

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От производителя до магазина цената на яйцето скача с над 50%
Цената за кг сурово агнешко по магазините е 13,50 - 17,50 лв.
Тя заслабва с житния режим на Дънов, но все още има коремче и пухкави бедра
Не изхвърляйте, а просто бъдете креативни
Самият козунак е вкусен, когато е пресен, а най-добре - когато е все още топъл
Те зарадваха над 50 интелектуалци и хора, прославили града в различни направления
Пухкав празничен козунак
Бургаският бохем ще раздава великденски козунаци и яйца на възрастни семейства
Нещо по-различно за десерт от козунаци