Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хората все по-често използват лимони, оцет и сода за хляб, за да премахнат варовик
Най-добрата част е, че ще ви трябват само няколко общи, евтини и лесно достъпни съставки
Добавете го заедно със сухите съставки
Оказва се, че дори нещо толкова лесно и елементарно на пръв поглед като пържените филийки има своите трикове
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството
Един много лесен трик