

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Плеймейтката захвърли дрехи и задръжки
Екипът на „Преди обед“ ще изненада зрителите и със специален нов кухненски сет за кулинарни експерименти в студиото
В условията на продължаващата пандемия кампанията се увенча с колосален успех, привличайки над 6.5 млн. зрители и 170 млн. споделяния
Тук фондация на Елена Костова, Антонина Стоянова и Алиса Софиянска трябваше да обгрижва инвалиди, но от години е изоставена и превърната в бунище
След няколко месечна пауза, заведението отново отвори врати
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Съоръженията са специално създадени за да пресъздадат ефекта на естествени водни потоци, стичащи се по скалите
Последният улов за деня на лодките в околността е винаги най-актуалното предложение в менюто на ресторанта
Преди идването на съветските войски и налагането на "народната власт" изобилието от местни и вносни продукти по пазарите у нас е било много по-голямо
Хотелите в курорта са пълни