Телешко на тиган със зеленчуци
Бон апети
Продукти:
2 супени лъжици олио
500 г телешко филе на ивици
1 и ½ чаши броколи на розички
1 червена чушка, нарязана на ивици
2 моркова, тънко нарязани
1 стрък пресен лук, ситно нарязан
1 чаена лъжица пресован чесън
2 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици сусамово семе
Приготвяне:
Загрейте олиото в дълбок тиган на средна към висока температура. Запържете телешкото, докато покафенее за 3-4 минути. Извадете го от тигана настрана. В същия тиган сложете броколите, чушката, моркова, лука и чесъна. Разбърквайте, докато омекнат за 2-3 минути.
Върнете телешкото обратно в тигана. Овкусете със соевия сос и сусама. Разбъркайте много добре. Гответе всичко за още 3-4 минути с разбъркване.