

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Нестандартният завършек на изделието от тесто впечатлява журито - чипс от тапиока с шафран
Ще се влюбите във вкуса й
Приготвянето става бързо и лесно, а вкусът е повече от уникален – всички го харесват
Това картофено хлебче няма общо с пататник, много по-вкусно е!
Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си
Тестото може да изпържите на момента или да го съхранявате в хладилник за уикенда
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица
Лесен начин на приготвяне и бон апети
Страшно вкусен
Много лесна рецепта без мляко и яйца