Пушена сьомга с каперси и пармезан
27 Ноември 2022, Неделя, 19:56 ч.
Автор: Флагман.БГБон апети
Продукти:
200 г пушена сьомга
2 с.л. каперси
1 шепа рукола
зехтин и пресен лимонов сок на вкус
пармезан на вкус
Приготвяне:
В купа комбинирайте рибата, каперсите, лимоновия сок и зехтина. Разбъркайте добре. Подредете в чиния или върху хубав хляб, фокача и за финал поръсете с фино нарязан пармезан.
В категории:
Животът








Много е влюбен
23/04/2025, Сряда 21:41
1

Сваля млада красавица
23/04/2025, Сряда 21:20
0

Влезе по спешност в болница
23/04/2025, Сряда 21:00
0

Снайперисти застреляха над 700 коали
23/04/2025, Сряда 20:40
6

Путин демонстрира отлични отношения към съседка на България
23/04/2025, Сряда 20:18
0

Атака с брадва разтърси родно село
23/04/2025, Сряда 20:00
2

Сподели за деликатен проблем
23/04/2025, Сряда 19:20
0

Фрапантен побой в България
23/04/2025, Сряда 19:00
0

Рядко срещан инцидент в страната
23/04/2025, Сряда 18:49
2

Притеснителна информация за Варна
23/04/2025, Сряда 18:47
1

Искат закриване на две училища в...
23/04/2025, Сряда 18:33
0