Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте рецептата
Вижте в специалния ни списък как да приготвите идеалната бабина запръжка и застройка
Кулинарят нашумя не толкова с рецептите си, колкото със специфичния начин на рязане на печено телешко месо и осоляването
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Вижте рецептата
Каймата, с която ги приготвяте, може да бъде подправена по най-разнообразен начин
Инспектори от Агенцията по храните с акция в цялата страна
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Има много различни начини как да приготвите тези кюфтета, които традиционно се ядат на обяд
За по-малко калории и повече здраве