

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Почти във всеки дом я има
Рецептата не е лесна, но е чудесна
Вижте рецептата
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Направата й съвсем не е сложна и всеки би се справил с приготвянето на питката
Лесен начин на приготвяне и бон апети
Вижте рецептата, с която ще впечатлите всички гости довечера