Разкриха хонорара на участниците в „Черешката на тортата”
За всеки един снимачен ден звездните гости в шоуто прибирали по 300 лв
Участниците в кулинарното предаване „Черешката на тортата” получават хонорар от 1500 лв., за да готвят пред камерите на Нова телевизия, твърди „Уикенд”.
За всеки един снимачен ден звездните гости в шоуто прибирали по 300 лв. Отделно получавали и по още 140 лв., седмично с които пазарували хранителните продукти.
Сумата обаче се виждала твърде скромна за част от родните випове, тъй като били ангажирани цяла седмица. В последния сезон на „Черешката” екипът разнообразил участниците, тъй като зрителите недоволстваха, че се канят едни и същи домакини.
Някои от редовните зретели на предаването недоволстват, че участниците канят гостите си в ресторанти, а не в домовете си. Други пък недоумяват защо участват популярни личности, които хал-хабер си нямат от готвене и викат на помощ роднини и приятели.
За да разнообрази предаването, в новия сезон на „Черешката” шеф Иван Манчев е променил регламента. Виповете получават една и съща задача за готвене с определен продукт, която всяка седмица е различна.