

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Ако плодовете имат етикет, на който са обозначени 3 или 4 цифри, това означава, че те са отглеждани с помощта на торове и технологии от последните 50-ина години
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“
Преди да решите да заживеете с някого, добре е да сте наясно какво ви очаква
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
През 1983 г. шампионът по бокс разрешава лицето и тялото му да се използват от известната марка за почистващи препарати
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите