

- Когато и без думи успеете да се скарате.

- Има ли силни математици?
- Дааа! - викат всички.
- Добре, щото едни шкафове тряа се носят...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Гостите са изцяло български туристи и тук-там някои румънски
Градоначалникът попита всеки ученик къде ще продължи образованието си, оказа се, че айтозлии избират морската столица за развитие
Луди миди, мидена супа, миди по моряшки и миди по бургаШки са само част от вкусните изкушения, които ви очакват
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Те са работили по проект, който вече е приключил
Болярите плащат най-много и за кайма. Цената й тук е 7,80 лв./кг, докато столичани броят 7,20 лв./кг
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Кметът:Изчистваме грешка отпреди 14 години, опозицията: Да направим имота парк, не да го продаваме
Бургаската Любителска формация „Фантазия“ към НЧ"ХристоБотев 1937" –Бургас и спортен клуб „Цанев“ са наминирани в две категории
Трудностите в намирането на любовта, с които се сблъсквате в тази възраст