Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въздействието на храната върху COVID-19 не е пряко, а влияе върху имунитета, който от своя страна определя тежестта, с която протича заболяването
Хапвайте авокадо
Рибата е един от най-добрите източници
Хапвайте бадеми
През септември и октомври профилактичните кампании включват още: пакет биохимични показатели, костен метаболизъм и изследвания за щитовидна жлеза
Имаме още малко време да се порадваме на слънцето
Ето откъде да си ги набавите
Бременната жена и нейният плод се нуждаят от витамин D
Гъбите не съдържат много калории и са изключително полезни
Храните с високо съдържание на магнезий са важна част от балансираната диета