Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Правят се непрекъснати проверки на стока, документи и произход
Заради високите цени той и много производители в региона са намалили производството си
Ще се следи за произхода и правилното съхранение на суровини и храни, за коректното етикетиране и маркировка
Между 19 и 20 лева е цената на агнешкото месо, каза Иван Христанов
Агнешкото ще е 24 лв. за кг по Великден, а оризът – 10 лева
Става въпрос за живо тегло в рамките на 30 кг, а клането може да стане в касапница срещу 15 лв. на животно
Токсоплазмозата е едно от най-разпространените паразитни заболявания, чийто краен гостоприемник са котките
Ако обичате да хапвате месо, най-добре да избягвате пърженето
Българските турци са по-сплотени и по-умни от нас, затова имат роля в създаването на всеки кабинет, обясни депутатът
Първо се накичваше една кола – обикновено Волга или Чайка, че беше голяма. На капака й се слагаха панделки, цветя и задължително кукла с бяла рокля