

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тайната е в рецептата, вижте я
Може да приготвяте ястието на всеки празник и то винаги ще бъде гвоздеят на трапезата
Вижте как да изненадате гостите си с тази невероятно вкусна пита
В сутринта на 25 декември се ходи на църква, задължително в празнично и официално облекло
Има няколко неща, които е добре да сложите на масата и обичаи, които е добре да спазите и на 26 декември
Макар лесна за приготвяне, постната гозба също си има своите тънкости и специфики, за да се получи така вкусна и ароматна
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Супер идея за бърза и ефектна вечеря