![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ми, родена съм през нощта...
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Ооо, не, не, просто искам да отида до тоалетната?
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Насладете се на почивните дни, но помислете и за фигурата си
Освен че е християнски празник, Великден е и кулинарен празник
Ето една лесна рецепта
С изсъхналите козунаци, останали от Великден, може да направите страхотна торта, казва прочутият кулинар
Как да го направим у дома
Според тази разбивка 2 кг агнешко средно излиза 44 лв., комплект за плънката – 10 лв., кора с 30 яйца – 8 лв. 20 лв. за до три козунака или 1 луксозен, четири глави лук по 90 ст. прави 3,60 лв.
Яйчен меланж, брашно, вода, може да съдържа и следи от фъстъци, пише на опаковката
Не си го причинявайте, нито на децата, не купувайте евтини козунаци с изкуствен подсладител. По-добре намалете количеството за сметка на качеството, съветва специалист
Вкусен и пухкав
Заради високите цени той и много производители в региона са намалили производството си