

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя е идеална за натоварените дни, когато времето е ограничено, а желанието за домашно приготвена храна е голямо
Ето кои са те
В La Ferme знаят, че перфектният стек не свършва с огъня
Това е най-продължителният и важен постен период в годината, част от подготовката за Великден
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
Според учителя Петър Дънов, с появата на житото, е започнала и еволюцията на човека
Перфектната бърза вечеря
Опитни готвачи споделиха бърза и лесна рецепта за приготвянето на тази обичана от много българи храна