

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Работата на Калоян Валентинов Данчев го свързва и с някои от най-добрите заведения за хранене в Мексико
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
Ще споделим с вас рецептата за една изумителна манджа, която не изисква почти никакви познания в кулинарията
При облеклото и обувките има намаление с 1.7%
Препоръчително е да се избягват прекалено сложните ястия с много подправки и кремове
Лек скок на цените на ориза, брашното и макароните
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Това е гръцко шишче, което в най-опростения традиционен вариант се състои само от парченца месо, наредени на дървен или метален шиш
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Има много различни начини как да приготвите тези кюфтета, които традиционно се ядат на обяд