×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой е най-подходящият спорт за вашата зодия?


27 Юли 2022, Сряда, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Какво да тренирате, за да имате най-големи резултати?

Независимо дали се практикува соло, в група или в отбор, независимо дали изисква концентрация или издръжливост, спортът доказано кара всеки човек да се чувства по-добре. Тъй като всички ние сме различни - нямаме еднакво виждане за тренировките.

Някои гледат на спорта като начин да се отпуснат, други като начин да се почувстват по-живи и енергични, а трети като начин да се забавляват. Във всеки случай някои хора определено обичат и се радват на спорта повече от други. Причините, поради които обичаме определени дейности и мразим други, често могат да бъдат свързани с нашите зодиакални знаци. Трябва ли да изберем активност с висок интензитет или да изберем нещо по-спокойно?

Всяка зодия си има своите характеристики и различни нужди и предпочитания, което означава, че Овенът няма да хареса същия спорт като Рака, например. Важно е да откриете кой спорт е най-добър за вас, за да не са ви скучни тренировките, а и за да сте по-мотивирани. Разберете кой е перфектният спорт за вас според астрологията:

Овен - екшън спортове

Хората от зодия Овен имат нужда да се движат през цялото време! Скоростта, адреналинът и опасността ги привличат. Спортове, които са изключително подходящи за тях са скално катерене, каране на ски/сноуборд, колоездене, бойни спортове, ръгби. Именно те подхождат най-перфектно на личностите от този знак. Овенът мрази да губи, така че е хубаво да избере спорт, в който има състезание.

Телец- нискоенергийни спортове

Обратно на Овена, Телецът мрази високата скорост, опасността, насилието и конкуренцията, както и обилното количество пот на челото си. Хората от този знак определено биха предпочели по-спокойни дейности като голф, йога, пилатес, разходки в планината/гората, стрелба с лък и всякакви други спортове с ниско натоварване и които да са сред природата!

Близнаци - спортове за издържливост

Интелигентните Близнаци предпочитат да стимулират повече ума си, отколкото мускулите си. Все пак ако спортуват, те имат нужда често да сменят дейностите, които практикуват, защото иначе ги наляга скука. Те харесват спортове, които изискват по-специфични умения и по-голяма издържливост, като тенис на маса, скуош, танци или кънки.

Рак - водни спортове

За хората от зодия Рак, домът е там, където е сърцето им! Тост те най-много обичат да спортуват в дома си. Също така за тях са подходящи всички спортове, които са свързани с водата - риболов, плуване, гмуркане с шнорхел, сърф, гребане, ветроходство и т.н.

Лъв - атлетика

Солидните ръст и телосложение и преливащата енергия на Лъва го правят подходящ за истински спортни постижения. Хората от този знак са отлични в бягането на къси и дълги разстояния, в скачането, в хвърлянето на диск/копие, в конните спортове, както и в тенис на корт… накратко във всяка спортна дейност, която изисква добра спортна форма и кондиция на тялото.

Дева - тактически спортове

Девата, подобно на Близнаците е по-интелектуален знак. Тя не е особено активна в спортовете, но все пак ако си намери дейност, която й харесва, тя ще се зарежда с енергия и ще я практикува с удоловствие. За нея добри са всички спортове, които искат добра тактическа дисциплина като отборните спортове - футбол, волейбол, баскетбол и др.

 Везни - леки упражнения

Везните мразят насилието и интензивните усилия, така че единствената причина, която би ги накарала да се занимават със спорт, е да поддържате добра физическа форма! Те са доста суетни, така че това е достатъчна мотивация за тях. Везните биха предпочели да си намерят атрактивен спорт като бални танци, фигурно пързаляне или синхронно плуване, но по-често се спират на фитнеса като най-лесно и достъпно занимание.

Скорпион - спорт за изграждане на сила

Скорпион, спортът е една от предпочитаните от вас дейности, а вие самите сте сила, с която другите трябва да се съобразяват! Вашето физическо състояние често впечатлява конкурентите ви. Вие обичате състезанията и сте отлични в спортове, които използват сила и издръжливост като маратон, бокс, вдигане на тежести и др.

Стрелец - отборни спортове

Стрелците са супер активни личности, така че могат да практикуват много спортове наведнъж! Те обичат всяка дейност, която ги кара да се движат, независимо дали е в екип или са сами. Стрелците се забавляват много, когато играят плажен волейбол или футбол, харесват бейзбола и като цяло всички спортове с топка.

Козирог - ловки спортове

Козирогът предпочита да се изолира, да чете и да научава нови неща, така че не вижда значението на спорта за цялостното си развитие. Все пак, когато реши да участва във физическа активност, той проявявате дарба за всеки спорт, който изисква ловкост и концентрация, като голф, стрелба, бадминтон и, разбира се, шах.

Водолей - спортове на открито

Водолей, честно казано, спортът не е любимото ви занимание, тъй като бихте предпочели да се занимавате с всичко, което е свързано с нови технологии бихте искали да прекарате свободното си време в разучаване на новите си технологични джаджи. Все пак, ако решите да практикувате някакъв спорт, то изберете такъв, който е на открито като джогинг, туризъм, делтапланеризъм, парашутизъм и др.

Риби - водни спортове

Подобно на другия воден знак Рак, и за вас Риби, водните спортове са си най-идеални. Вие обичате спокойствието, така че спортът всъщност не е основната ви страст. Ако все пак изберете такъв, изберете дейност, която е свързана с водата като плуване, гмуркане с шнорхел, уиндсърфинг, водни ски и т.н.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори