×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Волен Сидеров е политически мъртвец, не се занимавам с него! Патриотите ударихме в земята големите партии


Волен Сидеров е политически мъртвец, не се занимавам с него! Патриотите ударихме в земята големите партии
Оставихме зад себе си сериозни партии като „България без цензура”, Реформаторски блок и „Атака”, а водачът на листа Волен Сидеров няма да е депутат от Варна. Как да не съм доволен, каза Валентин Касабов от Патриотичния фронт
Тема в развитие
Битка за мандати: Стефан Кенов от ББЦ и ген. Михо Михов от АБВ влизат депутати от Бургас Волен Сидеров е политически мъртвец, не се занимавам с него! Патриотите ударихме в земята големите партии При 62% обработени протоколи в Бургаска област: ГЕРБ-39,14%, Патриотичен фронт-15,55%, а БСП-13,29% Снежина Маджарова на косъм от феномена 9/9, не й достигнаха 243 гласа да разбута листата на ГЕРБ Преференциалните изненади в Бургас: Марин Лазаров в ББЦ, Виктор Атанасов в БСП, Несрин Узун в ДПС Окончателно в Бургас: ГЕРБ - 36,26%, втори са ДПС - 15,56 %, Патриотичен фронт - 14,03%, а БСП – 12,32%. Виж мандатите (ОБНОВЕНА) При 30 % преброени бюлетини в Бургас: ГЕРБ води убедително с 41 %, Патриотите дръпнаха пред БСП в битката за второто място Реформаторският блок преброи над 10 хил. гласа в Бургаска област, водачът Марков с най-много преференции Гордостта на АБВ в Бургаска област е Малко Търново, резултатът им в региона - 4,5% Резултатът ни е по-висок от този, който ни чертаеха, постигнахме го с нови лица и идеи Еуфория в офиса на Патриотичния фронт в Бургас, очакват дори трети мандат ГЕРБ спечели и Несебър, Патриотичният фронт взе второто място (ОБНОВЕНА) При 10 % преброени бюлетини в Бургас: ГЕРБ – 43,9 %, Патриотичен фронт – 14,53 %, БСП – трети Първи прогнозни резултати за Бургас: ГЕРБ 6 мандата, БСП и „Патриотичен фронт“- по 2 мандата (ОБНОВЕНА) ГЕРБ смаза БСП в Малко Търново, патриотите – втори Валентин Касабов разгроми Сидеров и Бареков във Варна, печели два мандата Димитър Бойчев, ГЕРБ: Очаквах по-висока активност в Бургаски регион, първи сме, но има много неизвестни ГЕРБ печели изборите, седем партии влизат в 43-ото Народно събрание
виж още
скрий
06 Октомври 2014, Понеделник, 16:45 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

„Атака” трябва да си плати за предателството към България и към този народ, а Ваня Чечева – нека постъпи, както й диктува съвестта


- Г-н Касабов, доволен ли сте от резултата на Патриотичния фронт във Варна, трета политическа сила сте в областта?

- Разбира се, че съм доволен. Искам да благодаря на целия екип, който ми помагаше. Благодаря на активистите и симпатизантите на НФСБ и ВМРО във Варненска област. Навсякъде ни посрещнаха много радушно, много топло и с много надежда в очите. Във Варна изкарахме втори резултат в страната, най-добрия след този в Бургаска област. Варна е един събуден град, там гори огънят на патриотизма. Там оставихме далеч зад себе си сериозни партии като „България без цензура”, Реформаторски блок, „Атака”. Волен Сидеров, който беше водач на листа, няма да влезе като депутат от Варна. Под въпрос е и влизането му и от 25 МИР-София. Ударихме ги в земята. Смея да твърдя, че и аз имам известен принос в цялостната победа.

- А разочарован ли сте, че няма да имате шанс за реванш с Волен Сидеров в парламента? Лидерът на „Атака” като че ли увисва за 43-ото Народно събрание?

- Волен Сидеров изобщо не ми е проблем. Не се занимавам с него. За какъв реванш говорим? Той е политически мъртвец. Сидеров и „Атака” трябва да си платят греховете, които направиха към България и към този народ. Трябва да си платят предателството. Рано или късно това ще стане, защото винаги има справедливост. В момента не мислим за реванш, няма нищо такова.

Съсредоточили сме се върху това как да започнем да изпълняваме нашата програма, като предложим на останалите политически партии (без ДПС, разбира се) да седнем на една консенсусна кръгла маса и да поставим най-важните приоритети, защото вече няма накъде. Приоритетите трябва да започнат да се изпълняват, без значение кой ще бъде в правителството.

- Какво трябва да бъде правителството, според Вас, за да излезе страната ни от дупката, в която сме в момента?

- Ние твърдим, че трябва да бъде правителство от експерти, правителство за спасяване на България.

- Има ли вече заявка за предварителни разговори от останалите партии с лидерите на Патриотичния фронт?

- Не. Все още е рано. Нека изчакаме ЦИК да се произнесе и оттам нататък трябва да се конституира парламентът. След това ще започнат да се водят разговори. Сега не пречи да има предварителни разговори, но все още е първият ден след изборите, всички сме безкрайно уморени, предполагам и колегите от другите партии също са уморени. Очаква се това да стане в най-близките дни, няма да се бавим. Все още няма никакви предложения, но предполагам, че ще започнат да идват.

-  Без Вас ще бъде скучно в бургаския Общински съвет? Ще Ви липсва ли работата в местния парламент?

- За сметка на това в национален мащаб ще бъде интересно и Ви го обещавам. Ще бъде страшно интересно. В местния парламент направих, каквото можах. Заедно с моята група направихме доста неща за Бургас и бургазлии и през този мандат. Надявам се да го отчитат.

Не знам дали ще ми липсва местният парламент. Аз не съм носталгичен човек, не се връщам към миналото. Гледам към бъдещето и съм оптимист. Това е етап от моя живот, който ме е научил на много неща, но оттук нататък ще вървя напред и нагоре.

- Г-н Касабов, Ваня Чечева – бившата репортерка на „Паралакс”, днес заяви, че напуска НФСБ и става общински съветник от БСП. Изненадан ли сте?

- Не коментирам. Нека постъпи, както й диктува съвестта.



17
Коментара по темата
17.
Атанас Атанасов от Ямбол
07.12.2014 20:40:58
0
0
За НФСБ мога да съдя единствено по неговия съпредседател Валентин Касабов, защото го видях отблизо какво представлява. Когато ме интервюираше беше махмурлия от снощи... После ме заплаши с биячи, които щели да ми счупят главата... т. е. той - "спасителя" на България прибягва до помощта на мутри и хора от подземния свят, явно за него това са "спасителите" на България. После по случая с интервюто даде в МВР ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСКИ показания заедно с оператора си Светослав Стойнов и за целта привлече един лумпен от НФСБ жител на Ямбол да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА срещу мен, а този лумпен даже не беше присъствал на интервюто, но говореше заучените от Касабов лъжи...
И тия хора щели да "спасяват" България!!!... Мястото им е в затвора! Помнете ми думата!
16.
Аз
09.10.2014 14:01:27
0
2
Касабов ти си толкова патриот колкото аз космонавт.Твоят и на Симеонов патриотизма се измерва в парични знаци.Ще напомня че още преди години ти не смееше да пишеш за далаверите на созополския кмет защото Симеонов се беше продал.Къде сте сега патриоти за да ми кажете как в Созопол казиното е купено от Айтоска фирма.Пристанището е стопанисвано пак от чисто БЪЛГАРСКА Айтоска фирма.Та нали Симеонов помогна един истински патриот Батилов да бъде сменен от парламента.Измекяри сте и ти и твоя шеф.Жалко че повлия и на съпругата си и тя се продаде за жълти стотинки.
15.
гласоподавател
07.10.2014 16:46:37
0
2
Този човек --Касабов е недодялан.В парламента става само за --ВИКАЧ
14.
fen
07.10.2014 15:02:04
0
1
tozi iska pari i koito ne dava mu skroyavat predavane. znam 6toto sum pla6tal. ama kak da dokaja. 4oveka e profisionalen iznudva4 i go pravi diskretno. ottyrvah se ot kleveta, no oleknah s nqkolko hiledarki
13.
бат кънчо
07.10.2014 12:19:26
5
1
жална ви майка на такива посерковци като вас дето тука плюете и се криете зад измислени имена касабов е боец и истински патриот а не като вас хлебарки
12.
стоян
07.10.2014 10:26:49
2
6
Касабов-депутат! Жална ни майка!
11.
Топчо
07.10.2014 01:10:46
3
3
Чечева не постъпва правилно ако е така.Видя ли я в града лично ще се възмутя от предателството и.И други като мен ще има.
10.
ХА ХА ХА
06.10.2014 22:13:55
1
12
ЖАЛНА НИ МАИКА БРАТЯ ГОЛЯМ ХУ.....И НИ ЧАКА ДА ЗНАЕТЕ ДАНО ГОСПОД СЕ СМЕЛИ НАД НАС АМИН
9.
Pertinax
06.10.2014 22:03:58
2
22
Щом и Касабов става депутат значи прекалено много е паднало нивото на Парламента!Срам и позор за България заради такива като Касабов!
8.
Наблюдател
06.10.2014 21:38:55
0
14
ГОЛЯМ МАЙТАП ЩЕ ПАДНЕ В ПАРЛАМЕНТА!ГОЛЯМО ОПЛЮВАНЕ ЩЕ ПАДНЕ!Да видим многопартийните формации КАК ЩЕ РАЗДЕЛЯТ НАРОДНИТЕ ПАРИ?!№ 6 "МММ" се вайка са високите депутатски заплати?!Тава нищо не е пред ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ!Сметнете броя на гласувалите за една формация, умножено по 10.50 лева на глас и ще получите годишната субсидия (в милиони!) за всяка партия.Това са НАРОДНИТЕ ПАРИ НА НАЙ-БЕДНИЯ НАРОД В ЕВРОПА!!!
7.
222
06.10.2014 21:20:31
2
20
Ей ,Касабов не ме карай да съжалявам ,че гласувах за Патриотичния фронт.Стига с тази злоба,точно заради тебе се двоумях,защото със злоба не се управлява!Дано го прочете поне женати,че да ти го каже!
6.
МММ
06.10.2014 21:12:42
4
19
Чухте ли сега по ТВ - 4430 лева месечна заплата за депутат/другото отделно.../
Как може бе, такава подигравка с народа,с народа,който ги е избрал,макар да е малко под 50%?
това прави по малко под 1 милион лева на месец и то само за заплати,а секретарки,а жилища,а тоци,а храна,а автомобили,а командировъчни-САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
НФСБ
06.10.2014 20:47:55
3
19
ПАРИЧЕН ФОНД, половината супсидия е за ВМРО!!!
4.
еми
06.10.2014 20:13:51
1
14
прав ти път, и по-леко с деструкциите. дано се пооправите като политици, защото на местно ниво освен скалъпени скандали, друго не правехте
3.
еми
06.10.2014 20:13:51
1
17
прав ти път, и по-леко с деструкциите. дано се пооправите като политици, защото на местно ниво освен скалъпени скандали, друго не правехте
2.
АДАНО
06.10.2014 19:15:47
4
18
И какво им е сериозното на ББЦ И РБ като има хора дето им вярват на тия тъпани да влезнат да си напълнят гушите..
1.
pk
06.10.2014 19:05:31
9
26
Политиката не е ПЕХЛИВАНЛЪК,ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ,ТЪПЪНАР.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори