци и танцьори от Европа в Бургас Проявата се реализира със средства по проект, подкрепен от Фонд „Култура“ на Община Бургас Бургас насърчава кръводарители с ваучери за туристическите забележителности Бургас насърчава кръводарители с ваучери за туристическите забележителности Тази идея бе подкрепена на последната сесия на ОбС-Бургас вчера по предложение на д-р Светослав Тодоров – зам.-директор на УМБАЛ Бургас
Свирепа градушка удари половин България тази вечер Свирепа градушка удари половин България тази вечер Прогнозите вещаят още проблеми в Западна България тази вечер Жегите в Мексико убиха стотици маймуни Жегите в Мексико убиха стотици маймуни Броят на мъртвите примати е почти тройно по-голям, отколкото преди месец, което се дължи на горещата вълна в цялата страна Робот се самоуби в Южна Корея Робот се самоуби в Южна Корея Хвърлил се е по стълбите Той е холивудска знаменитост, но днес животът му е съсипан Той е холивудска знаменитост, но днес животът му е съсипан Някогашният секс символ Пиърс Броснар понесе много удари от съдбата  бТВ със силен ход да промотира нов риалити формат бТВ със силен ход да промотира нов риалити формат Общо 7 души подгряват публиката за предстоящото шоу „Островът на 100-те гривни” - все известни инфлуенсъри  Защо Кейти Пери почти гола във винтидж черна рокля Защо Кейти Пери почти гола във винтидж черна рокля "Просто се увери, че изглеждаш така, сякаш отиваш някъде, но не като поп звезда," обясни FKA на Пери Кон ритна в главата британската принцеса, ето какво е състоянието й Кон ритна в главата британската принцеса, ето какво е състоянието й 73-годишната Ан е получила леки наранявания по главата и сътресение на мозъка  Ето ги най-хидратиращите плодове Ето ги най-хидратиращите плодове Освен достатъчно количество вода, организмът ни се нуждае от витамини и минерали, благодарение на които тялото ни поддържа жизнените си функции в здравословни норми Бизнесът си отдъхва, ученици се вливат в пазара на труда Бизнесът си отдъхва, ученици се вливат в пазара на труда Най-често непълнолетни младежи работят в сферата на хотелиерството, ресторантьорството и търговията За Бионсе ли се помисли За Бионсе ли се помисли Мария Илиева имитира световната звезда 
Николай Марков: Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други! Виц на деня Виц на деня Пиенето при мъжете и жените:
Той пие едно, две, три и забравя...
Тя пие едно, две, три, че като си спомни...
Виц на деня Виц на деня Старинен замък. Турист пита домакина:
- Има ли привидения в замъка?
- О, това са само слухове. Аз живея тук от 800г. и не съм виждал...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Дъще, как така забременя бе, маме?
- Ами, не исках да си размажа червилото
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори