

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Насладете се на почивните дни, но помислете и за фигурата си
Освен че е християнски празник, Великден е и кулинарен празник
Ето една лесна рецепта
С изсъхналите козунаци, останали от Великден, може да направите страхотна торта, казва прочутият кулинар
Как да го направим у дома
Според тази разбивка 2 кг агнешко средно излиза 44 лв., комплект за плънката – 10 лв., кора с 30 яйца – 8 лв. 20 лв. за до три козунака или 1 луксозен, четири глави лук по 90 ст. прави 3,60 лв.
Яйчен меланж, брашно, вода, може да съдържа и следи от фъстъци, пише на опаковката
Не си го причинявайте, нито на децата, не купувайте евтини козунаци с изкуствен подсладител. По-добре намалете количеството за сметка на качеството, съветва специалист
Вкусен и пухкав