

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В случая ресторантът добре го е информирал и е бил супер коректен, че ще яде рибай стек с блек ангъс месо, което е изключително скъпо, смята той
Не викайте частна линейка
Цените, които чуваме по заведенията, трябва да станат европейски. Ако не ги направим, имаме износ на национален доход, смята Румен Драганов
Слабото предлагане е причината цените в малките курорти като Ахтопол и Бяла да бъдат по-високи
Има обаче и места, където продават порция цаца за 26 лева
Заради недостига на места за паркиране в последните години цените за ползване на паркомясто скочиха драстично
Полагаме усилия, за да са доволни гостите и от години наред имаме едни и същи клиенти, споделя Радостина Симеонова, която е управител на хотел
Заради големия наплив от хора, се налага да запазват място за караваната си една година напред
Курортът, който е явно само за богаташи, изби рибата с надути оферти
Контрапунктът засяга превърнала се в меме новина, че в Созопол рибената чорба струва 19,99 лв.