![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ми, родена съм през нощта...
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Ооо, не, не, просто искам да отида до тоалетната?
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
„Това беше едно от най-сериозните предизвикателства, с които сме се сблъсквали, но крайният резултат си заслужаваше“, споделя Калин Евтимов
Европейският пазар за "нови храни" все още е слабо развит, но скоро може да се разшири, за сметка на синтетично месо и гъши дроб от епруветка
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод
Аромат на мандарини, на вкусни и традиционни ястия, домашен уют, спомени и споделени мигове - това е истинският празник
Той ще се проведе на 7 декември, събота, от 12:00 часа в Етнографския музей в Бургас
Присъстващите имаха възможност да се насладят на украинската кухня, която се отличава с изключително регионално многообразие и на най-популярното национално ястие, е боршът
Наскоро в популярно онлайн предаване той сподели какво е научил за Аспарухов по време на снимачния процес и как се е подготвил за образа
Тук ще откриете мултикултурното лице на Турция с невероятна кухня, което си струва да посетите
Предлагаме да си приготвите това блюдо по малко по нетрадиционен начин