

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ще ви стане любимата рецепта
В следващите редове ще ви покажем как да я направите лесно и бързо
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Пухкави слоeвe тeсто, смeсeни с ароматна плънка в нeвeроятна хармония
Рецептата е проста, а баницата направо се топи в устата
Не са необходими дори кори
Как можех да знам, че се приготвя толкова лесно и бързо
Слагам три вида сирена и става чудна