

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Застъпването на почивните дни донякъде ще ни спаси от двойни харчове
Ето как да го приготвим
Невероятно вкусен
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Как да го направим у дома
Не си го причинявайте, нито на децата, не купувайте евтини козунаци с изкуствен подсладител. По-добре намалете количеството за сметка на качеството, съветва специалист
Хлебопроизводители надуват цените заради инфлацията и скъпите суровини
От производителя до магазина цената на яйцето скача с над 50%
Нещо по-различно за десерт от козунаци